|
|
Stranica: 80/96.
|
[ 2390 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
useless
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 20 kol 2021, 19:26 |
|
|
Ona je produkt direkt iz džamija zapravo, a propvijeda im lgbt vjeru.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 24 kol 2021, 00:54 |
|
|
Suprug joj je imao teski mozdani udar i bore mu se za zivot
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vukan
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 24 kol 2021, 01:50 |
|
Pridružen/a: 13 svi 2013, 20:17 Postovi: 727 Lokacija: Glavni grad
|
crni_bombarder je napisao/la: Suprug joj je imao teski mozdani udar i bore mu se za zivot Bože mi oprosti, ali strah me da će i to okrenut na tešku patetiku i iskoristit za srcedrapajuće piskaranje i samopromociju. Kao i svoju bolest i ćaćinu i sve ostalo. 'Attention whoring' uz 'virtue signaling' i je njen rad.
_________________ Audaces fortuna iuvat
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 24 kol 2021, 01:54 |
|
|
useless je napisao/la: Zanimljivo je sto je nemas s kim usporediti u HR. Ko to u HR zdusno obiljezava i podrzava Vukovar i gay paradu. Neodrziva pozicija. Neuporedivo, hrvati su krscani i liberali. Spremni smo oprostiti i prihvatiti druge i drugacije. Muslimani ne prastaju ako netko prekrsi muhamedove zapovijedi. Prorok se grozio muskaraca, ali imao je drugih slabosti. Al necemo sad o tome
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Karabaja
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 24 kol 2021, 08:49 |
|
|
Držite se ambasadorice, u našim ste mislima i molitvama. Amin!
_________________ dubula dubula aw dubul'ibhunu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 24 kol 2021, 08:52 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39887 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
bobanovski je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: BBC je točno predvidio da joj Muslimani neće halaliti ovu pro-LGBT spiku, sve pršti u komentarima. Najistaknutiji komentator je ovaj lik, inače konzul BiH u Njemačkoj. Po ovome se vidi kako kontroliraju sve te Srbe i Hrvate koji su na njihovoj strani, svi imaju neke mrlje (vjerojatno uglavnom kriminalne) koje se izvlače po potrebi. ![slika](https://imagizer.imageshack.com/img924/6573/AxpX2f.jpg) haha Hrvati u Njemačkoj po aktivnosti gori od nas u BiH. Pa zar niti jedne hrvatske udruge tamo da ovaj post prepun mržnje prema lgbt populaciji puste u njemačke medije.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 24 kol 2021, 08:54 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Karabaja je napisao/la: Držite se ambasadorice, u našim ste mislima i molitvama. Amin! Musliman koji podržava LGBT? Ne ide to bolan.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 24 kol 2021, 08:56 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39887 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Podržava koliko i ovaj SDA veleposlanik u Njemačkoj.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Karabaja
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 24 kol 2021, 09:00 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Držite se ambasadorice, u našim ste mislima i molitvama. Amin! Musliman koji podržava LGBT? Ne ide to bolan. Zbog jednog neslaganja u stavovima, trebao bih zeliti smrt a ne ozdravljenje njenom muzu? Ne ide to bolan.
_________________ dubula dubula aw dubul'ibhunu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 24 kol 2021, 09:07 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Musliman koji podržava LGBT?
Ne ide to bolan.
Zbog jednog neslaganja u stavovima, trebao bih zeliti smrt a ne ozdravljenje njenom muzu? Ne ide to bolan. Aha to, ma neka mu je sa srećom ali tako mlad čovjek može dobit srčani ili moždani samo ako je preaktivan ili neaktivan. Brijem da je ovo drugo, dođe glave plaća od 8k KM koju nisu zaslužili. Karma is a bitch. U Široki fino na svježi zrak i lagano, bez sukoba s okolinom, široke smo mi duše, i nismo prevrtljivi kao šeherlije.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 24 kol 2021, 11:45 |
|
|
Nije klasicni mozdani, aneurizma, genetski naslijedjeno (Martina kaže ostavljeno "u amanet")
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
DivaGrabovceva
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 24 kol 2021, 14:33 |
|
|
Sadašnja: ![slika](https://i.ibb.co/853XL1Q/kkkk.jpg) Bivša zena: ![slika](https://i.ibb.co/MR38L3R/kkk.jpg) Goranu zelim brzo ozdravljenje.
_________________ [URL=https://matchnow.info]Pretty Girls in your town[/URL]
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 24 kol 2021, 14:48 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25926 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ma znao sam ja tog lika iz viđenja, jer eto, živio je blizu mene.
Pisao sam već o tomu, uvijek me čudno gledao. Ne znam, možda je svakog tako gledao. Sa strahom u očima, poluotvorenih usta...
Kajgod, zlo nikomu ne želim. Nadam se da će se oporaviti.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 24 kol 2021, 15:24 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Nije klasicni mozdani, aneurizma, genetski naslijedjeno (Martina kaže ostavljeno "u amanet") Vidio sam, još gore, lik ima nasljednu aneurizmu i ide troje djece pravit.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 25 kol 2021, 19:33 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Normalni ljudi ne pišu na socijlanim mrežama o svojim privatnim i intimnim problemima.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
useless
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 25 kol 2021, 22:49 |
|
|
I jos k tome stilski uredjuje upis, smisljajuci koja bi se imenica mogla svidjeti njenim trenutnim mecenama. Zao mi je tog covjeka, da lezim u bolnici, a zena trazi validaciju i sazaljenje na drustvenim mrezama razveo bi se od nje.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
DivaGrabovceva
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 26 kol 2021, 02:27 |
|
|
Zamisli situaciju kad ti je ljubav tvog života više puta opjevana javno mozda na samrti, I sjetiš se facebooka. I imaš snage, volje, ideje i vremena napisati neki text i kliknut na "publish". Za nepovjerovat.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 26 kol 2021, 07:14 |
|
|
A dobro, lakše je napisat na jednom mjestu nego da te 100 ljudi zove i pita što je bilo.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
DivaGrabovceva
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 26 kol 2021, 08:47 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: A dobro, lakše je napisat na jednom mjestu nego da te 100 ljudi zove i pita što je bilo. Eto ona je toliko bitna da će je ljudi zvat koji ne bi ni znali ništa o tome da nije ona napisala. Tek sad će je zvat.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Prolaznik
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 26 kol 2021, 10:55 |
|
|
Ima takvih ljudi, a pogotovo žena, koji vole sve sa svima podijeliti. Ekstroverti, jelte. To ne znači da joj je manje žao ili da je manje u šoku od neke koja bi sve držala za sebe.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
teranova
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 26 kol 2021, 21:44 |
|
|
BBC je napisao/la: Normalni ljudi ne pišu na socijlanim mrežama o svojim privatnim i intimnim problemima. Bravo! To ja stalno govorim. Ne znam šta je sa ljudima danas.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 27 kol 2021, 23:26 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ako su njih dvoje vjenčani zašto je ona još uvijek Martina Mlinarević Sopta a ne Martina Nešto Đikov ? Vjenčanje zbog pišljivih 200 KM mjesečno od države i diplomacije, kao bračni partner. I to Sopta je ostavila jer je bivši suprug bogat privatnik pa joj dobru alimentaciju plaća. Samo na novac misli. Ako si se razvela odrekni se tog prezimena kojeg nisi ni voljela.
Možda se strancima predstavlja kao Sopta. Đikov i Mlinarević njima gadno zvuči i teško to zapamte i izgovore.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Passenger
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 28 kol 2021, 17:28 |
|
|
U životu sam od nje pročitao samo jedan njezin tekst prije 9 godina, i kad sam vidio riječi "jebeni", "usrani", "***" itd., zaključio sam da ona nije književnica. Prije toga i poslije toga ne znam šta je pisala.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 29 kol 2021, 08:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Meni je ovaj njen "čika Velja" simpatičan lik, i želim mu brzi i potpuni oporavak.
Što se tiče objava na FB/Insta, ne budite naivni, svaka njena, kao i objava prosječnog "influencera" je proračunata, ili barem proizvod ovisnosti o dopaminu kad vidi kako se vrtoglavo penje broj lajkova i komentara. Nije niko imun na to, a tu ni ja ne mogu baciti prvi kamen.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 11 ruj 2021, 01:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77579 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Prestaje joj stizati plaća od oktobra.
Ćetnici blokiraju.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|