|
|
Stranica: 5/43.
|
[ 1059 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 27 lip 2012, 21:49 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37718 Lokacija: Gl. grad regije
|
Bernanke je napisao/la: Bio sam u Opatiji. Sve mi je se svidilo osim plaže. Gdje si vidio plažu...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Bernanke
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 27 lip 2012, 21:52 |
|
|
bura je napisao/la: Bernanke je napisao/la: Bio sam u Opatiji. Sve mi je se svidilo osim plaže. Koliko eura nocenje? Išao sam s agencijom. Let, smještaj i hrana 1100 eura za devet dana. Tako nešto, slagat ću te jer je prilično davno bilo. Boravili smo u Hotelu "Opatija". Doista lijep hotel, što se osoblja, hrane a i sveukupnog ambijenta tiče. Lijep je i grad. A plaže im ništa ne valjaju.
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 27 lip 2012, 21:57 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2506 Lokacija: United States Of Balkan
|
Opatijo bajna biseru nasegaaaa moraaaaa
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
Bernanke
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 27 lip 2012, 21:57 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Bernanke je napisao/la: Bio sam u Opatiji. Sve mi je se svidilo osim plaže. Gdje si vidio plažu... Kada bolje razmislim, ono ruglo betonsko je definitivno daleko od pojma "plaža". Klima mi je ugodnija bila nekako. Ne peče zvijezda kao u po Makarske.
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 27 lip 2012, 22:01 |
|
|
Makarska je postala dosadna i Bogu i narodu..Pola BiH se sjati na makarsku rivijeru..Picim ja sjevernije al opet blizu Makarskoj
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
Bernanke
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 27 lip 2012, 22:07 |
|
|
bura je napisao/la: Makarska je postala dosadna i Bogu i narodu..Pola BiH se sjati na makarsku rivijeru..Picim ja sjevernije al opet blizu Makarskoj Potpuno te razumijem. Meni je Makarska godila kada sam bio mlađi. Međutim, otkad sam s svojom boljom polovicom, isključivo idemo u ta manja mjesta.
|
|
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 27 lip 2012, 22:10 |
|
|
bura je napisao/la: Makarska je postala dosadna i Bogu i narodu..Pola BiH se sjati na makarsku rivijeru..Picim ja sjevernije al opet blizu Makarskoj pa šta fali beha gostima? radije biram plažu punu bosanaca nego čeha ili nekih drugih stranaca. barem su mi novčanik i mobiteli sigurni dok sam u vodi... neka njih, neka. nebitno koje su vire...
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
Vrh |
|
|
Bernanke
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 27 lip 2012, 22:18 |
|
|
Ilirk@ je napisao/la: bura je napisao/la: Makarska je postala dosadna i Bogu i narodu..Pola BiH se sjati na makarsku rivijeru..Picim ja sjevernije al opet blizu Makarskoj pa šta fali beha gostima? radije biram plažu punu bosanaca nego čeha ili nekih drugih stranaca. barem su mi novčanik i mobiteli sigurni dok sam u vodi... neka njih, neka. nebitno koje su vire... Ahh meraka kada sa svih strana čujem dozivanje, "Babo, babo". Mehlem za uho. Osjećam se kao na Drini u rodnom Goraždu...
|
|
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 27 lip 2012, 22:28 |
|
|
Bernanke je napisao/la: Ilirk@ je napisao/la: pa šta fali beha gostima? radije biram plažu punu bosanaca nego čeha ili nekih drugih stranaca. barem su mi novčanik i mobiteli sigurni dok sam u vodi... neka njih, neka. nebitno koje su vire...
Ahh meraka kada sa svih strana čujem dozivanje, "Babo, babo". Mehlem za uho. Osjećam se kao na Drini u rodnom Goraždu... ovdje gdje ljetujem 40 i kusur godina, ne galame i samo po govoru ih mogu skužiti... a neugodnosti NIKAD s njima, samo sa stranicma. i ponašaju se pristojno u svakom pogledu. ali dobro, ja idem s djecom pa mi odgovara mir i poštivanje prostora..
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 27 lip 2012, 23:34 |
|
|
Ilirk@ je napisao/la: bura je napisao/la: Makarska je postala dosadna i Bogu i narodu..Pola BiH se sjati na makarsku rivijeru..Picim ja sjevernije al opet blizu Makarskoj pa šta fali beha gostima? radije biram plažu punu bosanaca nego čeha ili nekih drugih stranaca. barem su mi novčanik i mobiteli sigurni dok sam u vodi... neka njih, neka. nebitno koje su vire... Ne fali im nista,mozda malo vise para
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 28 lip 2012, 07:55 |
|
|
Split, negdje oko Marjana, lijepo naći kakvu kamenu plažu i uživat., čisto more, nema gužve, iza borovina, a ispred otoci. Meni dovoljno.
|
|
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 28 lip 2012, 08:36 |
|
|
bura je napisao/la: Ilirk@ je napisao/la: pa šta fali beha gostima? radije biram plažu punu bosanaca nego čeha ili nekih drugih stranaca. barem su mi novčanik i mobiteli sigurni dok sam u vodi... neka njih, neka. nebitno koje su vire...
Ne fali im nista,mozda malo vise para a toga fali i nama hercegovcima ali, barem ne naručimo vodu s pipe u restoranu, nego potrošimo na prave dalmatinske ćevape i to malo crkavice što imamo :))
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 28 lip 2012, 11:16 |
|
|
Ilirk@ je napisao/la: bura je napisao/la: a toga fali i nama hercegovcima ali, barem ne naručimo vodu s pipe u restoranu, nego potrošimo na prave dalmatinske ćevape i to malo crkavice što imamo :)) Ne smetaju Česi što se penju po brdima i lutaju po prirodi sa ruksacima punih svega, ili što šetaju po čitav dan. Smetaju Bosanci što popune maltene sve kafiće u Makarskoj i plaćaju 30kn za hrvatsko pivo od 0,25.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 28 lip 2012, 11:17 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Sami ste sebi krivi. Trebate financirati Hrvate u Neumu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 28 lip 2012, 11:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Lebowski je napisao/la: Ilirk@ je napisao/la: a toga fali i nama hercegovcima ali, barem ne naručimo vodu s pipe u restoranu, nego potrošimo na prave dalmatinske ćevape i to malo crkavice što imamo :)) Ne smetaju Česi što se penju po brdima i lutaju po prirodi sa ruksacima punih svega, ili što šetaju po čitav dan. Smetaju Bosanci što popune maltene sve kafiće u Makarskoj i plaćaju 30kn za hrvatsko pivo od 0,25. Nemoj tako, nijednoj drugoj grupi turista se nije osobno obratio i dobrodošlicu zaželio predsjednik države!
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 28 lip 2012, 11:47 |
|
|
Mislim da problemi nastaju jer Bošnjaci nikako da nauče osnovne stvari. Kad ste dolje nema vikati "ajmo u vodu". Voda vam je u Miljacki i na jezeru kod Jajca.
To je ljudima na obali gore nego kad su im granatirali Zadar i Dubrovnik.
|
|
Vrh |
|
|
Bernanke
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 28 lip 2012, 12:30 |
|
|
BBC je napisao/la: Mislim da problemi nastaju jer Bošnjaci nikako da nauče osnovne stvari. Kad ste dolje nema vikati "ajmo u vodu". Voda vam je u Miljacki i na jezeru kod Jajca.
To je ljudima na obali gore nego kad su im granatirali Zadar i Dubrovnik. Nije ajmo nego hajmo. Barem bi ti to, u svojstvu diplomiranog bošnjakologa, trebao znati.
|
|
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 28 lip 2012, 12:39 |
|
|
Bernanke je napisao/la: BBC je napisao/la: Mislim da problemi nastaju jer Bošnjaci nikako da nauče osnovne stvari. Kad ste dolje nema vikati "ajmo u vodu". Voda vam je u Miljacki i na jezeru kod Jajca.
To je ljudima na obali gore nego kad su im granatirali Zadar i Dubrovnik. Nije ajmo nego hajmo. Barem bi ti to, u svojstvu diplomiranog bošnjakologa, trebao znati. previše se unio u ulogu srpskog odvjetnika, pa mu se zaletilo..
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 28 lip 2012, 12:40 |
|
|
Ajmo-hajmo svejedno, srpsko-bošnjački jezik.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 28 lip 2012, 12:40 |
|
|
ako je u điru kakva ekipa koja zna brodarit onda je za 3-4 para, ili 7-8 momaka (kako već neko zamišlja opušten odmor) dosta dobra opcija nautički turizam. Iznajmljivanje jedrenjače i plovidba oko Kornata i srednje Dalmacije je najljepše što sam ikad doživio glede odmora na moru. Usidravanje i nudi-kupanje u divljim valama, nikad viđenim otočićima i divljim konobama, pijanke i sex na pustim kamenim otočićima, ribolov i klopa "direkt sa strijele na roštilj", osame, tišina, bijeg od nevere,...sve skupa negdje oko 3000€ na cijelu Crousoe ekipu, ali vrijedi svaki cent.
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 28 lip 2012, 12:43 |
|
|
Ovo je extra stvar,provjereno. Ja nisam išao,ja sam seljak ali nekoliko poznanika mi je pričalo sve naj o tome. I ponavljaju to,iz godine u godinu.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 28 lip 2012, 12:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ja nigdje, ali sam obavio svoju patriotsku dužnost, u zadnjih 5-6 godina sam u Hrvatsku uputio desetak ljudi (stranaca i strankinja) sa skoro neograničenim budžetom...svi su se najduže zadržali na Hvaru, i bili su oduševljeni.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 28 lip 2012, 12:50 |
|
|
zmajček je napisao/la: Ovo je extra stvar,provjereno. Ja nisam išao,ja sam seljak ali nekoliko poznanika mi je pričalo sve naj o tome. I ponavljaju to,iz godine u godinu. ma nemaš tu šta bit mudrac, dovoljno je da jedan ima položenu skipersku dozvolu i da ima koliko-toliko spretnu posadu, mislim trijeznu većinu vremena, ali ni to nije nužno, jbo trijezna mornara. Inače može se iznajmiti skiper po danu čini mi se oko 100€, da odmoriš (iznapijaš kapetana) skiper-frenda barem dva zadnja dana plovidbe i onda je svakom ok.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 28 lip 2012, 13:05 |
|
|
zmajček je napisao/la: Ovo je extra stvar,provjereno. Ja nisam išao,ja sam seljak ali nekoliko poznanika mi je pričalo sve naj o tome. I ponavljaju to,iz godine u godinu. Ili voliš ili ne voliš. Nema sredine, tko voli aktivni odmor od jutra do mraka to je jedrenje. Nije za svakog. Ekipa mora biti jako uigrana- jako važno! Moj odmor:
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 28 lip 2012, 13:15 |
|
|
Ilirk@ je napisao/la: bura je napisao/la: a toga fali i nama hercegovcima ali, barem ne naručimo vodu s pipe u restoranu, nego potrošimo na prave dalmatinske ćevape i to malo crkavice što imamo :)) A kakvi su to cevapi..
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|