|
|
Stranica: 3/5.
|
[ 107 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koje auto je predmet vaših želja? Postano: 21 tra 2012, 23:12 |
|
|
Ovaj ljepotan... 
|
|
Vrh |
|
 |
Glava
|
Naslov: Re: Koje auto je predmet vaših želja? Postano: 21 tra 2012, 23:13 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Ovaj ljepotan...  Vidi se da si covel sirokih pogleda i velikog iskustva.
|
|
Vrh |
|
 |
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Koje auto je predmet vaših želja? Postano: 21 tra 2012, 23:16 |
|
|
Glava je napisao/la: Znalci voze Saab i Subaru, a ako nemaju novca voze taljige inače subaru impreza wrx sti( onaj iz 2007.) mi je izbor odma posle okaša.  predobar auto...
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Koje auto je predmet vaših želja? Postano: 21 tra 2012, 23:21 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Imao sam Audi A6 1996-o godište. I dobijem posao pa mi daju za alat i posao nekog Forda karavan, prešao tek 1500 km, leasing. (oba benzinci)
I sad krenem slušati iste CD-ove kao u mom starom autu. Buka za popizditi, nikako se naviknuti. Ugasim klimu i ventilaciju, mislim zbog toga, ista stvar.
Kako možete reći da Njemci nemaju kvalitetu. Ta doslovce stara kanta od Audija imala bolju zvučnu izolaciju od novog Forda.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koje auto je predmet vaših želja? Postano: 21 tra 2012, 23:22 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: Glava je napisao/la: Znalci voze Saab i Subaru, a ako nemaju novca voze taljige inače subaru impreza wrx sti( onaj iz 2007.) mi je izbor odma posle okaša.  predobar auto... Inače,Subaru je uzeo ime po sazvježđu Bika,na japanskom...
|
|
Vrh |
|
 |
Glava
|
Naslov: Re: Koje auto je predmet vaših želja? Postano: 21 tra 2012, 23:30 |
|
|
Na stranu sto je Subaru bas dobar (osim eksperimentisanja sa dizelima) dozivljaj auta je krajnje subjektivna stvar. U severnoj Africi kultni status ima par modela Nissana koji drugde nisu, u Dubaiju neke Toyote....eto cujem u Hercegovini (zapadnoj valjda) Mercedes, koji je nekad i drugde imao taj status, ali vec dugo ne. Jedini auti prema kojim asam lican su Pezoi, njih ne mogu da smislim.
|
|
Vrh |
|
 |
Glava
|
Naslov: Re: Koje auto je predmet vaših želja? Postano: 21 tra 2012, 23:33 |
|
|
BBC je napisao/la: Imao sam Audi A6 1996-o godište. I dobijem posao pa mi daju za alat i posao nekog Forda karavan, prešao tek 1500 km, leasing. (oba benzinci)
I sad krenem slušati iste CD-ove kao u mom starom autu. Buka za popizditi, nikako se naviknuti. Ugasim klimu i ventilaciju, mislim zbog toga, ista stvar.
Kako možete reći da Njemci nemaju kvalitetu. Ta doslovce stara kanta od Audija imala bolju zvučnu izolaciju od novog Forda. Ford je, za tvoju informazciju, poznat po tome da stedi u procesu proizvodnje. Imas primer portugalske fabrike koja je pravila (i pravi) i VW i Fordove. Tolerancije, materijali,... dosta toga se razlikuje.
|
|
Vrh |
|
 |
Glava
|
Naslov: Re: Koje auto je predmet vaših želja? Postano: 21 tra 2012, 23:34 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: s one strane dinare je napisao/la: inače subaru impreza wrx sti( onaj iz 2007.) mi je izbor odma posle okaša.  predobar auto... Inače,Subaru je uzeo ime po sazvježđu Bika,na japanskom... Eto ti sad.
|
|
Vrh |
|
 |
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Koje auto je predmet vaših želja? Postano: 21 tra 2012, 23:41 |
|
|
koliko god da mi je drag subaru, NIKAD japanac, niti englez, niti francuz, niti talijan, niti amerikanac neće biti kao njemac točka
|
|
Vrh |
|
 |
Glava
|
Naslov: Re: Koje auto je predmet vaših želja? Postano: 21 tra 2012, 23:45 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: koliko god da mi je drag subaru, NIKAD japanac, niti englez, niti francuz, niti talijan, niti amerikanac neće biti kao njemac točka E jebga. Dobro, a terenci? Ja znam, iz licnog iskustva, da je Mitsubishi Triton mrak. Kakav Nemac tu moze da parira?
|
|
Vrh |
|
 |
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Koje auto je predmet vaših želja? Postano: 21 tra 2012, 23:51 |
|
|
Glava je napisao/la: s one strane dinare je napisao/la: koliko god da mi je drag subaru, NIKAD japanac, niti englez, niti francuz, niti talijan, niti amerikanac neće biti kao njemac točka E jebga. Dobro, a terenci? Ja znam, iz licnog iskustva, da je Mitsubishi Triton mrak. Kakav Nemac tu moze da parira? mora da me zajebavaš, nisi čuo za mercedes G klasu? najjači terenac ikad...
|
|
Vrh |
|
 |
Glava
|
Naslov: Re: Koje auto je predmet vaših želja? Postano: 21 tra 2012, 23:54 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: Glava je napisao/la: E jebga.
