|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
|
Naslov: Nemoj Murate, Šabane! Nemoj! Postano: 26 ožu 2012, 17:43 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Osim što je tad tadašnji predsjednik predsjedništva, čiji je već sam izbor na to mjesto ukazivao na kasnije događaje, pokazao svu svoju neinteligenciju i ograničenja, osim što se isprovaljivao i pokazao da pod njim ljudi mogu samo kao ovce na klanje, osim što je pokazao nedoraslost a kasnije i kukavičluk, osim toga, ostat će upamćen i po ovom uskliku. Meni osobno, najmrži, najljigaviji političar ikad, sin mu je bar pametniji. E sad, mene zanima što bi bilo da je Šabo tad podigao u havu branu u Višegradu (ako se dobro sjećam), kakve bi posljedice to izazvalo, i kako bi to utjecalo na daljnji tijek rata?
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Nemoj Murate, Hasane! Nemoj! Postano: 26 ožu 2012, 18:03 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25689 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nemoj Murate, Šabane! Nemoj! Postano: 26 ožu 2012, 18:29 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Bobovac je napisao/la: Fala Bobi, davno je bilo...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Nemoj Murate, Šabane! Nemoj! Postano: 26 ožu 2012, 19:18 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Murat bio za džihad već tad. A Alija mu poručuje "Murate ako ne prestane paljba, ruši branu sjebi sve".
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Nemoj Murate, Šabane! Nemoj! Postano: 26 ožu 2012, 21:05 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25689 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ma što bi bilo da je minirao branu? Ništa. Nizvodno ima hidroelektrana Bajna Bašta koja je bila ispražnjena i spremna da amotizira udar. Eventualne posledice bi se mogle osjetiti na nekoliko dana u području od par desetaka kilometara nizvodno od brane, nešto slično što imamo svake godine u dolini Neretve. Mada je bilo svakakvih šarlatanskih priča u stilu ako ode brana - ode i Beograd!! Bedastoće. Ništa ne bi bilo, nešto kuća bi bilo poplavljeno uz obale Drine, ali bi se sve vratilo u normalu uskoro.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Nemoj Murate, Šabane! Nemoj! Postano: 26 ožu 2012, 21:45 |
|
|
Tako je Bobovac. Osim izravne štete na HC druge ne bi bilo. No pitanje je koliko je murat imao eksploziva da prijetnju provede u djelo. Srbi su minirali branu peruću sa tonama eksploziva pa je nisu srusili.
Te brane i vodene akumulacije mogu biti nekada i korisne, tako su u rano ljeto 92 godine podignute ustave na brani jezera modrac kod lukavca, što je podiglo razinu spreče, plaveći podnožje ozrena i srpsku vojsku u napredovanju.
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
Melcher
|
Naslov: Re: Nemoj Murate, Šabane! Nemoj! Postano: 28 ožu 2012, 09:56 |
|
Pridružen/a: 16 vel 2012, 15:37 Postovi: 952 Lokacija: AID Headquarters
|
Da je Bog'do podigao, pa kud puklo da puklo...
_________________ Bismillah ir rahmani rahim, rabbi yessir, velatuassir, rabbi temim, bil hajr - Amin!
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|