|
|
Stranica: 6/6.
|
[ 147 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Čiji forumski blog (Odabrao ...) želite čitati? Postano: 15 lip 2015, 09:04 |
|
|
Voleo bih da se produži anketni rok kako bih dobio još glasova, izbio na čelo kolone i odneo pobedu.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Čiji forumski blog (Odabrao ...) želite čitati? Postano: 15 lip 2015, 12:38 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Voleo bih da se produži anketni rok kako bih dobio još glasova, izbio na čelo kolone i odneo pobedu. Agatone, ja sam dao sve od sebe... http://prntscr.com/7h5ulh
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Čiji forumski blog (Odabrao ...) želite čitati? Postano: 15 lip 2015, 12:48 |
|
|
Protestiram i tražim da se poništi glasovanje! Svi moji glasači nisu dali glas, a i mene je rok zaskočio pa nisam glasovao za sebe. volvoks je napisao/la: Slučajno glasao samo za jednog, imaginarno dodajte glas Docu i SDB-u. Doc praktički i ima blog na temi o SAD-u i liberalima ( ), no mora se priznati da je sve što napiše uvijek dobro potkrijepljeno, da se puno naučiti iz njegovih postova, a i ima zanimljiv stil pisanja koji mi čak više paše od Dzonijevog. SDB bi mogao puno tog zanimljivog reći, ipak je čovjek "unutra" makar bi pola toga bilo šifrirano Također, volio bih čitati Hrobatosov blog o književnosti, erudit je i tu je puno zanimljiviji nego na političkim temama. Ima tu još dosta forumaša, MoS kojemu sam dao glas ili Zadar koji ima ogromni potencijal i još će napredovati sigurno. E crni Volvoks...
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Čiji forumski blog (Odabrao ...) želite čitati? Postano: 15 lip 2015, 12:57 |
|
|
doc je napisao/la: a i mene je rok zaskočio pa nisam glasovao za sebe.
3:43... Ajmo sad iskreno, ko je sve glasao sam za sebe... to je ubedljivo najjaca fora kod ovih anketa Ja sam relativno skoro provalio ovu anketu, na takvom je mestu na forumu, da sam sasvim slucajno video da postoji... Glas je otisao gospodinu Agatonu, i dvojici komsija...da se ispostuje domacinstvo foruma... Ko je glasao sam za sebe, vec je pobedio
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Čiji forumski blog (Odabrao ...) želite čitati? Postano: 15 lip 2015, 14:30 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8350 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Čiji forumski blog (Odabrao ...) želite čitati? Postano: 15 lip 2015, 19:03 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Ja sam glasao za Sayuri ali nije pravedno što je Sarajka izbačena iz ankete, ali opet da je bila u anketi Sarajka opet bi izabrao Sayuri, između lezbejke i ateiskinje biram lezbejku.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Čiji forumski blog (Odabrao ...) želite čitati? Postano: 15 lip 2015, 21:57 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Ja sam glasao za Sayuri ali nije pravedno što je Sarajka izbačena iz ankete, ali opet da je bila u anketi Sarajka opet bi izabrao Sayuri, između lezbejke i ateiskinje biram lezbejku. normalno. ja bi isto tako napravio.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
yayo
|
Naslov: Re: Čiji forumski blog (Odabrao ...) želite čitati? Postano: 27 lip 2015, 21:23 |
|
|
Jel se to meni čini ili stvarno nema Chat Nicka u anketi?
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Čiji forumski blog (Odabrao ...) želite čitati? Postano: 29 srp 2015, 18:36 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Audrey
|
Naslov: Re: Čiji forumski blog (Odabrao ...) želite čitati? Postano: 06 svi 2016, 16:45 |
|
Pridružen/a: 19 tra 2016, 11:56 Postovi: 888 Lokacija: Stockholm - Banja Luka
|
Tuta je napisao/la: I ka' će blog? Kolega Tuta, ja bih da citam vas Blog.
_________________ “To write well and to speak well is mere vanity if one does not live well."
– Bridget of Sweden (1303-1373)
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Čiji forumski blog (Odabrao ...) želite čitati? Postano: 06 svi 2016, 16:51 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
Audrey je napisao/la: Tuta je napisao/la: I ka' će blog? Kolega Tuta, ja bih da citam vas Blog. A ja bi rado čitao o vašim dogodovštinama i štokholmskoj zbilji.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
Audrey
|
Naslov: Re: Čiji forumski blog (Odabrao ...) želite čitati? Postano: 06 svi 2016, 16:56 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Audrey je napisao/la: Kolega Tuta, ja bih da citam vas Blog.
A ja bi rado čitao o vašim dogodovštinama i štokholmskoj zbilji. Ha-ha! Kolega Amidza, ne pisem Blog. Nazalost. A o Svedskoj sve mozete saznati putem naseg i vaseg BBC-a. ;)
_________________ “To write well and to speak well is mere vanity if one does not live well."
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Čiji forumski blog (Odabrao ...) želite čitati? Postano: 06 svi 2016, 17:01 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
Audrey je napisao/la: Amiđa je napisao/la: A ja bi rado čitao o vašim dogodovštinama i štokholmskoj zbilji. Ha-ha! Kolega Amidza, ne pisem Blog. Nazalost. A o Svedskoj sve mozete saznati putem naseg i vaseg BBC-a. ;) Kažu da je pokrenuo foodtruck biznis u Uppsali.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Čiji forumski blog (Odabrao ...) želite čitati? Postano: 06 svi 2016, 17:04 |
|
|
Audrey je napisao/la: Tuta je napisao/la: I ka' će blog? Kolega Tuta, ja bih da citam vas Blog. Pa izgleda da ne ćemo ničiji... Ministar se predomislio.
|
|
Vrh |
|
|
Audrey
|
Naslov: Re: Čiji forumski blog (Odabrao ...) želite čitati? Postano: 06 svi 2016, 17:12 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Audrey je napisao/la: Ha-ha! Kolega Amidza, ne pisem Blog. Nazalost. A o Svedskoj sve mozete saznati putem naseg i vaseg BBC-a. ;)
Kažu da je pokrenuo foodtruck biznis u Uppsali. Ha-ha! Je, cevapdzinica na tockovima. ;)
|
|
Vrh |
|
|
Audrey
|
Naslov: Re: Čiji forumski blog (Odabrao ...) želite čitati? Postano: 06 svi 2016, 17:13 |
|
|
Tuta je napisao/la: Audrey je napisao/la: Kolega Tuta, ja bih da citam vas Blog.
Pa izgleda da ne ćemo ničiji... Ministar se predomislio. Izgleda bas. Kolega MoS, nije vam to u redu.
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Čiji forumski blog (Odabrao ...) želite čitati? Postano: 10 lis 2020, 12:52 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
dudu, ima osebujan stil.
Red političke propagande, domoljublja, motivacijskih parola, realnih životnih ugodnih priča iz domene osobine, poslovne, obavještajno sigurnosne.... MISIONARSKE..
Moj favorit Lajola iz Duvna, definitivno.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Čiji forumski blog (Odabrao ...) želite čitati? Postano: 10 lis 2020, 13:00 |
|
|
Lol, pa njemu je tek svaki peti post iskren. Ostatak troluje do maksimuma, mada ja mogu da provalim kada je ozbiljan a kada namerno zajebava.
Inače, Ministry je izgleda hteo da nagna nekog dobrovoljca da doprinosi sadržaju foruma pišući blogove. Čini mi se da nije uspeo. A i pored onako brutalno kvalitetnih Bobovčevih priča, ja, a verujem i ostatak foruma je obeshrabren da piše blogove.
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Čiji forumski blog (Odabrao ...) želite čitati? Postano: 11 lis 2020, 08:59 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Bobi se povukao u ilegalu, ko Valter.
Treba aktivizma, i novih sadržajnijih analiza.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Čiji forumski blog (Odabrao ...) želite čitati? Postano: 13 lis 2020, 11:40 |
|
|
Od meni poznatih forumaša za pisanje kvalitetnog bloga najveći dar imaju: Agathonikos, Aleksije i Svarog. Bobovac i njegovi blogići, koje vas većina zdušno brani i veliča ne zaslužuju nikakvu ocjenu, ni keca. Meni njegovi monolozi, ja išao, ja pišao, ne liče na blog. Njegovi tekstovi su kao iz udžbenika engleskog jezika iz osnovne škole, Mr Brown i Mrs Brown.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Čiji forumski blog (Odabrao ...) želite čitati? Postano: 13 lis 2020, 12:20 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Od meni poznatih forumaša za pisanje kvalitetnog bloga najveći dar imaju: Agathonikos, Aleksije i Svarog. Bobovac i njegovi blogići, koje vas većina zdušno brani i veliča ne zaslužuju nikakvu ocjenu, ni keca. Meni njegovi monolozi, ja išao, ja pišao, ne liče na blog. Njegovi tekstovi su kao iz udžbenika engleskog jezika iz osnovne škole, Mr Brown i Mrs Brown. zar se nisi oprostila od foruma?
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Čiji forumski blog (Odabrao ...) želite čitati? Postano: 13 lis 2020, 12:30 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Od meni poznatih forumaša za pisanje kvalitetnog bloga najveći dar imaju: Agathonikos, Aleksije i Svarog. Bobovac i njegovi blogići, koje vas većina zdušno brani i veliča ne zaslužuju nikakvu ocjenu, ni keca. Meni njegovi monolozi, ja išao, ja pišao, ne liče na blog. Njegovi tekstovi su kao iz udžbenika engleskog jezika iz osnovne škole, Mr Brown i Mrs Brown. zar se nisi oprostila od foruma? Nisam. Ne mogu. Volim ovaj forum, bez obzira što sam označena kao ,,uljez,,!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|