|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 15 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
lider30
|
 |
Naslov: Jeste li bili ikad na Zrću? Postano: 12 srp 2014, 18:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24375 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Jeste li bili ikad na Zrću? Postano: 12 srp 2014, 18:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24375 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Jeste li bili ikad na Zrću? Postano: 12 srp 2014, 18:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Sudeći po slikama šireg kadra izgleda kao sausage fest.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Jeste li bili ikad na Zrću? Postano: 12 srp 2014, 18:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Nikad. Htio sam, al mi se zvijezde nikako nisi htjele poklopiti. Bili su mi neki prijatelji i kazu da su tu ugl. Talijani u poliesterskim majicama i kosuljama i koji smrde na znoj.  Naravno, nisu dobili.  Moguce da je i do njih ipak. Meni se ne svidjaju takva mjesta a el. muzika i to skakanje mi je odbojno i nije za mene... Ja sam vise tip za rakiju pa onda malo po plazi i tako. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Jeste li bili ikad na Zrću? Postano: 12 srp 2014, 18:34 |
|
|
Aztec je napisao/la: Nikad. Htio sam, al mi se zvijezde nikako nisi htjele poklopti. Bili su mi neki prijatelji i kazu da su tu ugl. Talijani u poliesterskim majicama i kosuljama i koji smrde na znoj.  Naravno, nisu dobili.  Moguce da je i do njih ipak. Meni se ne svidjaju takva mjesta a el. muzika i to skakanje mi je odbojno i nije za mene... Ja sam vise tip za rakiju pa onda malo po plazi i tako.  Ja isto ne vidim smisla u partijanju satima. Ono po 10-tak sati. U disku sam uvijek volio naći neko dobro mjesto, lagano (i satima pomalo  ) se opijati i upadati okolnim ženama šupljim pričama.
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Jeste li bili ikad na Zrću? Postano: 12 srp 2014, 18:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Jeste li bili ikad na Zrću? Postano: 12 srp 2014, 20:40 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 26346 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Aztec je napisao/la: Ma jasta, ako ce dobiti dobiti ces,  kakvo Zrce i sl. Ja sam recimo imao takve nekakve nazovimo brzinske na najneocekivanijim mjestima i bas ono kad se nisam nadao, npr. u sred 1. mjeseca u 2 h poslijepodne dok je vani pljusak.  Baš tako, Zrče je više reklama. Gdje god ima strankinja u većm broju šanse su iste. Citat: Kad se sjetim kad sam jednoj zenskoj u birtiji pricao o svemiru i gravitaciji.  Ti si još dobar, moj najgori ulet je bio kada sam jednoj studentici građevine predložio da joj ja nacrtam njen grafički rad! 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
bura
|
Naslov: Re: Jeste li bili ikad na Zrću? Postano: 13 srp 2014, 06:46 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 07:32 Postovi: 2510 Lokacija: United States Of Balkan
|
Nisam, niti cu.
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Jeste li bili ikad na Zrću? Postano: 13 srp 2014, 11:04 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 16:26 Postovi: 17997 Lokacija: Drina je na granici!
|
Ne znate što propuštate :)
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Jeste li bili ikad na Zrću? Postano: 13 srp 2014, 12:57 |
|
|
Znao sam da tamo ima dosta stoke,ali šteta lijekova,biće nestašica za prave konje... Citat: Nova droga u Hrvata: Na Zrću se šmrče ketamin, lijek za konje
Iako omiljena hrvatska meka za partijanere tek čeka pravu ljetnu eksploziju, prvi rezultati policijskih kontrola pokazuju da se popularno Zrće već dobro puni „pogonskim gorivom“. Samo u prvih nekoliko dana srpnja, zbog posjeda narkotika, uhićeno je više od deset stranih državljana, a registrirana je i pojava relativno nove party droge poznatije kao “Special K” ili ketamin koja se pokušava ubaciti na to uvijek „gladno“ tržište, zbog čega policija pojačano nadzire to područje – potvrdio nam je Elis Žodan, glasnogovornik zadarske policije.
- Prema našim procjenama i operativnim saznanjima s terena na tom se području aktualizirao problem zloporabe opojnih droga.
Sezona nije ni počela, a već imamo znatno više zapljena u odnosu na isto vrijeme prošle godine, što je također jednim dijelom i rezultat naše bolje pripreme i organizacije. Osim marihuane, amfetamina i ecstasyja, registrirana je i pojava ketamina. Imali smo zapljena, no sezona se još nije zahuktala da bismo napravili pravu analizu stanja na terenu – kaže Žodan.
Pojava ketamina, koji je u zadnje vrijeme stekao ogromnu popularnost među mladom i bogatam elitom, na Pagu je zabilježena također kod mlađe populacije do trideset godina života, pretežno državljana Velike Britanije. Do sada su registrirane tri zapljene, i to sve na otoku Pagu, u količinama do 10 grama, kazuju u policiji.
Prema riječima stručnjaka, manje količine ketamina, koji se konzumira šmrkanjem u obliku praha, a gram košta nešto više od 200 kuna, uzrokuju euforično stanje i povećavaju energiju, dok kod većih doza nastaju ozbiljniji problemi. Konzumenti gube osjećaj realnosti i haluciniraju, a ponekad u padaju u stanje „K-rupe“, polusvjesno stanje u kojem su potpuno odsječeni od vanjskog svijeta, odnosno paralizirani. Korišten u Vijetnamu
Ketamin je razvijen 1962. u Americi, a njegovi halucinogeni učinci nagone pacijenta da umišlja da mu je um odvojen od tijela, pa bi se hitna operacija poput amputacije mogla izvesti bez opće anestezije. Vojni liječnici koristili su ga zato na bojištima u Vijetnamu.
Inače se koristi u liječenju konja, a ljudima se daje samo u ekstremnim slučajevima, i to u hitnim slučajevima i u bolnicama kad morfij ne djeluje. Kod ljudi se rijetko koristi jer ima brojne opasne nuspojave, a najčešća je psihoza.
Osim toga, kod ovisnika se javlja krv u mokraći i jaki bolovi u trbuhu, a ovisnost dovodi i od oštećenja na mjehuru i bubrezima. Kratkotrajno može drastično sniziti krvni tlak, poremetiti rad srca, povećati pritisak na mozgu i donijeti probleme s vidom, upozoravaju liječnici.
Predoziranje pak dovodi od moždanog ili srčanog udara. No najgore je što većina konzumenata ketamina misli da on ne stvara ovisnost, stručnjaci navode kako se vrlo brzo javlja tolerancija na ovu drogu, pa konzumenti moraju uzimati sve veće doze kako bi doživjeli željeno stanje. Pojačan rad Hitne pomoći
- Za vrijeme Hideout festivala koji je na Zrću bio od 30. lipnja do 3. srpnja imali smo pojačane pozive zbog mladih pacijenata prema Hitnoj pomoći Ispostave Novalja, no više od toga ne smijem kazati. Inače svake godine, upravo zbog Zrća i takvih problema, u suradnji s gradom Novaljom organiziramo pojačan rad timova Hitne pomoći – kazala je Elizabeta Dragičević, ravnateljica Zavoda za hitnu medicinu Ličko-senjske županije.
Unatoč administrativnoj granici, između općine Kolan na Pagu, koja je u nadležnosti PU zadarske, te susjedne plaže Zrće koja spada u nadležnosti PU ličko-senjske, obje policijske uprave imaju odličnu suradnju u “pokrivanju” područja.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Jeste li bili ikad na Zrću? Postano: 17 srp 2014, 07:05 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 21649 Lokacija: među zvijezdama
|
Jesam na Pagu  I posjetila čuveno Zrće.. No nisam boravila u Novaljama nego u starom gradu .. Zrće je kul za jednu noć ili dvije. Ostatak vremena treba obilaziti " sirane" isprobati paški sir i čuvenu jagnjetinu. Naravno odmoriti se!
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Jeste li bili ikad na Zrću? Postano: 17 srp 2014, 08:14 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ja bio vise puta, po danu, isao skijat na vodi. Tamo ima i zicara. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Sayuri
|
Naslov: Re: Jeste li bili ikad na Zrću? Postano: 18 srp 2014, 10:31 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Junuze jel zimus?
Penzioneri na more idu zimi, penzioneri na moru beru mimoze.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
 |
Crni Božo
|
Naslov: Re: Jeste li bili ikad na Zrću? Postano: 19 srp 2014, 09:41 |
|
|
Zrće je, ako nema nekakvih koncerata, iznimno, iznimno precjenjena destinacija i potpuni festival kobasica. Znači, tamo se isplati otići samo u periodu kada su nastupi poznatih DJ-ova i slično (naravno, ako vam paše takav stil glazbe).
Za razliku od toga, destinacije poput zapadne istarske obale, Zadra, Vodica, Splita, Dubrovnika itd. su gotovo u pravilu uvijek super, i imaju povoljan omjer M/Ž kada izađeš van (iako nebih preporučio nikome Split i Dubrovnik zbog visokih cijena smještaja).
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Jeste li bili ikad na Zrću? Postano: 21 srp 2014, 08:37 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Sayuri je napisao/la: Junuze jel zimus?
Penzioneri na more idu zimi, penzioneri na moru beru mimoze. Oho sto smo nakon ulaska u 4. desetljece postali zainteresirani za zivot penzica. Ti bi u invalidsku pa opteretila Federaciju ha?  Zrce je puno mudonja. Kome je do zenskih puno je bolja plaza u Novalji i to prijepodne. Partijanerke se vole kupat ujutro. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 15 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|