HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 25 pro 2024, 02:38.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 55 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Gym rat/bro kultura
PostPostano: 04 stu 2022, 14:43 

Jebes mi mater, nisam hteo da gubim vreme na pisanje posta, ali toliko ste ne nanervirali sa neznanjem u oblasti fitnesa da sam morao da napisem nesto.

Kombinacija kardija i dizanje tegova je najbolja za intelekt, usporavanje kognitivnog pada tokom godina.
Jedno ne iskljucuje drugo - mislim kardio i diyanje tegova.
Bilderi tokom golden age-a, Svarci, Columbo, Steve Reeves su imali i dobre atletske sposobnosti, mogli su da trce, plivaju dugo bili su i snayni i iydryljvi.
Mass freaks koji su se pojavili 90-tih su narusili taj ideal.
U teretani uopste ne mora da se provodi puno vremena da bi imao reyultate.
Mike Menyer je trenirao 2-3h nedeljno, i imao je telo grckog boga. Imao je svakako dobru genetiku, ali ideja da je radio sa velikim teyinama, i onda odmarao i telo je odradjivalo svoj posao rasta misica.
Samo sto je tih 2-3 radio intenyivno.

Proguglajte recimo Steve Reeves ili neke bildere iy klasivnog perioda.

I da ja imam teretanu u kuci, dovoljan je rek ya cucnjeve, tu radim i zgibove, olimpijska simpka, evelntualno benc klupa, ya to ti treba par kvadrata kuce, i recimo da se uloyi nekih 500 evra, i moyes da odradis vecinu stvari. Nikakve masine, kurci palci ti ne trebaju. Ako hocete uslikacu vam svoju mini teretanu da ynate kako da je sastavite.

На гробљу ће изнићи цвијеће
За далеко неко покољење.

Vrh

PostPostano: 04 stu 2022, 19:02 

U ti boga, znači taksisti, reketaši i kriminalci su zajebani.
U kojem je to svijetu i vremenu. Normalno da su takvi zajebanti preko 40-50 kad se danas normalan čovjek takvim zajebantima smije.
Ovo me podsjetilo na Milanovića i Plenkovića. Milanović je zajeban sam sebi i sličnima zato što kako kaže pije viski i glumi silu, dok je Plenković s druge strane zajeban jer mijenja američku politiku.

Imam dojam da ovi mlađi iz teretane, barem po ovim vašim opisima, su bolje procijenili što je zajebano.

Što se tiče teme, slažem sa sa sinđelićem.
Preko 40 teretana je nužda ako se želi ostati fit.
A što se tiče ******** u teretani, kao i svaka druga opsesija je loša i štetna i govori o određenoj neostvarenosti, nezrelosti, podložnosti utjecajima, kompleksima..
30-40 minuta, 3 puta tjedno je sasvim dovoljno.

Interesantno, preko ljeto sam išao jednom do dvaput tjedno i radio samo 2 serije sa težinama koje sam do tada radio, znači jedna teška od 5 ponavljanja i jedna lakša od 12(od 8 sam krenuo i dizo za jedno ponavljanje) i sad kad sam se vratio na normalni režim ništa nisam izgubio.

Vrh

PostPostano: 05 stu 2022, 10:17 

Netko je napisao da su u teretani oni koji ne znaju igrati timske sportove. Ljudi se za timske sportove opredjeljuju sa 15-16 godina a tada im teretana nije na kraj pameti. S druge strane teretandžije su uglavnom 30 ili 40+ kada bi već karijera u momčadskim sportovima završila, kakva god bila.

Isto tako teretandžije obično neće poslije treninga popiti 5-6 piva kao "nogometaši" kojima je nogomet paravan za sjedenje u kafiću i da ih nema kući.

Vrh

PostPostano: 05 stu 2022, 10:37 

Meni je najgora kombinacija brada i mišići!
Opredijeli se brate šta ćeš da budeš!?
Mene brada asocira na samozatajne intelektualce, a brdo mišića na tešku sirovinu.
Zgodan majmun je sada izgleda u modi :zubati

Vrh

PostPostano: 05 stu 2022, 10:51 

Kaftanzoglio je napisao/la:
Isto tako teretandžije obično neće poslije treninga popiti 5-6 piva kao "nogometaši" kojima je nogomet paravan za sjedenje u kafiću i da ih nema kući.

Da, zanimljivo. :zubati

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 05 stu 2022, 10:55 

Lapo-lapo je napisao/la:
Mene brada asocira na samozatajne intelektualce, a brdo mišića na tešku sirovinu.

Pa u tome i jeste poenta.

Biti intelektualac i sirovina.
Zasto bi bio zgoljavi les ili podbuli prasac, kada sa malo discipline mozes da budes misicavi super men.
Dosta ovih bildera 70-tih su bili intelektualci, ukljucujuci npr i Mike Menyera.

Prvo te preslisam poynavanje Nicea, a onda te dobro "istamburam" da pamtis za ceo zivot. :zubati

За далеко неко покољење.

Vrh

PostPostano: 05 stu 2022, 10:58 

Sindjelic je napisao/la:
Jebes mi mater, nisam hteo da gubim vreme na pisanje posta, ali toliko ste ne nanervirali sa neznanjem u oblasti fitnesa da sam morao da napisem nesto.

Kombinacija kardija i dizanje tegova je najbolja za intelekt, usporavanje kognitivnog pada tokom godina.
Jedno ne iskljucuje drugo - mislim kardio i diyanje tegova.
Bilderi tokom golden age-a, Svarci, Columbo, Steve Reeves su imali i dobre atletske sposobnosti, mogli su da trce, plivaju dugo bili su i snayni i iydryljvi.

Proguglajte recimo Steve Reeves ili neke bildere iy klasivnog perioda.

I da ja imam teretanu u kuci, dovoljan je rek ya cucnjeve, tu radim i zgibove, olimpijska simpka, evelntualno benc klupa, ya to ti treba par kvadrata kuce, i recimo da se uloyi nekih 500 evra, i moyes da odradis vecinu stvari. Nikakve masine, kurci palci ti ne trebaju. Ako hocete uslikacu vam svoju mini teretanu da ynate kako da je sastavite.

Olimpijska dizanja su 100 puta bolja i funkcionalnija od ovih bilderskih/powerlifterskih.

Vrh

PostPostano: 05 stu 2022, 11:19 

Sindjelic je napisao/la:
Lapo-lapo je napisao/la:

Zasto bi bio zgoljavi les ili podbuli prasac, kada sa malo discipline mozes da budes misicavi super men.
Dosta ovih bildera 70-tih su bili intelektualci, ukljucujuci npr i Mike Menyera.

Prvo te preslisam poynavanje Nicea, a onda te dobro "istamburam" da pamtis za ceo zivot. :zubati

:zubati

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 05 stu 2022, 14:39 

Teretana ko teretana, ima svega u njoj ko i svugdi uostalom. Od totalnih debilčina do pametnih ljudi. Osobno imam vlastitu teretanu di treniram po svom guštu kad oću i kako oću. Neki nemaju mjesta za to pa moraju u teretanu jbg.

Ali ko je protiv dizanja tegova ili nije muško ili nešto s njim ne štima. Pogotovo danas kad većina nema nikakvog dodira sa ozbiljnijim fizičkim radom, rekao bih da je rad sa tegovima nužnost. I za žene.

Eventualno se može napraviti nekakva alternativa sa bodyweight vježbama mada ne vidim razloga zašto izbjegavati utege. Bodyweight nakon nekog levela postane jednostavno dosadan i neefikasan jer radiš više neki endurance i cardio.

Vrh

PostPostano: 05 stu 2022, 14:44 

joe enter je napisao/la:
Clint Eastwood je napisao/la:

To je to.
Ima u teretani i zajebanih likova, kriminalaca, taksista, reketara ali to je više među starijim generacijama, ovi mlađi su ti kakvim si ih opisao.
Ipak ne treba se rugati tim ljudima jer ljudi rijetko budu motorički "smotani" sami od sebe, često je to rezultat poremećaja iz spektra autizma.

Ovo je tipičan primer klasične ljudske snage i same ljudskosti ma ako izgledao.

Verovatno znaš i one likove koji su mršavi i visoki kao grana ali ako ih izazoveš jebaće ti majku , ili pak oni mali nabijeni zlotvori koji mogu svakog da sjebu svakog trenutka a čitav život šljakaju kao nadničari.

Poenta je , da mišići kurca ne znače ako nemaš onaj borbeni i sportski impuls u sebi.

Zato , većina bilderica su pičke iskreno rečeno.

99% mma boraca ne izgledaju kao Roy Nelson, on je iznimka a ne pravilo, i nije bio uspješan jer je bio debeo već je bio uspješan usprkos svojoj debljini. Da se doveo u red vjerojatno bi bio još uspješniji.

Vrh

PostPostano: 05 stu 2022, 14:50 

Robbie MO je napisao/la:
Kaftanzoglio je napisao/la:

Rođak mi iznajmljiva neke terene za mali nogomet, 90% koji dolaze niti su to neki koordinirani sportaši niti išta već likovi sa škembama koji nakon posla malo se tu izznoje i onda iza toga stuku po 5-6 piva uz ćevape i kobasice sa roštilja. Sportisti za ugledat se nema šta.

