|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 36 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Josip321
|
Naslov: SP u Košarci-Turska 2010. Postano: 27 kol 2010, 12:07 |
|
|
Sutra počinje SP u Turskoj. Svi govore kako nema nekakvih izrazitih favorita za visoki plasman sem SAD-a i Španjolske koje bi se trebale boriti za 1. i 2. mjesto. S tim naravno da svi daju puno veće šanse SAD-u.
Hrvatska ima spoj iskustva i mladosti i meni se osobno čini spremna za visoke domete nakon 100 godina apstinencije. Mislim da će A. Tomić biti otkriće turnira.
Srbija i Grčka imaju po dva suspendirana igrača zbog incidenta na njihovoj pripremnoj utakmici.
Vaša očekivanj, komentari ....
_________________ "Pušenje ubija. A ako umrete, izgubili ste važan dio svog života." (Brooke Shields, glumica)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: SP u Košarci-Turska 2010. Postano: 27 kol 2010, 12:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Čitaš mi misli, taman sam mislio otvoriti isti topic. Evo grupa (preuzeto sa Sportnet): ![slika](http://img801.imageshack.us/img801/7034/turska2010.jpg)
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
hercegovac1981
|
Naslov: Re: SP u Košarci-Turska 2010. Postano: 27 kol 2010, 12:23 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 14:06 Postovi: 1609 Lokacija: Zagreb-Čapljina
|
Od naše reprezentacije s pravom očekujem prolazak skupine. Bio bi zadovoljan još da ne budemo 4. u grupi. Kasnije je sve moguće mada osobno nemam neka velika očekivanja. Nisam siguran da je Vranković pravi čovjek za izbornika a i svih ovih godina je vidljivo da u našoj reprezentaciji nema velikih karakternih igrača. Realno je i uspjeh što smo na ovako velikom natjecanju i sve iznad osmine finala bi bio ogromni uspjeh.
_________________ ...Mostar, Stolac, Neum i Čapljina Hrvatska je stara djedovina, gdje su došli vječno će ostati to je zemlja gdje žive Hrvati...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: SP u Košarci-Turska 2010. Postano: 27 kol 2010, 13:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Nije SP ali lagano zagrijavanje
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
mateb
|
Naslov: Re: SP u Košarci-Turska 2010. Postano: 27 kol 2010, 17:27 |
|
|
Josip321 je napisao/la: Sutra počinje SP u Turskoj. Svi govore kako nema nekakvih izrazitih favorita za visoki plasman sem SAD-a i Španjolske koje bi se trebale boriti za 1. i 2. mjesto. S tim naravno da svi daju puno veće šanse SAD-u.
Hrvatska ima spoj iskustva i mladosti i meni se osobno čini spremna za visoke domete nakon 100 godina apstinencije. Mislim da će A. Tomić biti otkriće turnira.
Srbija i Grčka imaju po dva suspendirana igrača zbog incidenta na njihovoj pripremnoj utakmici.
Vaša očekivanj, komentari .... Nakon promašenog slobodnog za prolazak prve nockaut tekme, raspad u produžecima. Poslije utakmice plač, lelek i škrgut zuba na tendenciozne suce i taj prokleti peh, koji baš nas eto prati već skoro 20 godina... ![rigam :rigam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a030.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vuco
|
Naslov: Re: SP u Košarci-Turska 2010. Postano: 27 kol 2010, 17:59 |
|
|
mateb je napisao/la: Nakon promašenog slobodnog za prolazak prve nockaut tekme, raspad u produžecima. Poslije utakmice plač, lelek i škrgut zuba na tendenciozne suce i taj prokleti peh, koji baš nas eto prati već skoro 20 godina... ![rigam :rigam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a030.gif) Dobro, ali i imali su peha baš previše. Ono što nam se u nogometu desilo protiv Turaka, to je za košarkaše bio standard. Mada nije to uvijek samo čisti peh, nego i dosta osobne gluposti, ali ajmo reći peh. Sad, ne volim ni o sucima, ali opet, ako je itko ikada oštećen od sudaca, onda su to hrvatski košarkaši. Nekako sam ipak optimističan što se tiče naše reprezentacije i mislim da je došlo vrijeme da se opet vratimo na vrh scene. Možda ne odmah u sam vrh, no siguran sam da ćemo se približiti najboljima u košarci.
_________________ Hercegbosnizacija budućeg većinskog hrvatskog entiteta u BIH osnovni je preduvjet nastanka Trećeg!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
mateb
|
Naslov: Re: SP u Košarci-Turska 2010. Postano: 27 kol 2010, 18:11 |
|
|
Vuco je napisao/la: mateb je napisao/la: Nakon promašenog slobodnog za prolazak prve nockaut tekme, raspad u produžecima. Poslije utakmice plač, lelek i škrgut zuba na tendenciozne suce i taj prokleti peh, koji baš nas eto prati već skoro 20 godina... ![rigam :rigam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a030.gif) Dobro, ali i imali su peha baš previše. Ono što nam se u nogometu desilo protiv Turaka, to je za košarkaše bio standard. Mada nije to uvijek samo čisti peh, nego i dosta osobne gluposti, ali ajmo reći peh. Sad, ne volim ni o sucima, ali opet, ako je itko ikada oštećen od sudaca, onda su to hrvatski košarkaši. Nekako sam ipak optimističan što se tiče naše reprezentacije i mislim da je došlo vrijeme da se opet vratimo na vrh scene. Možda ne odmah u sam vrh, no siguran sam da ćemo se približiti najboljima u košarci. Kad ti se to toliko puta dogodi, ne možeš se pozivati na vanjske faktore. Da je u Beogradu Tomas ulovio onu loptu, a ne ju ispustio ko p...a, mogli bi se suci na glavu postaviti. Hrvatska košarka je tužna skupina luzera i od njih očekivati nešto je čisti mazohizam. Naša košarka je umrla s Draženom. Hoće li se ponovno roditi, tko zna.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vuco
|
Naslov: Re: SP u Košarci-Turska 2010. Postano: 27 kol 2010, 18:27 |
|
|
mateb je napisao/la: Kad ti se to toliko puta dogodi, ne možeš se pozivati na vanjske faktore. Da je u Beogradu Tomas ulovio onu loptu, a ne ju ispustio ko p...a, mogli bi se suci na glavu postaviti.
Hrvatska košarka je tužna skupina luzera i od njih očekivati nešto je čisti mazohizam. Naša košarka je umrla s Draženom. Hoće li se ponovno roditi, tko zna. Da, zato i kažem, nije uvijek peh. Ni ono s Turcima nije samo peh, ali jednom se moreš izvuć na peh, drugi put isto, toliko puta ne. Tu si u pravu. No svakoj seriji jednom dođe kraj. Triba virovat. A pošto su naši košarkaši, i tu slažem, malo pičkasti, triba ih malo više maziti, faliti, ohrabljivati... pa će bit nešto. Valjda. Na kraju krajeva, ako ne upali na tu foru, možda upali na onu "slipa kokoš". A Dražan... ![klanjam :klanjam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/b020.gif)
_________________ Hercegbosnizacija budućeg većinskog hrvatskog entiteta u BIH osnovni je preduvjet nastanka Trećeg!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Real gone
|
Naslov: Re: SP u Košarci-Turska 2010. Postano: 28 kol 2010, 04:24 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
baščovan
|
Naslov: Re: SP u Košarci-Turska 2010. Postano: 03 ruj 2010, 01:44 |
|
|
Ohoho... Sa Srbiima za četvrtfinale. Što se mene tiče,dosta za ovo prvenstvo bi mi bilo samo da nih dobijemo,sve ostalo bonus.
Košarkaška reprezentacija mi je najdraža od svih reprezentacija. Toliko pehova je vezano uz nju u zadnjih 20 godina da će se to jednom morati vratiti i naplatiti. Počevši od nevjerojatne Draženove smrti.
Glavu gore,nakon teškog poraza od Brazila! Mi to možemo! Nisu Srbi ništa boljji,osim trenera!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vuco
|
Naslov: Re: SP u Košarci-Turska 2010. Postano: 03 ruj 2010, 12:12 |
|
|
A šta reć... katastrofa. Sad sam i ja izgubio nadu. Srbi će nas potopiti. Fuck.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
mateb
|
Naslov: Re: SP u Košarci-Turska 2010. Postano: 03 ruj 2010, 16:52 |
|
|
baščovan je napisao/la: Ohoho... Sa Srbiima za četvrtfinale. Što se mene tiče,dosta za ovo prvenstvo bi mi bilo samo da nih dobijemo,sve ostalo bonus.
Košarkaška reprezentacija mi je najdraža od svih reprezentacija. Toliko pehova je vezano uz nju u zadnjih 20 godina da će se to jednom morati vratiti i naplatiti. Počevši od nevjerojatne Draženove smrti.
Glavu gore,nakon teškog poraza od Brazila! Mi to možemo! Nisu Srbi ništa boljji,osim trenera! Lud čo'ek. Srbi zbilja imaju sreću s protivnikom u osmini finala.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
mateb
|
Naslov: Re: SP u Košarci-Turska 2010. Postano: 04 ruj 2010, 18:54 |
|
|
Klasika. Nije nikakvo prokletstvo kad ostaviš samog protivničkog igrača na svojoj polovici 10 sekundi do kraja. To je idiotizam. Točka.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
baščovan
|
Naslov: Re: SP u Košarci-Turska 2010. Postano: 04 ruj 2010, 19:32 |
|
|
mateb je napisao/la: baščovan je napisao/la: Ohoho... Sa Srbiima za četvrtfinale. Što se mene tiče,dosta za ovo prvenstvo bi mi bilo samo da nih dobijemo,sve ostalo bonus.
Glavu gore,nakon teškog poraza od Brazila! Mi to možemo! Nisu Srbi ništa boljji,osim trenera! Lud čo'ek. Srbi zbilja imaju sreću s protivnikom u osmini finala. Kao prvo,pospi se pepelom ![Dinamo :dinamo](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/dinamo.gif) . Kao drugo,imamo lošeg izbornika i točka. Kao treće,Srbi su jedna prosječna ekipa kojoj su glavne strane trener,obrana i slobodna bacanja. Apsolutno netalentirana skupina igrača osim 2 ili 3. Ali izuzetno taktički disciplinirani. I kao četvrto,apsolutno se radi o sportskoj nesreći koja traje od smrti Dražena. Nije problem izgubiti utakmicu 10-15 razlike,stisneš ruku-izgubio si od bolje. Problem je što se izgubilo 20-ak ovakvih ako ne i značajnijih utakmica sa od 1 do 5 razlike. Ova je tekma još super kakvih je bilo. Pa nisu mi se još ni rane osušile od Kecmanove preglupe trice sa svoje polovice. Poludit ću!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vuco
|
Naslov: Re: SP u Košarci-Turska 2010. Postano: 04 ruj 2010, 19:38 |
|
|
Da, imali smo nekoliko idiotskih situacija. Ispod crte suci su u odlučujućim trenucima pomogli Srbima. Sve i da nije bilo one situacije kad smo im ostavili samog igrača, 100% sam siguran da bi ih opet sudac izvukao. Mrzi me raspravljati o sucima. Ali to je fakat. Šteta. Ipak, sve u svemu dobra utakmica naših. Bolje nego što sam očekivao, a očekivao samo poraz s -20. Samo naprijed, nisu se osramotili, Srbi su ipak, još uvijek, za klasu bolji.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
mateb
|
Naslov: Re: SP u Košarci-Turska 2010. Postano: 04 ruj 2010, 19:42 |
|
|
baščovan je napisao/la: mateb je napisao/la: Lud čo'ek.
Srbi zbilja imaju sreću s protivnikom u osmini finala.
Kao prvo,pospi se pepelom ![Dinamo :dinamo](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/dinamo.gif) . Kao drugo,imamo lošeg izbornika i točka. Kao treće,Srbi su jedna prosječna ekipa kojoj su glavne strane trener,obrana i slobodna bacanja. Apsolutno netalentirana skupina igrača osim 2 ili 3. Ali izuzetno taktički disciplinirani. I kao četvrto,apsolutno se radi o sportskoj nesreći koja traje od smrti Dražena. Nije problem izgubiti utakmicu 10-15 razlike,stisneš ruku-izgubio si od bolje. Problem je što se izgubilo 20-ak ovakvih ako ne i značajnijih utakmica sa od 1 do 5 razlike. Ova je tekma još super kakvih je bilo. Pa nisu mi se još ni rane osušile od Kecmanove preglupe trice sa svoje polovice. Poludit ću! Zašto bih se posuo pepelom? Ispunili su sva moja očekivanja. Nema nesreće ako izgubiš 20 puta u završnici. L-U-Z-E-R-I. Prema takvima nema suosjećanja.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vuco
|
Naslov: Re: SP u Košarci-Turska 2010. Postano: 04 ruj 2010, 19:47 |
|
|
Aj barem smo prvi u nogometu. A i tu smo trebali pobijediti, ali nam uvališe gol pred kraj. Jebiga. Netko bi našim športašima trebao šapnuti na uho da je kraj onda kad sudac odsvira.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Josip321
|
Naslov: Re: SP u Košarci-Turska 2010. Postano: 04 ruj 2010, 19:50 |
|
|
Ijednu??????????????????????????????????????????????????????????
_________________ "Pušenje ubija. A ako umrete, izgubili ste važan dio svog života." (Brooke Shields, glumica)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Mar-kan
|
Naslov: Re: SP u Košarci-Turska 2010. Postano: 04 ruj 2010, 20:15 |
|
|
Nisam gledao,ev čitam da su popušili sa 1 razlike?bljak,jedino čestitati Srbima sa oporim okusom:)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
drove1983
|
Naslov: Re: SP u Košarci-Turska 2010. Postano: 06 ruj 2010, 17:54 |
|
|
6. rujna: SAD - Angola Rusija - Novi Zeland
7. rujna: Litvanija - Kina Argentina - Brazil
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Real gone
|
Naslov: Re: SP u Košarci-Turska 2010. Postano: 11 ruj 2010, 18:26 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: SP u Košarci-Turska 2010. Postano: 11 ruj 2010, 19:58 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25890 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Real gone je napisao/la: Komšije, pravi test za vas, jel se večeras navija za Srbiju ili Turke.. Pozdrav i svim Bošnjama koji su već na pozicijama.. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Jahh... muslimani u Sandžaku okićeni zastavama svoje zemlje ima da sa posebnim žarom bodre svoju reprezenzaciju.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dane-croatia
|
Naslov: Re: SP u Košarci-Turska 2010. Postano: 11 ruj 2010, 20:09 |
|
|
Real gone je napisao/la: Komšije, pravi test za vas, jel se večeras navija za Srbiju ili Turke.. Pozdrav i svim Bošnjama koji su već na pozicijama.. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Nemoj shvatit osobno, ali navijam za Turke Ako su vas mogli ganjat 500 godina, valjda mogu barem još sat vrimena ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
teranova
|
Naslov: Re: SP u Košarci-Turska 2010. Postano: 11 ruj 2010, 20:15 |
|
|
Tadić dobio poziv da dođe na utakmicu, tako da će i on biti tamo. A on nam je baksuz.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divlja svinja
|
Naslov: Re: SP u Košarci-Turska 2010. Postano: 11 ruj 2010, 21:22 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2010, 21:40 Postovi: 1556 Lokacija: Zaljev svinja
|
dane-croatia je napisao/la: Real gone je napisao/la: Komšije, pravi test za vas, jel se večeras navija za Srbiju ili Turke.. Pozdrav i svim Bošnjama koji su već na pozicijama.. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Nemoj shvatit osobno, ali navijam za Turke Ako su vas mogli ganjat 500 godina, valjda mogu barem još sat vrimena ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Ne pratim košarku, prefrustrirajuće je, svejedno mi je.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|