|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 29 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Reconquista
|
Naslov: Jusuf Nurkić: Imamo tri Bosanca, tri Hercegovca i tri ne znam kako da ih nazovem Postano: 08 ruj 2022, 13:08 |
|
|
Citat: NIJE IM SJELO NBA ZVIJEZDA RAZBJESNILA ČITAVU SRBIJU: ‘IMAMO TRI BOSANCA, TRI HERCEGOVCA I TRI NE ZNAM KAKO DA IH NAZOVEM‘‘Čestitam svima koji su bili na Eurobasketu, dali smo dali maksimum i Bosna i Hercegovina može biti ponosna‘ Bosna i Hercegovina nije uspjela ući među četiri u svojoj skupini na Eurobasketu i stoga ide doma. Što je očito jako razljutilo Jusufa Nurkića, NBA zvijezdu i prvog igrača reprezentacije, koji je nakon svega dao dosta kontroverzne izjave. Krenuo je s političkim stanjem u državi. "Znate kako to kod nas u Bosni. Imamo tri Bosanca, imamo tri Hercegovca i trojicu ne znam kako nazvao", rekao je Nurkić što je izazvalo buru negodovanja u Srbiji.Potom je poslao poruku zemljacima u BiH. "Idemo dalje, radit ćemo svoje, nadam se da ćete i vi u listopadu napraviti svoje na izborima, da napokon imamo zemlju koju voli BiH, da se narod osjeća Bosancima i Hercegovcima bez obzira na veru, jer to nikad nije bilo bitno. I nadam se da ćemo napraviti te promjene."Košarkaši BiH nisu se uspjeli domoći osmine finala u konkurenciji Slovenije, Francuske, Njemačke i Litve:, iako su nadigrali Sloveniju. Međutim, to je bila "skupina smrti". "Kod nas je uvijek dobro ili zlo, nema između. Ponosan sam na igrače, trenere, stručni stožer. Kakve su turbulencije bile oko nas, ovo je impozantno, ponosan sam na njih. Čestitam svima koji su bili na Eurobasketu, dali smo maksimum i Bosna i Hercegovina može biti ponosna", rekao je Nurkić. Upitan o budućnosti reprezentacije bio je jasan. "Sve počinje od Saveza. Imamo ljude koji ga vode. Puno je toga što treba napraviti prije sporta, sport je najlakši. Tko god izađe daje maksimum i više od toga. Dajte meni ulogu predsjednika i direktora Saveza, pa BiH više nikada neće imati problema ni s pripremama, ni s hotelima ni s hranom. Ako možete, ja sam spreman preuzeti sve funkcije, ako je do mene...Pokušao sam kao igrač sve napraviti, više sam izgubio nego što sam dobio... Što sve vrijedi ako četiri igrača spavaju u jednom krevetu? Ljudi, moramo shvatiti da je reprezentacija iznad svega. Nećemo napredovati, jer ovo što radimo su već čuda." https://sportske.zabranjeni.url/sn/kosarka ... m-15244896Opet mujovanje.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Jusuf Nurkić: Imamo tri Bosanca, tri Hercegovca i tri ne znam kako da ih nazovem Postano: 08 ruj 2022, 13:12 |
|
|
Jel ovo najmuslimanskija repka koju imaju osim sjedeće odbojke? Evo Jusufi, Edini, Džanani, Ajdini, Adini, Emiri, Amari, Kenani se osjećaju "Bosancima i Hercegovcima bez obzira na vjeru, jer to nikad nije bilo bitno".
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Jusuf Nurkić: Imamo tri Bosanca, tri Hercegovca i tri ne znam kako da ih nazovem Postano: 08 ruj 2022, 13:48 |
|
|
Citat: STIGAO ODGOVOR IZBORNICA BIH U SREDIŠTU SKANDALA: ‘DOK SAM JA TU TRI PRSTA SE NEĆE DIZATI! KOME SE NE SVIĐA, PEDALA‘‘Jedino što sam naredila je da se poštuje zastava Bosne i Hercegovine, odnosno himna‘ Izbornica ženske pionirske reprezentacije BiH, Jasna Sliško, se našla u središtu skandala nakon što je optužena da je maltretirala dio igračica. Klubovi Feniks i Mladi krajišnik su ju optužili za mobing nad djevojčicama srpske nacionalnosti koje igraju za BiH. Prema njihovim navodima Sliško je djevojčicama prijetila da će im ‘odsjeći ruku ako podignu tri prsta‘. Srpski mediji pišu i kako im je navodno uzimala mobitele i čitala poruke, te puštala film o genocidu u Srebrenici. Predsjednik Feniksa Darko Kosić ju je optužio i da je jednu od djevojčica izbacila iz autobusa. Sliško se o svemu oglasila na Instagramu. "Jedino što sam naredila je da se poštuje zastava Bosne i Hercegovine, odnosno himna, jer vas nitko nije natjerao da dođete pod istu. Tu ste i ima da ju poštujete. Ako vam se ne sviđa, pedala! Kada je zastava moje zemlje u zraku, tri prsta ne možete dizati, barem ne u kući gdje sam ja odgovorna", napisala je Sliško koja je ranije za Glas Srpske demantirala da je djevojčice tjerala da gledaju film o Srebrenici: "Palac, kažiprst i srednji prst se zajedno neće dizati dok sam ja u reprezentaciji. Za svoje odluke imam podršku ljudi koji su me ovdje postavili, a ne znam zašto dijete od 13 godina ne bi to poštovalo. Apsolutna je laž da je djeci zabranjeno da se prekrste na ulasku u teren ili u sličnim situacijama, a film o Srebrenici, koju uopće ni ne spominjem, jer se ježim na sam spomen, nikada ne puštam. Djeca u reprezentaciji će raditi kako ja kažem. Poštujem svaku vjeru, ali u reprezentaciji se niti jedno dijete nije ni pokušalo prekrstiti, barem koliko sam ja vidjela", poručila je Sliško. https://sportske.zabranjeni.url/sn/kosarka ... a-15244970Nešto su se građani razmahali.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Jusuf Nurkić: Imamo tri Bosanca, tri Hercegovca i tri ne znam kako da ih nazovem Postano: 08 ruj 2022, 13:59 |
|
|
sto se ne smes prekrstiti? je l ova napumpana normalna?
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Jusuf Nurkić: Imamo tri Bosanca, tri Hercegovca i tri ne znam kako da ih nazovem Postano: 08 ruj 2022, 14:06 |
|
|
Ova bi mogla i na najveće prijevare make up-om.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Jusuf Nurkić: Imamo tri Bosanca, tri Hercegovca i tri ne znam kako da ih nazovem Postano: 08 ruj 2022, 14:09 |
|
|
Citat: Ovime se Srbe osporava kao konstitutivni narod u BiH. Ako su Srbi konstitutivan narod u BiH, sa istim pravima kao i drugi onda imaju pravo slaviti kako oni hoće. Nemaju ni Srbi u BiH pravo govoriti kako će slaviti Hrvati ili Muslimani. U pravu je.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Jusuf Nurkić: Imamo tri Bosanca, tri Hercegovca i tri ne znam kako da ih nazovem Postano: 08 ruj 2022, 14:09 |
|
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Jusuf Nurkić: Imamo tri Bosanca, tri Hercegovca i tri ne znam kako da ih nazovem Postano: 08 ruj 2022, 14:11 |
|
|
Interesantno kako pjevanje druge pjesme dok se intonira himna, nekakve preprade narodne pjesme S one strane Plive, za muslimane nije nepostovanje himne.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Jusuf Nurkić: Imamo tri Bosanca, tri Hercegovca i tri ne znam kako da ih nazovem Postano: 08 ruj 2022, 14:12 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39329 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Možda je mislio kafira?
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Jusuf Nurkić: Imamo tri Bosanca, tri Hercegovca i tri ne znam kako da ih nazovem Postano: 08 ruj 2022, 14:14 |
|
|
Sudeci po stajlingu doticne, nakon radnog vremena relaksira se u klubu dok u glas pjeva hitove Seke Aleksic.
|
|
Vrh |
|
|
Mystic C
|
Naslov: Re: Jusuf Nurkić: Imamo tri Bosanca, tri Hercegovca i tri ne znam kako da ih nazovem Postano: 08 ruj 2022, 14:15 |
|
|
Poludio od Robertsonovog prangijanja sa još dvojicom u krevetu.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Jusuf Nurkić: Imamo tri Bosanca, tri Hercegovca i tri ne znam kako da ih nazovem Postano: 08 ruj 2022, 14:15 |
|
|
Mislim tri prsta su BiH kao i dva prsta ili pet prstiju. Rekao bi Alija i onaj turski vučji znak s prstima vam ostavljam u amanet.
Nema nade za BiH dok se pobjede neće slaviti i sa zastavama RS ili HB. Sve to je BiH.
Ovo što oni zagovaraju nije BiH već muslimanska država iz koje se isključuje ono srpsko ili hrvatsko.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Jusuf Nurkić: Imamo tri Bosanca, tri Hercegovca i tri ne znam kako da ih nazovem Postano: 08 ruj 2022, 14:36 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Citat: STIGAO ODGOVOR IZBORNICA BIH U SREDIŠTU SKANDALA: ‘DOK SAM JA TU TRI PRSTA SE NEĆE DIZATI! KOME SE NE SVIĐA, PEDALA‘‘Jedino što sam naredila je da se poštuje zastava Bosne i Hercegovine, odnosno himna‘ Izbornica ženske pionirske reprezentacije BiH, Jasna Sliško, se našla u središtu skandala nakon što je optužena da je maltretirala dio igračica. Klubovi Feniks i Mladi krajišnik su ju optužili za mobing nad djevojčicama srpske nacionalnosti koje igraju za BiH. Prema njihovim navodima Sliško je djevojčicama prijetila da će im ‘odsjeći ruku ako podignu tri prsta‘. Srpski mediji pišu i kako im je navodno uzimala mobitele i čitala poruke, te puštala film o genocidu u Srebrenici. Predsjednik Feniksa Darko Kosić ju je optužio i da je jednu od djevojčica izbacila iz autobusa. Sliško se o svemu oglasila na Instagramu. "Jedino što sam naredila je da se poštuje zastava Bosne i Hercegovine, odnosno himna, jer vas nitko nije natjerao da dođete pod istu. Tu ste i ima da ju poštujete. Ako vam se ne sviđa, pedala! Kada je zastava moje zemlje u zraku, tri prsta ne možete dizati, barem ne u kući gdje sam ja odgovorna", napisala je Sliško koja je ranije za Glas Srpske demantirala da je djevojčice tjerala da gledaju film o Srebrenici: "Palac, kažiprst i srednji prst se zajedno neće dizati dok sam ja u reprezentaciji. Za svoje odluke imam podršku ljudi koji su me ovdje postavili, a ne znam zašto dijete od 13 godina ne bi to poštovalo. Apsolutna je laž da je djeci zabranjeno da se prekrste na ulasku u teren ili u sličnim situacijama, a film o Srebrenici, koju uopće ni ne spominjem, jer se ježim na sam spomen, nikada ne puštam. Djeca u reprezentaciji će raditi kako ja kažem. Poštujem svaku vjeru, ali u reprezentaciji se niti jedno dijete nije ni pokušalo prekrstiti, barem koliko sam ja vidjela", poručila je Sliško. https://sportske.zabranjeni.url/sn/kosarka ... a-15244970Nešto su se građani razmahali. Pa u pravu je bula. Ko hoće da igra za Muslimane mora da sluša Muslimane.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Jusuf Nurkić: Imamo tri Bosanca, tri Hercegovca i tri ne znam kako da ih nazovem Postano: 08 ruj 2022, 14:37 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Jel ovo najmuslimanskija repka koju imaju osim sjedeće odbojke? Evo Jusufi, Edini, Džanani, Ajdini, Adini, Emiri, Amari, Kenani se osjećaju "Bosancima i Hercegovcima bez obzira na vjeru, jer to nikad nije bilo bitno". 10 Građana, Aleksandar Lazić i John Robertson? Na Eurobasketu 2015 bilo je 5 Građana i 7 Kjafira (izbornik Kjafir) Na Eurobasketu 2013 6 : 6 (izbornik Kjafir) Na Eurobasketu 2011 6 : 6 (izbornik Građanin) Na Eurobasketu 2005 8 : 4 (izbornik Građanin) Na Eurobasketu 2003 8 : 4 (izbornik Kjafir) Na Eurobasketu 2001 6 : 6 (izbornik Građanin) Što se dogodilo, zar Srbi i Hrvati iz BiH više ne znaju igrati košarku, kako je moguće da pola populacije može dati samo jednog reprezentativca?
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Jusuf Nurkić: Imamo tri Bosanca, tri Hercegovca i tri ne znam kako da ih nazovem Postano: 08 ruj 2022, 14:45 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Pa u pravu je bula. Ko hoće da igra za Muslimane mora da sluša Muslimane. A ne, treba im uzeti košarkaški savez isto kao što je preuzet nogometni savez. Nije to njihova igračka, ako žele sami popunjavati neku svoju reprezentaciju, neka se odvoje, onda mogu voditi sa sobom na prvenstvo službenog imama reprezentacije i prekidati utakmice radi iftara. Dok je Varte, sve moraju dijeliti.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Jusuf Nurkić: Imamo tri Bosanca, tri Hercegovca i tri ne znam kako da ih nazovem Postano: 08 ruj 2022, 14:52 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa u pravu je bula. Ko hoće da igra za Muslimane mora da sluša Muslimane. A ne, treba im uzeti košarkaški savez isto kao što je preuzet nogometni savez. Nije to njihova igračka, ako žele sami popunjavati neku svoju reprezentaciju, neka se odvoje, onda mogu voditi sa sobom na prvenstvo službenog imama reprezentacije i prekidati utakmice radi iftara. Dok je Varte, sve moraju dijeliti. Misliš, treba im uništiti košarkaški savez? Pa uništili smo. Vidiš da spavaju po 4 u krevetu. A ako neko od Srba hoće da igra za taj muslimanski tim, neka ga Muslimani maltretiraju, nemam problema sa tim.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Jusuf Nurkić: Imamo tri Bosanca, tri Hercegovca i tri ne znam kako da ih nazovem Postano: 08 ruj 2022, 15:05 |
|
|
Vlaha Jusufe, imamo 3 Vlaha
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Jusuf Nurkić: Imamo tri Bosanca, tri Hercegovca i tri ne znam kako da ih nazovem Postano: 08 ruj 2022, 15:40 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ako Jusuf ne zna to je njegov problem.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Jusuf Nurkić: Imamo tri Bosanca, tri Hercegovca i tri ne znam kako da ih nazovem Postano: 08 ruj 2022, 16:53 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10495 Lokacija: Banja Luka
|
Kako li je Srbinu koji je nedovoljno dobar da igra za srpski grb, zastavu , himnu , pa pristane da igra za muslimansku reprezentaciju ? Zamisli (čuda se dešavaju ) pa se u utakmici protiv srpske reprezentacije nađe u situaciji da da odlučujući koš ili go...svi bi ga ovdje gledali ko šu*ka . Ćaća i mater bi mu u granap išli kad je najmanja gužva , bilo bi ih sramota . A ako promaši ,Muslimani misle da je saboter, da je namjerno promašio . Kada se vrati kući a tim Nakarade pobijedio ( čuda se dešavaju) , niko se ovdje ne raduje , niti mu murale crta , a klinci na školskom igralištu ne uzvikuju njegovo ime kada šutaju . Danas sam bio , odigrao s klincima dva basketa i dva ''amerikanca'', da me malo želja mine , u timu sam imao i ''Jokića'' i '' Micića ''
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Jusuf Nurkić: Imamo tri Bosanca, tri Hercegovca i tri ne znam kako da ih nazovem Postano: 08 ruj 2022, 21:24 |
|
|
Vico ih je najjace uskopio, tu ih najvise boli, sad je dao po prstima kadrovima koje je zaposlio osobno Bakir.
Recimo sin covjeka koji je bio Alijin pobocnik u ratu, nosio mu novac od arapa i slicno, Bakir ga osobno zaposlio dok je NS vladala SDA mafija, neki su trenutno na robiji. Vico ga degradirao, skoro pa potrcko.
