|
|
Stranica: 5/16.
|
[ 380 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 13:13 |
|
|
Napisao sam ti iznad, kozojebu. Bolje da ste odmah pukli sve utakmice, ovako se samo nadate, a stize hladan tus. Mogli ste da se vucete po zemlji kao i do sada, a ne da ovako poletite pa da trusnete o zemlju jako.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 13:14 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Napisao sam ti iznad, kozojebu. Bolje da ste odmah pukli sve utakmice, ovako se samo nadate, a stize hladan tus. Mogli ste da se vucete po zemlji kao i do sada, a ne da ovako poletite pa da trusnete o zemlju jako. Mi sinoć osvojili ovo, ja ne znam o čemu ti pričaš. Moraš nalo otvoriti srce i raširiti vidike.
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 13:18 |
|
|
Radujete se pobedi u grupi, kako jadno. Vecina Srba i ne prati nasu grupnu fazu. Poneki od vas shvataju da ste gubitnicka nacija, jer vas raduje pobeda u grupi. Medjuti, svi cete shvatiti nakon meca sa Francuskom i Litvanijom. Psovacete savez, igrace, sudije, publiku itd... Dodika, Srbe sto ne igraju za Bosnu i sto je ne vole
|
|
Vrh |
|
|
jeremy10
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 13:27 |
|
|
Karabaja je napisao/la: ShahidMaker je napisao/la: Napisao sam ti iznad, kozojebu. Bolje da ste odmah pukli sve utakmice, ovako se samo nadate, a stize hladan tus. Mogli ste da se vucete po zemlji kao i do sada, a ne da ovako poletite pa da trusnete o zemlju jako. Mi sinoć osvojili ovo, ja ne znam o čemu ti pričaš. Moraš nalo otvoriti srce i raširiti vidike. zanimljive bradice kod udarnog dvojca europske podružnice isil-a, muse i nurkića. što mislite o uvođenju revolucije na području košarkaške opreme i umjesto shortseva uvedete 3/4 hlača? bilo bi to.. hm. bombastično.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 13:27 |
|
|
Šta nas boli qurac da li vecina srba prati svoju reprezentaciju. Kako si smesan. Ne zanima nas srbija.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 13:29 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Šta nas boli qurac da li vecina srba prati svoju reprezentaciju. Kako si smesan. Ne zanima nas srbija. pa sprdamo vas idiote, lozite se mnogo, a realno svo to lozenje je uzalud, jer necete proci grupu. Samo vece razocaranje.. jbg... aj idi se vesili sto ste pobedili Sloveniju, za dva dana ide hladan tus.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 13:31 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Šta nas boli qurac da li vecina srba prati svoju reprezentaciju. Kako si smesan. Ne zanima nas srbija. pa sprdamo vas idiote, lozite se mnogo, a realno svo to lozenje je uzalud, jer necete proci grupu. Samo vece razocaranje.. jbg... aj idi se vesili sto ste pobedili Sloveniju, za dva dana ide hladan tus. Pa sta ako o ne prodjemo grupu. Jbt je li to sramota izgubit od Litvanije i Francuske.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 13:34 |
|
|
pa sramota je biti gubitnik. Sramota je neuspeti nista za 30 godina postojanja ovog protektorata. Pokazujete i dokazujete da ste nepsosobni. Kad je neko nepsosoban na svakom koraku, onda vam je u podsvesti takodje da ne mozete ni na licnom ili politickom planu nesto uraditi. Dakle nema Bosne, to je muslimanska apstrakcija. Realnost je da ce Republika Srpska izaci iz ovog UN provizorijuma. Nemate kvalitet, ne mozete se uzdati u sopstvene snage da to sprecite. A na to ce vas podsetiti Francuzi i Litvanci za koji dan. Tuzno, jbg.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 13:35 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Šta nas boli qurac da li vecina srba prati svoju reprezentaciju. Kako si smesan. Ne zanima nas srbija. pa sprdamo vas idiote, lozite se mnogo, a realno svo to lozenje je uzalud, jer necete proci grupu. Samo vece razocaranje.. jbg... aj idi se vesili sto ste pobedili Sloveniju, za dva dana ide hladan tus. Slovenci sebi ne mogu da dođu od kakvih su debila izgubili. Sprda ih cijela Evropa. Muja ima ugled sportskog beduina, autsajdera na autsajderima. Slovenci je napisao/la: U utakmicu smo ušli uspavano. Mislili smo da će Bosna pobijediti samu sebe https://www.klix.ba/sport/kosarka/slove ... /220905050
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 13:40 |
|
|
Citat: gouser360 prije 33 minuta Onaj Dragic bas mrzi Bosnu, igrao je danas protiv nas sa 35 godina, ja ne znam kad je ovako igrao protiv neke ekipe zadnjih par godina. Ali dobro sta ocekivati od covjeka, koji je Dodikov licni prijatelj, predjednik Igokee, i koji sa Doncicem derneci u Bijeljini na nastupu Baje Malog Knindze. A Doncic sve na srpskom prica, a ovdje glumi Slovenca. Vise nes mrze nih dvojica, nego 90% ljudi iz Beograda
|
|
Vrh |
|
|
jeremy10
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 13:41 |
|
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 13:42 |
|
|
Koji su ovo mitomani i ludaci. Koliko mrze sve. Koliko ih boli poraz devedesetih od Srba. Ovaj poraz ih je rasturio kao prokletu gomilu ostavljenu od turskog agresora.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 13:43 |
|
|
Slovenci su igrali lose, uspavano, Doncic jos na kokakoli, a mujage vec proglasili musu kao boljeg kosarkasa od Doncica Valjda je onaj bradati Nurkic bolji od Jokica Naravno da ih Dragic mrzi, on je iz Pozarnice kod Tujzle mislim njegovi su, tamo je muslimanska armada spalila sve zivo pocetkom rata. Jednako su ocekivali da Sikiras gine za bejha, a prije toga su mu u Grahovistu kod Vogosce poklali cijeli obitelj. To samo mujage mogu.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 13:51 |
|
|
Moras dobiti svakoga ako mislis biti prvi, irelevantno je sa kim se ukrstamo. Videcemo veceras kako igramo sa Milutinovim, da l je sta bolje. Finci su najjaca reprezentacija u grupi. Naravno, voleo bih da igramo protiv BiH ili Hrvata, to je najsladja pobeda. D1 i C4 (hrvati) je osmina, vrlo verovatno. A2 ce da bude Crna Gora, ako bi uspela BiH da bude B3 (sto je skoro nemoguce).
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 13:51 |
|
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 13:54 |
|
|
Doncic niti ne krije da mu je BMK na repertoaru, na instagramu je stavljao snimke. Samo sto je to kod njega zajebancija, nemu je mater Slovenka a i caca se poslovencio.
Dragic je vec Srbin, ja znam te Dragice puna ih je Slovenija, njegova tetka je besty sa mojom tetkom, ustvari njihova jer su dva brata. Koliko ja znam nisu neke srbende ali ne vole muslimane jer su im sprzili rodno selo. Ne znam sto se cude, jednako kao Lovren, kao mogo je ba igrati za bejha, ma da ne bi a protjerali mu cijelu obitelj iz Haljinica tj Kraljeve Sutjeske. I onda da natakari vartu na sebe, ta nije lud.
Obraza bez.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 14:13 |
|
|
Oni ce biti 5. u grupi. Koje su sanse da za 7 dana dva put dobiju francuze? to je 0, to ne bi mogla ni Srbija. Isto tako Srbija ima male sanse da dobije ponovo Grke, zato bolje da ih izbace Spanci itd.. Sto se tice Litvanaca, prava kosarkaska nacija, imaju tri poraza i idu na sve ili nista protiv Muslimana. Ubice ih ludacki.To je to onda, Franci treci, Litvanci cetvrti. Kakav crni B3
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 14:18 |
|
|
I muka mi je vise kad spomenu Bosnu u kontekstu da neko mora da ih voli. Koja patetika. Bosna ovo, Bosna ono, rahat, ***, palac. Zamisli skandirali ko ne skace mrzi Bosnu. I nekakavi Bosanci.. a gde je Hercegovina? Prvo Bosanci ne postoje. Bosanci su geografska odrednica za ljude iz podrucja Bosne. Naravno, Muslimana je malo u Hercegovini, pa onda svojataju naziv Bosne. Medjutim, oni su Muslimani, a sami sebe su preimenovali u Bosnjake. Izvedenica od Bosne takodje, cime pokusavaju da svojataju celu Bosnu. Postoje drzave koje su imenovane po naorodima, a postoje ove zajebancije koje su imenovane po rekama, pticama itd...
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 14:30 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Da, ovo je zanimljiv fenomen kod Slovenaca. Obožavaju četničku muziku. U Banja Luku dolaze svaki vikend i redovno završe na četnosong partijima. Jednom sam naletio na Slovence na Baji u Lamoviti (selo između BL i PD).
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 14:44 |
|
|
|
Vrh |
|
|
GlobalHawk
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 14:49 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Kmeeeeeeeeeeeee
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 14:49 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Koja patetika. Jedna od najvećih pobjeda u historiji: Košarkaši BiH prekinuli su nevjerovatan niz Slovenije https://www.klix.ba/sport/kosarka/jedna ... /220905067Ugledaj se malo na grobara i kima sa juga srbije. Viša klasa u odnosu na paćenike poput tebe, sve ti je dobro reko
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 15:08 |
|
|
Puca mi *** za njih sto navijaju za Muslimane. Prvo muslimanski igraci su mi antipaticni, pogotovo Nurkic, jer je seljak i ona vehabijska brada (sto je uticaj seljacke okoline iz koje je potekao).
Ne mogu biti pacenik sto primecujem i javno izgovaram sve nelogicnosti oko vase reprezentacije. To je sund i kic moderne kosarke. Muslimanska reprezentacija ima naturalizovanog crnca, dakle to mi je odmah minus kod svake reprezentacije i ruganje svakom medjunacionalnom takmicenju. U startnoj petorci su vam crnac i Srbin. Dakle, nemate ni cistu muslimansku reprezentaciju. Muslimani su najbrojniji narod u BiH, a kvalitativno su najgori. Imaju najmanji doprinos sportu, nauci, knjizevnosti itd.. od svih naroda u BiH.
Kako vas istina trigerijuje i kako vam smeta. Tako je u svakom segmentu nakarade. Drago mi je sto UN provizorijum nestaje. Kad budete sami na 33% bih, onda ce imati logike da vam navijaci skandiraju Bosna, Bosna... jer tako ce vam se i zvati drzava. Cak bih i ja onda navijao za vas, u nekom smislu. Npr ako bi igrali protiv Turske, Britanije itd..
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 15:11 |
|
|
sto se hrvata tice, navijam da budu cetvrti u grupi, a mi prvi u nasoj.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 15:11 |
|
|
Ma kakva Hrvatska, nema kemije nema timske igre, nesto se pokusava ali dosta lose, Smith i Matkovic su velika pojacanja ali ovi sto bi trebali povuci, igraju na dizel pogon, posebno Bogdanovic.
Najveci minus je na klupi, Damire Turcine je *** od trenera.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|