HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 21 vel 2025, 10:57.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1059 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 43  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Gdje na more ove godine?
PostPostano: 28 lip 2023, 16:39 

Kreativan je napisao/la:
krstjanin je napisao/la:

Kao sto rekoh kad god procitam nesto i vidim stavit cu. To sto vas to toliko opterecuje nije moja stvar

Pozic odoh kuci feierabend

Ti si opterećen. Previše.
Kao i svi bosanski portali Hrvatskom.
Tako blizu, a tako daleko.

Bis morgen

Ti si ocito opterecen nama jer se osjecas pozvanim na BIH portalu pod svaku cjenu braniti elitni hrvatski smjestaj
Ciao

Vrh

PostPostano: 28 lip 2023, 16:40 

Braći Bošnjacima će biti toplo oko srca kada pročitaju da Hrvat iz BiH ističe Hrvatu iz Hrvatske da je ovo BiH portal. :wub

Vrh

PostPostano: 28 lip 2023, 16:40 

Ministry of Sound je napisao/la:
krstjanin je napisao/la:

U doticnu sobu se moze ugurati maksimalno 3 osobe. O ceme ti

Alo, ljudi spavaju po podu, vlasniku je važno naplatiti nominalnu cijenu po apartmanu, a to koliko će se unutra ljudi natiskati, to nije njegov problem toliko.

Zato kad gledaš apartmane i hotelske sobe, preračunavaj u cijenu "po osobi".

Opet mi nije jasno zašto si toliko ljut, i kako sve ovo ugrožava Hrvatsku?

Može dobiti visoku kaznu za više ljudi u sobi ako inspekcija otkrije. Koliko kreveta toliko ljudi, ne mogu spavati na podu, barem po zakonu.

1112 of 2558 - 43.47%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 28 lip 2023, 16:54 

Naša Kvačica je napisao/la:

Može dobiti visoku kaznu za više ljudi u sobi ako inspekcija otkrije. Koliko kreveta toliko ljudi, ne mogu spavati na podu, barem po zakonu.

Kampovanje na patosu za tričavih 300 evra za noć. :zubati

Vrh

PostPostano: 28 lip 2023, 19:29 

Teranova 2 je napisao/la:
Naša Kvačica je napisao/la:

Kampovanje na patosu za tričavih 300 evra za noć. :zubati
Hvar je destinacija za partijanere, možda spavaju na smjene kao u podmornici, dok jedna smjena partija, druga spava i obrnuto.

Vrh

PostPostano: 29 lip 2023, 05:14 

Croato je napisao/la:
Braći Bošnjacima će biti toplo oko srca kada pročitaju da Hrvat iz BiH ističe Hrvatu iz Hrvatske da je ovo BiH portal. :wub

Nismo dobrodošli na Herceg Bosna forum. :zastava_Hrvata "Ovo je BiH forum :bihzastava , ti si opterećen NAMA" - prosikće virtualni Komšić iz DE. =))
Dok trčkara s perec papirima po EU, a stidljivo gura protektorat-pasoš u abis.

Naši su prerano otišli iz tamnog vilajeta pa nismo dostojni da uniđemo pod virtualni krov Herceg Bosne.
Ako je nekretnina u HR njegova pozivna točka za brigu o Hrvatskoj, morat ću izdiktirat zemljišne čestice u BiH.
Roki, 80% "nas" vuče korijene iz kondiminija.
Reci nekom Ramljaku iz Sinja da nema veze s Ramom, fratarske knjige ga lažu.

Evo rušimo cijene radi kritičkog osvrta gastarbajter Ive Andrića.

Oprosti, tj. izvini. Enšuldigung.

Vrh

PostPostano: 29 lip 2023, 07:22 

Hrga: 'Zaslužili smo da turisti povraćaju i uriniraju po našim gradovima, propast nam je zagarantirana!'

https://www.vecernji.hr/showbiz/mirjana ... na-1691201

Vrh

PostPostano: 29 lip 2023, 08:07 

krstjanin je napisao/la:
Hrga: 'Zaslužili smo da turisti povraćaju i uriniraju po našim gradovima, propast nam je zagarantirana!'

https://www.vecernji.hr/showbiz/mirjana ... na-1691201

:zubati

Ima 20-ak godina da sam se slikao u onoj maloj fontani na Marmontovoj u Splitu.

Eto, sad je to postalo normalno.

It's probably me...

Vrh

PostPostano: 29 lip 2023, 09:12 

Za svaku negativnu vijest, zalijepit ću deset pozitivnih. :wub

mylifeincroatia #mylifeincroatia

Vrh

PostPostano: 29 lip 2023, 10:10 

Kada staviš embeed sa tiktoka, ostane samo link na profil, ali ne i na video.

https://www.tiktok.com/@mylifeincroatia?refer=embed

It's probably me...

