HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 28 tra 2025, 08:39.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 47 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Edukativna tema za muškarce i žene
PostPostano: 15 tra 2012, 12:58 

Edukativna tema baš :zubati
Al dobro, u neku ruku i jeste jer možemo učiti i paziti da ne radimo greške koje će ovdje biti spomenute :zubati

Šta je to što vas kod suprotnog spola najviše nervira?
Mislim na osobine.

Nekako imam osjećaj da muškarcima najviše smeta kad im žene zvocaju pred prijateljima, kad se ljute zbog zaboravljanja značajnih datuma i kad od sitnice prave problem.

A žene nerviraju muškarci koji ih uspoređuju sa njihovom majkom. Ah da........to izluđuje zaista i samo kreteni takvo nešto rade.

Vrh

Naslov: Re: Edukativna tema za muškarce i žene
PostPostano: 15 tra 2012, 13:00 

izluzuduju me zene koje imaju kreca na licu previse

Vrh

PostPostano: 15 tra 2012, 13:02 

Ne volim žene koje imaju lošu figuru.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2012, 13:08 

A zene ne uporedjuju muskarce prema njihovim ocevima? :sneaky2

Nije to problem zena ili muskaraca u celini, vec problem infantilnosti odredjenih individua, koje u svojoj slabosti i nezrelosti traze tutora...

Ne nervira me nista kod zena, nervira me ljubomora i glupost, ali to nije ekskluzivitet ni jednog pola.

Ono sto je svojstvenije vecem broju zena je nezanimanje za sport, kad mi neka prikenja - kako mozes da gledas fudbal uvece na TV-u, ili ides na tekmu sa ortacima...tu smo negde i zavrsili kontakt :kava

Vrh

PostPostano: 15 tra 2012, 13:12 

i meni tako bude.ljuti se kad ja hocu da gledam nogomet na tv a ona moze ici u soping uvijek

Vrh

PostPostano: 15 tra 2012, 13:20 

Offset je napisao/la:
i meni tako bude.ljuti se kad ja hocu da gledam nogomet na tv a ona moze ici u soping uvijek

Kapiram da je ne zanima fudbal, ali vec je prekoracena crta bezobrazluka kad se cudi kako mene zanima...

I mene nije zanimala prica o horoskopu, ali sam vremenom nasao i u tome nesto zanimljivo za razbibrigu... saznas nesto novo, ma koliko da je trivijalno.

Ne mogu da budem sa osobom koja nikad nije potrcala, koja je sva svoja interesovanja svela na holivudske traceve, kenjanje o modi i uredjenju enterijera, a sve svoje zivotne ambicije upregla da jednom bude majka. Odmah njusim metiljavost i nedostatak duha, a provesti sa takvom osobom 50 godina je strik oko vrata...pa neka je i lepa kao boginja...

Vrh

PostPostano: 15 tra 2012, 13:23 

samo zenske gluposti sminka moda i tracanje.onda dode do svade zbog utakmice na tv.ko bi to trpio.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2012, 13:26 

Ni mene baš ne zanima sport, osim što pogledam reprezentaciju i kad boksuje Ćatić.
I ne shvatam toliku zaluđenost nogometom, ali dobro...uvijek kažem ako na jednu utakmicu dođe 100 000 ljudi, onda ima tu nešto. Ako finale LP gledaju milioni, isto tako. Ne može biti da su sve budale.
Meni lično je zanimljivo gledati uživo, atmosfera te ponese, proradi adrenalin, al preko TV-a ne baš.

A inače mislim da muškarac nije muškarac ako ne popije pivu i ako ne voli nogomet :zubati

Vrh

PostPostano: 15 tra 2012, 13:32 

Sayuri je napisao/la:
Ni mene baš ne zanima sport, osim što pogledam reprezentaciju i kad boksuje Ćatić.
I ne shvatam toliku zaluđenost nogometom, ali dobro...uvijek kažem ako na jednu utakmicu dođe 100 000 ljudi, onda ima tu nešto. Ako finale LP gledaju milioni, isto tako. Ne može biti da su sve budale.
Meni lično je zanimljivo gledati uživo, atmosfera te ponese, proradi adrenalin, al preko TV-a ne baš.

A inače mislim da muškarac nije muškarac ako ne popije pivu i ako ne voli nogomet :zubati

Nije ni neocekivano da ne kapiras... fudbal je pre svega muska igra, za razliku od odbojke i kosarke koje ravnopravno igraju i zene...

Muskarci koji su operisani od sporta...tu ima neki feler, negde u ranom detinjstvu je zapelo, ili su ih zezali vrsnjaci da su nespretni pa su pokupili komplekse, ili su odrastali u nezdravom okruzenju...

Meni kao klincu navuku gace, daju loptu i na ulicu...da se kalim, nije to samo sport, to je uklapanje u musko okruzenje, ako se tu ne snadjes, nisi zanimljiv, idi na balet pa se dokazuj tim odbacenim likovima. Posle kao postanu satro umetnici i skloni pederastiji... to je tako kad te od malena ne ubace u vatru.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2012, 13:38 

Citat:
Muskarci koji su operisani od sporta...tu ima neki feler

Ja sam baš primijetila da nogomet ne vole oni koji se bave muzikom. Barem ovi iz mog okruženja. Pokušaj se i ti sjetiti par muzičara, ali ne onih komercijalnih, nego likova koji zaista žive za muziku.
Nešto slično je i sa filmašima.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2012, 13:45 

Sayuri je napisao/la:
Citat:
Muskarci koji su operisani od sporta...tu ima neki feler

Ja sam baš primijetila da nogomet ne vole oni koji se bave muzikom. Barem ovi iz mog okruženja. Pokušaj se i ti sjetiti par muzičara, ali ne onih komercijalnih, nego likova koji zaista žive za muziku.

Nije bas tacno, mnogi muzicari vole i sport, ja sam svirao gitaru intenzivno, u bendu nas je bilo trojica zvezdasa i dva grobara, isli smo na derbije i zezali se, opalimo basket povremeno...

Ima fah idiota koji ne vide od muzike i filma nista pored, ali oni su ipak u manjini...npr ceo bend Iron Maiden obozava fudbal, zaludjeni su West Ham-om, obicno britanski muzicari otkidaju na fudbal, ameri vole basket i NFL, Ozziji su sportska nacija i verujem da mnogi njihovi muzicari prate to.

Sport je deo kulture jedne nacije, odstraniti to iz domena interesovanja je ozbiljan kvar. Ako ne volis fudbal, vozi bicikl, trci, idi na jahanje, rtimicku gimnastiku, streljastvo... ako se nigde nisi nasao u tome... jbg, nedovrsena si licnost...

Vrh

PostPostano: 15 tra 2012, 13:45 

Mislim da ženama najgore pada kad muškarac posle seksa za cirka desetak minuta zaspe. :zubati

Najviše me nervira kad žene u ovo moderno doba iziskuju sva prava i potpunu ravnopravnost sa muškarcima u svim vidovima , a sa druge strane očekuju da muškarci im tetoše,budu uviđajni,bla,bla,bla... , e pa ne može.

I još kad u sred neke priče odjednom ustanu i ljute odu , pa jbt ako si ravnopravna onda izbori se sa svojom glavom i svojim rečima jer time upravo sama sebi sjebava ravnopravnost i stavlja se u podređen položaj u smislu da se ponovo dovodi do toga da je muškarac lovac a ona koja potomstvo odgaja.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2012, 14:03 

Auuuuuuu enter. Odoh sad s ove teme :D

Vrh

PostPostano: 15 tra 2012, 14:09 

joe enter je napisao/la:
Mislim da ženama najgore pada kad muškarac posle seksa za cirka desetak minuta zaspe. :zubati

Najviše me nervira kad žene u ovo moderno doba iziskuju sva prava i potpunu ravnopravnost sa muškarcima u svim vidovima , a sa druge strane očekuju da muškarci im tetoše,budu uviđajni,bla,bla,bla... , e pa ne može.

I još kad u sred neke priče odjednom ustanu i ljute odu , pa jbt ako si ravnopravna onda izbori se sa svojom glavom i svojim rečima jer time upravo sama sebi sjebava ravnopravnost i stavlja se u podređen položaj u smislu da se ponovo dovodi do toga da je muškarac lovac a ona koja potomstvo odgaja.

Niste u tijeku zbivanja.
Odmah na savjetovanje kod ŽuŽi! :zubati

Vrh

PostPostano: 15 tra 2012, 14:10 

Sayuri je napisao/la:
Auuuuuuu enter. Odoh sad s ove teme :D

Stani molim te , pa nisam tako mislio , daj nemoj se ljutiti please,... :zubati

I sad ja se pojavim sa buketom nekog cveća i progovirm par slatorečevih , a ti odlepiš od muške pažnje i sva se rastopiš , i kao po staroj tradiciji time je rešena stvar , jel tako Sayuri?! :zubati

Vrh

PostPostano: 15 tra 2012, 14:33 

Sayuri je napisao/la:

Ma ne mora bit, ja znam određen broj suprotnih primjera iz svoje okoline, ali možda su oni zapravo izuzetci od tog pravila. :neznam

Vrh

PostPostano: 15 tra 2012, 14:35 

ne volim kada se žensko ponaša kao muškarac, kada pije pivo ili se opija, kada prati previše sport.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2012, 14:40 

Croat je napisao/la:
ne volim kada se žensko ponaša kao muškarac, kada pije pivo ili se opija, kada prati previše sport.

Zašto?!

Ja volim svestrane ljude pa tako i žene koje bar se maloo razumeju u sport.

A žene koje piju pivo baš volim jer sam siguran da takve drže do sebe i svoje slobode bar malo za razliku od onih koji ne piju upravo zbog toga što bi ih okolina osuđivala a htele bi popiti.

Čak mi je i poželjno da ga piju iz flaše , to mi je baš cool.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2012, 14:54 

i ja volim kada je ženska svestrana, ali ne volim da prati sport intenzivno kao ja :D poznajem jednu takvu koja prati sve sportove, domaće i strane lige, a još se aktivno bavi nogometom. nema ženskih oblina, ali zato ima mišiće na rukama i nogama =))

Vrh

PostPostano: 15 tra 2012, 14:57 

Zanimljiva je brzina prebacivanja kanala kad moja supruga skuži nogometnu utakmicu. Brzina svjetlosti.
Iako fizički nemoguće, jer LCD TV aparati zbog digitalne obrade uvijek imaju zadršku kad mijenjaš kanale daljinskim.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2012, 14:59 

Croat je napisao/la:
i ja volim kada je ženska svestrana, ali ne volim da prati sport intenzivno kao ja :D poznajem jednu takvu koja prati sve sportove, domaće i strane lige, a još se aktivno bavi nogometom. nema ženskih oblina, ali zato ima mišiće na rukama i nogama =))

Znači samo je zoljom možaš oboriti u horizontalu a građena je kao bojler , a kad se napiješ ona dođe u kafanu i prebaci te preko ramena i odnese te domu tvome. :zubati

Vrh

PostPostano: 15 tra 2012, 15:04 

joe enter je napisao/la:
Croat je napisao/la:

Znači samo je zoljom možaš oboriti u horizontalu a građena je kao bojler , a kad se napiješ ona dođe u kafanu i prebaci te preko ramena i odnese te domu tvome. :zubati

još da ti naredi da obavljaš ženske poslove dok ona gleda utakmicu . :D

Vrh

PostPostano: 15 tra 2012, 15:10 

DzoniBG je napisao/la:
... fudbal je pre svega muska igra, za razliku od odbojke i kosarke koje ravnopravno igraju i zene...

Neznam baš da košarku igraju ravnopravno žene i muškarci... muška košarška je popularnija i atraktivnija pogotovo NBA liga, imaju žene i WNBA ali to je druga klasa...a odbojka je po meni ravnopravna., meni je košarka(NBA naravno, ne ovo naše sranje di svi igraju zonu) ispred nogometa. :basket

Vrh

PostPostano: 15 tra 2012, 15:11 

Citat:
Šta je to što vas kod suprotnog spola najviše nervira?

Postavih pitanje prije 10 minuta.
Eno ga, još nabraja... :wacko

=))

Vrh

PostPostano: 15 tra 2012, 15:14 

Croat je napisao/la:
još da ti naredi da obavljaš ženske poslove dok ona gleda utakmicu . :D

Uf , jebeno. :zubati

Ili još gore ako ti hoćeš da gledaš tekmu a ne možeš od nje jer non-stop klikće na teletekst čekajući "X" u Mančesteru.
I onda zgužva tiket i tebi sve jebe po spisku dok ti veslaš po tepihu sa usisivačem. :zubati

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 47 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: