Naslov: Re: Čiji forumski blog (Odabrao ...) želite čitati?
Postano: 15 lip 2015, 12:48
Protestiram i tražim da se poništi glasovanje!
Svi moji glasači nisu dali glas, a i mene je rok zaskočio pa nisam glasovao za sebe.
volvoks je napisao/la:
Slučajno glasao samo za jednog, imaginarno dodajte glas Docu i SDB-u. Doc praktički i ima blog na temi o SAD-u i liberalima ( ), no mora se priznati da je sve što napiše uvijek dobro potkrijepljeno, da se puno naučiti iz njegovih postova, a i ima zanimljiv stil pisanja koji mi čak više paše od Dzonijevog. SDB bi mogao puno tog zanimljivog reći, ipak je čovjek "unutra" makar bi pola toga bilo šifrirano
Također, volio bih čitati Hrobatosov blog o književnosti, erudit je i tu je puno zanimljiviji nego na političkim temama.
Ima tu još dosta forumaša, MoS kojemu sam dao glas ili Zadar koji ima ogromni potencijal i još će napredovati sigurno.
Ja sam glasao za Sayuri ali nije pravedno što je Sarajka izbačena iz ankete, ali opet da je bila u anketi Sarajka opet bi izabrao Sayuri, između lezbejke i ateiskinje biram lezbejku.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
Postano: 15 lip 2015, 21:57
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8615 Lokacija: Na rubu egzistencije
korrisnik je napisao/la:
Ja sam glasao za Sayuri ali nije pravedno što je Sarajka izbačena iz ankete, ali opet da je bila u anketi Sarajka opet bi izabrao Sayuri, između lezbejke i ateiskinje biram lezbejku.
normalno. ja bi isto tako napravio.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
Red političke propagande, domoljublja, motivacijskih parola, realnih životnih ugodnih priča iz domene osobine, poslovne, obavještajno sigurnosne.... MISIONARSKE..
Moj favorit Lajola iz Duvna, definitivno.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
Postano: 10 lis 2020, 13:00
Lol, pa njemu je tek svaki peti post iskren. Ostatak troluje do maksimuma, mada ja mogu da provalim kada je ozbiljan a kada namerno zajebava.
Inače, Ministry je izgleda hteo da nagna nekog dobrovoljca da doprinosi sadržaju foruma pišući blogove. Čini mi se da nije uspeo. A i pored onako brutalno kvalitetnih Bobovčevih priča, ja, a verujem i ostatak foruma je obeshrabren da piše blogove.
Postano: 13 lis 2020, 11:40
Od meni poznatih forumaša za pisanje kvalitetnog bloga najveći dar imaju: Agathonikos, Aleksije i Svarog. Bobovac i njegovi blogići, koje vas većina zdušno brani i veliča ne zaslužuju nikakvu ocjenu, ni keca. Meni njegovi monolozi, ja išao, ja pišao, ne liče na blog. Njegovi tekstovi su kao iz udžbenika engleskog jezika iz osnovne škole, Mr Brown i Mrs Brown.
Postano: 13 lis 2020, 12:20
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8615 Lokacija: Na rubu egzistencije
Lapo-lapo je napisao/la:
Od meni poznatih forumaša za pisanje kvalitetnog bloga najveći dar imaju: Agathonikos, Aleksije i Svarog. Bobovac i njegovi blogići, koje vas većina zdušno brani i veliča ne zaslužuju nikakvu ocjenu, ni keca. Meni njegovi monolozi, ja išao, ja pišao, ne liče na blog. Njegovi tekstovi su kao iz udžbenika engleskog jezika iz osnovne škole, Mr Brown i Mrs Brown.
zar se nisi oprostila od foruma?
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
Postano: 13 lis 2020, 12:30
Graničar Jozo je napisao/la:
Lapo-lapo je napisao/la:
zar se nisi oprostila od foruma?
Nisam. Ne mogu. Volim ovaj forum, bez obzira što sam označena kao ,,uljez,,!
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.