|
|
Stranica: 2/5.
|
[ 101 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
DarthCroat
|
Naslov: Re: Portal HBB (Hrvatsko Bošnjačkog Bratstva) Postano: 15 vel 2010, 23:16 |
|
|
GraničarDrine je napisao/la: Nije to nikav,trans.Dosta ljudi nam se javlja preko face,dosta ljudi je zato što mi radimo.Jel samo tako se mogu vratiti oteti krajevi 40 posto teritorija da nam se vrati.Jel lako je ljude posvaditi,to je vrlo lako a treba ih moći pomiriti. Evo sad kad Mesić ode u mirovinu može vam i on doći malo pripomić,ako ništa drugo,onda bar savjetodavno jer obećao je biti na raspolaganju onima koji budu imali konstruktivne projekte.
|
|
GraničarDrine
|
Naslov: Re: Portal HBB (Hrvatsko Bošnjačkog Bratstva) Postano: 15 vel 2010, 23:39 |
|
|
Pa zar ovo nije pravi projekt.Ma neka nas ljudi zovu luđaci i koje što mi od ovoga nedostupamo ni milimetra.Makar živjelo u nekom nestvarnom svijetu i sanjali neki nedostižan san.Ali barem nećemo si reći da nismo probali.Jel nebi nam preci to oprostili.Pa možda će se govoriti za 50 godina da su bili neki ljudi koji su govorili o zajedništvu.
_________________ Nikad više brat na brata.Rame uz rame,brat uz brata.
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Portal HBB (Hrvatsko Bošnjačkog Bratstva) Postano: 15 vel 2010, 23:40 |
|
|
Dobar posao za zbližavanje Hrvata i Bošnjaka
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
|
DarthCroat
|
Naslov: Re: Portal HBB (Hrvatsko Bošnjačkog Bratstva) Postano: 15 vel 2010, 23:44 |
|
|
GraničarDrine je napisao/la: Pa zar ovo nije pravi projekt.Ma neka nas ljudi zovu luđaci i koje što mi od ovoga nedostupamo ni milimetra.Makar živjelo u nekom nestvarnom svijetu i sanjali neki nedostižan san.Ali barem nećemo si reći da nismo probali.Jel nebi nam preci to oprostili.Pa možda će se govoriti za 50 godina da su bili neki ljudi koji su govorili o zajedništvu. A ništa,ja vam neću smetat,ostavljam vas na miru u tom vašem svijetu,odoh spavat.
|
|
DarthCroat
|
Naslov: Re: Portal HBB (Hrvatsko Bošnjačkog Bratstva) Postano: 15 vel 2010, 23:45 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: Dobar posao za zbližavanje Hrvata i Bošnjaka Sizifov
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Portal HBB (Hrvatsko Bošnjačkog Bratstva) Postano: 15 vel 2010, 23:47 |
|
|
Ne baksuziraj, bjež tamo
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
|
Hadeka
|
Naslov: Re: Portal HBB (Hrvatsko Bošnjačkog Bratstva) Postano: 16 vel 2010, 01:03 |
|
Pridružen/a: 06 pro 2009, 23:19 Postovi: 1059 Lokacija: Rekoše nam "u banani"! Do kad, vidit ćemo!
|
GraničarDrine je napisao/la: A ta povijest nas povezuje to je zajednička povijest,kada smo mi jedan narod a dvije vjere.Nekvi ovdje imaju nešto protiv ljiljana a to je bio simbol kralja Tvrtka,a i Franucuske u doba cara Luja znaći katolički simbol.Eto još jedna poveznica. Mislim da se bošnjački "historičari" koji danas pišu povist Bošnjacima s tobom ne mogu ikako složiti. Pitaj ih "zašto"??
