Dali se to samo meni čini ili kvalitet interneta u BiH i kvalitet interneta u regionu (da ne govorim o kvalitetu interneta u Njemačkoj, Austriji, Švajcarskoj, Americi i drugim sličnim zemljama koje imaju internet je za nas nedostižan) su dva kvaliteta. Tu prije svega mislim na brzinu interneta. Nekako se stiče utisak da veliki Telekom operateri štede na nama dajući nam skromnije pakete. Valjda misle da smo neuki ili šta već pa nam podmeću i od interneta što se tiče kvaliteta. Trebali napomenuti da dok smo mi još uvijek na u svijetu sada već prevaziđenoj 3G mreži, naši susjedi/komšije su na LTE mreži, a u svijetu se već uveliko priča o mreži pete generacije.
Pitanje za vas dali ste zadovoljni kvalitetom internet usluge u BiH (dakle ne samo brzinom istog, već uopšte kvalitetom vaše internet konekcije)?
Ja sam čuo da je u Njemačkoj ponuda mobilnog interneta katastrofa.
U Hrvatskoj na većini paketa koji nude LTE ograniče promet na par giga što nema nikakva smisla. U Austriji sam naša 10MB/s bez limita i bez ugovora, što nigdi drugdi nisam vidio.
Uglavnom za nešto što se na Eronetu plaća 15, 20 maraka u hrvatskim tomato ili tele2 dobiješ za 30 kuna. I vrapci na grani po Hercegovini pjevaju da Eronet triba privatizirat. Neka zabitija mjesta ne da nemaju 3g, nego nemaju signala.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.