Lepa vam ona crkva , sva sreća pa nije u modernističkom fazonu kao što KC zna da praktikuje!
A tvoje ulica je prava balkanjere , čim sa video ona naslagana drva ispred neke kuće!
Kod mene u Vrbasu bi dobio kaznu zbog toga!
Crkva je baš kao stare bazilike , na momente podseća i na neke pravoslavne , zaista je lepa!
Kod mene je nova crkva u izgradnji , ovako će izgledati , neka varijanta modernog i tradicionalnog! A pored nje stanica milicije , baš su se našli jebo im pas trag!
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60994 Lokacija: DAZP HQ
joe enter je napisao/la:
Dudu, gde je pravoslavna crkva u Tomislavgradu?! , jel bila nekad u gradu?! , ili još postoji?!
postoji, ali je nisam vidio od vremena kad sam klinac bio, iako nije daleko od mene, ni od naše crkve, ali je nekako zavučena, nije uz glavnu cestu. koliko znam u nju dođu jednom godišnje kad je slava, a vjerujem da je u vrlo zapuštenom stanju.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
postoji, ali je nisam vidio od vremena kad sam klinac bio, iako nije daleko od mene, ni od naše crkve, ali je nekako zavučena, nije uz glavnu cestu. koliko znam u nju dođu jednom godišnje kad je slava, a vjerujem da je u vrlo zapuštenom stanju.
Nešto sam gledao sad po netu , pa videh ono pravoslavno groblje koje si ti postavio da se i sama opština potrudila sa lokalnim popom da ga očiste i srede!
Vidim da ima starih spomenika , znači da je pravoslavnih u Tomislavgradu bilo uvek , ali koliko mi se čini uvek i malo.
Ja sam ipak ravničarsko dete sa planinam u srcu , međutim kad odem u planinske predele i onda se vratim u rodnu ravnicu uvek me poseban osećaj obuzme , jbg volim visoko , ali ravno još više!
Salaši,salaši , ko ne zna i ko nije bio ne zna šta propušta , tamo se i Zdravko Čolić zaljubio u Kristinu.
Kakav trebaš biti bolesnik u budala da ispentraš na vrhove planinčina i dozivaš onog pustinjskog pedofila i njegovo Boga.
Da su ih lokalci nanjušili , odmah bi ih pospremali kod onog kojeg su dozivali!
Dudu , idu li kod vas na Vran-planinu i Čvrsnicu da se ovako oglašavaju ovi bolesnici islamski?!
Jbt planinari nadahnuti alahom , to samo na ovim prostorima može biti!
Joe, kad Sultana Emt dolazi, rekla sam ti da gledaš isključivo u kakav ćošak.Znači ne zid ili pod.Već ćoška se "lati" :)
Tamo ti je mjesto.Nemoj me siliti da sama rešavam problem tvog postojanja, vjeruj mi za tebe mi čak ni janjičar ne bi trebao kao pomoćnik.Otresla bi te ko "slinu "što i jesi:)))) Bezkičmenjače, glumiš nekog mirotvorca i kritičara svega negativnog, a nisi sposoban svoju mržnju i negativnost zamaskirati ni na temi koja se tiče godišnjeg doba.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.