|
|
Stranica: 3/7.
|
[ 161 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Škutor Mate
|
Naslov: Re: Lipota vs karizma Postano: 15 stu 2010, 09:32 |
|
|
ma nije mi baš jasna tema, traže li se karizma ko oponent lipoti ili idu i zajedno jerbo meni od gori navedeni malo koji jest ružan zapravo dovoljno nesimetričan, nepravilan što bi bila neka znanstvena definicija ružnoće  je li on karizmatičan? što je to karizma?
_________________ Gango moja ko te je donijo škutor Mate đava ga odnijo.
|
|
Vrh |
|
 |
Ilirk@
|
Naslov: Re: Lipota vs karizma Postano: 15 stu 2010, 11:04 |
|
|
@realka imaš pravo za naslov teme. trebalo je biti "karizma vs lipota" jer je i tema nastala nakon letimičnog pregleda ostalih tema gdje se samo o lipoti piše. kad sam htjela promijeniti, bilo je kasno za edit, a i spavalo mi se za poludit...
@matane ti imaš samo dva kriterija kad je izgled žena u pitanju: povalijo bi je i ne bi je povalijo. ne znam kako tebi objasniti karizmu?
to ti je ono kad ti neka žena plijeni pažnju, a ne moraš nužno pomisliti kako bi je odma povalijo. ili, kad ti je neka žena zanimljiva, voliš njeno društvo, a ne bi je povalio ni pod razno. ili, kad ti je neka žena uzbudljiva, povalijo bi je 5-6 puta u onih par minuta, a realno gledajuć, nije uopće nešto posebno lipa.
jesi sad skužio?
mick je karizmatičan ali ima malog pišu. tako pišu.
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
Vrh |
|
 |
Škutor Mate
|
Naslov: Re: Lipota vs karizma Postano: 15 stu 2010, 11:37 |
|
|
Ilirk@ je napisao/la: @matane ti imaš samo dva kriterija kad je izgled žena u pitanju: povalijo bi je i ne bi je povalijo. ne znam kako tebi objasniti karizmu? a kad sam informatičar pa sve gledam kroz binarnu logiku 
_________________ Gango moja ko te je donijo škutor Mate đava ga odnijo.
|
|
Vrh |
|
 |
Ilirk@
|
Naslov: Re: Karizma vs lipota Postano: 15 stu 2010, 11:40 |
|
|
ajde, utješno je to što mene vidiš samo ko dvi nule četri jedinice koje nemoreš sračunat bez digitrona.
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: Karizma vs lipota Postano: 15 stu 2010, 16:28 |
|
|
a što ako je žena i lijepa i karizmatična? i seksualno privlačna i zanimljiva i lipo je s njom? jel to zato jer je lijepa pa se čini odmah time i karizmatična ili je karizmatična pa kad te osvoji automatski ti postane lijepa ili oboje. ili je to tren kad mozak pregori pa kad se narodski rečeno čovjek zaljubi pa ga baš više briga kako to definirat, ljepota ili karizma...samo nek je uz mene.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
 |
Ilirk@
|
Naslov: Re: Karizma vs lipota Postano: 15 stu 2010, 16:47 |
|
|
caporegime je napisao/la: a što ako je žena i lijepa i karizmatična? i seksualno privlačna i zanimljiva i lipo je s njom?
to što pitaš uvelike ovisi o tipu muškarca koji promatra. ona je samo vlika sretnica  mislim da si ti tip kojeg prvo privuče osobnost (ajd da i ja konačno nazovem karizmu pravim imenom  ), a onda i ostalo postane lijepo. još ljepše ako je već lijepo, a lijepo ako i nije bilo tako lijepo po općeprihvaćenim pravilima ljepote. inače, ja ti nisam tip od moždanih prigaranja pa nisam ni mjerodavna (nisam baš bila neke sriće u tim stvarima, pa otvrdla ko peta u čobanice  ) ali ako ćemo pričati o privlačnosti, onda možemo pričati i o mirisu kojeg mozak registrira, a naš nos zaobiđe pa ga nismo niti svjesni. o boji glasa i frekvenciji koja nam ježi kožu na fin ili nefin način, a da ne možemo objasniti zašto. ili o osmjehu koji je baš nama najtopliji na svitu, a oči najdublje iako su iza očala i slično. mislim da se to desilo svakom normalnom muškarcu bar jednom u životu i da nije to mogao sam sebi, a kamoli drugima, objasniti zašto baš ona i zašto baš tako. i to nema veze jel ona uistinu lijepa i seksi, mislim da je ipak i kod takvih sretnica šarm i osobnost i ono "nešto" presudno. ako i prevagne izgled, a bez tvrdog uporišta u karizmi, to obično traje ko život leptira... jbt capo, kako si se ti to zacopaaaaa 
|
|
Vrh |
|
 |
Ilirk@
|
Naslov: Re: Karizma vs lipota Postano: 15 stu 2010, 16:50 |
|
|
aj maknite majketi ovaj  uvik ga zaminim za ovog  mislit će ljudi da sam ja, inače fina dama, postala najedanput prosta...
|
|
Vrh |
|
 |
Real gone
|
Naslov: Re: Karizma vs lipota Postano: 16 stu 2010, 18:55 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Real gone
|
Naslov: Re: Karizma vs lipota Postano: 16 stu 2010, 19:09 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Real gone
|
Naslov: Re: Karizma vs lipota Postano: 16 stu 2010, 19:59 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Karizma vs lipota Postano: 16 stu 2010, 21:26 |
|
|
same uspaljen'ce na ovoj temi.. i capo.. 
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: Karizma vs lipota Postano: 17 stu 2010, 09:21 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: same uspaljen'ce na ovoj temi.. i capo..  ja sam samo htio pitati jel od ljepote il karizme, pa kako nisam znao odgovor došao sam pitati ovdje. gdje ljudi znaju malo više.
|
|
Vrh |
|
 |
Ilirk@
|
Naslov: Re: Karizma vs lipota Postano: 17 stu 2010, 10:02 |
|
|
caporegime je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: same uspaljen'ce na ovoj temi.. i capo..  ja sam samo htio pitati jel od ljepote il karizme, pa kako nisam znao odgovor došao sam pitati ovdje. gdje ljudi znaju malo više. stvarno? joj, blago meni... da sam znala da si na temu došao nešto naučiti, onda bih ti odgovorila ono što stvarno mislim: kakva ljubav, kakva karizma, samo ti donja udarila u dornju. nije bolest, ali je izlječivo. ne boli, ali je prolazno. i tako to... naime, toliko je moje znanje o tome. inače, da ne bi ostalo zabilježeno, moji ideali ljepote i karizme su (baš tim redom) steve jobs i bill gates.
|
|
Vrh |
|
 |
Ilirk@
|
Naslov: Re: Karizma vs lipota Postano: 17 stu 2010, 10:05 |
|
|
Real gone je napisao/la: Max Ryan (englesko-irsko-poljsko-jevrejskog porekla  ).. i stari kao vino... muškarci su stvarno povlašteni 
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: Karizma vs lipota Postano: 17 stu 2010, 10:34 |
|
|
Ilirk@ je napisao/la: caporegime je napisao/la: ja sam samo htio pitati jel od ljepote il karizme, pa kako nisam znao odgovor došao sam pitati ovdje. gdje ljudi znaju malo više. stvarno? joj, blago meni... da sam znala da si na temu došao nešto naučiti, onda bih ti odgovorila ono što stvarno mislim: kakva ljubav, kakva karizma, samo ti donja udarila u dornju. nije bolest, ali je izlječivo. ne boli, ali je prolazno. i tako to... naime, toliko je moje znanje o tome. inače, da ne bi ostalo zabilježeno, moji ideali ljepote i karizme su (baš tim redom) steve jobs i bill gates. izlječivo? prolazno? relativan pojam. i najteža bolest se izliječi smrću. i život prođe. e sad, nek se izliječi i prođe na ovaj način...... zajebano je to kad se udruže i ljepota i karizma. moš samo spustit gard i pustit da udari svom snagom. interesantno, jednom sam prije deset godina, prvi i zadnji put doživio k.o na nogama. nema boli, samo nagli bljesak bijele svjetlosti i imaš osjećaj da je stalo vrijeme. poznato? ha ha zanimljiv osjećaj (k.o na nogama) nešto poput iskustva pijenja koktela cap. Morgan (0.3 votke i 0.3 ruma pomiješati. uvaljati limun jednom stranom u šećer a drugom u kavu. zatim dobro sažvakati i čekati da se sažvakano pretvori u smjesu. zatim zaliti sa pićem ne eks) jednoglasna ocjena onih koji su iskusili-neponovljivo, neviđeno...al nikad više. 
|
|
Vrh |
|
 |
Ilirk@
|
Naslov: Re: Karizma vs lipota Postano: 17 stu 2010, 10:40 |
|
|
caporegime je napisao/la: moš samo spustit gard i pustit da udari svom snagom. nema boli, samo nagli bljesak bijele svjetlosti i imaš osjećaj da je stalo vrijeme. poznato? ha ha
meni je to poznato, ali ja sam imala osjećaj kao da je nešto prošlo kroz tunel, pa onda neki svitlaci prid očima... 
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: Karizma vs lipota Postano: 17 stu 2010, 10:43 |
|
|
Ilirk@ je napisao/la: caporegime je napisao/la: moš samo spustit gard i pustit da udari svom snagom. nema boli, samo nagli bljesak bijele svjetlosti i imaš osjećaj da je stalo vrijeme. poznato? ha ha
meni je to poznato, ali ja sam imala osjećaj kao da je nešto prošlo kroz tunel, pa onda neki svitlaci prid očima...  nemoj zezat? i ti si greškom popila desni kroše? 
|
|
Vrh |
|
 |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Karizma vs lipota Postano: 17 stu 2010, 10:44 |
|
|
primjećujem među tim slikama blekaste face, niđe karizme..neki tupi pogledi metrogayevi čak bih se usudio reći..
kakva crna karizma u tim natapiranim i napudranim likovima..
karizmu su imali Kirk Douglas, Anthony Hopkins, Fabijan Šovagović, Dragan Nikolić je npr ima, a ne ti nosači ukrštenih torbica preko grudi..