Tako sa njima.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Jusuf Nurkić: Imamo tri Bosanca, tri Hercegovca i tri ne znam kako da ih nazovem Postano: 08 ruj 2022, 21:50 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15124 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Reconquista je napisao/la: Citat: Ovime se Srbe osporava kao konstitutivni narod u BiH. Ako su Srbi konstitutivan narod u BiH, sa istim pravima kao i drugi onda imaju pravo slaviti kako oni hoće. Nemaju ni Srbi u BiH pravo govoriti kako će slaviti Hrvati ili Muslimani. U pravu je. Nemaju ni BOšnjaci pravo učiti Kur'an fatihe kad je himna, himna je himna. Dizanje jednog prsta ili tri svejedno je nepoštovanje za vrijeme intoniranja himne. Ali sumnjam da ko od muslimana u reprezentaciji simbolicki pokazuje da je musliman za vrijeme intoniranja himne.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Jusuf Nurkić: Imamo tri Bosanca, tri Hercegovca i tri ne znam kako da ih nazovem Postano: 08 ruj 2022, 23:55 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa u pravu je bula. Ko hoće da igra za Muslimane mora da sluša Muslimane. A ne, treba im uzeti košarkaški savez isto kao što je preuzet nogometni savez. Nije to njihova igračka, ako žele sami popunjavati neku svoju reprezentaciju, neka se odvoje, onda mogu voditi sa sobom na prvenstvo službenog imama reprezentacije i prekidati utakmice radi iftara. Dok je Varte, sve moraju dijeliti. Polako prvi treba uzet nogometni savez. Da ste vi srbi malo vizionarski pristali bi na zajednicku prvu ligu i muslimane bi istisnuli i ostavili na 2-3 kluba premier lige. za repku uzmes dvi tri muslimanske zvijezde i ostalo hrvatski i srpski skart podijelit dokumente i onda show. Na tribine donijet zastave herceg bosne i republike srpske i da mi vodimo show. Napravit neki dobar stadion u mostaru i banja luci koji zadovoljava uefine kriterije i da repka igra tamo. Steta, samo treba malo vizije i takijanja. Nismo tome dorasli
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Jusuf Nurkić: Imamo tri Bosanca, tri Hercegovca i tri ne znam kako da ih nazovem Postano: 09 ruj 2022, 08:47 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10933 Lokacija: No Country for White Men
|
Jusuf za to vrijeme:
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Jusuf Nurkić: Imamo tri Bosanca, tri Hercegovca i tri ne znam kako da ih nazovem Postano: 09 ruj 2022, 12:46 |
|
|
Naguralo ih u ekonomsku klasu.
Kako rekoh, njihov izbor, hoce da imaju jedinstvenu suverenu a to podrazumjeva 2/3 svih sportskih saveza pod kontrolom Srba i Hrvata.
Ostaje im kmecanje kme kme treba saveze raspustiti i postaviti na pozicije bivse repstativce Mehu Hamu Osmana. Ali cvrc, ne moze tako, kako su zamislili.
Uvijek im se raspukne balon od sapunice.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Jusuf Nurkić: Imamo tri Bosanca, tri Hercegovca i tri ne znam kako da ih nazovem Postano: 09 ruj 2022, 15:16 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10495 Lokacija: Banja Luka
|
mijat_tomic je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: A ne, treba im uzeti košarkaški savez isto kao što je preuzet nogometni savez. Nije to njihova igračka, ako žele sami popunjavati neku svoju reprezentaciju, neka se odvoje, onda mogu voditi sa sobom na prvenstvo službenog imama reprezentacije i prekidati utakmice radi iftara. Dok je Varte, sve moraju dijeliti. Polako prvi treba uzet nogometni savez. Da ste vi srbi malo vizionarski pristali bi na zajednicku prvu ligu i muslimane bi istisnuli i ostavili na 2-3 kluba premier lige. za repku uzmes dvi tri muslimanske zvijezde i ostalo hrvatski i srpski skart podijelit dokumente i onda show. Na tribine donijet zastave herceg bosne i republike srpske i da mi vodimo show. Napravit neki dobar stadion u mostaru i banja luci koji zadovoljava uefine kriterije i da repka igra tamo. Steta, samo treba malo vizije i takijanja. Nismo tome dorasli Nogometni savez BiH prihvatio poziv Rusije za prijateljsku utakmicu, poznat i stav UEFA-e ( MuslimanX ) Fino PS: Kreće vriska u komšiluku. PS.PS.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|