|
|
Stranica: 3/4.
|
[ 81 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
volvoks
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 03 vel 2013, 13:34 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Nemam pojma jer se nikad nisam napila. A i ne zanima me. Više imam želju da probam travu, ali eto...nisam. Dosad. Pitaj BBC-a, može ti nabaviti On topic: Samo malo veseliji i slobodniji, no ništa posebno
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 03 vel 2013, 14:33 |
|
|
Ne pijem iz vjerskih razloga
|
|
Vrh |
|
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 03 vel 2013, 14:37 |
|
|
sve ovisi šta se konzumira i u kojoj mjeri se konzumira. ne djeluje sve na isti način.
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 03 vel 2013, 17:45 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Sayuri je napisao/la: Nemam pojma jer se nikad nisam napila. A i ne zanima me. Više imam želju da probam travu, ali eto...nisam. Dosad. Ja neznam šta je ljudima toliko posebno u travi,meni to bezveze. Ima boljih stvari.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 03 vel 2013, 18:09 |
|
|
mario_cro je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Nemam pojma jer se nikad nisam napila. A i ne zanima me. Više imam želju da probam travu, ali eto...nisam. Dosad. Ja neznam šta je ljudima toliko posebno u travi,meni to bezveze. Ima boljih stvari. Steroidi??
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 03 vel 2013, 18:26 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
volvoks je napisao/la: mario_cro je napisao/la: Ja neznam šta je ljudima toliko posebno u travi,meni to bezveze. Ima boljih stvari. Steroidi?? Mislio sam na opojna sredstva.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 03 vel 2013, 18:59 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Citat: A da čujemo koliko ste najviše popili u jednoj večeri, a da se možete sjetiti detalja otprilike? Meni je dugo "rekord" bio tamo negdje iz čini mi se kasnih 90ih. Pola kartona Nastro Azzuro za zagrijavanje, dakle 12 boca od 330ml, zatim još dodatnih 6-7 (ove su bile točene schooners i pints od mislim 375 do 500ml) po klubovima u gradu, pa se kasnije prešlo na duple vodke i redbull/orange, njih bar 5-6. Neam pojma ni kako sam stigao kući, samo sam se sljedeće jutro probudio u dvorištu ispred kuće, bez dolara u džepu i bez majice Drugi put prije 2 godine u Hong Kongu, počeli smo oko 6:30 navečer, a završili oko 7 sljedeće ujutro, večer je imala uspješan epilog bog zna koliko se popilo u tih 12ak sati. Par jačih: 6,8 litara pive u 4-5 sati na moru, 10 litara od 8 navečer do dva popodne pa na sastanak , dvadesetak rakija u dva sata jednom u Dubrovniku, nedavno jedno dvadesetak jackie cola do jutra... Par dobrih pijanstava u Beneluxu, ali te nisu toliko količinski jake, kad piva ima 10-11% alkohola. I da, negdje 5-6 butelja zlatnog plavca tamo onaj vikend 16-18.11. Jedno od najdražih.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 03 vel 2013, 19:28 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Nemam pojma jer se nikad nisam napila. A i ne zanima me. Više imam želju da probam travu, ali eto...nisam. Dosad. Haj bona šta će ti to. Neukusno bljutavo zeleno. Jedino zna bit friska pod rosom onako u sabah
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 04 vel 2013, 00:05 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7466 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Sayuri je napisao/la: Nemam pojma jer se nikad nisam napila. A i ne zanima me. Više imam želju da probam travu, ali eto...nisam. Dosad. To ti je isto kao da si se napila,samo ti treba puno manje vremena.Ali ženama treba puno manje pića da ih udari,pa tebi to dođe skoro na isto. ontopic Kad malo popijem sam veseliji nego inače, a kad malo više popijem sam agresivniji nego inače.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 04 vel 2013, 01:32 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
volvoks je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Nemam pojma jer se nikad nisam napila. A i ne zanima me. Više imam želju da probam travu, ali eto...nisam. Dosad. Pitaj BBC-a, može ti nabaviti On topic: Samo malo veseliji i slobodniji, no ništa posebno Ma kakv BBC. Njemu sigurno podmeću suhu vinovu lozu. Ovi koji motaju su uvijek opušteni i kul.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 04 vel 2013, 03:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Sayuri je napisao/la: Nemam pojma jer se nikad nisam napila. A i ne zanima me. Više imam želju da probam travu, ali eto...nisam. Dosad. Sayuri i Sarajka (a stavio bih ruku u vatru i za Crvenu Sonju), totalno neiskvarene, nekorumpirane cure, vraća mi se vjera u ljudski rod nakon svega što sam vidio.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 04 vel 2013, 12:30 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Meni je rekord dvije ipo litre vina u sat vremena. Od tad vise ne pijem bijelo vino. Dakako bilo je 16.11. obaranja rekorda ali iskreno se ne sjecam koliko toga.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 04 vel 2013, 18:54 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Jedan mudri stari čovjek mi je jednom rekao: "Kad misliš da si tek počeo piti, i misliš da možeš još sjeti se da u želucu imaš do pola litra neprovarenog alkohola". A nije bio ni Inzka, ni Maja već mudri Bosanac iz Busovače.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 04 vel 2013, 19:37 |
|
|
U 99% slučajeva vrlo dobar Samo zajebancija i opušteno. Nisam od onih koji se sjebu pa traže problem. Inače,ja tu dijelim sjevernjake i južnjake. Sjevernjaci(Slavonci i Bosanci) su 'jaki' na pivu i rakiji,Hercegovci i Dalmatinci na vinu.
