|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
mario_cro
|
Naslov: Avionske karte - savjet Postano: 12 ožu 2013, 21:24 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
U potrazi sam za nekim povoljnim aviokompanijama koji lete preko oceana. Zasad sam pregledao ponude domaćih agencija "Da Da Da" , aviokarte.hr ... Neke strane kao AirTransat i još masu drugih ... Cilj mi je nać što jeftiniju one way kartu , let bi bio u 9-om mjesecu ove godine. Isplati li se uopće kupovat kartu 5 mjeseci prije leta? Nemam iskustva sa ovim načinom putovanja tako da su savjeti dobrodošli.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Avionske karte - savjet Postano: 12 ožu 2013, 21:32 |
|
|
U Kanadu nam ideš?? Kad smo išao u New York, ponude sam gledao preko aviokarte.hr, a kupio izravno od aviokompanije
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Avionske karte - savjet Postano: 12 ožu 2013, 21:47 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ovisi kako je možeš platiti. Ako možeš VISA karticom idi na strane web stranice i poredi. Bolje ti kupiti što prije, jeftinije budu. Poslije kad skuže da neće biti praznih mjesta dignu cijene.
Nikad ne kupuj od firme sa kojom letiš, i nikad ne kupuj na aerodromu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Avionske karte - savjet Postano: 12 ožu 2013, 21:56 |
|
|
volvoks je napisao/la: U Kanadu nam ideš?? Kad smo išao u New York, ponude sam gledao preko aviokarte.hr, a kupio izravno od aviokompanije Da,tamo idem. Puno se o toj Kanadi govori u zadnje vrijeme tako da me ne čudi da si pogodio. BBC je napisao/la: Ovisi kako je možeš platiti. Ako možeš VISA karticom idi na strane web stranice i poredi. Bolje ti kupiti što prije, jeftinije budu. Poslije kad skuže da neće biti praznih mjesta dignu cijene.
Nikad ne kupuj od firme sa kojom letiš, i nikad ne kupuj na aerodromu. Visa Electron? Imam ju tako da to nije problem. Imaš li kakvu preporuku aviokompanije?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Avionske karte - savjet Postano: 12 ožu 2013, 22:04 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Nema toga. Cijene svaki dan variraju i kako ugrabiš. Svejedno ti kod kojeg preprodavača kupiš. Neće te prevariti i na aerodromu te čekaju karte. Ili doma poštom preporučeno. Surfaj nekoliko dana po stranicama tih preprodavača i poredi cijene. Pa kako ti se svidi. I presjedanja i čekanja su bitna. Ljudi se tu istroše pa ne uštede na karti.
Sad sam zaboravio koliko unaprijed daju kupiti kartu. Ne da mi se gledati.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Avionske karte - savjet Postano: 12 ožu 2013, 22:57 |
|
|
Ja ti nikako ne preporučujem Austrian, redovi između sjedala su dosta manji čak i od onih na lokalnim croatinim propelercima... Probaj sa Arapima ako imaju neki izravni let Europa-Amerika, oni su najbolji odnos cijene i kvalitete...
Šta ćeš raditi u Kanadi, jel imaš već neki ugovoreni posao ili??
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Avionske karte - savjet Postano: 12 ožu 2013, 23:04 |
|
|
volvoks je napisao/la: Ja ti nikako ne preporučujem Austrian, redovi između sjedala su dosta manji čak i od onih na lokalnim croatinim propelercima... Probaj sa Arapima ako imaju neki izravni let Europa-Amerika, oni su najbolji odnos cijene i kvalitete...
Šta ćeš raditi u Kanadi, jel imaš već neki ugovoreni posao ili?? Imam radnu dozvolu ,dobio sam je sad nedavno. Zapalo mi je za oko ovo http://www.condor.com , Frankfurt - Calgary ili Edmonton me izađe okvirno oko 500$ . Pretpostavljam da im to nije krajnja cijena jer većina njih zaračunavaju neke takse na to. 500-600 $ zvuči povoljno,šta mislite?
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|