|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 5 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Gaugamela93
|
Naslov: Koji TV LED (OLED) kupiti? Postano: 20 lis 2025, 17:44 |
|
|
|
Vidim kako nema tema, al uvijek je dobro posvećena na raznim forumima. Navedite najbolje modele u ponudi, aktualne akcije i sl.
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Koji TV LED (OLED) kupiti? Postano: 20 lis 2025, 19:03 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8103 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Bit će ti sada pred Božić i Novu Godinu cjenovne akcije i sniženja, kao i svake godine, ali je najbolje pričekati siječanj. 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Koji TV LED (OLED) kupiti? Postano: 20 lis 2025, 20:29 |
|
|
kiler je napisao/la: Bit će ti sada pred Božić i Novu Godinu cjenovne akcije i sniženja, kao i svake godine, ali je najbolje pričekati siječanj.  TCL se nudi kao najbolji omjer uloženo-dobiveno, iako su Sony, Samsung i LG i dalje glavni premium brendovi. No po meni mana LG i Samsunga je što nema Android, dok je Sony mana previsoka cijena. Primjerice Tcl nudi duplo bolji hardverski tv za cijenu nižu 100-200KM, plus slično kao i Sony ima Google TV i Android. Od ostalih TV-a koji se nude spomenio bih Hisense, koji bi vjerojatno bio bolji od TCL-a ali ga koči OS Vidaa, daleko lošiji od Google TV i Androida na TCL-u
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Koji TV LED (OLED) kupiti? Postano: 20 lis 2025, 21:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63148 Lokacija: DAZP HQ
|
|
TCL je eventualndo dobar miniled, ali to ne može prismrditi OLEDu, a cjenovno nije uvijek značajno povoljnije.
Lani sam ulovio LG 65C2 za 1100 eura, vrebao sam C3 na akciji za ispod 1400 eura i odjednom uleti rasprodaja na Elipsu i kupim u sekundi. Onda sam dočekao komplementarni soundbar baš za C seriju LG SC9S u pola cijene i sad imam kombo iz snova za 1500 eura ukupno. Još sam si složio stremio+real debrid i gledam najbolje nove filmove praktički čim izađu iz kina u 4k s HDRom ili Dolby Vision i plus Dolby Atmos. Živim od ponajboljeg kina u gradu na 10 minuta pješke, ne pada mi napamet gledat lošiju sliku u kinu.
Jedino mi je žao što nisam uzeo 77 incha, išao sam s 55 pa mi se 77 učinilo preveliko, ali zapravo je optimum, to je pravi kino doživljaj.
S OLEDa više ne idem nazad, LCD TV više ne mogu gledati koliko je to lošija slika, čak i taj miniled je puno lošiji, crna ni blizu nije oledova crna niti je kontrast usporediv.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Koji TV LED (OLED) kupiti? Postano: 21 lis 2025, 10:16 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44125 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
MiniLED je dobra opcija tko se ne može protegnuti za OLED, pošto se mogu naći ispod 500€.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 5 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|