|
|
Stranica: 12/18.
|
[ 445 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Croat
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 17 ruj 2013, 15:47 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
sportski gledano da je ostala Jugoslavija, bili bi sportska velesila skoro u svim sportovima.
|
|
Vrh |
|
 |
HrvojeHrvatinic
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 17 ruj 2013, 16:09 |
|
|
SDB je napisao/la: Nitko iz Hrvatske nikad nije rekao da bi se SAMO Hrvatskoj trebale pripisati te medalje. Problem je u tome što Srbija želi da se SAMO NJOJ pripišu iste. Dakle, za vaše djedove i pradjedove nikoga ovdje nije briga, ali se ne može praviti kao da ostalih naroda i narodnosti nije bilo u tome.
Ukratko, te države više nema i nitko nema ekskluzivno pravo prisvajati zajedničke uspjehe. Over and out. Apsolutno. Mislim da je van svake pameti da bilo tko prisvaja medalje bivše države čije su reprezentacije bile uvijek izmiješane, od vaterpola do košarke. http://en.wikipedia.org/wiki/Yugoslavia ... tball_team
_________________ "Gospodo, ja sam Hrvat i hrvatski nacionalist; i ne samo da sam ja Hrvat i hrvatski nacionalist, nego su bosanski muslimani kao cjelina Hrvati, dio hrvatskog naroda."-Džaferbeg Kulenović
|
|
Vrh |
|
 |
Croat
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 17 ruj 2013, 18:16 |
|
|
da prognoziramo 1/4:
Srbija-Španjolska Slovenija-Francuska Litva-Italija Hrvatska-Ukrajina
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 17 ruj 2013, 19:25 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7816 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Hrvatska -Ukrajina 1 hend. (+x,5) Srbija -Španjolska 1 Litva -Italija hend (+x.5) 2 Slovenija -Francuska 1
Samo da kažem da mi je prolaznost na cijelom prvenstvu oko 90 %,tako da tko želi neka slobodno odigra ove moje parove.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
Vrh |
|
 |
storaB
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 17 ruj 2013, 19:43 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8197 Lokacija: Republic of Srpska
|
kileru uplatit 20 marki i odigrat ove tvoje parove i da me Bog vidi...
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 17 ruj 2013, 19:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62086 Lokacija: DAZP HQ
|
daj samo objasni ove hendikepe.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 17 ruj 2013, 21:03 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7816 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Pošto nisam znao koeficijente samo sam napisao x,ali sad sam vidio za Srbiju. Znači,trebalo bi biti otprilike 6,5.To znači da Srbija neće izgubiti 7 i više razlike u 40 minuta.(to je samo moja procjena).Koeficijent na to je 1,85. Isto tako i na Italiju,a protiv Litve.Tu bi trebalo biti nešto manji hendikep,znači 3,5 po mojoj procjeni.Igra se dan kasnije pa nisam još vidio točno.Da neće Italija izgubiti 4 ili više koševa u 40 minuta.(opet moja procjena). Te hendikepe su tako naivno postavljali na ovom prvenstvu i mogle su se fine pare uzeti.  @stora,eto odigraj ,dosad sam dosta toga pogodio,jedino da mi se sad baš sreća preokrene ,a neće valjda.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
Vrh |
|
 |
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 17 ruj 2013, 23:32 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
SDB je napisao/la: Nitko iz Hrvatske nikad nije rekao da bi se SAMO Hrvatskoj trebale pripisati te medalje. Problem je u tome što Srbija želi da se SAMO NJOJ pripišu iste. Dakle, za vaše djedove i pradjedove nikoga ovdje nije briga, ali se ne može praviti kao da ostalih naroda i narodnosti nije bilo u tome.
Ukratko, te države više nema i nitko nema ekskluzivno pravo prisvajati zajedničke uspjehe. Over and out. To bi se jednostavno trebalo pripisivati jedino i isključivo Jugoslaviji, državi koje više nema i to je to, iako bi i rješenje pripisivanja svim državama nastalim iz bivše Jugoslavije također bilo donekle sretnije rješenje od totalno nelogične gluposti da se jednoj državi nastaloj iz bivše Jugoslavije pripisuju svi njezini uspjesi. 
|
|
Vrh |
|
 |
storaB
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 17 ruj 2013, 23:38 |
|
|
Pessimus znaš da si jedan od forumaša koje izuzetno cijenim. Slažem se s tobom da bi svaka država bivše države mogla, odnosno imala pravo pripisivati uspjehe iste, što to ne radi, pojma nemam... Nikada niko ne treba zaboraviti da je Srbija jedina ostala u toj i takvoj Jugi,iz koje su svi posle 2006 izašli.... Koliko god to nekome bilo nelogično, Srbija je ostala nasljednica SFRJ jer formalno nije izašla nikada iz te zajednice..... Dakle ima pravo pripisivanja, jer još uvijek svjetska sportska asocijacija niti MOK nisu na čistom u vezi brojanja medalja.