Vrh

PostPostano: 29 lip 2023, 10:12 

Graničar Jozo je napisao/la:

Ti imaš neki problem, kod mene se sve vidi, i na desktopu i na mobitelu. I to čak u inkognito modu. A ljudi mi regularno komentiraju i odgovaraju na klipove, tako da je nešto specifično kod tebe.

Ovo je recimo link gore oko kojeg sam stavio tiktok tag: https://www.tiktok.com/@mylifeincroatia/video/7244279177652784386

Vrh

PostPostano: 29 lip 2023, 10:50 

Graničar Jozo je napisao/la:

Ti imaš neki problem, kod mene se sve vidi, i na desktopu i na mobitelu. I to čak u inkognito modu. A ljudi mi regularno komentiraju i odgovaraju na klipove, tako da je nešto specifično kod tebe.

Ovo je recimo link gore oko kojeg sam stavio tiktok tag: https://www.tiktok.com/@mylifeincroatia/video/7244279177652784386

Ovako ti se prikazuje. Sad jel to svima ne znam

Privitak/ci:
Screenshot (147).png
Screenshot (147).png [ 69.74 KiB | Pogledano 1200 put/a. ]

PostPostano: 29 lip 2023, 10:54 

krstjanin je napisao/la:

Meni se točno tako prikazuje na računalu. A link nije cjelovit. Ne vodi na video, nego na profil.

Na mobitelu je sve OK.

bilo je nekih problema i prije sa slikama, ali je to nekako riješeno.

možda je do preglednika, jer do blockera nije. probao sam i sa njima i bez njih.

It's probably me...

Vrh

PostPostano: 29 lip 2023, 11:05 

krstjanin je napisao/la:

Djeluje kao da nije učitano, ili imaš u browseru privacy blocker koji blokira većinu vanjskog sadržaja koji je embediran.

Vrh

PostPostano: 29 lip 2023, 12:21 

- Prekjučer je pao rekord u pohlepi, gramzivosti i bezobrazluku domaćih taksista. Jedan od njih je nekom Amerikancu s nosača aviona naplatio 900 eura vožnju od splitske luke do Trogira. A nije za zanemariti ni uspjeh njegovog kolege koji je vožnju od luke do Malla naplatio oko 217 eura. Prava su sramota za grad. To se sve događalo prvi dan i onda je navodno navečer zapovjedništvo nosača aviona zabranilo svima da koriste taxi usluge u gradu - poruka je koja kruži gradom, a došla je i do redakcije Slobodne Dalmacije.

I onda kazu nema pojedinacna pohlepa utjecaja na opce stanje, sve je to dio ponude i potraznje. Ima ima

- Kolege su nas upozorile na ovaj slučaj da je jednom mornaru vožnja do Trogira naplaćena 900 eura, ali ne znamo je li to istina ili ne i što se točno dogodilo. Kolege su se žalile da im je nakon tog nemilog događaja pao posao u trajektnoj luci što se tiče američkog nosača aviona. Nažalost, na mogućnost ovakvih situacija upozoravali smo kada je došlo liberalizacije tržišta taksija. Zakon je nažalost omogućio da vam se ista udaljenost u jednom trenutku naplati deset eura, a u drugom 100 eura. U turističke gradove, nažalost, u sezoni dođu prijevoznici sa svih strana opijeni pričama o lakoj i brzoj zaradi - kazali su nam iz Ceha prijevoznika pri Obrtničkoj komori u Splitu.

Vrh

PostPostano: 29 lip 2023, 12:26 

Kao što rekoh, na svaku negativu, ide pozitiva. Evo Turkinje.

slika

Vrh

PostPostano: 30 lip 2023, 11:14 

Ne prolaze svi stranci kod nas loše, naprimjer oni koji kupuju nekretnine i onda iznajmljuju tj. ustupe svojim "prijateljima i rodbini".

Sad trenutno u Rijeci jedva naći stan za stalni najam, i ono što se nađe je za 500-600 eura, a godinama su nam tupili iz drugih dijelova HR kako grad propada zbog SDP-a i Obersnela i svi se iseljavaju.

Ako se svi iseljavaju onda bi trebalo poreznoj provjeriti koliki su porezni prihodi od najma iseljenih stanova.

U biti kao i kod Hrvata tako i kod stranaca, najebu oni koji su pošteni i to očekuju od druge strane, ali puno je i onih stranaca koji su se uklopili u hrvatsku korupciju, nepoštivanje propisa i ovdje im je super.

Vrh

PostPostano: 30 lip 2023, 17:55 

Kaftanzoglio je napisao/la:
Ne prolaze svi stranci kod nas loše, naprimjer oni koji kupuju nekretnine i onda iznajmljuju tj. ustupe svojim "prijateljima i rodbini".

Sad trenutno u Rijeci jedva naći stan za stalni najam, i ono što se nađe je za 500-600 eura, a godinama su nam tupili iz drugih dijelova HR kako grad propada zbog SDP-a i Obersnela i svi se iseljavaju.

Ako se svi iseljavaju onda bi trebalo poreznoj provjeriti koliki su porezni prihodi od najma iseljenih stanova.

U biti kao i kod Hrvata tako i kod stranaca, najebu oni koji su pošteni i to očekuju od druge strane, ali puno je i onih stranaca koji su se uklopili u hrvatsku korupciju, nepoštivanje propisa i ovdje im je super.

Pa to ti je normalno i očekivano, i ne odnosi se samo na turizam. Neki od nas su na to upozoravali kad se pristupalo EU, pa smo bili ignorirani i ismijavani. Uletit će onaj koji ima kapital, naravno da će to često biti stranac koji ima iste uvjete, i ubirati vrhhnje, a domaći će biti bolje ili lošije plaćena radna snaga. Čak ne mora niti biti nepošten, otvori firmu i plaća paušal kao i domaći. :yes Da ne govorimo o ilegalnim graditeljima, uzurpatorima pomorskog dobra itd.

Vrh

PostPostano: 30 lip 2023, 18:01 

krstjanin je napisao/la:
Croato je napisao/la:
Ostavi to na brigu ljudima koji žive u Hrvatskoj.

Imam nekretnine u HR pa ne mogu prepustiti brigu drugima

Zašto ne ljetuješ u tim nekretninama? Čisto sumnjam na da su na Kanarima, a pogotovo Korzici cijene niže nego u Hrvatskoj.

Dijelom se slažem da ima suludih cijena, to je i jedan od razloga zašto planiram dogodine u Grčku, ali u prosjeku je to na razini ostalih europskih mediteranskih država. Također, ako više cijene znače manju potražnju, pa time i manji priljev paradajz turista iz Srbije, Bošnjakistana, Čehoslovačke, Poljske i ex-DDR-a, više slobodnog mjesta za staviti ručnik, kao i posljedično slabiju ponudu i apartmanizaciju obale kroz Zimmer-frei i izgradnju hitela, nisam nužno protiv.

Vrh

PostPostano: 01 srp 2023, 23:43 

Divlja svinja5 je napisao/la:
krstjanin je napisao/la:

Imam nekretnine u HR pa ne mogu prepustiti brigu drugima

Zašto ne ljetuješ u tim nekretninama? Čisto sumnjam na da su na Kanarima, a pogotovo Korzici cijene niže nego u Hrvatskoj.

Dijelom se slažem da ima suludih cijena, to je i jedan od razloga zašto planiram dogodine u Grčku, ali u prosjeku je to na razini ostalih europskih mediteranskih država. Također, ako više cijene znače manju potražnju, pa time i manji priljev paradajz turista iz Srbije, Bošnjakistana, Čehoslovačke, Poljske i ex-DDR-a, više slobodnog mjesta za staviti ručnik, kao i posljedično slabiju ponudu i apartmanizaciju obale kroz Zimmer-frei i izgradnju hitela, nisam nužno protiv.
Na Kanarima su cijene niže nego u Hrvatskoj. Činjenica. Kako? Čini mi se da je važan faktor to što tamo sezona traje cijelu godinu. A drugi faktor bi mogao biti to što nemaju taj dalmatinsko-šiptarski mentalitet da gosta moraju oderati sada i odmah, nego mu planiraju uzimati novac na duži rok.

Na Korzici nisam bio desetak godina, tako da ne znam kakve su cijene sad, ali onda su bile OK u odnosu na susjedne destinacije, jeftinije od Azurne obale ili Ligurije, nešto skuplje od Sardinije.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 14:34 

slika

:D

2020. je Hrvatska bila ok. Bio na Krku, korona, manje turista nego inace, ljudi ljubazni, cijene ok (jebiga na moru si u sred turisticke sezone, sta ocekujes).

Ali sad mogu zamisliti da je katastrofa.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 22:53 

slika

Vrh

PostPostano: 05 srp 2023, 07:38 

Ovo mi je fascinantno, Turska:

https://www.instagram.com/reel/CuHp4VGo ... BiNWFlZA==

Vrh

PostPostano: 05 srp 2023, 07:52 

Šporet je napisao/la:
slika

dobra.

It's probably me...

Vrh

PostPostano: 05 srp 2023, 08:21 

Ove godine u Neum 2 noćenja

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1059 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 43  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: