HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH
 
Sada je: 24 tra 2024, 17:32.

Vremenska zona: UTC + 01:00




Započni novu temu Odgovori  [ 1 post ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Podjela na fah idiote i znalce
PostPostano: 18 srp 2021, 00:45 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 08 sij 2010, 18:56
Postovi: 5403
Podjela na fah idiote i znalce

(JOŠ UVIJEK NE ZNAMO ZAŠTO PROF. TUĐMAN NIJE BIO PROFESOR EMERITUS!?)


Poštovani kolega Juričić,

Kada vidimo da nikoga na Filozofskom fakultetu ne zabrinjavaju izjave 'kolega' s povijesti, za koje svatko iole inteligentan odmah vidi da su idiotske, nameće se pitanje slijedi li ipak vaš fakultet naše političare kojima nije u interesu istina. A Miroslav Tuđman je tako davno znanstveno elaborirao i uvrstio u literaturu na doktorskim studijima na Filozofskom fakultetu podjelu na 'legalisti' (danas je očito da se radi o 'fah idiotima') i 'legaliste' (danas je očito da se radi o istinskim znalcima).

Zato je i bilo moguće da se na Vašem fakultetu pokrene postupak za izbor Miroslava Tuđmana u zvanje profesora emeritusa i da prođu godine i da nikome s Vašeg fakulteta nije smetalo što on nije bio izabran. Valjda bi bilo nezgodno da danas i studenti na FF.u uče da su neki njihovi profesori fah idioti. Svugdje u svijetu studenti vjeruju da su im profesori istinski znanstvenici, a oni dobiju fah idiote u najvišim zvanjima.

Vjerojatno većina od vas vjeruje da će 'naši' političari raznim zabranama zaustaviti istinu, pa će i Vaši studenti znati samo za 'istinu' fah idiota.

Međutim, istina je sve više i više dostupna mnogima. Knjige tzv. revizionista se prevode i na strane jezike, a fah idioti i 'hrvatski' političari su svojim lažima dali sjajan poticaj hrvatskim znanstvenicima prof. dr. sc. Nevenu Elezoviću i dr. sc. Nikoli Baniću da u uglednom međunarodnom Q1 časopisu objave znanstvenu metodu kojom se mogu detektirati tj. dokazati da su neki popisi krivotvoreni. Njihov primjer koji su dali u članku je upravo službeni popis žrtava u Jasenovcu.

Spomenute knjige (Vukić, Marušić, Matković, Pilić, Razum, Pečarić) kao i spomenuti znanstveni rad šire istinu i u svijetu.

Tako je David Goldman 11. 7. 2021. u dnevom internetskom magazinu American Thinker objavio članak Erasing the history of the Holocaust:

https://www.americanthinker.com/blog/20 ... caust.html

Pogledajte samo ovaj dio tog članka:

„No, jedna od najpodmuklijih bitaka relativizacije holokausta odvija se na Balkanu, gdje je jedna druga grupa „ukrala“ samu dušu povijesti Holokausta rabeći pritom kao glavno oružje koncentracijski logor iz Drugog svjetskog rata Jasenovac.

Nema sumnje da je Jasenovac bio brutalno mjesto. No, isto tako koristi se i kao izvor lažnih vijesti kako bi se naglasilo „mučeništvo“ Srba jer srpski povjesničari preuveličavaju broj stradalih u logoru kako bi „dokazali“ da je njihova patnja bila jednaka ili veća od patnje Židova, tako da su, barem na Balkanu, Židove maknuli iz Holokausta i zamijenili ih Srbima.

Mjesto logora, koje je Jugoslavija 1979 nazvala „Auschwitzom Balkana“, također ima dubioznu čast da bude jedini nekidašnji koncentracijski logor koji ne može pružiti forenzičke dokaze za svoje tvrdnje, a u isto vrijeme objavljuje ukradene fotografije nacističkih strahota iz Treblinke, Ukrajine, Latvije i Poljske umjesto vlastitih dokaza.

Štoviše, nedavno neovisno istraživanje pokazalo je da je baza podataka žrtava u 89% slučajeva nemoguće provjeriti ili je lažno, a originalni službeni broj žrtava se povećao četrdeset puta od 1945. godine – a i u 2021. još uvijek raste!

Ova namjerna manipulacija povijesti Holokausta dobila je legitimitet od mnogih pripadnika liberalne elite poput Ephraima Zuroffa, predsjednika Wiesenthalovog centra, britanskog povjesničara Roryja Yeomansa i mnogih drugih, koji su, čini se, odlučni poduprijeti ovu farsu koju promoviraju isti oni koji su u srpnju 1995. upotrijebili svoje tvrdnje o Jasenovcu kako bi opravdali genocid u Srebrenici.

Ovo zamjenjivanje židovskog Holokausta s mitskom „patnjom Srba“ predstavlja egzistencijalnu prijetnju prihvaćenoj povijesti, kako je to i pokazano na primjeru srpskog nacionaliste Vuka Draškovića koji je pogrešno tvrdio: „I Srbe i Židove usmrtili su isti krvnici u istim koncentracijskim logorima, ubili su ih na istim mostovima, žive su ih spalili u istim pećima, bacili su ih zajedno u iste jame.“

Kada tako nešto piše David Goldman u časopisu koji se bavi američkom politikom, zar doista na vašem fakultetu vjeruju da će 'naši' političari zabranam zaustaviti istinu i znanost?

Na Vama je i osobni izbor da se izborite za istinu o tome da hrvatska javnost dozna ISTINU o neizboru Miroslava Tuđmana za profesora emeritusa. Na taj način bi pokazali mnogima kako i na FF.u postoje ljudi kojima je važna i istina i znanost. A ne samo privilegije koje donosi sluganski odnos prema 'hrvatskim' političarima i onima kojima oni služe. Napominjem da je nedavno u 'Bujici' gostovao legendarni zapovjednik obrane Škabrnje koji je tvrdio da vlast u RH sprovodi SRPSKU POLITIKU. Zar Vam se na čini da je to u skladu s ovim o čemu je pisao David Goldman?

S poštovanjem,
Akademik Josip Pečarić

_________________
MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama!
Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti!
Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!


Vrh
   
 
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1 post ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00


Online

Trenutno korisnika/ca: / i 18 gostiju.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Facebook 2011 By Damien Keitel
Template made by DEVPPL - HR (CRO) by Ančica Sečan
phpBB SEO