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: Karizma vs lipota Postano: 17 stu 2010, 10:48 |
|
|
clark gable? bata živojinović? fernandel?
|
|
Vrh |
|
 |
Ilirk@
|
Naslov: Re: Karizma vs lipota Postano: 17 stu 2010, 10:54 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: primjećujem među tim slikama blekaste face, niđe karizme..neki tupi pogledi metrogayevi čak bih se usudio reći..
karizmu su imali Kirk Douglas, Anthony Hopkins, Fabijan Šovagović, Dragan Nikolić je npr ima, a ne ti nosači ukrštenih torbica preko grudi.. krik naglas i karizma? dajmenajme... više karizme je imao džon vejn s facom i onim hodom kao da mu je lobotomija napravljena. ok, hopkins je onako luđačka faca i more proć. fabijan je mračan, ali je glumčina na kvadrat. svakako ima karizme, samo je šteta što je nije uspio prinit na dicu. dragan nikolić mi je uvik bio pederast. za njega je čak i bata karizmatičan. kad već pričaš o metroseksualcima (di ih samo viđe?) uostalom, postati glumac u holivudu i kod nas na balkanu, ni blizu nije isto. pogotovu postati zvijezda. a neke zvijezde gore nemaju niti nadnaravnu lipotu niti nesvakidašnji talent. a opet su zvijezde.
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: Karizma vs lipota Postano: 17 stu 2010, 10:57 |
|
|
janko volarić popović? vedran mlikota? bojan navojec? 
|
|
Vrh |
|
 |
Ilirk@
|
Naslov: Re: Karizma vs lipota Postano: 17 stu 2010, 10:57 |
|
|
caporegime je napisao/la: Ilirk@ je napisao/la: meni je to poznato, ali ja sam imala osjećaj kao da je nešto prošlo kroz tunel, pa onda neki svitlaci prid očima...  nemoj zezat? i ti si greškom popila desni kroše?  jok bolan. rodila dite. isto prije deset godina.
|
|
Vrh |
|
 |
Ilirk@
|
Naslov: Re: Karizma vs lipota Postano: 17 stu 2010, 11:00 |
|
|
caporegime je napisao/la: janko volarić popović? vedran mlikota? bojan navojec?  zamisli da dođu na audiciju i moraju otplesati step, napraviti špagu, dvojstruki kolut naprid, otpivat sinatru i grimasama odraditi dvadesetak različitih raspoloženja.
|
|
Vrh |
|
 |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Karizma vs lipota Postano: 17 stu 2010, 11:01 |
|
|
Ilirk@ je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: primjećujem među tim slikama blekaste face, niđe karizme..neki tupi pogledi metrogayevi čak bih se usudio reći..
karizmu su imali Kirk Douglas, Anthony Hopkins, Fabijan Šovagović, Dragan Nikolić je npr ima, a ne ti nosači ukrštenih torbica preko grudi.. krik naglas i karizma? dajmenajme... više karizme je imao džon vejn s facom i onim hodom kao da mu je lobotomija napravljena. ok, hopkins je onako luđačka faca i more proć. fabijan je mračan, ali je glumčina na kvadrat. svakako ima karizme, samo je šteta što je nije uspio prinit na dicu. dragan nikolić mi je uvik bio pederast. za njega je čak i bata karizmatičan. kad već pričaš o metroseksualcima (di ih samo viđe?) uostalom, postati glumac u holivudu i kod nas na balkanu, ni blizu nije isto. pogotovu postati zvijezda. a neke zvijezde gore nemaju niti nadnaravnu lipotu niti nesvakidašnji talent. a opet su zvijezde. sve redom su metrosi. ako nije metros onda ima nešt demonsko u sebi ko onaj Walken.. teško si me razočarala. za real gone mi je jasno..ona živi u metro gradu pa s eprilagođava.. ali ti..u drači odrasla pa mi tamo neke s ukrštenim torbicama na prsima stavlja ko face.. biž bona..
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: Karizma vs lipota Postano: 17 stu 2010, 11:07 |
|
|
Ilirk@ je napisao/la: caporegime je napisao/la: janko volarić popović? vedran mlikota? bojan navojec?  zamisli da dođu na audiciju i moraju otplesati step, napraviti špagu, dvojstruki kolut naprid, otpivat sinatru i grimasama odraditi dvadesetak različitih raspoloženja. ne mogu zamislit. jebiga al ja ih ne mogu zamislit kao išta drugo nego da rade na pokretnoj traci u krašu, ili da dostavljeju pizze, eventualno da rade na šalteru plinare na odjelu pritužbi. balvan ima više glumačkog dara od nabrojane trojke iako oni čak ni ne bi spadali u dno hrvatske glume.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|