HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 30 sij 2025, 19:40.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 14 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: KK Cibona
PostPostano: 28 sij 2010, 14:27 

KK Cibona,vidim da nema svetinje hrvatskog sporta,pa evo teme. Sjećamo se Dražena,Knege,Nakića,Ace,kasnije Giričeka,Sesara,danas je tu Tomas. Teški su dani,nema se novca,ali oni su u drugom krugu.

Heja heja Cibosi

Vrh

Naslov: Re: KK Cibona
PostPostano: 28 sij 2010, 15:42 

Cibona je u Mostaru poznata još kao i Zrinjski 2. Zbog velikog broja igrača koji su potekli iz Zrinjskog.Zadnji primjer je Bogdanović.

Vrh

PostPostano: 28 sij 2010, 15:54 

Samo jako! je napisao/la:
Cibona je u Mostaru poznata još kao i Zrinjski 2. Zbog velikog broja igrača koji su potekli iz Zrinjskog.Zadnji primjer je Bogdanović.

Jesi siguran,ima i Brotnjo,Planinić,Krasić. Dobro ima i Sesar,Džidić iz Mostara,uglavnom Hercegovci su visoki momci

Vrh

PostPostano: 28 sij 2010, 18:04 

I kapetan Rožić je naš :zrinjski_ultras1

Vrh

PostPostano: 13 vel 2010, 15:40 

I vedran princ je vas..šteta sto otisao na kraju polusezone,dobar igrač kao back up play

Vrh

PostPostano: 28 vel 2010, 00:59 

Jao diste se Cibone primili. Ja sam osobno bio u jednoj malenoj navijačkoj skupini Cibone.To se raspalo jer ljude u zagrebu ne privlači previše košarka kamoli navijanje. Sve neka gospoda dolaze. Ima sve predispozicije za dobar klub.Solidnu dvoranu, volju mladića, potpora grada. Ali ne moraju dovodit strance. Sam im je lova u interesu. Istinito, ali žalosno.

Vrh

Naslov: Cibonina agonija
PostPostano: 30 stu 2010, 01:42 

Što mislite, hoće li se u konačnici ova institucija HR košarke ugasiti?

Citat:
ZAGREB - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ponovno je odbacio mogućnost da pomogne Ciboni.
"Nemojte me krivo shvatiti, nisam pijan, ali mislim da ta brojka nije konačna. Kad se dodaju još brojne obveze koje čekaju Cibonu, onda dug raste i do 120 milijuna kuna", rekao je danas zagrebački gradonačelnik, prokomentiravši i akciju "Za spas Cibone":

"Oni samo pjevaju i nude nekakva suluda rješenja, mi smo ti koji činimo sve da spasimo klub. Stoga su mi još smiješnije izjave nekih ljudi kako su odjednom postali veliki košarkaški zaljubljenici", aludirao je Bandić na bivšeg predsjednika Cibone Ivu Jelušića i predsjednika Gradske skupštine Borisa Šprema.

U svojim ranijim istupima Bandić je više puta ponovio kako neće dati Ciboni novac Zagrepčana sve dok klub ne napusti aktualna vladajuća garnitura. U međuvremenu su ostavke kuvertirali predsjednik Previšić i direktor Knego, ali Bandiću to nije dovoljno.

"Imao sam iskrenu namjeru pomoći, ali nakon što su nam sakrili papire pomoću kojih Državno odvjetništvo i policija trebali raskrinkati neke ljude, odustao sam. Sad sam još sigurniji u svoju odluku da im ne dam niti kune dok svi ne odu iz kluba. Tek kad se to dogodi onda možemo pričati o Ciboni, tad bismo preuzeli klub i njegove dugove", upozorava Bandić.

Vrh

Naslov: Re: Cibonina agonija
PostPostano: 30 stu 2010, 01:48 

Neće. Ne smije. Tužno je to što se dešava hrvatskoj košarci. Ni utakmice Eurolige se više ne prenose. Postoji opasnost da košarka postane marginalni sport. Tako da je problem kompleksniji.

Vrh

PostPostano: 30 stu 2010, 04:09 

Mislin da se neće ugasiti niti mislin da bi tribala. Nadan se, stvarno se iskreno nadan, da se to neće dogoditi.

No, Cibona je sama kriva za svoje probleme. Godine kupovanja igrača kako ne bi potpisali za druge klubove, uništavanje talenata odgojenih u drugim sredinama koje se mamilo i otimalo lovom, preskupi stranci u odnosu na pruženo itd.

Ono što nervira to je ova psihoza oko Ciboninog teškog stanja, a jedan Split ka trostruki prvak Europe je totalno potonija i nitko o tome ni slova. Zadar je na dnu NLB-a, dica od 19-20 godina mu se propinju u nositelje igre, nemamo više ni kondicijskog trenera, totalni raspad sistema... Ali ni o tome mediji na državnoj razini niti slova.

Da se razumimo, svi smo mi samo krivi za svoje probleme, ali ako se cila nacija očito mora solidarizirati s Cibonom jer Cibona zadnjih dana iskače iz paštete, ne vidim zašto se ista ta nacija ne bi solidarizirala sa Zadrom ili Splitom. Ili nedavno UGAŠENOM Šibenkom.

K tebi lete naših želja jata,
naša radost tvojoj se veseli,
naša tuga tvojoj pomoć želi.
Herceg-Bosno, - kol'jevko Hrvata

Vrh

PostPostano: 30 stu 2010, 04:42 

Evo solidnog članka na ovu temu. Ne u potpunosti točnog ali najbližeg realnom stanju...

http://www.hrsport.net/kolumne/408078/p ... sposobnost

Vrh

PostPostano: 30 stu 2010, 10:59 

U hrvatskoj klupskoj košarci stanje je užasno. U reprezentativnoj nije puno bolje, iako se osjeti nekakav mali napredak zadnje 2-3 godine (formira se stalni krug reprezentativaca, nema odbijanja igranja za reprezentaciju, jedino fale pravi rezultati).
Uglavnom, trebalo bi tu sve dobro razdrmati, od saveza pa do uprava najjačih klubova...

Vrh

PostPostano: 30 stu 2010, 12:30 

Nema napretka u hrvatskoj košarci, ni klupskoj ni reprezentativnoj, dok je Danko Radić tu. Kad se skine njega otići će cila jedna klika čime će naša košarka uhvatiti malo zraka...

Vrh

PostPostano: 02 vel 2021, 16:53 

Srpski trener Vladimir Jovanović i zvanično je postao šef stručnog štaba Košarkaškog kluba Cibona, čime je postao prvi Srbin na toj poziciji u Ciboni posle 30 godina.

Vrh

PostPostano: 31 kol 2022, 19:59 

Sesar preuzeo Cibonu :palacgore1

slika

Privitak/ci:
Screenshot 2022-08-31 at 19-58-38 Najnovije vijesti iz Hrvatske i svijeta 24sata.png
Screenshot 2022-08-31 at 19-58-38 Najnovije vijesti iz Hrvatske i svijeta 24sata.png [ 59.21 KiB | Pogledano 2506 put/a. ]

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 14 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: