HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 30 ruj 2026, 06:01.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 355 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: HKK Široki HT Eronet
PostPostano: 30 svi 2011, 17:39 

da i ovom rilikom cestitam prijatelju i nekadasnjem skolskom suigracu,sa kojim pokorili prvenstvo hrvatske jedne davne godine :smajl007 ,na osvojenoj kanti..integralni hrvat je prvo pomogao zrinjskome ,a nakon nlb-a i sirokom da dodje do titule i osigura iduce godine nlb-e :zastava_Hrvata ..

ostaje zal sto im ispred nosa kk mup zagreb oteo neke igrace,al buducnost se ne cini losa..racionalno posluju i uz cedevitu su jedini hr klub na zdravim temeljima..

ipak najvise hvale ide treneru..Trener Velic me osvojio vec nakon prve tekme u zagrebu sa cibonom,kad poceo nlb-e..vidjelo se da kuzi strasno dobro igru i da mu postavke imaju glavu i rep..roster je bio dobro izbalansiran,pogotovo ako uzmemo u obzir koliko se kresalo sa proracunom za ovu sezonu..zadrzati morovica da stasa blanovac uz njega..ramljaka i sakica kao mlade lavove..uz pilepica jos jednog sutera i centra sa kojim treba pogoditi..nadam se da ce i barac junior krenuti putevima starijeg brata..

cestitke sirokobrijezanima i hercegovini :zastava_Hrvata

Vrh

PostPostano: 30 svi 2011, 17:44 

znači u biti falilo je da samo zapjevamo 'herceg bosno u srcu te nosim' da bi to bila afirmacija herceg bosne od strane navijača? zastave, šalovi, dresovi, 'ponosna moja je zemlja hercegovina', mislim da je tu i te kako afirmacije bilo iako nije izrijekom rečeno ime herceg bosne. al je pokazano da i dalje široki i okolica ponosno ističu i pjevaju svoju regionalnu i nacionalnu pripadnost. a staničić...nisam ni skužio da je to on bio.

a inače utakmica...da ti suza krene na oko. proud to be širokobriježanin :D :herceg_bosna :kk_siroki :skripari :zivili

Vrh

PostPostano: 30 svi 2011, 19:38 

Super tekma, čestitke Širokom na novoj tituli. :zivili

Svaka vam čast na svemu. Mislim da bi Široki opasno konkurirao i za titulu u Hrvatskoj kad bi nastupao jer je sigurno uz bok Cedeviti i Zagrebu. Koje bi prvenstvo imali. :klanjam
Neka samo nastave tako. :herceg_bosna

Onaj Šakić je odličan igrač i dobro da ga je Široki kupio pred ligu za prvaka.

Vrh

PostPostano: 30 svi 2011, 20:24 

Nebi konkurirao za titulu..iza je nase cetvorke,al doma mogu sve dobiti,pa i partizan..

Vrh

PostPostano: 30 svi 2011, 21:01 

lider30 je napisao/la:
Bog-i-Hrvati je napisao/la:

A ništa, ti kad jednog dana neku malu budeš barija afirmiraj Herceg-Bosnu. I kad budeš iša posrat kebab afirmiraj Herceg-Bosnu. I kad budeš igra neki vrag s ekipom na igralištu afirmiraj Herceg-Bosnu.

Ali pusti ljude koji imaju život da afirmiraju sebe i uživaju bar malo u životu.

OK. Respektiram mišljenje. Možda bi utakmice stvarno takve trebale biti.
Ali sinoć je se spominjao Gotovina, republika Hrvatska, Mi Hrvati, niz antisrpskih pjesama. Sve je OK. Sve je ostalo na verbalnom i nije se pretjerivalo.

Samo sam zamijetio da mi je logičan nastavak i ovo što sugeriram.

Ma jasno je da se od navijača očekuje, koji put i previše s obzirom kakva slika prevladava o njima u društvu općenito, da vode bitke koje pojedinci nisu u stanju ka jedinke na sportskim priredbama. Prije svega političke bitke za općedruštvenu korist. Ali sport prije svega mora biti sport i nek se ljudi vesele tituli kad je već sve oko njih u kurcu. Ne triba se u svemu gledati politiku niti apsolutno sve impregnirati politikom.

Inače, malo si previše zabrija na neke stvari, to ti je moj dojam. Tija bi da ljudi dirigirano pivaju samo onu pismu za koju ti misliš da najbolje zvuči, tija bi da ljudi u svemu vide "višu korist", političku stvar, interes itd. ali to ti tako ne ide. Ljude u takvim situacijama povedu emocije, spontanost, pogotovo nas južnjake...