Vrh

PostPostano: 05 stu 2022, 17:44 

Tek sam sad vidio da je ova tema na pdf Kultura, književnost i umjetnost. =))

Vrh

PostPostano: 07 stu 2022, 18:37 

Planina je napisao/la:
Robbie MO je napisao/la:

Rođak mi iznajmljiva neke terene za mali nogomet, 90% koji dolaze niti su to neki koordinirani sportaši niti išta već likovi sa škembama koji nakon posla malo se tu izznoje i onda iza toga stuku po 5-6 piva uz ćevape i kobasice sa roštilja. Sportisti za ugledat se nema šta.

Ma koji fudbal u tridesetim godinama, to je funkcionisalo dok si klinac, pa se skupite za 10 minuta.
Ovako dok organizujes fudbal, nikad docekati, a ja treniram svaki dan, da li brza setnja po brdovitom terenu, da li trcanje, da li tegovi i kalistetika.

Dobra stvar su kao sto neko rece i borilacki sportovi.

U 20-tim sam trenirao plesove, to je najbolje i za pristup ribama.
Ako si dobar plesac, ribe ce da naskacu na tebe samo tako.
Tada sam imao najburniji ljubavni zivot, tako sam i dosao do zene koja je dobra zenska.
Tako da bih svim momcima preporucio plesove, s tim sto moraju da budu u kombinaciji sa nekim muzevnim sportom.
Cak sam preko plesa i bio u Zagrebu, i savatavao Zagrebcanke, doduse brzo sam se prizenio tako da nisam mogao dalje da razradjujem pricu. Inace bi tu bilo svasta, snimio sam par Zagrebcanki.
Jedna je imala srpsko prezime, pa je mozda i to vuklo ka Bg-u.

Tako da tegovi, kardio, ples, borilacki sport. Da se pokriju sve muske potrebe.

За далеко неко покољење.

Vrh

PostPostano: 07 stu 2022, 18:44 

Od hiljadu muškaraca samo je jedan za plesni podijum. Kao da imaju sarafe u nogama i oklagiju umjesto kicme. A i ******** su mi.
Ruke im se znoje, valjda zbog straha i nervoze u prisustvu žena, pa kada zaljepe mokri dlan na leđa obično se i zgade zeni.
Dobra vježba im je trčanje za ženama, cijepanje drva, malterisanje...

Vrh

PostPostano: 07 stu 2022, 19:54 

Sindjelic je napisao/la:
Lapo-lapo je napisao/la:

Ovo je istina, današnje ženske vole likove koji fizički dobro izgledaju, ali traže "deep talk" i da nisi dosadan. Sa dobrim fizičkim izgledom možeš privući pažnju, ali tek si na pola puta da bi se priča uspješno završila. Samo fizički izgled i "krkansko" ponašanje više ne prolazi.

Vrh

PostPostano: 08 stu 2022, 08:43 

Originals je napisao/la:
Sindjelic je napisao/la:

Ovo je istina, današnje ženske vole likove koji fizički dobro izgledaju, ali traže "deep talk" i da nisi dosadan. Sa dobrim fizičkim izgledom možeš privući pažnju, ali tek si na pola puta da bi se priča uspješno završila. Samo fizički izgled i "krkansko" ponašanje više ne prolazi.

E jbg moraju se odluciti. Svaki sat u teretani skracuje vrijeme za bildanje mozga. Ako netko svaki dan visi u teratni logicno da nema vremena recimo za citanje

Vrh

PostPostano: 08 stu 2022, 11:27 

Sindjelic je napisao/la:

Mike Mentzer (1951.-2001.).

Vrh

PostPostano: 08 stu 2022, 15:03 

krstjanin je napisao/la:
Originals je napisao/la:

E jbg moraju se odluciti. Svaki sat u teretani skracuje vrijeme za bildanje mozga. Ako netko svaki dan visi u teratni logicno da nema vremena recimo za citanje

Pa nerealne su, zato su mnoge i same. Imaju previsoka očekivanja i preveliku maštu.

Vrh

PostPostano: 08 stu 2022, 15:10 

Originals je napisao/la:
krstjanin je napisao/la:

Pa nerealne su, zato su mnoge i same. Imaju previsoka očekivanja i preveliku maštu.

Aj, ne lupaj. Žene same?!!!
Mi smo snalažljivije u životu i same smo samo onda kada to poželimo biti. Npr. malo koja udovica se odlučuje ponovo udati. Nije luda. Koji će joj. Dok vama treba vodič kroz život, od rođenja do smrti.
Čitav život rintate i grbačite samo da bi impresionirali ženu do koje vam je stalo. Naši robovi! :zubati
Sada još i dlake skidate, trčite u teretanu, džogirate, sjebašte se živi. A ništa od svega toga ne pali. Žena kada hoće hoće, kada neće neće. Saberite se malo.

Vrh

PostPostano: 08 stu 2022, 16:35 

Dosta zena jest usamljeno ili pati jer traze princa na bjelom *********, a onda prodje vlak i postanu depresivne jer su imale visoke ljestvice

Vrh

PostPostano: 08 stu 2022, 17:14 

Lapo-lapo je napisao/la:
Originals je napisao/la:

Aj, ne lupaj. Žene same?!!!
Mi smo snalažljivije u životu i same smo samo onda kada to poželimo biti. Npr. malo koja udovica se odlučuje ponovo udati. Nije luda. Koji će joj. Dok vama treba vodič kroz život, od rođenja do smrti.
Čitav život rintate i grbačite samo da bi impresionirali ženu do koje vam je stalo. Naši robovi! :zubati
Sada još i dlake skidate, trčite u teretanu, džogirate, sjebašte se živi. A ništa od svega toga ne pali. Žena kada hoće hoće, kada neće neće. Saberite se malo.

Što ti to znači snalažljivost u životu? Imate kompleks manje vrijednosti jer ste žene i mislite da niste jednake muškarcima, jer vas se do sada gledalo kao kučanice i da niste za ništa sposobne, pa sad brijete na karijeru i glumite snažne i jake žene. Trčite za teškim i odgovornim poslovima, kako bi vas se gledalo sa visoka. Lapo-lapo, svako selo na Balkanu ima nogometni klub što znači, da se dečki vole baviti sportom prirodno. Koliko nekakvih sportskih udruženja žene imaju po selima? Mnogi trče u teretanu kako bi bolje fizički izgledali i pronašli partnericu za život. Ali tako je i kod djevojaka zar ne? Sasvim prirodan proces. Pokušaj privlačenja pažnje.

Žene koje se vide da se ostvare kao majke, većinom su se poudavale i našle partnera, dok žene koje briju na karijeru ostanu same, lutaju, traže još same sebe. "Čitamo knjige kako bi izrasli u viša bića.."to bi ti trebala znati, čiji su stihove ove pjesme. Možete vi glumiti da ste jake, ali na kraju tu nema ničega osim neizljećenih kompleksa..a udovice koje se nisu ponovno udale? -to je lijepo, ipak ljubav i osječaji pobjeđuju naspram karijere i lažnog glamura, vidiš i sama...

Vrh

PostPostano: 08 stu 2022, 17:18 

krstjanin je napisao/la:
Dosta zena jest usamljeno ili pati jer traze princa na bjelom *********, a onda prodje vlak i postanu depresivne jer su imale visoke ljestvice

I više žene, nego muškarci. Lijepa žena može birati, ako do 30te nije mogla izabrati frajera koji su se upucavali, onda s njom nešto nije u redu.

Vrh

PostPostano: 08 stu 2022, 19:01 

Žena može da bira cijeli život, do duboke starosti. Zašto? Zato jer ne znate da živite. Praktične i jednostavne stvari su za vas nuklearna fizika. Pod tim podrazumijevam kućanske poslove, održavanje na okupu porodice, prijatelja, pa i dijela zajednice.
Gledam susjeda, udovac. Sam sjedi ispred kuće. Ni prijatelja, ni motivacije za život, ni hobija, ni osmijeha, ništa, zombi. Tužno i jadno. Takav je svaki drugi. Neizgradjen život. Nedovrsen. Uvijek se oslanjao na ženu. Nema žene - nema ni njega.

Vrh

PostPostano: 08 stu 2022, 19:40 

Lapo-lapo je napisao/la:
Žena može da bira cijeli život, do duboke starosti. Zašto? Zato jer ne znate da živite. Praktične i jednostavne stvari su za vas nuklearna fizika. Pod tim podrazumijevam kućanske poslove, održavanje na okupu porodice, prijatelja, pa i dijela zajednice.
Gledam susjeda, udovac. Sam sjedi ispred kuće. Ni prijatelja, ni motivacije za život, ni hobija, ni osmijeha, ništa, zombi. Tužno i jadno. Takav je svaki drugi. Neizgradjen život. Nedovrsen. Uvijek se oslanjao na ženu. Nema žene - nema ni njega.

Ne može :kava

Birate do 30-te u najboljem slučaju,većinom do 25,26,27 a nakon toga vas pregaze godine.

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 08 stu 2022, 20:28 

weasel je napisao/la:
Lapo-lapo je napisao/la:

Ne može :kava

Birate do 30-te u najboljem slučaju,većinom do 25,26,27 a nakon toga vas pregaze godine.

:smajl007 :smajl007 :smajl007

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 55 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: