|
|
Stranica: 16/18.
|
[ 445 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
MirzaSaParkinga
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 20 ruj 2013, 19:35 |
|
|
doc je napisao/la: Mirze igraju samo za Sloveniju tako da ne znam kako bi ih mogli imati. Onaj najvrijedniji igra za nas. Ali neka, ima se, moze se. Sta je nama Slovencima pokloniti kojeg. Nista.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 20 ruj 2013, 19:35 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Volim ja ove Mirze. Dobro ih iskoristim prije bana.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 20 ruj 2013, 19:40 |
|
|
Kad Mirze nekog zajebavaju o sportskim uspjesima. Ajde bježi. Al ne još. Zabavi nas još malo.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 20 ruj 2013, 19:43 |
|
|
Mirze su dobre samo u natjecanju maratonskog ispijanja kaHve. U disciplini "kaHve i raHat lokum" ne nastupaju zbog besparice i siromaštva.
|
|
Vrh |
|
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 20 ruj 2013, 19:45 |
|
Pridružen/a: 29 lis 2011, 04:29 Postovi: 2550 Lokacija: Glavni stan
|
Jedan od najslabijih naroda Europe po sportskim uspjesima, nijedna pojedinačna medalja u povijesti Olimpijskih igara.
A ako se broje ekipne medalje, grad Dubrovnik više medalja samo na prošlim igrama nego oni u čitavoj povijesti...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 20 ruj 2013, 19:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59627 Lokacija: DAZP HQ
|
centri podbacili, a ni obrana nije bila na razini, pa opet ispada po statistici da su nas uništili tricom što ipak do kraja nije točno. pritiskali su nam bekove jer su nam centri doslovno bezopasni, dobro je Skansi rekao, bolju leđnu tehniku ima Bogdanović nego ijedan naš centar. protiv Francuza još i možemo jer i oni su slabi pod košem, ali uz uvjet da igramo ozbiljnu utakmicu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 20 ruj 2013, 19:48 |
|
|
Tomić me podsjeća na Kopljara u rukometu, isti klinac plašljivog tipa.
|
|
Vrh |
|
|
ZrinskiFrankopan
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 20 ruj 2013, 19:54 |
|
|
BBC je napisao/la: Onda je vama muslimanima srce u guzici, jer takve sportske rezultate i medalje imate. Smiri se malo, popij lijek...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 20 ruj 2013, 19:55 |
|
|
Dže je ba zapelo ? Vidiš ti ovaj grb na vrhu foruma.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 20 ruj 2013, 20:02 |
|
|
Kako mene živcira ova logika, mi dobili X, X dobio vas, dakle bolji smo od vas, što su svi Bošnjaci zaostali na razini 12-godišnjaka
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 20 ruj 2013, 20:07 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Kako je išla ona Ćirina: FK Čukarički dobije FK Naša Krila, FK Naša Krila dobije Vojvodinu, Vojvodina dobije Partizan, a Partizan dobije Real. Konkluzija: FK Čukarički je bolji od Real Madrida. Nekad sam mislio da se zajebavaju kad pišu takve maloumne stvari, no više nisam siguran.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 20 ruj 2013, 20:08 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2506 Lokacija: United States Of Balkan
|
Cuuuj, Tomic igra za Barcelonu, neprocjenjivo A tek onaj balvan od Zorica.. Taj kad izvodi slobodna bacanja ne moze ni do kosa baciti loptu Vela havle.. Al ok, nije im bio dan. Popravit ce oni to za broncu. Inshallah
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 20 ruj 2013, 20:12 |
|
|
SDB je napisao/la: Kako je išla ona Ćirina: FK Čukarički dobije FK Naša Krila, FK Naša Krila dobije Vojvodinu, Vojvodina dobije Partizan, a Partizan dobije Real. Konkluzija: FK Čukarički je bolji od Real Madrida. Nekad sam mislio da se zajebavaju kad pišu takve maloumne stvari, no više nisam siguran. Sreća naša... Hvala Alahu što ih je takve stvorio.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 20 ruj 2013, 20:15 |
|
|
Oni bi pocrkali da im nema OHR-a.
|
|
Vrh |
|
|
MirzaSaParkinga
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 20 ruj 2013, 20:16 |
|
|
Ante Tomic, najbolji centar Europe. Mi jesmo bolji od vas, na stranu pobjeda nad Litvanijom, protiv koje smo jedno vrijeme vodili sa cak +16. Pobjedili smo vas na proslom eurobasketu, i dok vi nas ne pobjedite, mi smo bolji, jelte. Hrvatska je realno ovog prvenstva imala srece, i spretom sretnih okolnosti je se nasla u polufinalu. Ne sto su dobri i sto su igrali dobro, vec jednostavno zbog cinjenice da su ostali podbacili i to poprilicno. Cinjenica je da je Hrvatska jedna prosjecna momcad. A kolika je FIBA nakarada govori cinjenica da je BiH ispala iako je pobjedila 3 utakmice. Ali neka, neka je utjeha da smo pobjedili morebitnog europskog prvaka ili drugu momcad Europe, i to u takmicarskoj utakmici u kojoj su oni morali pobjediti, dakle nije bila neka rekreacijska utakmica za nabijanje gol razlike. Oni u tom momentu nisu imali siguran prolazak u drugu rundu.
|
|
Vrh |
|
|
MirzaSaParkinga
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 20 ruj 2013, 20:17 |
|
|
Ante Tomic, najbolji centar Europe. Mi jesmo bolji od vas, na stranu pobjeda nad Litvanijom, protiv koje smo jedno vrijeme vodili sa cak +16. Pobjedili smo vas na proslom eurobasketu, i dok vi nas ne pobjedite, mi smo bolji, jelte. Hrvatska je realno ovog prvenstva imala srece, i spretom sretnih okolnosti je se nasla u polufinalu. Ne sto su dobri i sto su igrali dobro, vec jednostavno zbog cinjenice da su ostali podbacili i to poprilicno. Cinjenica je da je Hrvatska jedna prosjecna momcad. A kolika je FIBA nakarada govori cinjenica da je BiH ispala iako je pobjedila 3 utakmice. Ali neka, neka je utjeha da smo pobjedili morebitnog europskog prvaka ili drugu momcad Europe, i to u takmicarskoj utakmici u kojoj su oni morali pobjediti, dakle nije bila neka rekreacijska utakmica za nabijanje gol razlike. Oni u tom momentu nisu imali siguran prolazak u drugu rundu.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 20 ruj 2013, 20:19 |
|
|
Šta ima na parkingu Europe Mujaga ? Kako statistika.
|
|
Vrh |
|
|
MirzaSaParkinga
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 20 ruj 2013, 20:21 |
|
|
pozitivac je napisao/la: Jedan od najslabijih naroda Europe po sportskim uspjesima, nijedna pojedinačna medalja u povijesti Olimpijskih igara.
A ako se broje ekipne medalje, grad Dubrovnik više medalja samo na prošlim igrama nego oni u čitavoj povijesti... Jbg, jos uvijek smo "mlada nacija", bar po vama. Nije li onda to logicno?
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 20 ruj 2013, 20:23 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
MirzaSaParkinga je napisao/la: Ante Tomic, najbolji centar Europe. Mi jesmo bolji od vas, na stranu pobjeda nad Litvanijom, protiv koje smo jedno vrijeme vodili sa cak +16. Pobjedili smo vas na proslom eurobasketu, i dok vi nas ne pobjedite, mi smo bolji, jelte. Hrvatska je realno ovog prvenstva imala srece, i spretom sretnih okolnosti je se nasla u polufinalu. Ne sto su dobri i sto su igrali dobro, vec jednostavno zbog cinjenice da su ostali podbacili i to poprilicno. Cinjenica je da je Hrvatska jedna prosjecna momcad. A kolika je FIBA nakarada govori cinjenica da je BiH ispala iako je pobjedila 3 utakmice. Ali neka, neka je utjeha da smo pobjedili morebitnog europskog prvaka ili drugu momcad Europe, i to u takmicarskoj utakmici u kojoj su oni morali pobjediti, dakle nije bila neka rekreacijska utakmica za nabijanje gol razlike. Oni u tom momentu nisu imali siguran prolazak u drugu rundu.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 20 ruj 2013, 20:24 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2506 Lokacija: United States Of Balkan
|
Mirza sa parkinga, sega ti je nick Da je Hrvatska i prosla Ukrajinu, mislim da bi od Spanjolaca dozivila totalni rastur.. Mozda je i bolje ovako. Trece mjesto je super uspjeh ( valjda ce bit)..
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 20 ruj 2013, 20:25 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8161 Lokacija: Republic of Srpska
|
Puno ste otvorenih šuteva dopustili Litvaniji, to vas je koštalo. A Litvanija sa ovako raspoloženim Kalnietisem,Kleizom i Mačiulisem može dobiti bilo kog rivala.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 20 ruj 2013, 20:30 |
|
Pridružen/a: 29 lis 2011, 04:29 Postovi: 2550 Lokacija: Glavni stan
|
MirzaSaParkinga je napisao/la: pozitivac je napisao/la: Jedan od najslabijih naroda Europe po sportskim uspjesima, nijedna pojedinačna medalja u povijesti Olimpijskih igara.
A ako se broje ekipne medalje, grad Dubrovnik više medalja samo na prošlim igrama nego oni u čitavoj povijesti... Jbg, jos uvijek smo "mlada nacija", bar po vama. Nije li onda to logicno? Nije, jer računa se i period bivše Jugoslavije...
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 20 ruj 2013, 20:37 |
|
|
Točno BBC baš i konstitucijom i igračkim stilom nekako Tomić podsjeti na Kopljara, iako mi Kopljar kao igrač puno ozbiljnije djeluje.
Svaka čast Litvancima, favoriti su bili, zasluženo su dobili. Mi bez pravog centra nemožemo igrat finale, no konačno smo nakon 7 uzastopnih poraza u četvrtfinalima na velikim natjecanjima pobjedili. I idemo na SP dogodine u Španjolsku, nekim čudom možda ulovimo i broncu ovdje.
Svaka čast publici, bili su sjajni :) Pravi navijači :)
Stiže nam nova generacija prvaka juniorskih, predvodjena sjajnim centrom Hezonjom i još mnogim kvalitetnim mladim igračima. Tu je već Šarić, Bogdanović je mlad, ovo nije stara generacija, uz još par sjajnih mladih talenata mogli bi još dugo vremena igrat važne role na velikim natjecanjima.
Svaka čast Repeši, više manje izvukao je realni maksimum iz ovih momaka. Nadajmo se da će nas voditi i dalje :)
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 20 ruj 2013, 20:39 |
|
|
storaB je napisao/la: Puno ste otvorenih šuteva dopustili Litvaniji, to vas je koštalo. A Litvanija sa ovako raspoloženim Kalnietisem,Kleizom i Mačiulisem može dobiti bilo kog rivala. Kleiza je protiv Talijana dao 5 a Litvanci uvjerljivo dobili, ovdje je nama utrpao 17 u prvom poluvremenu.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u košarci - Slovenija 2013. Postano: 20 ruj 2013, 20:48 |
|
|
Cestitke deckima. Medju prva cetiri u Europi je ok s obzirom na ocekivanja. Mujaga lijeci komplekse negdje drugdje I da.. Obalis mi stojka onako laganini da se malo smiris
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|