HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 02 tra 2025, 13:25.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 81 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: KODI Dodaci (Addons)
PostPostano: 07 sij 2021, 17:43 

Eh, davno sam ja vama govorio za debrid. 16 eur pola godine. Bez njega kodi bas i nema smisla. Kodi mi opcenito nema smisla jer me vrlo zivcira UI njihov. Nasa sam source code kako exodus trazi linkove pa cu probat sam nesto napravit s tim.

Izgleda da po ovim stranicama traze linkove za debrid.
https://github.com/I-A-C/script.module.lambdascrapers/tree/master/lib/lambdascrapers/sources_%20lambdascrapers/en_DebridOnly

A pretpostavljam da kupe hrpu racuna na raznim hosterima i rade nekakvu distribuciju na svoje korisnike. Kad ja na real debridu zatrazim neki rapidgator link, on tamo interno me preusmjeri na njihov rapidgator racun broj 5 recimo ili nesto slicno. Neki koji je najmanje opterecen mozda. Mislim, ocito je da je tako nesto u pitanju. A vjerojatno ti hosteri nemaju nista u uvjetima da debrid sprjecava da tako nesto radi.

Vrh

PostPostano: 07 sij 2021, 18:06 

Šta da koristim. Promjenit će i GUI u nekim budućim verzijama.
Sve drugo mi kralo silne minute pa i sate po pogledanom filmu, dokumentacu. Pronađi odgovarajuću rezoluciju, dovoljno jak izvor, pronađi subtitle. Izgubim volju za uživanjem i gledanjem. Ovako sve za par minuta imam.

Zanimljivo kako već 20 godina slušam kako će iduće godine omanjiti i uništiti piratstvo i torrente, a svake godine sve više i sve lakše ih pronaći. Ako ništa Internet brzine nenormalno napreduju pa više ne trebaš stotine seeders po filmu, dovoljna trojica koji naivno nisu znali ograničiti upload.

Jedini problem danas prave ovi koji dijele piratski software. Naučili se mudro pa ne daju bez plaćanja sad. Ali kako sam prešao na Linux nije mi to više problem.

Vrh

PostPostano: 07 sij 2021, 22:12 

BBC je napisao/la:
Šta da koristim.

Nemam pojma. Ja placam amazon prime(radi dostava) i imam njihov app na samsung tvu. Kad se naviknes na jednostavnost toga sva ta piratska rjesenja mi budu pomalo gnjavaza. Pogotovo kodi sa tekstualnim gui. Najslicinije piratsko rjesenje amazonu, netflixu i sl mi je onaj popcorn time (sve vizualno, naslovna stranica ima nove filmove, serije i takve sheme) , ali ga nema na raspberryu(nemaju build za arm cpu) koji mi je glavni home entertainment alat. No on i tako radi preko torrenta, a puno mi je primamljivija opcija real debrid linkova.

BBC je napisao/la:
Jedini problem danas prave ovi koji dijele piratski software. Naučili se mudro pa ne daju bez plaćanja sad. Ali kako sam prešao na Linux nije mi to više problem.

Takodjer. Nikad nisam bio neki linux geek i uvijek mi je elitizam oko linuxa malo smetao ali sam se vrlo vezao na nj sad. Uvijek gledam open source alate koristiti. Dovoljan mi je gimp ne treba mi photoshop, a niti mi se da piratizirati ista iskreno.

Vrh

PostPostano: 08 sij 2021, 14:06 

Ima opcija. Stremio, ruska Zona. Ipak mi Kodi ima više na jednom mjestu.
Ta Zona je luda, koje brzine. Kad je piratstvo filmova i serija u Rusiji još uvijek skoro legalno. Milijuni judi dijele filmove. Nema za Linux ali radi preko onih emulatora.

Vrh

PostPostano: 01 ožu 2021, 18:32 

Instaliram Matrix rekoh imam backup pa da vidim. 2 addons rade od svih. Pa nastade velik problem jer Arch Linux ne dozvoljava tako lako instalirati staru verziju. Rolling releases i to, pa kad bi svi vraćali na stare pakete brzo bi se OS sjebao. Iz source ne da, neke glupe greške koje nemoguće proći jer je Arch već instalirao novije pakete nekih povezanih stvari i ne odgovaraju više.
Uspio preko Flathub paketa.

Malo njih napravilo podršku za Python 3. Ostajem na starijoj verziji dok svaki addon ne bude podržan na novoj.

Vrh

PostPostano: 23 lis 2021, 19:32 

Real Debrid je za nobelove nagrade za nešto. Kako to tehnički izvode nemam pojma i nema to veze sa osobnom brzinom veze već sa najslabijom karikom.
4K od 18 GB pokreće i premotava brže nego sa vlastitog diska.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 81 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: