|
|
Stranica: 8/10.
|
[ 230 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
PilotInstruktor
|
Naslov: Re: Bljutave i ofucane reči i izrazi Postano: 24 tra 2012, 00:39 |
|
Pridružen/a: 16 pro 2010, 00:03 Postovi: 571 Lokacija: Kičmanovićevo rodno selo
|
Ulaganje suvereniteta u EU Regija Transparentnost Naši prijatelji iz EU Jose Barroso Izvještaj iz Bruxellesa Bruxelles Europska Komisija
_________________ Izlizani ideali i misali po hrvatskin stranputican sokolaške procesije pričešćene demonstracije od vinotočnica do vinotočnica svjetlošću krv časna vijekom navikli trpeć nasljeđivat pogrda balkana.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Bljutave i ofucane reči i izrazi Postano: 24 tra 2012, 00:45 |
|
|
PilotInstruktor je napisao/la: Ulaganje suvereniteta u EU Regija Transparentnost Naši prijatelji iz EU Jose Barroso Izvještaj iz Bruxellesa Bruxelles Europska Komisija Kako se osecas kad cujes onu cuvenu, almighty rec - Regija
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
PilotInstruktor
|
Naslov: Re: Bljutave i ofucane reči i izrazi Postano: 24 tra 2012, 00:48 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: PilotInstruktor je napisao/la: Ulaganje suvereniteta u EU Regija Transparentnost Naši prijatelji iz EU Jose Barroso Izvještaj iz Bruxellesa Bruxelles Europska Komisija Kako se osecas kad cujes onu cuvenu, almighty rec - Regija Poželim raditi ružne stvari prvom živom biću koje mi se nađe na putu. Zapadni Balkan- OK Bivša Jugoslavija- OK ALI JEBENA REGIJA NE MOŽE JER JE IRITANTNO DO IBERA BOG IH JEBO.
_________________ Izlizani ideali i misali po hrvatskin stranputican sokolaške procesije pričešćene demonstracije od vinotočnica do vinotočnica svjetlošću krv časna vijekom navikli trpeć nasljeđivat pogrda balkana.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Bljutave i ofucane reči i izrazi Postano: 24 tra 2012, 00:56 |
|
|
PilotInstruktor je napisao/la: Poželim raditi ružne stvari prvom živom biću koje mi se nađe na putu.
Zapadni Balkan- OK Bivša Jugoslavija- OK
ALI JEBENA REGIJA NE MOŽE JER JE IRITANTNO DO IBERA BOG IH JEBO. Meni i Zapadni Balkan, i Bivsa Juga i Regija su trescine na kub. Ok, moramo nekako to sve da zovemo, al mi sve ovo mirise na crkotinu u poodmakloj fazi raspadanja. Zapadni Balkan...Balkan je sam po sebi nesnosljiv, a ovo zapadni ima ulogu formalina, kao - nije to toliko bas lose, go west... Bivsa Juga u sebi nosi neku setu, kao bivsa veza, ne smes to mnogo da pljujes da i sam ne bi bio popljuvan, blaga doza melanholije drma kostanu srz. Regija...blazirana sterilna rec bez i jednog zacina u sebi... al moras jako dobro paziti da budes dobar u regiji...ako si los, onda si totalna bulja
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Bljutave i ofucane reči i izrazi Postano: 24 tra 2012, 01:05 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: PilotInstruktor je napisao/la: Poželim raditi ružne stvari prvom živom biću koje mi se nađe na putu.
Zapadni Balkan- OK Bivša Jugoslavija- OK
ALI JEBENA REGIJA NE MOŽE JER JE IRITANTNO DO IBERA BOG IH JEBO. Meni i Zapadni Balkan, i Bivsa Juga i Regija su trescine na kub. Ok, moramo nekako to sve da zovemo, al mi sve ovo mirise na crkotinu u poodmakloj fazi raspadanja. Zapadni Balkan...Balkan je sam po sebi nesnosljiv, a ovo zapadni ima ulogu formalina, kao - nije to toliko bas lose, go west... Bivsa Juga u sebi nosi neku setu, kao bivsa veza, ne smes to mnogo da pljujes da i sam ne bi bio popljuvan, blaga doza melanholije drma kostanu srz. Regija...blazirana sterilna rec bez i jednog zacina u sebi... al moras jako dobro paziti da budes dobar u regiji...ako si los, onda si totalna bulja Jbg Nikolaj osuđeni smo na te treš reči tipa Regija,Zap.Balkan,...a o Jugi i da ne govorimo , jer ko će veslati silno nabrajanje ovih naziva republika sa time da dve države imaju dve reči u imenu i po jedan veznik , a još plus ove druge što "pored nas živuju".
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
PilotInstruktor
|
Naslov: Re: Bljutave i ofucane reči i izrazi Postano: 24 tra 2012, 01:12 |
|
|
Treba izmisliti neku novu riječ, ali da bude smiješna. Ljudima je toliko muka od regije, da im uz taj pojam treba pokloniti bar malo vedrine, kada je već samo značenje riječi gadljivo.
Recimo, Ratimiristan. Sve je jasno.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Bljutave i ofucane reči i izrazi Postano: 24 tra 2012, 01:20 |
|
|
Gadni komšiluk, bilo bi bolje. Čemu laži, čemu prevare, ovde je glavna zabava ako se nešto loše desi komšijskom narodu. To diže gledanost TV programa, to prodaje štampana i internet izdanja novina.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Bljutave i ofucane reči i izrazi Postano: 24 tra 2012, 01:24 |
|
|
PilotInstruktor je napisao/la: Ratimiristan Meni je muka kad čujem "evropski zakoni". Možeš da napišeš najgluplje, najretardiranije, usrano, besmisleno, lopovsko parče teksta i da mu lupiš pečat "evropski zakon" i svi su u fazonu... "jbg mora se, šta da radimo."
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Bljutave i ofucane reči i izrazi Postano: 24 tra 2012, 01:26 |
|
|
Sama reč Evropa mi je u toj meri postala gadna da menjam kanal čim je čujem.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Bljutave i ofucane reči i izrazi Postano: 24 tra 2012, 01:37 |
|
|
LGBT populacija.... i još kad izgovaraju eldžibiti - povraća mi se
|
|
Vrh |
|
|
PilotInstruktor
|
Naslov: Re: Bljutave i ofucane reči i izrazi Postano: 24 tra 2012, 01:43 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: PilotInstruktor je napisao/la: Ratimiristan Meni je muka kad čujem "evropski zakoni". Možeš da napišeš najgluplje, najretardiranije, usrano, besmisleno, lopovsko parče teksta i da mu lupiš pečat "evropski zakon" i svi su u fazonu... "jbg mora se, šta da radimo." Još će ti se više zgaditi kada vam krenu konkretno primjenjivati tu glupu fazu. Danas čitam novine, i piše kako u Bruxellesu kažu da nisu zadovoljni jer Hrvatska NIJE PRIVATIZIRALA BRODOGRADILIŠTA, POŠTO TO NIJE U DUHU EUROPSKIH ZAKONA. Mislim, kako ti imbecili uopće sebi uzimaju za pravo određivati koliko će država svog vlasništva prodati? Što njih boli *** koliko će država imovine imati?
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Bljutave i ofucane reči i izrazi Postano: 24 tra 2012, 01:44 |
|
|
klopa, klopati - još kad čujem ozbiljne osobe u godinama kako govore da znaju mesto gde je dobra KLOPA...neverovatno glup i odvratan izraz.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Bljutave i ofucane reči i izrazi Postano: 24 tra 2012, 11:57 |
|
|
ulagati napor (u smeru evrointegracija)
promene (svi pričaju o nekim neodređenim promenama)
realnost (i prihvatanje iste)
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: Bljutave i ofucane reči i izrazi Postano: 24 tra 2012, 13:01 |
|
|
-transparentnost -suprug/supruga
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Bljutave i ofucane reči i izrazi Postano: 25 svi 2012, 15:11 |
|
|
jed NOS tav no - kad izgovara Ivo Banac mlatarajući glavom.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Bljutave i ofucane reči i izrazi Postano: 13 ruj 2013, 21:55 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: cool fancy look stajling stejđ i ostale pičke materine Ergo Elem btw. etc. R.I.P. Bre Biti svoj Život je kratak. Šta ti je život, ništa. TV vesti: "... NN je nožem usmrtio suprugu, oca, sina. Počinilac zločina poznat policiji. " "Postignut je dogovor o međusoboj saradnji..." "Maj 2013. - Pregovori su zakazani za decembar 2013." (a do tada su ćaskali o prolaznosti života) "Preporučuje se vozačima da bez zimske opreme ne kreću na put...." (oni preporučuju ono što je zakonom propisano) i Vrbosna HR je napisao/la: i ostale pičke materine
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Bljutave i ofucane reči i izrazi Postano: 14 ruj 2013, 20:43 |
|
|
Dvije fraze koje su postale zaštitini znak političara sa ovije prostora:
- Otkriti toplu vodu - Svjetlo na kraju tunela
To kad čujem, momentalno mi se sere.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Bljutave i ofucane reči i izrazi Postano: 14 ruj 2013, 20:50 |
|
|
Ksenija je napisao/la: R.I.P.
Da, ovo je teški treš. Umre neko poznat, opet sa ovije prostora, a onda na portalima ili forumskoj temi ugledate 50 ovih angloripova, kao da je problem ukucati "pokoj mu duši", rahmet mu duši" i sl.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Bljutave i ofucane reči i izrazi Postano: 14 ruj 2013, 20:53 |
|
|
Tranzicija Transparentno Lider NN stranke (čuj lider)
Malo offa:
Ovo je izjava Ivice Dačića:
"Ivan Tasovac nije predložen za mesto ministra kulture zbog njegove frizure." (izjave.net)
Generalno, nepravilno je kombinovati dva pisma. Izuzetak čine latinski citati ali korektno situirani.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Bljutave i ofucane reči i izrazi Postano: 14 ruj 2013, 20:57 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Žalosno!
Tu riječ često vidim u komentarima na portalima ispod vijesti.
A najviše od svega me nervira "znaš ti nas, .ebo ti nas".
Na youtubu redovno kolutam očima kad vidim da su komentari s najviše lajkova:
Ja sam Hrvat, ali ovo je jaka stvar (npr ispod pjesme Dine Merlina)
Ja sam Srbin, ali navijam za BH reprezentaciju
Ja sam Bosanac, ali slušam Škoru i nacionalisti pustite nas da uživamo u muzici
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
Andrea Stramaccioni
|
Naslov: Re: Bljutave i ofucane reči i izrazi Postano: 16 ruj 2013, 10:17 |
|
|
Prosperitet.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Bljutave i ofucane reči i izrazi Postano: 16 ruj 2013, 12:55 |
|
|
Potrošačka korpa
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Bljutave i ofucane reči i izrazi Postano: 16 ruj 2013, 13:00 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17410 Lokacija: יום טוב
|
učmala svakodnevnica. ne vidim je često jer je totalno zastarjela, ali kad vidim zvuči tako 1957.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Bljutave i ofucane reči i izrazi Postano: 16 ruj 2013, 15:45 |
|
|
Sada da prođeš kroz glavne džade Bg. učmalost bi brisala iz svih mogućih rečnika.
Bljutavo:
ZeMska
Ofucano:
ZeMska.
Ne podnosim do alergičnosti.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Bljutave i ofucane reči i izrazi Postano: 06 lis 2013, 14:29 |
|
|
Spikerica sa obaveznom govornom manom:
- Sunce je izmamilo hiljade šetača....
- Ne pije vodu... (ko to izmisli, svaka mu ne/čast)
I moja famozna, koju sam sama otrcala, otrcavam i otrcavaću:
- Budimo ljudi!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|