|
|
Stranica: 3/9.
|
[ 220 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Real gone
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 14 ruj 2009, 00:08 |
|
|
mara je napisao/la: Real gone je napisao/la: Ok, dogovorile smo se. Ti i ja nismo ekstremisti. Ali Turci jesu. Oni nista drugo i ne poznaju, osim toga, unakazit se svim postojecim bojama i vikati Türkiyei i naravno Hej Bruuuuudaaaa (kiss kiss svi se ljube ko peskiri), po supermaketu im klinci urlaju, vriste i bacaju se po podu vicuci Annnnnnnnnneeeeeeeeeeee! E to su Turci! Kod nas viču i Ojdaaaaaa..al mu dodje na isto. A one hanume što su gore obučene u najfiniji poliester, u suknjama i maramama do poda, sa poludubokim cipeliškama na štiklu, u sred leta. Meni nekad dođe da im organizujem feministički pokret, al bojim se da bi me one pre zbog toga masakrirale, nego njihovi momci ili muževi.
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 14 ruj 2009, 00:11 |
|
|
Real gone je napisao/la: mara je napisao/la: Oni nista drugo i ne poznaju, osim toga, unakazit se svim postojecim bojama i vikati Türkiyei i naravno Hej Bruuuuudaaaa (kiss kiss svi se ljube ko peskiri), po supermaketu im klinci urlaju, vriste i bacaju se po podu vicuci Annnnnnnnnneeeeeeeeeeee! E to su Turci!
Kod nas viču i Ojdaaaaaa..al mu dodje na isto. A one hanume što su gore obučene u najfiniji poliester, u suknjama i maramama do poda, sa poludubokom cipeliškama na štiklu, u sred leta. Meni nekad dođe da im organizujem feministički pokret, al bojim se da mi me one pre masakrirale, nego njihovi momci ili muževi. Kakav pokret, one su fancy, sve je to u stilu s Kuranom, one same sve to tako zele! Meni su najbolje one Ninje i one Tittenayse, koje obuku sve toliko usko, da im se gacice ocrtaju, tonu sminke i naravno marama!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 14 ruj 2009, 00:15 |
|
|
mara je napisao/la: Real gone je napisao/la: Kod nas viču i Ojdaaaaaa..al mu dodje na isto. A one hanume što su gore obučene u najfiniji poliester, u suknjama i maramama do poda, sa poludubokom cipeliškama na štiklu, u sred leta. Meni nekad dođe da im organizujem feministički pokret, al bojim se da mi me one pre masakrirale, nego njihovi momci ili muževi. Kakav pokret, one su fancy, sve je to u stilu s Kuranom, one same sve to tako zele! Meni su najbolje one Ninje i one Tittenayse, koje obuku sve toliko usko, da im se gacice ocrtaju, tonu sminke i naravno marama! E kod nas slabije ima tih uskih, to sam viđala uglavnom po Islamabadu (Sarajevu). A nindža se nađe..tu i tamo. Čija je tema, katapultiraće nas..
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 14 ruj 2009, 00:19 |
|
|
Real gone je napisao/la: mara je napisao/la: Kakav pokret, one su fancy, sve je to u stilu s Kuranom, one same sve to tako zele! Meni su najbolje one Ninje i one Tittenayse, koje obuku sve toliko usko, da im se gacice ocrtaju, tonu sminke i naravno marama! E kod nas slabije ima tih uskih, to sam viđala uglavnom po Islamabadu (Sarajevu). A nindža se nađe..tu i tamo. Čija je tema, katapultiraće nas.. Ubit ce nas, mozda nam oproste ak ih castim bakljavom i kebom! Zar takve Tittenayse nisi jos vidjela na faksu, tam ih ima uvijek!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 14 ruj 2009, 00:28 |
|
|
mara je napisao/la: Real gone je napisao/la: E kod nas slabije ima tih uskih, to sam viđala uglavnom po Islamabadu (Sarajevu). A nindža se nađe..tu i tamo. Čija je tema, katapultiraće nas.. Ubit ce nas, mozda nam oproste ak ih castim bakljavom i kebom! Zar takve Tittenayse nisi jos vidjela na faksu, tam ih ima uvijek! Pa na ovom mom ih baš nije bilo, ali ne sumnjam da pružaju zanimljiv prizor. Laku noć.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 14 ruj 2009, 11:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60944 Lokacija: DAZP HQ
|
ne znam jel znate da je naš izbornik repeša, musliman iz čapljine?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 14 ruj 2009, 11:40 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3827 Lokacija: Nanya Lakes
|
Hvala cure na uništavanju teme sa vašom švapskom internom spikom Naši ipak razočarenje, stvarno sam očekivao više nakon povratka Vujčića...ništa idemo se izvlačit protiv Njemačke
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 14 ruj 2009, 11:41 |
|
|
dudu je napisao/la: ne znam jel znate da je naš izbornik repeša, musliman iz čapljine? Ja sam mislio da je to općepoznato...mada i ja nisam siguran koliko dugo živi u HR. Ne znam tko se sjeća Veljke Mršića, isto Čapljinac.
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 14 ruj 2009, 14:43 |
|
|
Očekujem da će Hrvatska dobiti Njemce jer su ovi kamenja ,kad su ih naši jučer ubedljivo dobili, bi trebalo i HR... E sad ukoliko Hrvatska dobije Njemce ,a mi slučajno dobijemo Ruse nastaće zavrzlama tko će ići u četvrtfinale... Koliko nas košta poraz od HR. Inače Top 4 spored mene,Turska,Slovenija,Grčka i Francuska
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 14 ruj 2009, 15:12 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Hvala cure na uništavanju teme sa vašom švapskom internom spikom Naši ipak razočarenje, stvarno sam očekivao više nakon povratka Vujčića...ništa idemo se izvlačit protiv Njemačke Sorry. Može da se pobriše.
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 14 ruj 2009, 15:15 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Hvala cure na uništavanju teme sa vašom švapskom internom spikom Naši ipak razočarenje, stvarno sam očekivao više nakon povratka Vujčića...ništa idemo se izvlačit protiv Njemačke Rajvo duso ne se ljutit, reci modu da pobrise! PS: Nisu to interne svapske spike, tako se ponasaju po cjeloj europi! Mi samo posmatramo i komentiramo!
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 14 ruj 2009, 15:29 |
|
|
mara je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Hvala cure na uništavanju teme sa vašom švapskom internom spikom Naši ipak razočarenje, stvarno sam očekivao više nakon povratka Vujčića...ništa idemo se izvlačit protiv Njemačke Rajvo duso ne se ljutit, reci modu da pobrise! PS: Nisu to interne svapske spike, tako se ponasaju po cjeloj europi! Mi samo posmatramo i komentiramo! Znao sam da me vas dvije podsjećate na nekoga
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 14 ruj 2009, 15:29 |
|
|
mara je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Hvala cure na uništavanju teme sa vašom švapskom internom spikom Naši ipak razočarenje, stvarno sam očekivao više nakon povratka Vujčića...ništa idemo se izvlačit protiv Njemačke Rajvo duso ne se ljutit, reci modu da pobrise! PS: Nisu to interne svapske spike, tako se ponasaju po cjeloj europi! Mi samo posmatramo i komentiramo! A slomila mu neka hanumica srce 89-te u Sarajevu, pa se nabrijao sad na nas.
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 14 ruj 2009, 15:38 |
|
|
Real gone je napisao/la: mara je napisao/la: Rajvo duso ne se ljutit, reci modu da pobrise! PS: Nisu to interne svapske spike, tako se ponasaju po cjeloj europi! Mi samo posmatramo i komentiramo! A slomila mu neka hanumica srce 89-te u Sarajevu, pa se nabrijao sad na nas. U tom zecu lezi grm! Ne brini Rajvic reci cu ja svom frendu da on tebi nadje za sljedeceg posjeta u Seheru novu oridzidzi hanumicu, ono adidas dimlije, teferic uz kaHFu i to! Samo pripremi manet i nista se ne brini!
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 14 ruj 2009, 15:40 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 14 ruj 2009, 15:42 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3302 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
snezana mk je napisao/la: Očekujem da će Hrvatska dobiti Njemce jer su ovi kamenja ,kad su ih naši jučer ubedljivo dobili, bi trebalo i HR... E sad ukoliko Hrvatska dobije Njemce ,a mi slučajno dobijemo Ruse nastaće zavrzlama tko će ići u četvrtfinale... Koliko nas košta poraz od HR. Inače Top 4 spored mene,Turska,Slovenija,Grčka i Francuska Ma koja Turska, ima da ih pojedemo za večeru danas. U 21:00 je tekma. Svaki Turčin zna, svaka bula zna...
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 14 ruj 2009, 15:46 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Ma koja Turska, ima da ih pojedemo za večeru danas. U 21:00 je tekma. Svaki Turčin zna, svaka bula zna... Kako to ustvari ide? Imamo li pravo na poraz u naredne dve utakmice, tj. da li bismo išli dalje u tom slučaju?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 14 ruj 2009, 15:50 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 14 ruj 2009, 15:52 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3302 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
aleksije radicevic je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Ma koja Turska, ima da ih pojedemo za večeru danas. U 21:00 je tekma. Svaki Turčin zna, svaka bula zna... Kako to ustvari ide? Imamo li pravo na poraz u naredne dve utakmice, tj. da li bismo išli dalje u tom slučaju? Nemam pojma, nisam baš upoznat sa stanjem na tablici, ali mislim da je dovoljna još jedna pobjeda, a navodno postoji i neka opcija po kojoj bi se moglo s oba poraza proći dalje, iako nisam siguran koja.
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 14 ruj 2009, 15:55 |
|
|
Real gone je napisao/la: Mislim da ce u tom slucaju mastuluk za hanumicu, ipak je to radosna vijest, biti najzanimljiviji dio!
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 14 ruj 2009, 15:55 |
|
|
.
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 14 ruj 2009, 15:56 |
|
|
mara je napisao/la: Real gone je napisao/la: Mislim da ce u tom slucaju mastuluk za hanumicu, ipak je to radosna vijest, biti najzanimljiviji dio!
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 14 ruj 2009, 15:59 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: mara je napisao/la: Mislim da ce u tom slucaju mastuluk za hanumicu, ipak je to radosna vijest, biti najzanimljiviji dio! Sta se kofrcis? Samo se mislim dal da narucim onaj orkestar sa hayata!
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 14 ruj 2009, 16:07 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Ma koja Turska, ima da ih pojedemo za večeru danas. U 21:00 je tekma. Svaki Turčin zna, svaka bula zna... A Corto, vidjećemo na kraju,Turska je jaka, htjeli to mi ili ne,ja nju vidim do kraja,no i vaši igraju dobru košarku iako ste slovence podcenili, imaju oni ekipu,dok je naša grupa prava havarija jučer su oni grci ,neznam zašto nisu igrali prvom ekipom ,pustili Rusima da iskopliciraju ,prokleti jedni.
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 14 ruj 2009, 18:55 |
|
|
mara je napisao/la: Kakav pokret, one su fancy, sve je to u stilu s Kuranom, one same sve to tako zele! Meni su najbolje one Ninje i one Tittenayse, koje obuku sve toliko usko, da im se gacice ocrtaju, tonu sminke i naravno marama! Nisam znao da u Osjeku ima toliko muslimana..
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|