|
|
Vrh |
|
 |
HrvojeHrvatinic
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 18 ruj 2013, 01:51 |
|
|
storaB je napisao/la: Pessimus znaš da si jedan od forumaša koje izuzetno cijenim. Slažem se s tobom da bi svaka država bivše države mogla, odnosno imala pravo pripisivati uspjehe iste, što to ne radi, pojma nemam... Nikada niko ne treba zaboraviti da je Srbija jedina ostala u toj i takvoj Jugi,iz koje su svi posle 2006 izašli.... Koliko god to nekome bilo nelogično, Srbija je ostala nasljednica SFRJ jer formalno nije izašla nikada iz te zajednice..... Dakle ima pravo pripisivanja, jer još uvijek svjetska sportska asocijacija niti MOK nisu na čistom u vezi brojanja medalja. Jugoslavija je prije rata imala 15-ak milijardi dolara duga, a sav dug se podijelio na 6 republika. Zašto? Ako slijedimo tvoju logiku, onda je Srbija trebala preuzeti sve dugove, tj. naslijediti, zar ne?
_________________ "Gospodo, ja sam Hrvat i hrvatski nacionalist; i ne samo da sam ja Hrvat i hrvatski nacionalist, nego su bosanski muslimani kao cjelina Hrvati, dio hrvatskog naroda."-Džaferbeg Kulenović
|
|
Vrh |
|
 |
Croat
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 18 ruj 2013, 09:13 |
|
|
danas: Srbija-Španjolska 17:30 Slovenija-Francuska 21:00
sutra: Hrvatska-Ukrajina 17:45 Litva-Italija 21:00
|
|
Vrh |
|
 |
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 18 ruj 2013, 11:39 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
storaB je napisao/la: Pessimus znaš da si jedan od forumaša koje izuzetno cijenim. Slažem se s tobom da bi svaka država bivše države mogla, odnosno imala pravo pripisivati uspjehe iste, što to ne radi, pojma nemam... Nikada niko ne treba zaboraviti da je Srbija jedina ostala u toj i takvoj Jugi,iz koje su svi posle 2006 izašli.... Koliko god to nekome bilo nelogično, Srbija je ostala nasljednica SFRJ jer formalno nije izašla nikada iz te zajednice..... Dakle ima pravo pripisivanja, jer još uvijek svjetska sportska asocijacija niti MOK nisu na čistom u vezi brojanja medalja. Da, ali čim su Hrvatska i Slovenija izašle iz te zajednice, to je de facto prestala biti ona ista država, unatoč činjenici da se zadržalo njezino ime. Slično je kao s glazbenicima koji oforme neki bend i onda jedan ili dvojica naknadno izađu iz benda, ali naravno da im ostaju autorska prava za pjesme u čijem su nastanku sudjelovali. 
|
|
Vrh |
|
 |
Ateist
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 18 ruj 2013, 13:56 |
|
|
http://www.b92.net/sport/slovenija2013/ ... _id=754932Specijalizovani košarkaški sajt HoopsHype.com napravio je na osnovu glasanja igrača sa EP listu 15 najboljih evropskih košarkaša koju predvodi Dražen Petrović. Top 15 evropskih igrača: *1. Dražen Petrović (Hrvatska) - šampion Evrope i sveta, dva puta osvajao Evroligu, dve srebrne medalje na OI *2. Toni Parker (Francuska) - tri puta šampion NBA, srebrna medalja na EP *3. Arvidas Sabonis (Litvanija) - evropski, svetski i olimpijski šampion, osvajač EL *4. Dejan Bodiroga (Srbija) - dvostruki šampion sveta, trostruki Evrope, srebrno na OI, dva puta EL, dva puta EL F4 MVP *5. Dirk Novicki (Nemačka) - NBA šampion, NBA MVP, bronza na SP, srebro na EP, MVP Evrobasketa *6. Pau Gasol (Španija) *7. Toni Kukoč (Hrvatska) *8. Predrag Danilović (Srbija) *9. Huan Karlos Navaro (Španija) *10. Andrej Kirilenko (Rusija) *11. Dimitris Dijamantidis (Grčka) *12. Mark Gasol (Španija) *13. Aleksandar Đorđević (Srbija) *14. Aleksandar Volkov (Ukrajina) *15. Dino Rađa (Hrvatska)
_________________ https://m.youtube.com/channel/UCbUH4gQqQ2Cv8Jrl2ECct3A
https://www.instagram.com/josipcurlin
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Suradnik:August_Dominus
|
|
Vrh |
|
 |
storaB
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 18 ruj 2013, 14:14 |
|
|
Pa relano Petrović i Bodiroga i jesu dva najbolja evropska košarkaša koja su ikada igrala.
|
|
Vrh |
|
 |
HrvojeHrvatinic
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 18 ruj 2013, 14:34 |
|
|
Ateist je napisao/la: http://www.b92.net/sport/slovenija2013/vesti.php?yyyy=2013&mm=09&dd=18&nav_id=754932
Specijalizovani košarkaški sajt HoopsHype.com napravio je na osnovu glasanja igrača sa EP listu 15 najboljih evropskih košarkaša koju predvodi Dražen Petrović.
Top 15 evropskih igrača: *1. Dražen Petrović (Hrvatska) - šampion Evrope i sveta, dva puta osvajao Evroligu, dve srebrne medalje na OI *2. Toni Parker (Francuska) - tri puta šampion NBA, srebrna medalja na EP *3. Arvidas Sabonis (Litvanija) - evropski, svetski i olimpijski šampion, osvajač EL *4. Dejan Bodiroga (Srbija) - dvostruki šampion sveta, trostruki Evrope, srebrno na OI, dva puta EL, dva puta EL F4 MVP *5. Dirk Novicki (Nemačka) - NBA šampion, NBA MVP, bronza na SP, srebro na EP, MVP Evrobasketa *6. Pau Gasol (Španija) *7. Toni Kukoč (Hrvatska) *8. Predrag Danilović (Srbija) *9. Huan Karlos Navaro (Španija) *10. Andrej Kirilenko (Rusija) *11. Dimitris Dijamantidis (Grčka) *12. Mark Gasol (Španija) *13. Aleksandar Đorđević (Srbija) *14. Aleksandar Volkov (Ukrajina) *15. Dino Rađa (Hrvatska) http://www.youtube.com/watch?v=BPFr6LCDGjw
|
|
Vrh |
|
 |
HrvojeHrvatinic
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 18 ruj 2013, 14:34 |
|
|
Ateist je napisao/la: http://www.b92.net/sport/slovenija2013/vesti.php?yyyy=2013&mm=09&dd=18&nav_id=754932
Specijalizovani košarkaški sajt HoopsHype.com napravio je na osnovu glasanja igrača sa EP listu 15 najboljih evropskih košarkaša koju predvodi Dražen Petrović.
Top 15 evropskih igrača: *1. Dražen Petrović (Hrvatska) - šampion Evrope i sveta, dva puta osvajao Evroligu, dve srebrne medalje na OI *2. Toni Parker (Francuska) - tri puta šampion NBA, srebrna medalja na EP *3. Arvidas Sabonis (Litvanija) - evropski, svetski i olimpijski šampion, osvajač EL *4. Dejan Bodiroga (Srbija) - dvostruki šampion sveta, trostruki Evrope, srebrno na OI, dva puta EL, dva puta EL F4 MVP *5. Dirk Novicki (Nemačka) - NBA šampion, NBA MVP, bronza na SP, srebro na EP, MVP Evrobasketa *6. Pau Gasol (Španija) *7. Toni Kukoč (Hrvatska) *8. Predrag Danilović (Srbija) *9. Huan Karlos Navaro (Španija) *10. Andrej Kirilenko (Rusija) *11. Dimitris Dijamantidis (Grčka) *12. Mark Gasol (Španija) *13. Aleksandar Đorđević (Srbija) *14. Aleksandar Volkov (Ukrajina) *15. Dino Rađa (Hrvatska)
|
|
Vrh |
|
 |
Ateist
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 18 ruj 2013, 19:17 |
|
|
Španjolska je prvi poluzavršničar EP-a. Razbila je Srbiju 90:60 (bilo je i 58:25).
_________________ https://m.youtube.com/channel/UCbUH4gQqQ2Cv8Jrl2ECct3A
https://www.instagram.com/josipcurlin
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Suradnik:August_Dominus
|
|
Vrh |
|
 |
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 18 ruj 2013, 19:21 |
|
|
Ateist je napisao/la: Španjolska je prvi poluzavršničar EP-a. Razbila je Srbiju 90:60 (bilo je i 58:25). Bilo je i 40 razlike u jednom trenutku.
|
|
Vrh |
|
 |
Croat
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 18 ruj 2013, 19:25 |
|
|
jao onima koji su poslušali kilera Španjolci uspješno odradili šuterski trening.
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 18 ruj 2013, 19:25 |
|
|
Šteta, srce je bilo uz Srbiju 
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
 |
Croat
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 18 ruj 2013, 19:36 |
|
|
svi smo pomalo s saželjenjem gledali na Srbe 
|
|
Vrh |
|
 |
HrvojeHrvatinic
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 18 ruj 2013, 19:48 |
|
|
Croat je napisao/la: svi smo pomalo s saželjenjem gledali na Srbe  Što misliš za koga će Srbi sutra navijati?
|
|
Vrh |
|
 |
Croat
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 18 ruj 2013, 19:52 |
|
|
čuj za koga će navijat? pa za Srbe, neće za gubitnika Slovenija-Francuska 
|
|
Vrh |
|
 |
HrvojeHrvatinic
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 18 ruj 2013, 19:56 |
|
|
Croat je napisao/la: čuj za koga će navijat? pa za Srbe, neće za gubitnika Slovenija-Francuska  Ukrajina-Hrvatska
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 18 ruj 2013, 19:59 |
|
|
kiler je napisao/la: Pošto nisam znao koeficijente samo sam napisao x,ali sad sam vidio za Srbiju. Znači,trebalo bi biti otprilike 6,5.To znači da Srbija neće izgubiti 7 i više razlike u 40 minuta. Bio si blizu, samo 30 razlike, veze ti nemaš.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|