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 04 vel 2013, 19:44 |
|
|
Još da dodam. Najjači su mi oni koji naprave problem kad popiju,koji siluju,koji vrijeđaju,koji su spremni za bilo kakav vid problema. Kao,alkohol kriv. Zajebi ti to.To je samo izlika. Ljudi se ne mijenjaju.Možda im je tek lakše pokazati svoje pravo lice,kada puste ručnu,kad alkohol progovori. Mene alkohol samo opusti i čini me fjakastijim.
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 06 vel 2013, 13:30 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Nemam pojma jer se nikad nisam napila. A i ne zanima me. Više imam želju da probam travu, ali eto...nisam. Dosad. Sayuri i Sarajka (a stavio bih ruku u vatru i za Crvenu Sonju), totalno neiskvarene, nekorumpirane cure, vraća mi se vjera u ljudski rod nakon svega što sam vidio. Ma nemoj
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 06 vel 2013, 13:50 |
|
|
zmajček je napisao/la: U 99% slučajeva vrlo dobar Samo zajebancija i opušteno. Nisam od onih koji se sjebu pa traže problem. Također.Problem kad se popije jeste taj što se sjetim prijatelja kojih nema više i koji nedostaju,i onda se potone...izbjegavam u svakom slučaju.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 06 vel 2013, 13:51 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21140 Lokacija: među zvijezdama
|
Ministry of Sound je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Nemam pojma jer se nikad nisam napila. A i ne zanima me. Više imam želju da probam travu, ali eto...nisam. Dosad. Sayuri i Sarajka (a stavio bih ruku u vatru i za Crvenu Sonju), totalno neiskvarene, nekorumpirane cure, vraća mi se vjera u ljudski rod nakon svega što sam vidio. Nisam ni vidjela ovo Budi dobra ti, nemoj gradom lutati mini ne nosi, lete strasni savjeti ma, budi dobra ti, nocu se ne izlazi i ne ne sljedite, to su lose djevojke
Ref. 2x dobre djevojke one idu u raj bas sve lose djevojke idu kud god zazele
P.S ličiš na Bali - Bega, no da te utješim nije Turčin Sarajlija je, ne brini !A i komad ! Mozda te i Sayuri počne gotiviti poslije ove uporedbe :))
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 06 vel 2013, 15:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Crvena Sonja je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Sayuri i Sarajka (a stavio bih ruku u vatru i za Crvenu Sonju), totalno neiskvarene, nekorumpirane cure, vraća mi se vjera u ljudski rod nakon svega što sam vidio. Ma nemoj Volim i jedno i drugo, samo se ne mogu odlučiti koje više - ili neiskvarenu/neiživljenu curu koja se nije ni pošteno ni napila u životu, ili cool chick s kojom mogu podijeliti barem six-pack, ako ne cijelu gajbu uz stejk ili film/utakmicu.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 06 vel 2013, 16:05 |
|
|
Ministre, znamo sve.Kao vlasnik birtije odnosno virtualnog općilišta duzan si sve forumašice hvaliti Jasno nam je, gdje su forumašice tu su i forumaši.Interes je vječan
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 06 vel 2013, 16:37 |
|
|
Što smo umišljeni.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 06 vel 2013, 18:46 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Samo sam uz narodnu muziku agresivan kad popijem. Ne znam zašto. U stvari znam ali sam lijen lamentirati naširoko.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 06 vel 2013, 18:46 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8416 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
pijem uvijek s dobrom ekipom, pa sam uvijek dobar. imam 3 ljudi s kojima pijem i to je to. samo pizdarije i smijeh.
kad nisam sa svojom ekipom nikad ne pijem. malo se zanesem, ali nikad više od toga.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 06 vel 2013, 20:23 |
|
|
doc je napisao/la: Što smo umišljeni. Ma kakva umišljenost :) Jednostavno ne zelim svoj forumski opus završiti bez skandala.Ne bi imalo smisla.Zelim ostaviti u naslijedje budućim generacijama novi stil pisanja, neću da me pamte kao neku dobru djevojčicu :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
osa
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 06 vel 2013, 22:42 |
|
|
vesel, ako me se ne dira...
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|