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Portal HBB (Hrvatsko Bošnjačkog Bratstva) Postano: 16 vel 2010, 17:47 |
|
|
Jako dobar mrežopis. Svaka čast.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
DarthCroat
|
Naslov: Re: Portal HBB (Hrvatsko Bošnjačkog Bratstva) Postano: 16 vel 2010, 17:57 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Jako dobar mrežopis. Svaka čast. Kad vas već nitko neće da pohvali,onda ste počeli sami sebe hvaliti.
|
|
GraničarDrine
|
Naslov: Re: Portal HBB (Hrvatsko Bošnjačkog Bratstva) Postano: 04 ožu 2010, 18:48 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Portal HBB (Hrvatsko Bošnjačkog Bratstva) Postano: 04 ožu 2010, 19:31 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25664 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
GraničarDrine je napisao/la: Nema vam tu NDH,nostalgije tu su činjenice,a činjenica da se u Hrvatskoj Vojsci borilo 25.000 muslimana od toga broja 10.00 rodom iz BIH,1500 je dalo život za Hrvatsku.Na tim zdravim temeljima se zasniva zajedništvo,na tim svjetilim primjerima.Kako su došli ljudi iz Bosne pomogati nas u obrani uzmimo primjere Hrvata Islamske Vjeroispovjesti Nijaz Batlak,Alija Šiljak i mnogi drugi koji su se iskazali,Blaža Kraljevića.Mnogi ovdje pjevaju pjesmu Evo zore evo dana a neznaju di je Crna Legija nastala i od koga od Bećira Lokmića i to u Sarajevo,pretežno od Hrvata Islamske Vjeroispovjesti iz Istočne Bosne.Zar bi se i njih trebali odreći,slavnih junaka iz naše povijesti.Jel mi Hrvati i Bošnjaci smo jedan narod a dvi vjere.Bog i Hrvati,Allah i Bošnjaci. Imaš li podatke koliko je Srba bilo u HV?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
DarthCroat
|
Naslov: Re: Portal HBB (Hrvatsko Bošnjačkog Bratstva) Postano: 04 ožu 2010, 19:45 |
|
|
To bratstvo je truhlo.
|
|
GraničarDrine
|
Naslov: Re: Portal HBB (Hrvatsko Bošnjačkog Bratstva) Postano: 04 ožu 2010, 23:32 |
|
|
Našo sam na netu neznam dali je točan ovaj podatak.Oko 10.000 Srba se borilo u Hrvatskoj Vojsci.
|
|
Vrh |
|
|
Starfucker226
|
Naslov: Re: Portal HBB (Hrvatsko Bošnjačkog Bratstva) Postano: 05 ožu 2010, 00:43 |
|
|
Ne može nitko ni znati dal je točan podatak, kad takvih službenih podataka nema. Samo muslimani i cvijećari znaju točno koliko je muslimana bilo u HV, oni su valjda pametniji od svih drugih koji ne znaju ni koliko je točno bilo Hrvata i inzistiraju na objavi registra kako bi on mogao biti pročišćen od strane braniteljskih udruga, tek tada bi mogla biti napravljena prava statistika.
|
|
Vrh |
|
|
Bosnjo24
|
Naslov: Re: Portal HBB (Hrvatsko Bošnjačkog Bratstva) Postano: 05 ožu 2010, 01:47 |
|
|
Pozdravljam svaku formu zblizavanja makar nekad izgledala i utopisticka A bolje i to nego fasisticko orgijanje ultrasa koji mrze i sami sebe
|
|
Vrh |
|
|
DarthCroat
|
Naslov: Re: Portal HBB (Hrvatsko Bošnjačkog Bratstva) Postano: 05 ožu 2010, 12:12 |
|
|
Bosnjo24 je napisao/la: Pozdravljam svaku formu zblizavanja makar nekad izgledala i utopisticka A bolje i to nego fasisticko orgijanje ultrasa koji mrze i sami sebe Ultrasa ? A šta je sa Hordama Zla i drugim vehabijskim navijačkim skupinama ?
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Portal HBB (Hrvatsko Bošnjačkog Bratstva) Postano: 05 ožu 2010, 12:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Bosnjo24 je napisao/la: Pozdravljam svaku formu zblizavanja makar nekad izgledala i utopisticka A bolje i to nego fasisticko orgijanje ultrasa koji mrze i sami sebe Pa ovo "zbližavanje" Hrvata i Muslimana koje taj portal predlaže i je bazirano na ustaštvu i fašizmu. U usporedbi sa tim idejama, apsolutno sve navijačke grupe ispadaju kao djeca cvijeća u poređenju sa kojekakvim SS Handžarima i sl.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
GraničarDrine
|
Naslov: Re: Portal HBB (Hrvatsko Bošnjačkog Bratstva) Postano: 05 ožu 2010, 13:38 |
|
|
Kakvo Ustaštvo i Fašizam. Ustašvo je jedno, a fašizam nešto drugo. Jedno sa drugim ne ide, jer Ustaštvo je iznjedrilo pravaštvo, u Ustaškom Pokretu su bili ljudi iz HSP i HSS. Fašizam je Talijanski, oni su htijeli cijelu Dalmaciju, oni su finacirali i nauružavali Četnike da se bore protiv Hrvatske. Tako da fašistima, nacistima i komunistima noga u g....u, samo pravaštvo Bog i Hrvati, nema nam druge.
|
|
Vrh |
|
|
DarthCroat
|
Naslov: Re: Portal HBB (Hrvatsko Bošnjačkog Bratstva) Postano: 05 ožu 2010, 17:09 |
|
|
Ah vidim što je po srijedi,ovo moderno filosemitsko i antifašističko neoustaštvo.
|
|
Hrvatski_Zrinjski
|
Naslov: Re: Portal HBB (Hrvatsko Bošnjačkog Bratstva) Postano: 05 ožu 2010, 17:18 |
|
|
|
Vrh |
|
|
GraničarDrine
|
Naslov: Re: Portal HBB (Hrvatsko Bošnjačkog Bratstva) Postano: 05 ožu 2010, 17:21 |
|
|
Elvira Abdić Jelenković: Ponosim se što kao muslimanka predstavljam Hrvate u FBiH
U svakoj riječi Elvire Abdić Jelenović, zastupnice u Domu naroda federalnog parlamenta, osjeća se ponos što je kći Fikreta Abdića - popularnoga Babe, koji se danas nalazi u zatvoru u Puli, gdje služi petnaestogodišnju kaznu za ratne zločine. U ekskluzivnom intervjuu za Večernjak Elvira Abdić Jelenović otvoreno govori o svome ocu, nacionalnom identitetu “Babinih pristalica”, razlozima zbog čega je ušla u politiku, otkriva kakav je odnos bošnjačkih političara u parlamentu prema njoj, zbog čega je njezin otac Izetbegoviću prepustio primat u Predsjedništvu BiH, tko je doveo mudžahedine u zapadnu Bosnu te zbog čega je osnovana Autonomna pokrajina zapadna Bosna. VL: Vi se izjašnjavate kao Hrvatica i članica ste kluba hrvatskih zastupnika u Domu naroda federalnog parlamenta!? ABDIĆ JELENOVIĆ: Da, tako se i osjećam. Aktivno sam se uključila u DNZ nakon što je presuda ocu postala pravomoćna te je on prestao biti predsjednikom. Bilo je logično s obzirom na to da je bio osnivač - da bar netko od nas djece aktivno sudjeluje u radu stranke. Kao Hrvatica ušla sam u Dom naroda iz Unsko-sanske županije.
VL: U etničkom smislu, na koji način se izjašnjavaju pristalice vašega oca? ABDIĆ JELENOVIĆ: Muslimani su postali Bošnjacima na sjednici na kojoj nije bilo ni kvoruma, na kojoj je protuustavno s pozicije člana Predsjedništva smijenjen i Fikret Abdić. Nismo prihvatili način na koji su te Odluke donesene i zato se većinom ti ljudi izjašnjavaju kao ostali, a oni koji imaju hrvatske papire - kao Hrvati. Riječ je o ljudima koji su odbačeni od svoje nacije.
VL: Kakav je danas odnos vaših sugrađana prema službenom Sarajevu i bošnjačkoj politici i obrnuto? ABDIĆ JELENOVIĆ: Mi neke velike veze sa Sarajevom i tom politikom nemamo. Jedina veza je Agrokomerc.
VL: Nije valjda da je Agrokomerc jedina poveznica tih dvaju dijelova BiH? ABDIĆ JELENOVIĆ: Da, i to nažalost na način da federalna vlast u Sarajevu uzima sebi za pravo da iz Kladuše samo odnosi. Za ove četiri godine, koliko je Agrokomerc u nadležnosti federalne Vlade, gotovo su uništili tvrtku, prije toga su to isto radili preko kantonalnih vlasti. U Agrokomercu se radi takav kriminal i nevjerojatno je da javnost šuti i promatra da najviše rukovodstvo države radi takve stvari.
VL: Što se radi u Agrokomercu? ABDIĆ JELENOVIĆ: Vlasnička struktura nije još utvrđena do kraja. A država prisvaja sebi kapital koji nije njezin. Ali, kome se ovdje žaliti. Predsjednik uprave je Mujo Milak, koji je inače svjedok optužbe protiv moga oca. On je glavni pulen Mirsada Veladžića, koji sve to koordinira iz sjene. Agrokomerc im je trn u oku.
VL: Je li i Agrokomerc bio jedan od razloga zbog čega je došlo do međumuslimanskoga sukoba u zapadnoj Bosni? ABDIĆ JELENOVIĆ: Ne sukoba, nego rata. To je bio rat. Da, Agrokomerc je bio jedan od razloga.
VL: Osjećate li vi i pristalice vašega oca diskriminaciju zbog takvog političkog opredjeljenja? ABDIĆ JELENOVIĆ: Tamo je diskriminacija sveprisutna. Mi godinama živimo pod diskriminacijom. Kao dijete Fikreta Abdića sam diskriminirana. To je od 95. pravilo života u tom djelu BiH. No, ponosna sam i tvrdoglava Krajiškinja i neću dopustiti da nam unište duh.
VL: Konkretno, na koji način ste vi osobno kao kći Fikreta Abdića diskriminirani od strane države Bosne i Hercegovine? ABDIĆ JELENOVIĆ: Prije svega, nije mi bilo omogućeno jedno od osnovnih ljudskih prava - glasovanje na prvim izborima nakon rata. Nakon što je u Mostaru osnovana Demokratska narodna zajednica doznala sam da me uopće nema u biračkom popisu. Čak su izbrisali i moga oca iako je na prvim izborima dobio više od milijun glasova i takav uspjeh niti jedan političar u BiH neće više zabilježiti. Sve su nas izbrisali kao da ne postojimo. Naše su kuće spaljene nakon Daytona, dakle u miru. Sve je uništeno. Agrokomerc je opljačkan također u miru. Predavali smo nekoliko puta zahtjev za obnovu kuće u Velikoj Kladuši. Živim u jednom selu u Hrvatskoj pet kilometara udaljenom od Velike Kladuše i želim se vratiti svojoj kući. Čekam već šest godina da me uvrste u program povratnika. Kažu da nam se kuća ne može obnoviti jer imamo riješeno stambeno pitanje u Hrvatskoj. Po njima je moj povratak - moj problem. Ne tretiraju me kao građanina BiH. VL: Koliko osobno sa svoje pozicije u parlamentu i vaša stranka DNZ možete pridonijeti da se ispravi nepravda koja je počinjena tim ljudima? ABDIĆ JELENOVIĆ: Da nam nije bilo DNZ-a nikada se ljudi ne bi vratili u Bosnu. Naši ljudi su i uhićivani, a neki su po nekoliko godina proveli u zatvoru. Kad im god zatreba za izbore ili stabilizaciju svog biračkog tijela sude u odsutnosti našim ljudima za ratne zločine. To je strategija, da se ljudi ne vrate i da se promijeni struktura stanovništva.
VL: Kakav je danas odnos među stanovnicima koji su međusobno ratovali? ABDIĆ JELENOVIĆ: Ne vidim po tom pitanju probleme. Poglavito ne u smislu da nas netko treba miriti, naročito ne oni koji su svojim naredbama, odlukama i politikom prozrokovali rat.
VL: To je neka vrsta međumuslimanske pomirbe!? ABDIĆ JELENOVIĆ: Tako nekako. Organiziraju se nekakvi okrugli stolovi gdje sjedi i razgovara o svemu, najviše o posljedicama, a najmanje o uzrocima... Međutim, nitko se ne kreće među ljudima i ne vidi da su se ljudi već davno pomirili. Da je to bio rat gdje su dva brata bila na suprotnim stranama - nikad do rata u tom području ne bi došlo da on nije naređen iz Sarajeva. Ne možemo se miriti na lažima. Mi moramo otvoriti neke stvari i vidjeti tko je doveo mudžahedine na područje zapadne Bosne da vrše zločine koje su vršili.
VL: A tko je doveo mudžahedine u zapadnu Bosnu? ABDIĆ JELENOVIĆ: Mirsad Veladžić u dogovoru s Alijom Izetbegovićem i Mustafom efendijom Cerićem.
VL: Vidite li u predstojećim ustavnim promjenama šansu da se definira status toga djela BiH? ABDIĆ JELENOVIĆ: Meni teme ustavne promjene i sve te reforme djeluju kao paravan koji je potreban političarima da bi oni razgovarali, nadmudrivali se i zabavljali javnost. Jer, kad se sve to završi narod će pitati što je s radnim mjestima... Nitko se time ne bavi, a to je strašno.
VL: Kad ste posljednji put vidjeli svoga oca? ABDIĆ JELENOVIĆ: U prosincu 2006. godine.
VL: Kako on u zatvoru podnosi sve ovo? ABDIĆ JELENOVIĆ: Što se tiče pravnoga dijela ostaje nam Sud za ljudska prava u Strasbourgu prema kojem spremamo aplikaciju i još nekoliko pravnih lijekova o kojima sada ne bih govorila. Razočaran je jer nije vjerovao da je takvo suđenje bilo moguće inscenirati u Hrvatskoj. Vjerovao je da je Hrvatska pravna država. Glasio je za mezimca HDZ-a. Kako su se mijenjale vlasti u Hrvatskoj, jedni su se od njega ograđivali, a drugi ga hvalili, ali je on uvijek loše prolazio. Moj otac je principijelan čovjek. Predsjednik Tuđman je učinio veliku stvar da spasi narod Zapadne Bosne. Iz zahvalnosti prema predsjedniku Tuđmanu, moj otac je jako puno stvari prešutio i nije želio otvarati neka pitanja. Ostavio je da prođe vrijeme.
VL: Što zamjerate Hrvatskoj? ABDIĆ JELENOVIĆ: Zamjeram joj što je uspjela nasjesti na taj udbaški utjecaj. Dok je tati bilo suđenje, niti jedan novinar nije nazočio dok je on iznosio svoju obranu. Za razliku od toga svjedoke optužbe su dobrano pratili svi BiH i hrvatski mediji, poglavito HRT. To nije korektno!
VL: Unatoč razočaranosti, zanima li se vaš otac za stanje u BiH? ABDIĆ JELENOVIĆ: On je učinio sve od 95. godine na ovamo što je mogao da bi pomogao demokratskim procesima u BiH. Da je htio, mogao je zatražiti azil u bilo kojoj državi na svijetu i dobio bi ga. U tom slučaju ne bi bilo ni problema ni suđenja. Cilj je bio da ga se totalno eliminira iz političkoga i gospodarskoga života. To je ključ svega. Ipak je u svim tim uvjetima osnovao DNZ, osnovao je privatnu tvrtku u Hrvatskoj da bi ljude vratio u BiH, osnovao je udrugu nezaposlenih dioničara Agrokomerca da bi zaštitio prava malih dioničara. Kao čovjek, učinio sve da taj narod ima nekoga tko će ga zaštiti. Mislim da je to iz pozicije političkog progonjenika i na kraju zatvorenika, puno.
VL: Kakvi su uvjeti u zatvori u Puli? ABDIĆ JELENOVIĆ: Iznimno loši. Nalazi se u maloj sobi punoj žohara. To su totalno neprimjereni uvjeti. To je stvar pravosuđa Hrvatske. Puno smo pisali da se ta nepravda ispravi. Još se nije uvažilo ali se, s obzirom na težnju Hrvatske u funkcioniranju pravne države gdje su iznimno zaštićena ljudska prava i slobode, nadamo će se uvažiti. Uostalom, na to će ih prisiliti Europa.
VL: Daje li vam kakve savjete kao mladoj političarki? ABDIĆ JELENOVIĆ: Na političku scenu BiH došla sam spremna. Sve što sam trebala znati, naučiti, poznavati i čime vladati, dogodilo se prije mog dolaska u BiH. S obzirom na potrebe posla u našim tvrtkama i ograničene telefonske razgovore, nemamo baš vremena za savjete u politici.
VL: Kakav je danas odnos ljudi iz Zapadne Bosne prema vašem ocu. Kako oni danas s ove vremenske distance gledaju na njega? ABDIĆ JELENOVIĆ: To treba doživjeti i, iskreno, tu vezu ne mogu razumjeti. Ljudima je jako bitno da on iziđe iz zatvora. Fascinira me koliko su ljudi vezani za njega. Oni o meni sude koliko se ja zalažem za svoga oca, dotle je to došlo. Iako su bez marke, nije im problem za njega ići u Hrvatsku. Stoje vani ispred suda i tako mu daju potporu, samo da bi on znao da su oni tu uz njega. To puno govori o tom čovjeku.
Autor Miro Vasilj za Vecernji List
Objavio: Vecernji List
|
|
Vrh |
|
|
Bosnjo24
|
Naslov: Re: Portal HBB (Hrvatsko Bošnjačkog Bratstva) Postano: 05 ožu 2010, 23:24 |
|
|
Hrvatski_Zrinjski je napisao/la: Samo Hrvat Hrvatu može biti brat.
Nikakva bratstva nit sa Bošnjacima nit sa Servima. Sa Bošnjacima moguci dobri odnosi, ali brat mi može biti samo Hrvat Nemoj biti glup samo ono sto ti majka rodi i to ako je musko ti moze biti brat kad dodje gusto svako svoju guzicu cuva ovdje mozemo govoriti o mirenju napacenih ljudi na podruciju srednje europe he he
|
|
Vrh |
|
|
Bosnjo24
|
Naslov: Re: Portal HBB (Hrvatsko Bošnjačkog Bratstva) Postano: 05 ožu 2010, 23:27 |
|
|
DarthCroat je napisao/la: Bosnjo24 je napisao/la: Pozdravljam svaku formu zblizavanja makar nekad izgledala i utopisticka A bolje i to nego fasisticko orgijanje ultrasa koji mrze i sami sebe Ultrasa ? A šta je sa Hordama Zla i drugim vehabijskim navijačkim skupinama ? horde nisu vehabije ti si to pomjeso nesto sa ****** navijacima smradu jedan
|
|
Vrh |
|
|
GraničarDrine
|
Naslov: Re: Portal HBB (Hrvatsko Bošnjačkog Bratstva) Postano: 08 ožu 2010, 18:08 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Portal HBB (Hrvatsko Bošnjačkog Bratstva) Postano: 08 ožu 2010, 18:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76393 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
besposlen pop i jariće krsti
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|