Ako ostavimo po strani ono što je Youtube izbrisao i misli da "nam može naškoditi", algoritmi su postali skoro savršeni da ti daju šta voliš i slično. No, tu ima ogroman problem. Trpaju mi pod nos preporuke od već šta volim od prije, i kako naučiti nove stvari ? Upoznati se sa novim. Sad su postali dosadni ubacuju prilagođene preporuke direktno na search results.
Ne znam jel to nešto osobno, regionalno, šta li već. Kad gledam video preporuke u desnom sidebar su sad 95% videa od stvari koje gledam već mjesecima. Ne tako davno sjećam se taj sidebar je davao samo slične stvari kao taj video kojeg si otvorio i gledaš. A upravo taj sidebar te vodio u nova prostranstva. Sad se samo vrtiš u krug i gledaš jedno te isto dok ti se tema ne zgadi.
Kad gledam video preporuke u desnom sidebar su sad 95% videa od stvari koje gledam već mjesecima.
Jako iritantno.
Zadnju godinu dvije mi je postao YT izrazito dosadan u usporedbi s prije. Samo se vrtiš u krug. Toliko zanimljivih stvari, a oni ti ponovno preporučuju šta si već gledao...
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Kad gledam video preporuke u desnom sidebar su sad 95% videa od stvari koje gledam već mjesecima.
Jako iritantno.
Zadnju godinu dvije mi je postao YT izrazito dosadan u usporedbi s prije. Samo se vrtiš u krug. Toliko zanimljivih stvari, a oni ti ponovno preporučuju šta si već gledao...
Znaci svima je tako. Još kad mi preporuceni videi imaju crvenu traku dole do kraja,pogledani 5 puta.
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
Ako vjeruješ da je Zemlja ravna ploča vrtiš se u krugu istih ljudi i videa, i samo sebi potvrdiš to mišljenje. Misliš da svi User-i na Youtube tako misle. Banalan primjer samo, mislim da je ta tema cenzurirana svakako.
Imam izbor onoga što volim da gledam i tu onda ispregledam sve - geološki fenomeni, kristali i minerali i njihovo iskopavanje, ajkule - sve vrste, reparacija starih predmeta, vožnja kroz gradove sveta...Mislim da sam zavisnik.
Promjenuli su kod u algoritmu. Sad kad greškom samo jednom klikneš na neku temu koja te nikad u životiu nije zanimala bombardiraju sa tim prijedlozima. Iz jedne krajnosti u drugu nikakve zlatne sredine. Nek se gone u pizdu materinu, ne treba mi teta u vrtiću i nek me ostave na miru sa tim nebulozama. Zar su im programeri toliko glupi da kod ne vidi koliko sekundi videa ljudi pogledaju i da li ih neko sranje uopće zanima.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.