|
|
Stranica: 13/13.
|
[ 312 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: NBA Postano: 18 svi 2021, 11:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59630 Lokacija: DAZP HQ
|
Reconquista je napisao/la: Toni Kukoč ulazi u Kuću slavnih NBA lige ove godine.
Time je Hrvatska nakon Amerike zemlja s najviše pripadnika.
Krešo Ćosić, Dražen Petrović, Dino Rađa, Toni Kukoč i Mirko Novosel. Baš sam jučer tražio taj podatak, nema ga nigdje sumiranog, samo možeš brojati pojedinačno.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: NBA Postano: 18 svi 2021, 13:38 |
|
|
I ja sam tražio ali sam odustao od pojedinačnog brojanja s popisa. S druge strane neka ženskogovoreća glava je to rekla na hrvatskom jeziku iz blablavizora tako da ne sumnjam u točnost.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: NBA Postano: 05 lip 2021, 23:26 |
|
|
Navijam za finale Utah-Nets i sudjelovanje našeg Bojana u istom
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: NBA Postano: 09 lip 2021, 08:42 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9967 Lokacija: Banja Luka
|
Jokić proglašen MVP igračem NBA lige ,Micić Evrolige
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
HVO-110
|
Naslov: Re: NBA Postano: 09 lip 2021, 09:01 |
|
Pridružen/a: 08 sij 2010, 18:43 Postovi: 728 Lokacija: USORA! HRHB
|
Svarog je napisao/la: Jokić proglašen MVP igračem NBA lige ,Micić Evrolige Kako sam se prevario kod Jokića, takva elegancija, meka ruka, smisao za asistenciju, a i obrambeno je napredovao u ovoj sezoni poprilično. Bez drugog igrača u ekipi vodio ih do 3 mjesta i prošao Portland. Skroman momak, nisam mislio da će ga izabrati za MVP, zbog ovih sranja oko BLM i lik jednostavno nije zanimljiv američkim medijima. Po meni jedino da je Embid odigrao dovoljno utakmica bi bio ispred njega, ali ovako je i više nego zasluženo. Volio bi finale zapada Utah-Denver, ali realno je Phoenix favorit protiv Denvera, ali vidjet ćemo večeras kako će završiti utakmica. Jutros pravo dobra utakmica, LAC i Jazz, mogla bi ovo biti prava serija.
_________________ Oprošteno jest grješnima: Zulumćaru, ubojici, Oprošteno svima, svima, samo nije izdajici!
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: NBA Postano: 09 lip 2021, 22:53 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: NBA Postano: 09 lip 2021, 22:54 |
|
|
HVO-110 je napisao/la: Svarog je napisao/la: Jokić proglašen MVP igračem NBA lige ,Micić Evrolige Kako sam se prevario kod Jokića, takva elegancija, meka ruka, smisao za asistenciju, a i obrambeno je napredovao u ovoj sezoni poprilično. Bez drugog igrača u ekipi vodio ih do 3 mjesta i prošao Portland. Skroman momak, nisam mislio da će ga izabrati za MVP, zbog ovih sranja oko BLM i lik jednostavno nije zanimljiv američkim medijima. Po meni jedino da je Embid odigrao dovoljno utakmica bi bio ispred njega, ali ovako je i više nego zasluženo. Volio bi finale zapada Utah-Denver, ali realno je Phoenix favorit protiv Denvera, ali vidjet ćemo večeras kako će završiti utakmica. Jutros pravo dobra utakmica, LAC i Jazz, mogla bi ovo biti prava serija. Biće čupavo sa Feniksom . Koliko god dobar bio mnogo se potrošio , cijelu sezonu je vukao kao bager .Pored toga , Feniksov centar Diandre Ejton mu nikako ne leži , najbolje ga čuva od svih u ligi . Da bi Denver pobjedio, morali bi još neki iz tima da prorade.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: NBA Postano: 09 lip 2021, 22:58 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7312 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Je li Murray izgubljen za Denver do kraja sezone?
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: NBA Postano: 09 lip 2021, 23:04 |
|
|
Koliko znam jeste . Povreda mu je prilično teška ,pa i kad zaigra dugo neće biti na nivou koji je imao prije povrede ( možda i nikad ) .
|
|
Vrh |
|
|
HVO-110
|
Naslov: Re: NBA Postano: 11 lip 2021, 09:02 |
|
Pridružen/a: 08 sij 2010, 18:43 Postovi: 728 Lokacija: USORA! HRHB
|
PHX- DEN 2:0 nisam gledao drugu utakmicu, večeras je za njih biti ili ne biti. @ Svarog Očito si u pravu, da je Ayton vrlo zajeban za Jokića, kažem nisam gledao drugu tekmu pa ne mogu govoriti na osnovu Highlights, ali ako misle proći Jokić će morati svaku utakmicu da ide 40 + koševa, ove parije od 25 poena neće biti dovoljne jer jednostavno ostali igrači nemaju kapacitet da daju dovoljno koševa.
Jutros prava poslastica LAC i Jazz, Bogdanović je odigrao odličnu obranu na Leonardu, prema naprijed solidnih 16 koševa, jedna važna trica kad su Clippersi bili u naletu. Puno bolja ekipna igra Jazza, šest raspoloženih igrača, dok je Clipperse na životu držao Jackson, PG i Leonard prosječne partije, ostali ne mogu pogoditi bazen i da im život o tome ovisi.
Nets i Bucks nisam gledao, ali rezultat kao da je iz osamdesetih godina 83:86, drago mi je da su smanjili na 2:1, i volio bi da Netsi ispadnu, jer mrzim ovako napravljene ekipe.
Sve u svemu, meni vrlo dobar PO, samo da je uspjeti odgledati sve utakmice, ali poslovne obveze mi ne dozvoljavaju, pa biram jednu po večeri, ako je radni tjedan u pitanju.
_________________ Oprošteno jest grješnima: Zulumćaru, ubojici, Oprošteno svima, svima, samo nije izdajici!
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: NBA Postano: 16 lip 2021, 17:38 |
|
|
Svarog je napisao/la: Jokić proglašen MVP igračem NBA lige ,Micić Evrolige Jokić neće igrati za nacionalni tim . Sad je potpuno jasno da je za Srbiju i na SP igrao prekoqurca , zato smo onako i prošli .Ko zna, možda bi i na OI bio takav ,tako da to možda nije ni loše . Koga nema , bez njega se može .Prekrižiti shupka . PS. Vrijeme je za grafit u centru Sombora , ispod slike napisati samo tri rječi - SRAM TE BILO
|
|
Vrh |
|
|
Mitar
|
Naslov: Re: NBA Postano: 24 lip 2022, 23:33 |
|
|
Ove godine samo dva igrača s ovih prostora izabrana na NBA draftu. Obojica iz Mege Beograd, i to reprezentativci Srbije i Hrvatske, Nikola Jović (2003. godište) i Karlo Matković (2001. godište, rođen u Livnu) Mega je ovaj način oborila rekord draftovanih igrača van Amerike. Citat: Svi igrači Mege na NBA draftu:
Milovan Raković – 60. pik 2007. godine (Dalas) Nikola Jović – 41. pik 2014. godine (Denver) Vasilije Micić – 52. pik 2014. godine (Filadelfija) Nemanja Dangubić – 54. pik 2014. godine (Filadelfija) Timote Luvavu-Kabaro – 24. pik 2016. godine (Filadelfija) Ivica Zubac – 32. pik 2016. godine (Lejkersi) Rade Zagorac – 35. pik 2016. godine (Boston – trejdovan u Memfis) Vlatko Čančar – 49. pik 2017. godine (Denver) Ognjen Jaramaz – 58. pik 2017. godine (Njujork) Alfa Kaba – 60. pik 2017. godine (Atlanta) Goga Bitadze – 18. pik 2019. godine (Indijana) Marko Simonović – 44. pik 2020. godine (Čikago) Filip Petrušev – 50. pik 2021. godine (Filadelfija) Nikola Jović 27. pik 2022. godine (Majami) Karlo Matković 52. pik 2022. godine (Nju Orleans)
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|