|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 57 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Tuta
|
Naslov: Re: Jutarnji ritual Postano: 29 tra 2016, 01:33 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Uđem na forum, pročitam šta ima novoga u šveCkoj. Ne gledam ovdašnje vijesti, jer samo se bbcu može vjerovati.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Jutarnji ritual Postano: 29 tra 2016, 01:36 |
|
|
Ujutro legnem. Probudim se oko 15, 16, nekad i 17 sati. Popijem kavu. Ostalo sve ovisi. Nemam rituale.
|
|
Vrh |
|
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Jutarnji ritual Postano: 29 tra 2016, 14:20 |
|
|
ti ko ministar samo bez cocaine & chivas
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Jutarnji ritual Postano: 29 tra 2016, 18:33 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: In the morning, if my face is a little puffy, I'll put on an ice pack while doing my stomach crunches. I can do a thousand now.
After I remove the icepack, I use a deep pore-cleanser lotion. In the shower, I use a water-activated gel cleanser, then a honey-almond body scrub, and on the face an exfoliating gel scrub. Then I apply an herb mint facial masque which I leave on for ten minutes while I prepare the rest of my routine.
I always use an after-shave lotion with little or no alcohol because alcohol dries your face out and makes you look older. Then moisturizer, then an anti-aging eye balm, followed by a final moisturizing "protective" lotion... Idiot! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1 Уставши од сна благодарим Ти Света Тројице што се због своје велике доброте и дуготрпељивости ниси разљутила на мене лену и грешну, нити ме погубила због безакоња мојих него си показала Своје уобичајено човекољубље и подигла мене која сам лежала несвесно да Ти јурењујем и славим моћ Твоју. И сада просвети моје духовне очи, отвори моја уста да се поучавам речима Твојим и разумем заповести Твоје и творим вољу Твоју и певам Теби у срдачном исповедању, и славим пресвето име Твоје, Оца и Сина и Светога Духа, сада и увек и у векове векова. Амин
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Jutarnji ritual Postano: 29 tra 2016, 19:00 |
|
|
joe enter je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Hehe, troll trap. Pa susenje fenom dok sa ovim http://www.ghdhair.com/ceramic-brushes/ ... ush-size-4radis pokrete po kosi valjda se zove feniranje? Kosa mi je kratka, ali ova cetka je genijalna. Pa što Robbei pobogu pereš ujutro kosu?? , i to pretpostavljam svaki dan?? Ta tvoja četka se ubila za ovu frizuru. Vidi ga , pravi Hercegovac! joe enter je napisao/la: Danas su svuda rituali slični , ali meni nedostaju stari rituali moga pokojnog starog , tipa kafa,rakija(bez doručka) , miris "brion" aftershava(užas),.. i onda lagano nogu pred nogu bez imalo stresa na posao, odakle je redoovno dolazio pripit i srećan. Zbog toga sam jedino jugonostalgičan. Tuširanja tad nije bilo , to su mislili sedamdestih Amerikanci kao psihološku preventivu da speru grehove koje dnevno učine na wall-streetu.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Jutarnji ritual Postano: 29 tra 2016, 19:13 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Uđem na forum, pročitam šta ima novoga u šveCkoj. Ne gledam ovdašnje vijesti, jer samo se bbcu može vjerovati. Уђеm на форум, prebcim srpsku ćirilicu na srpsku latinicu, pročitam šta ima novoga u Srbiji (naročito me interesuje šta piše Kum Bečo Ne gledam ovdašnje vesti jer samo se Tuti može verovati. Tuta, šta da ti kažem kada sve znaš.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Jutarnji ritual Postano: 29 tra 2016, 19:17 |
|
|
Pustite Tutu gospođice Ksenija, kažite nam koji je vaš jutarnji ritual, osim cigara, znamo da volite da pušite.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Jutarnji ritual Postano: 29 tra 2016, 19:19 |
|
|
Čisto da se ogradim u slučaju loše interpretacije, mislio sam na konzumaciju duvana.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Jutarnji ritual Postano: 29 tra 2016, 19:44 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Pustite Tutu gospođice Ksenija, kažite nam koji je vaš jutarnji ritual, osim cigara, znamo da volite da pušite. Strašno je to što čitam od vas gospodine Vladimire ali dobro, sve se odbija na mladost-ludost da ne kažem iuventus-ventus. Znate, ima u BG jedan restoran sa istovetnim nazivom, ludilo je. Ako uskoro posetite Beograd obavezno posetite i "Ludost" ali posle "Mladosti". Moj ritual? Koga se to tiče, već sam napisala šta sam želela a pušenje ostavljam drugome jer nisam više pušač osim kad-kad na avataru kao gospodin Tuta. Mislim da je njegov avatar baš zbog toga najlepši avatar diljem internet sveta. Koristim priliku da ga pozdravim. Tuta! Bye, Bye!
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Jutarnji ritual Postano: 29 tra 2016, 20:08 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
Je li ima još neko da ne može jesti rano ujutro?
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Jutarnji ritual Postano: 29 tra 2016, 20:19 |
|
|
Bogami ja mogu doručkovati i sarmu, pihtije, ma šta god samo ako imam vremena. Ostale sitnice su zavaravanje a i goje. Moje koleginice pojedu po dve pogačice i kao site su. Pitam se samo što se pate i trpe a posle posla pojedu brdo hrane, legnu a stomačina samo raste. Na takve se lepi salo ali ne i muževi.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Jutarnji ritual Postano: 29 tra 2016, 20:21 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
Stvarno? Sarmu u 6-7 ujutro?
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Jutarnji ritual Postano: 29 tra 2016, 20:36 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2506 Lokacija: United States Of Balkan
|
Amiđa je napisao/la: Je li ima još neko da ne može jesti rano ujutro? Ja, uz kavu, samo toster sa puterom.
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Jutarnji ritual Postano: 29 tra 2016, 20:41 |
|
|
@Amiđa Što da ne? To je jedino ispravno. Da podsetim na staru izreku koja zlata vredi "Doručak pojedi sam, ručak podeli sa prijateljem a večeru daj neprijatelju." Nije baš uputno ovo za večeru jer nije dobro imati neprijatelje što automatski znači ušteda. I da znate Amiđa, ništa bolje od bogatog kaloričnog doručka. Nakon toga možete volu rep isčupati ali i kontroloru u busu uterati strah pogledom ako se švercujete. Sve ide iz glave, to znatre i sami. I, gde vam je avatar? U očekivanju novog primite moje srdačne pozdrave.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Jutarnji ritual Postano: 29 tra 2016, 21:03 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
Amiđa je napisao/la: Je li ima još neko da ne može jesti rano ujutro? ima.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Jutarnji ritual Postano: 29 tra 2016, 21:12 |
|
|
Tuta je napisao/la: Ujutro legnem. Probudim se oko 15, 16, nekad i 17 sati. Popijem kavu. Ostalo sve ovisi. Nemam rituale. Tuta, Gledajte da se oslobodite te navike jer za koju godinu će vam se obiti o glavu. Ostarićete a da nećete znati zbog čega.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Jutarnji ritual Postano: 29 tra 2016, 22:34 |
|
|
Pozdrav Xenia...
Ne mogu se oslobodit ove navike... Tako je već godinama i prilagodio sam se. Mozak mi najbolje fercera negdje oko 2-3 u jutro.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Jutarnji ritual Postano: 29 tra 2016, 22:49 |
|
|
Malo sam se našalila, svako sebe najbolje poznaje a i ništa ne traje večno. Svojevremeno sam slično radila iako sam se budila rano, sada se stvar promenila bez plana. Pozdrav Tuta!
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Jutarnji ritual Postano: 01 svi 2016, 14:45 |
|
|
Radim gimnastiku tj. preskačem doručak.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Jutarnji ritual Postano: 01 svi 2016, 15:03 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Umjem se operem zube?
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Jutarnji ritual Postano: 01 svi 2016, 15:28 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Umjem se operem zube? Ma kaki Onda idu osnovni sklekovi. Pauza, i onda sklekovi sa pljeskom. No za to mi treba biti postavljena slika nekog bosanskohercegovačkog adz- sda guzonje da ih temeljito odradim do kraja. Inače odoše zubi, a nemam ni inspiraciju. Od slike ovisi broj sklekova sa pljeskom.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Jutarnji ritual Postano: 01 svi 2016, 18:42 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7422 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Amiđa je napisao/la: Je li ima još neko da ne može jesti rano ujutro? prije nisam mogao jesti neko vrijeme nakon što se ustanem,a sada sam ipak skratio to razdoblje... najgore mi je kad netko pored mene počne žderati i mljackati ranom zorom... mislim se,pa kako ti se da tako,čovječe...
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Jutarnji ritual Postano: 01 svi 2016, 19:35 |
|
|
Dok san drma cigarete nisan ni ja doruckiva bas nesto, sad znan ujutro maznuti kao prije za rucak.
Pametnije je.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Jutarnji ritual Postano: 01 svi 2016, 19:38 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Nemojte večerati puno pa nećete ni jesti puno u jutro. Ako se povečera /večera poslije večere ili obilna večera, onda se i dobro jede u jutru.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Jutarnji ritual Postano: 01 svi 2016, 19:39 |
|
|
Wind je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Umjem se operem zube? Ma kaki Onda idu osnovni sklekovi. Pauza, i onda sklekovi sa pljeskom. No za to mi treba biti postavljena slika nekog bosanskohercegovačkog adz- sda guzonje da ih temeljito odradim do kraja. Inače odoše zubi, a nemam ni inspiraciju. Od slike ovisi broj sklekova sa pljeskom. Wind impresioniraš me neviđeno sa svojom maštom.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|