Ista stvar je i kod presude Gotovini i Markaču kad je nekolicina vas graktala da pravi Hercbosanac triba misliti na Praljka, a ne Gotovinu. Ljudi ne mogu tako razlučivati u tim trenucima, tu se radi o emocijama. Ko plače za Gotovinom, plakat će i za Praljkom i obrnuto, to je valjda jasno. Ko je odnarođena pizda pa kalkulira koji od njih dvojice je bija s koje strane granice, suze takvoga na vride pišljive pare sve da cili kabal isplače...

Da skratim, ne postoji "prava mjera hercegbosanstva" koje se mora držati da bi bija pravi pripadnik ponosnog hrvatskog roda u HB. Ili si Hrvat ili nisi, a u emotivnim trenucima, pogotovo kod sportskih uspjeha, čovik se ponaša spontano...

K tebi lete naših želja jata,
naša radost tvojoj se veseli,
naša tuga tvojoj pomoć želi.
Herceg-Bosno, - kol'jevko Hrvata

Vrh

PostPostano: 30 svi 2011, 21:52 

slazem se sa liderom i BiH..Bilanovac i Batur doista dobro izgledaju na terenu..odlicno suradjuju,a znaju i pick dobro odigrati..

Sirokobrijezanin moze probiti obranu i na covjeka i zonu,pa vraca slobodnom Baturu koji ima izrazito meku ruku..

Takodjer i Prostran se dobro nadopunjuje sa Ramljakom i Planinicem

Isprike na offu sto zabrazdio o kosarci

Vrh

PostPostano: 31 svi 2011, 10:07 

Čini mi se kao da dobar dio ekipe koja diskutira o političkoj dimenziji utakmice ne uzima u obzir da se igralo protiv Igokee, a ne protiv Bosne. Za Staničića vjerujem da ga masa ni ne zna, a i da onu manjinu koja ga zna nije nimalo zanimao u tom trenutku.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2011, 10:22 

Pessimus dux je napisao/la:
Čini mi se kao da dobar dio ekipe koja diskutira o političkoj dimenziji utakmice ne uzima u obzir da se igralo protiv Igokee, a ne protiv Bosne. Za Staničića vjerujem da ga masa ni ne zna, a i da onu manjinu koja ga zna nije nimalo zanimao u tom trenutku.

Ma ajde, pa koga zanimaju ti što pehare dile? To ionako budu najveći guzičari. U nas ih uvik uručuje Danko Radić, a ako postoji veći grobar naše košarke u povijesti onda ni more nije slano...

Uostalom, Staničić je bija tamo ka veleposlanik RH, dakle "utjelovljenje" Republike Hrvatske u Bosni i Hercegovini, državni dužnosnik. Ljudima doli je drago da hrvatski veleposlanici sudjeluju u ovakvim događajima, neovisno o kome se radilo... I ja im to ne mogu zamiriti...

Vrh

PostPostano: 31 svi 2011, 12:10 

99% dvorane nije ni znalo za tu izjavu Staničića.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2011, 12:59 

Samo jako! je napisao/la:
99% dvorane nije ni znalo za tu izjavu Staničića.

Jasno.
Radi se o Hrvatima. U RH ti Hrvati ne znaju 99% premijerkinih ili predsjednikovih izjava, ne znaju 99% zakona koji se izglasavaju u Saboru...

Zašto bi isti ti Hrvati s druge strane neke zamišljene linije znali što laprda neki veleposlaničić?

Vrh

PostPostano: 31 svi 2011, 15:24 

patriot je napisao/la:
Nebi konkurirao za titulu..iza je nase cetvorke,al doma mogu sve dobiti,pa i partizan..

Dva puta su dobili Zadar i po jednom Zagreb i Cedevitu. Od Cibone su doma izgubili 1 razlike. To je sve tu negdje i mislim da bi se borili za titulu u HR ligi.

Dobili su i Partizan i Olimpiju doma, a to nije mala stvar. Mislim da su i Budućnost dobili doma.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2011, 15:36 

Grunf je napisao/la:
patriot je napisao/la:

Dva puta su dobili Zadar i po jednom Zagreb i Cedevitu. Od Cibone su doma izgubili 1 razlike. To je sve tu negdje i mislim da bi se borili za titulu u HR ligi.

Dobili su i Partizan i Olimpiju doma, a to nije mala stvar. Mislim da su i Budućnost dobili doma.

Ma nema šanse da bi se borili za titulu. Ni blizu.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2011, 15:41 

Grunf je napisao/la:

Ma nema šanse da bi se borili za titulu. Ni blizu.

Zake? 4 od 8 tekmi s najjačim hrvatskim klubovima su dobili. Doma ih je jedino Cibona dobila i to pola koša razlike. Zadar su 2 put dobili, a Zadar je bio 2. u Ligi za prvaka.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2011, 16:29 

Zake? Zato ke Onaj Koji Kara Marka drži sudačku organizaciju u džepu i sve i jedna državna firma mu sponzorira klub, dok ostatak sudačke i basketbalija organizejšn drži Cibona na konto starih rodijačkih veza i Cedevita na konto suludih para koje Emil trpa u košarku.

To što je Široki jednu sezonu dobija neke naše klubove ne znači baš ništa. Do ove sezone to nije bilo tako. Stoga tvrditi kako bi Široki bija sam vrh naše košarke i nije realno. I Zadar je ovakav kakav je završija drugi u regularnom dijelu PH, pa to nije pokazatelj ničeg...

No, svejedno, svaka čast Širokom :kk_siroki

Vrh

PostPostano: 31 svi 2011, 16:55 

Zake? Zato ke Onaj Koji Kara Marka drži sudačku organizaciju u džepu i sve i jedna državna firma mu sponzorira klub, dok ostatak sudačke i basketbalija organizejšn drži Cibona na konto starih rodijačkih veza i Cedevita na konto suludih para koje Emil trpa u košarku.

To što je Široki jednu sezonu dobija neke naše klubove ne znači baš ništa. Do ove sezone to nije bilo tako. Stoga tvrditi kako bi Široki bija sam vrh naše košarke i nije realno. I Zadar je ovakav kakav je završija drugi u regularnom dijelu PH, pa to nije pokazatelj ničeg...

No, svejedno, svaka čast Širokom :kk_siroki

Potcjenjuješ Sutona i njegove veze sa sudačkom organizacijom rođo. :D

P.S. Navodno da je Široki imao oko 350.000 eura proračun. Ak je to istina onda im treba dati Nobela za ekonomiju. :klanjam

Vrh

PostPostano: 31 svi 2011, 17:50 

mah,previse to statisticki gledas,a ne realno snagu momcadi,pogotovo kako prvenstva idu kraju..

cibona je tad bila u rasulu,kao i zadar te cedevita..

sjeti se kako je i cedevita pusila nevjerovatne utakmice u nlb-u..jedino je zg bio koliko*toliko konstantan..

siri roster spomenutih momcadi bi kad-tada dosao do izrazaja,a tu su uvijek i ozljede..zagreb je recimo ostao bez renfroa i kasuna..

a nema ozbiljne play off momcadi bez igre u gostima,a tu je siroki bio slab..ipak ne treba ove dvije pobijede u banja luci uzimati kao referencu za ista..

a sto se tice sudaca :zubati ..Danasnji trener zagreba je sredio boga oca za zagreb..mislim da im nitko ne moze prismrditi..

BiH je cak precjenio Ciboninu moc sto se sudaca danas tice..recimo svi ce kazati alkar u gostima i split kuci,al jebes to..

Vidjelo se protiv Cedevite kakvo su lose sudjenje imali..Ovi potonji ponekad imaju domacinsku sudjenje,al vanka je sve za kurac..

Vrh

PostPostano: 31 svi 2011, 18:47 

Čestitke Širokom na tituli.evo mile ronhil sluša thompsona u dvorani a ćini se da je dobio i zelenom bocom u glavu :palacgore1

http://www.youtube.com/watch?v=e79eBfqdAEw

http://www.youtube.com/watch?v=nYtU8PFj ... re=related

Vrh

PostPostano: 31 svi 2011, 19:13 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
jure split je napisao/la:

Tu se vidi ta tribina. Na pola je podmladak Širokog svih uzrasta. Najmanja tribina u dvorani.

Vrh

PostPostano: 02 lip 2011, 15:29 

Bravo za igrače i menadžment kluba!
:kk_siroki

Vrh

PostPostano: 04 lip 2011, 10:16 

Ajmo trolovi i offtopičari ,od..bi te mi se teme
Ovaku jednu velicanstvenu pobjedu sa nekim politickim sranjima prljate

Za onog sto kaze da su Ultrasi nenadjebivi u pjevanju Herceg Bosni i da se Ponosna moja je zemlja nije pjevala na finalu
http://youtu.be/KO7x8khYevc
Evo ti i svršavaj :nanana

Pod ugovorom su znaci:Bilnovac,Naletilic,Pilepic,Ramljak,Persic,Sakic,Barac,Novak i Planinic ,znaci 9
Nadam se da ce Štembo produzit ,Špralja isto iako ima veliki problema sa ledima,Grgat jos razmislja ocel ikako nastavit karijeru ,a za Morovica nekako ne znam , cemo vidjet
Ali i ako Morovic ode ima i zato rjesenje,covjek koji samo ceka da dobije poziv kluba ,koji je i pred ligu 6 pristao na sve uvjete, CHESTER MASON
Nadam se da ce se ova bajka nastavit ,posebno kad je tu sad i Maccabi(inace bit ce 3 godine u NLB )
Zahvalio bi se ljudima iz okolnih gradova (Livnjacima posebno)sto su dosli podrzat ovaj klub koji vise širokobrijeski nego svih Hrvata u BiH,to je 100000% tako sad neki hoce neki nece da priznaju

Vrh

PostPostano: 13 srp 2011, 19:26 

Pilepic,Ramljak,Persic,Sakic,Barac,Novak i Planinic ,znaci 9
1:Bilinovac,Naletilic,pojacanje
2:Persic,Stembo(produzio :aleale )
3:Pilepic(spominjala se Cibona,al izgleda nista od tog) ,Ramljak
4:Barac,Sakic,Spralja(isto produzio al zbog leda ce ispocetka bit na rehabilitaciji )
5:Planinic,Novak,Grgat ili pojacanje ,Grgat pod velikim upitnikom

Pripreme za mlade igrace i za one na probi pocinju 02.08,a z sve 16.08
Nadam se da ce Mason doc,jer Morovic je otisao u Ukrajinu
iInace prvu tekmu igramo u Domzalama(Helios),dok u 4 kolu dolazi Maccabi nadam se sa Stoudemireom :zubati

Vrh

PostPostano: 23 srp 2011, 15:28 

Na stranicama kluba se pojavila lanjska vijest,koju su ponovo objavili tako da su na nas sve zbunili
PLAYMAKER
?
ŠUTER
Fran Pilepić
KRILO
Ivan Ramljak
KRILNI CENTAR
Željko Šakić
CENTAR
Darko Planinić
PRIČUVE
Josip Naletilić(play)
Josip Bilinovac((suter)
Dalibor Peršić(krilo)
Boris Barać(krilni centar)
Mario Novak(centar)

Trazi se play,bek suter i centar,Stemberger trazi ponude iz inozemstva sto me je jako razocaralo ,moj najdrazi igrac,po meni najjaci igrac NLB liga u obrani, igrac koji na utakmici za tricu ima sut 1/6 al ta 1 trica ude s 10 m i digne citavu dvoranu i ekipu,nadam se da nece nista nac i da ce se vratit
Spralju nitko ne spominje
A s Grgatom smo se razisli ,njemu svaka cast i veliko Hvala
Ne vjerujem da itko ovo cita ,al eto ja pisem za svoj gust :zubati :kk_siroki

Vrh

PostPostano: 01 kol 2011, 21:44 

Ima li šta novo?
Kakve su procjene za slijedeću sezonu?
Novosti, igrači, sponzori?

Vrh

PostPostano: 06 kol 2011, 00:24 

Robbie MO je napisao/la:
Ima li šta novo?
Kakve su procjene za slijedeću sezonu?
Novosti, igrači, sponzori?

Sve sam rekao u prethodnom postu.
Prosle godine proracun bio 300 000 eura,a najbolja sezona do sada
Sto se tice sponzora nema zasad nista iako je Suton prosle sezone spominjo da ce bit neki
Sto se igraca tice napiso sam u prethodnom postu ,svi jos nagadaju imenima mogao bi Lalic sto je u Ciboni bio doc ,al to su nagadanja
Sad dok ovi bogati proberu sta ima jos su skupi igraci posle ce oni cijenu smanjit
Jordan Farmar potpiso za Maccabi stvarno ce poslastica kad dodu u Široki ,inace covjek dva put bio prvak s Lakersima

Vrh

PostPostano: 06 kol 2011, 06:29 

škripar šb je napisao/la:

Sve sam rekao u prethodnom postu.
Prosle godine proracun bio 300 000 eura,a najbolja sezona do sada
Sto se tice sponzora nema zasad nista iako je Suton prosle sezone spominjo da ce bit neki
Sto se igraca tice napiso sam u prethodnom postu ,svi jos nagadaju imenima mogao bi Lalic sto je u Ciboni bio doc ,al to su nagadanja
Sad dok ovi bogati proberu sta ima jos su skupi igraci posle ce oni cijenu smanjit
Jordan Farmar potpiso za Maccabi stvarno ce poslastica kad dodu u Široki ,inace covjek dva put bio prvak s Lakersima

Ko da se kupuje avionska karta a ne igrači. :zubati
Ništa, valjda će vam u last minute uletit nešto dobro.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 355 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: