HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 09 sij 2025, 21:50.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2390 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 96  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul
PostPostano: 26 stu 2019, 10:29 

I da, što je uvijek i baš sve u sjeni ako se Martina ogoljuje do kosti, kako sama tvrdi, licemjerstvo šta li?

Jedno misli, drugo radi, treće govori, četvrto piše?

https://www.facebook.com/19181706426384 ... =3&theater

https://www.facebook.com/19181706426384 ... =3&theater

Vrh

PostPostano: 26 stu 2019, 10:40 

Citat:
”Nitko neće odustati, ni ja, ni predsjednik Komšić”, rekla je buduća veleposlanica BiH u Češkoj Martina Mlinarević zahvalivši stranim veleposlanstvima na podršci i naglašavajući kako joj nije potrebna sveučilišna diploma za dužnost na koju je imenovana.

Ona tvrdi da joj neka strana veleposlanstva daju podršku. Koja, zašto podržavaju protuzakonite činove? Hoće li im itko uputiti makar prosvjednu notu? Ili Martina opet laže.

Vrh

PostPostano: 26 stu 2019, 10:49 

Što se mene tiče, Komšić će svakako postaviti nekog naopakog za veleposlanika. Zbog toga bolje da postavi lažljivu Martinu sa srednjom školom i tako se do kraja ogoli.

1071 of 2558 - 41.87%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 26 stu 2019, 11:20 

Pogledao sam joj ovaj video što je objavila na Facebook.

Usprkos tome što joj je književnost niske kvalitete i odraz potražnje njenog tipičnog fana za spammanjem patetikom (Šušnjar je to savršeno opisao kao "knjževni turbo folk"), moram reći da je Sopta inteligentna, zna konstruirati priču, smireno iznosi svoju konstrukciju, zna se braniti, zna manipulirati masom, 100 000 fanatika koji ju slijede na FB ne može okupiti glupa osoba.

Problem je dakle jedino, što je prešla na tamnu stranu.

U svakom slučaju, za njenu agendu skupljanja što više fanova, i iz ovoga će izaći kao relativni pobjednik. Sa imidžom žrtve se povećava fanatizam fanova, pa vjerojatno i koja knjiga bude više prodana.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 26 stu 2019, 11:25 

Robbie MO je napisao/la:

Usprkos tome što joj je književnost niske kvalitete i odraz potražnje njenog tipičnog fana za spammanjem patetikom (Šušnjar je to savršeno opisao kao "knjževni turbo folk"), moram reći da je Sopta inteligentna, zna konstruirati priču, smireno iznosi svoju konstrukciju, zna se braniti, zna manipulirati masom, 100 000 fanatika koji ju slijede na FB ne može okupiti glupa osoba.

Problem je jedino, što je prešla na tamnu stranu.

U svakom slučaju, za njenu agendu skupljanja što više fanova, i iz ovoga će izaći kao relativni pobjednik. Sa imidžom žrtve se povećava fanatizam fanova, pa vjerojatno i koja knjiga bude više prodana.

Inteligentan i pametan nisu sinonimi, mudar pogotovo. Martina je solidno inteligentna, rekao bih od oka IQ 115 - 120, ali da je pametna teško.

1071 of 2558 - 41.87%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 26 stu 2019, 11:30 

"Predsjednik Komšić", jeste provalili da svaki put tepa Komšiću? :D

Teško će ići ovo imenovanje, vidite i sami da je došlo do problema kada je dobila agreman i kada su zatražili njezinu diplomu.

Ona je to naravno sve prebacila na Hrvate koji vjerujem nemaju nikakve veze sa slučajem osim što su ovo prenijeli hrvatski mediji dok muslimanski šute, ona želi Hrvate naravno ponovno optužiti ali Šušnjar je to kvalitetno detektirao:

"Replying to @KingTomislav925
Ona ne razumije što je hajka
što su režimski mediji
i tko je mali čovjek.
Hajka je kad imaš diplomu a oni kažu da ju nemaš.
kad ti se gaze ljudska prava
a ne kad gaziš ljudska prava.
Hajka je kad te zatvore i ušutkuju
a ne kad ti prijetiš i vrijeđaš
sve koji su te provalili."

Vrh

PostPostano: 26 stu 2019, 11:30 

Naša Kvačica je napisao/la:
Robbie MO je napisao/la:

Problem je jedino, što je prešla na tamnu stranu.

Inteligentan i pametan nisu sinonimi, mudar pogotovo. Martina je solidno inteligentna, rekao bih od oka IQ 115 - 120, ali da je pametna teško.

Natprosječno je inteligentna. Nije genijalac, ali je pametna.

No, to nije njena glavna karakteristika. Glavna karakteristika je beskrajna ambicija, što također nije nikakav krimen, sve dok ne otkrije da se znatan profit krije u biznisu izdaje, slično kao i trgovini drogom, ili profesionalnoj krađi, ili prodajom hrane kojoj je istekao rok, i sličnim drugim biznisima s moralnim upitnikom, iz prostog razloga što 95% ljudi iz moralnih razloga ne žele ući u jednu takvu ekonomsku nišu i onda naravno tamo gdje je konkurencija u biznisu slaba, profit je vrhunski. Problem je ako ulazak u jedan takav biznis počne smatrati "uspjehom", ili dokazom uspjeha i da radi sve kako treba a da su drugi glupi jer ne vide takve prilike.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 26 stu 2019, 11:38 

Kako je inteligentna?
Računala je na posao ambasadorice i kako će Željko ponovno za 4 godine biti izabran tj lagodan život, tu je ispala moralna nula i na kraju je ovako ponižena.
Popišala je se i po fanovima kada je napadala povlaštene, tvrdila kako su joj se za dadilje njenoj kćeri javljale cure sa fakultetom itd.

Sumnjam da će proći imenovanje i u ovom protektoratu jer je diploma zakonska osnova.

Vrh

PostPostano: 26 stu 2019, 11:58 

Mlinarevićeva opet laže. U životopisu, koji je otišao i u Češku i u Predsjedništvo BIH, jasno navela da ima fakultet

https://www.frontal.rs/skandal-u-bh-dip ... z-diplome/

Vrh

PostPostano: 26 stu 2019, 12:00 

i Česu obmanuti jer je u Prag dostavljen životopis u kojem stoji da ima VSS.

Vrh

PostPostano: 26 stu 2019, 12:05 

Genijalac definitivno nije ako nije predvidjela ovu situaciju. Bila je lako predvidljiva iz njezine pozicije sa informacijama koje posjeduje iz prve ruke.

Ne vidim kako može dobiti iz ovoga svega, žrtvovala je opciju glumljenja žrtve i dostojanstvo (tj. profit od prodaje knjiga) za par tisuća eura mjesečno na vrlo kratak rok, a i to je vrlo upitno. Broj pratitelja na njenoj stranici bi ja uzeo sa velikom rezervom.

Sa nacionalnom izdajom se lako mogla provući, ali je ovo sa diplomom trebala puno bolje ispeglati prije nego je krenula u sve. Nije dobro ukalkulirala očite rizike.

Vrh

PostPostano: 26 stu 2019, 12:29 

Pa nisam ni rekao da je genijalka, samo da je pametnija od 95% svojih fanova.

Kao što Kvačica kaže, IQ je 115-120 (njena publika 85-90), ali je zato kvocjent ambicioznosti pod svaku cijenu i gaženja preko leševa 150.

Sajam egoizma, ali se prikazuje kao empatična osoba lol. Ona ocito empatiju ima samo prema sebi. Mislim, nemam ni ja previše empatije, ali bar ne tvrdim kao ona da, (da probam imitirati njen stil)

"osjećam u grudima i svakom mlazu krvi kroz vene bol običnog svijeta, od gladne djece u kolibi u Africi do uplakane pande u Kini. Svaka suza stare žene u Japanu kao da klizi mojim licem."

Marcel Proust, al ukurcu. :zubati

Ipak, moj glavni savjet je da poradi na tehnikama lažne skromnosti. :zubati

Vrh

PostPostano: 26 stu 2019, 13:31 

Robbie MO je napisao/la:
"osjećam u grudima i svakom mlazu krvi kroz vene bol običnog svijeta, od gladne djece u kolibi u Africi do uplakane pande u Kini. Svaka suza stare žene u Japanu kao da klizi mojim licem."

Vidim ja i ti si materijal za veleposlanika. :zubati

1071 of 2558 - 41.87%

Vrh

PostPostano: 26 stu 2019, 14:26 

Naša Kvačica je napisao/la:
Robbie MO je napisao/la:

Vidim ja i ti si materijal za veleposlanika. :zubati

Poslanik. Robbie alejhi selam :zubati

Vrh

PostPostano: 26 stu 2019, 14:33 

Genijalka koja nije uspjela završit filozofski na Sveučilištu u Mostaru. :sega :sega :sega

Vrh

PostPostano: 26 stu 2019, 14:34 

Svi bi htjeli bit Tito u malom... :zubati

Vrh

PostPostano: 26 stu 2019, 14:38 

Proso zemljokres!

Vrh

PostPostano: 26 stu 2019, 14:47 

Da se i ja upišem na temu. :biceovodobro

Vrh

PostPostano: 26 stu 2019, 14:55 

Gledano iz Komšićeve perspektive dvije su mogućnosti, ili je pijana budala koja stvarno ne poznaje uvjete pod kojima se imenuju veleposlanici (a to je jedna od osnovnih zadaća člana predsjedništva) ili ju je svjesno naveo u ovu situaciju. Ona samo ponavlja "Predsjednik mi je rekao".

Vrh

PostPostano: 26 stu 2019, 15:17 

useless je napisao/la:
Gledano iz Komšićeve perspektive dvije su mogućnosti, ili je pijana budala koja stvarno ne poznaje uvjete pod kojima se imenuju veleposlanici (a to je jedna od osnovnih zadaća člana predsjedništva) ili ju je svjesno naveo u ovu situaciju. Ona samo ponavlja "Predsjednik mi je rekao".

ma njih dvoje htjeli napakirati Dodiku,ali su zaboravili na činjenicu da Srbi nisu baš toliko naivni...

Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.

Vrh

PostPostano: 26 stu 2019, 16:02 

Robbie MO je napisao/la:
Pa nisam ni rekao da je genijalka, samo da je pametnija od 95% svojih fanova.

Kao što Kvačica kaže, IQ je 115-120 (njena publika 85-90), ali je zato kvocjent ambicioznosti pod svaku cijenu i gaženja preko leševa 150.

Sajam egoizma, ali se prikazuje kao empatična osoba lol. Ona ocito empatiju ima samo prema sebi. Mislim, nemam ni ja previše empatije, ali bar ne tvrdim kao ona da, (da probam imitirati njen stil)

Ipak, moj glavni savjet je da poradi na tehnikama lažne skromnosti. :zubati

Vrlo suptilno, trolling sommelier. Živa istina. Ljudima bih preporučio Martininu stranicu kao filter u izboru (odnosno neizboru) bračnih suputnika, prijatelja i sl. Ko god otkida na plitki šund te babe narikače jednostavno ne može biti kvalitetan sugovornik, suputnik ili prijatelj. Eventualno, ako ste sociopat, tu je dubok bazen čovjekolikih pojava koje možete zavrtiti oko malog prsta.

Vrh

PostPostano: 26 stu 2019, 16:11 

To treba uzet s rezervom, većina ljudi koje ja znam su na njenoj stranici čisto jer prate šta se događa, o njoj nemaju dobro mišljenje.

Vrh

PostPostano: 26 stu 2019, 16:14 

neretvanin je napisao/la:
@Diva, nas ne zanima privatni život dotične, to je njena osobna stvar i vlastiti izbor.

Zašto nas ne bi zanimalo ? Planiram kupiti knjigu pa da vidim jel mi za 24 KM podvalila istinu ili fikciju. Ipak je to produkt reklamiran kao autentične autobiografske crte.

Vrh

PostPostano: 26 stu 2019, 16:16 

Robbie MO je napisao/la:
PCM je napisao/la:
Tocno, razvela se ko 30-50% ljudi, jebavala se onda okolo ko i 99% ljudi.
Stvarno nevidjeno skandalozno...

Nes ti pustolovine i uzbudljivosti. Zaljubila se u drugog lika dok je bila u lošem braku.

Ali dobro stopa razvoda brakova u ZHZ je vjerojatno najmanja u Europi, tako da u Širokom to možda i jest skandalozno.

U USK bi je nazvali konzervativnom. Nije se razvela odmah prvu godinu.

Vrh

PostPostano: 26 stu 2019, 16:19 

bobanovski je napisao/la:
https://poskok.info/srpski-frontal-eskluzivno-doznaje-martina-mlinarevic-obmanjuje-javnost-u-zivotopisu-koji-je-dostavljen-u-sva-tri-ureda-predsjednistva-bih-navela-je-da-ima-fakultet/
"Frontal dalje tvrdi da je Mlinarević Sopta u biografiji koju je predala, pod stavkom obrazovanje navela „Srednja medicinska škola Mostar, zubotehničar“ te „Sveučilište u Mostaru, studij engleske književnosti i hrvatskog jezika“.

Međutim, kako Mlinarević Sopta nije diplomirala, navođenje fakulteta na kome je studirala jeste insinuacija, koja treba da zamaskira nedostatak diplome.

Ovo sam i ja primjetio a ona potvrdila jučer u videu. Pokušala ublehu, zatražili joj dokaz, ubleha nije prošla. Ostalo je povijest i naša velika zabava na forumu.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2390 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 96  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: