|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 37 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
kajman
|
Naslov: Re: Problemi s računalima. Postano: 23 vel 2010, 21:47 |
|
|
kikx_sb je napisao/la: kajman je napisao/la:
kad bi formatirao C: bili sustav ostao ili bi se sve izbrisalo kao kod običnog formatiranja
ne, sve bi ti se izbrisalo, i sustav bi ti se nanovo instalirao. sve što trebaš je cd od windowsa i 2 sata vremena. al tijekom formatiranja ono će te upitati koju particiju želite formatirati i ako samo jednu imate, logično da ćete nju. no tad vam se daje opcija da napravite još jednu, na kojoj ćete čuvati te važne osobne stvari. no, ako su vam već na drugom mjestu spremljene, onda ne bi trebalo žaliti hard diska jel ti to mene persiras ![thumbup :thumbup](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/thumbup.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
kikx_sb
|
Naslov: Re: Problemi s računalima. Postano: 24 vel 2010, 01:20 |
|
|
kajman je napisao/la: kikx_sb je napisao/la: ne, sve bi ti se izbrisalo, i sustav bi ti se nanovo instalirao. sve što trebaš je cd od windowsa i 2 sata vremena. al tijekom formatiranja ono će te upitati koju particiju želite formatirati i ako samo jednu imate, logično da ćete nju. no tad vam se daje opcija da napravite još jednu, na kojoj ćete čuvati te važne osobne stvari. no, ako su vam već na drugom mjestu spremljene, onda ne bi trebalo žaliti hard diska
jel ti to mene persiras ![thumbup :thumbup](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/thumbup.gif) ![sega :sega](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c040.gif) uvježbavam se, jednog dana bi mogao ovakvo nešto radit za novce, buduća struka mi je ovo ![sega :sega](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c040.gif) ako ne treba persirat... ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
_________________ oj široki u srcu te nosim
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
zomby
|
Naslov: Re: Problemi s računalima. Postano: 16 ruj 2010, 15:29 |
|
|
Nemogu otvoriti upravljacku plocu !? Evo problema; ![slika](http://img401.imageshack.us/img401/9001/jzdulkhlilbithdgdfhgdfh.jpg) Uploaded with ImageShack.usOstalo radi dobro, ne da mi se sistem ponovo stavljat ....
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Burruchaga
|
Naslov: Re: Problemi s računalima. Postano: 17 ruj 2010, 00:41 |
|
|
Taj problem može biti iz više razloga, trebaš kliknuti na onaj error report "click here" da bi se vidjelo točno o čemu se radi.
Razlog može biti virus ili najvjerojatnije neka pokvarena biblioteka, ako ti je mrsko bilo šta poduzimati onda ignoriraj explorer i instaliraj firefox koji je puno bolji od IE.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
zomby
|
Naslov: Re: Problemi s računalima. Postano: 17 ruj 2010, 12:28 |
|
|
Problem mi je, sto nemogu otvoriti "upravljacku"... ostalo mi i nesmeta ... Na HD-u je prije bila instalirana sedmica ... pa sam vratio sistem na XP...mozda je nesto ostalo mada je nemoguce... a moze biti i da je pokupljeno nesto sa neta ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
bumbar92
|
Naslov: Re: Problemi s računalima. Postano: 17 ruj 2010, 14:09 |
|
|
zomby je napisao/la: Problem mi je, sto nemogu otvoriti "upravljacku"... ostalo mi i nesmeta ... Na HD-u je prije bila instalirana sedmica ... pa sam vratio sistem na XP...mozda je nesto ostalo mada je nemoguce... a moze biti i da je pokupljeno nesto sa neta ... Oštećen ti je operativni sustav, vitalani dio windowsa proces "explorer.exe", a to može biti zbog više razloga,... Kako si instalirao XP preko W7? morao si napraviti potpuno formatiranje HDiska prilikom boot instalacije XP sa CD/DVDa, a onda instalirati originalne drivere koji nedostaju posebno za chipset prije svih ostalih, onda za grafičku... Instaliraj neki anti-malware i antivirus program (malwarebytes i avira,...) i pokreni "full scan" za čišćenje, prvo virusa, a onda malware/spyware,...ovo napravi prvo prije nego ponoviš instalaciju.
_________________ Je l' moguće da ste zaspali na straži?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
zomby
|
Naslov: Re: Problemi s računalima. Postano: 17 ruj 2010, 16:20 |
|
|
Neda mi se tuc opet sistem ... dugo traje .... imam malware, prbam sa njim ...
Hvala Bumber
Ima li netko, da preporuci, imam dosta muzike, skidana sa svih strana po netu, i naravno neke su jace neke slabije pri reprodukciji... imam volju da to objedinim pod uvjetom da je svaka mp3, pjesma iste visine zvuka ili pri reprodukciji da se ne cuje slabije, pogotovo se to odnosi na staru muziku tipa ABBA, JETRO TUELL,Elvis Presley,Eurythmics ,Tito & the Tarantulas,ZZ Top, .... probavao sam sa nekim programima koji uspjevaju da podignu zvuk i za cetiri puta ali imam osjecaj da se kvaliteta ozbiljno narusi !
Hvala unaprjed!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Burruchaga
|
Naslov: Re: Problemi s računalima. Postano: 17 ruj 2010, 17:13 |
|
|
Pokušaj Windows update, možda ti to pomogne, u budućnosti ti je najbolje napravit windows-backup, i takve probleme onda riješiš za 5 min.
za mp3 bih ti preporučio MP3Gain, ali nemoj očekavati čuda, jer mp3 je svakako već komprimiran tako da nemože biti bolje nego što je sad, samo može izjednačiti visinu tona.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
zomby
|
Naslov: Re: Problemi s računalima. Postano: 17 ruj 2010, 22:46 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
zomby
|
Naslov: Re: Problemi s računalima. Postano: 23 stu 2010, 19:16 |
|
|
Problem sa upravljackom plocom ..mislim control panel windows XP profesional Ver. 2002 service Pack 3 AppName: explorer.exe AppVer: 6.0.2900.5512. ModName: rtsndmgr.cpl ModVer1.0.1.5 offest: 0000d959
Ako ima ko ideju ...samo da sistem ne tucem ponovo ...!
ZAHVALJUJEM SVIMA
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Burruchaga
|
Naslov: Re: Problemi s računalima. Postano: 23 stu 2010, 22:21 |
|
|
ovaj file rtsndmgr.cpl ti je "Realtek Sound Effect Manager" pokušaj deinstalirat taj driver pa vidi dali imaš i dalje isti problem.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
zomby
|
Naslov: Re: Problemi s računalima. Postano: 30 stu 2010, 00:41 |
|
|
Stavio win7 ...i otisao je komp :-) Ipak Hvala ...!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|