Dobro, a terenci? Ja znam, iz licnog iskustva, da je Mitsubishi Triton mrak. Kakav Nemac tu moze da parira? mora da me zajebavaš, nisi čuo za mercedes G klasu? najjači terenac ikad... Taj je Austrijanac. Doduse, od nedavno nije ni Austrijanac
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Koje auto je predmet vaših želja? Postano: 22 tra 2012, 01:10 |
|
|
Doterani oldtajmer, po mogućstvu tamnozeleni "Triumph" kabriolet. 
|
|
Vrh |
|
 |
Glava
|
Naslov: Re: Koje auto je predmet vaših želja? Postano: 22 tra 2012, 01:20 |
|
|
teranova je napisao/la: Doterani oldtajmer, po mogućstvu tamnozeleni "Triumph" kabriolet. ...a sustize te IIT guru na Royal Enfield-u 
|
|
Vrh |
|
 |
Glava
|
Naslov: Re: Koje auto je predmet vaših želja? Postano: 22 tra 2012, 01:22 |
|
|
Ovakvog sam omao u porodici: 
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Koje auto je predmet vaših želja? Postano: 22 tra 2012, 01:26 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Koje auto je predmet vaših želja? Postano: 22 tra 2012, 01:29 |
|
|
Glava je napisao/la: s one strane dinare je napisao/la: mora da me zajebavaš, nisi čuo za mercedes G klasu? najjači terenac ikad...
Taj je Austrijanac. Doduse, od nedavno nije ni Austrijanac kako misliš? pojasni malo.
|
|
Vrh |
|
 |
PilotInstruktor
|
|
Pridružen/a: 15 pro 2010, 23:03 Postovi: 571 Lokacija: Kičmanovićevo rodno selo
|
Corvetta Stingray iz 1963.  
_________________ Izlizani ideali i misali po hrvatskin stranputican sokolaške procesije pričešćene demonstracije od vinotočnica do vinotočnica svjetlošću krv časna vijekom navikli trpeć nasljeđivat pogrda balkana.
|
|
Vrh |
|
 |
Glava
|
|
|
 I ovog, bilo mi zao kad su ga prodali
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Koje auto je predmet vaših želja? Postano: 22 tra 2012, 01:37 |
|
|
Prvi auto mojih roditelja, isti takav žuti. 
|
|
Vrh |
|
 |
Glava
|
Naslov: Re: Koje auto je predmet vaših želja? Postano: 22 tra 2012, 01:50 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: Glava je napisao/la: Taj je Austrijanac. Doduse, od nedavno nije ni Austrijanac kako misliš? pojasni malo. Steyr u Gracu u Austriji ga pravi (to je tehnicki isto vozilo kao i Puch iz JNA). Valjda su vec oprestali da ga prave majku mu. vama se mozda cini da je bolji od modernijih Japanaca zato sto se rimski papa vozi u njemu.
|
|
Vrh |
|
 |
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Koje auto je predmet vaših želja? Postano: 22 tra 2012, 02:56 |
|
|
Glava je napisao/la: s one strane dinare je napisao/la: kako misliš? pojasni malo.
Steyr u Gracu u Austriji ga pravi (to je tehnicki isto vozilo kao i Puch iz JNA). Valjda su vec oprestali da ga prave majku mu. vama se mozda cini da je bolji od modernijih Japanaca zato sto se rimski papa vozi u njemu. papa se vozi u modificiranoj ML klasi. ML klasa je SUV, a ne klasičini terenac kao G klasa. Mercedes G klasa je objektivno najkvalitetniji terenac bio, i ostao. G KLASA JE NAJNAGRAĐIVNJI OFFROAD AUTOMOBIL SVIH VREMENA.: http://www.autosport.hr/auto-vijesti/no ... oj-g-klasihttp://www.carlander.ba/automobili/merc ... -magazina/
|
|
Vrh |
|
 |
Glava
|
Naslov: Re: Koje auto je predmet vaših želja? Postano: 22 tra 2012, 03:23 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: Glava je napisao/la: Steyr u Gracu u Austriji ga pravi (to je tehnicki isto vozilo kao i Puch iz JNA). Valjda su vec oprestali da ga prave majku mu. vama se mozda cini da je bolji od modernijih Japanaca zato sto se rimski papa vozi u njemu. papa se vozi u modificiranoj ML klasi. ML klasa je SUV, a ne klasičini terenac kao G klasa. Mercedes G klasa je objektivno najkvalitetniji terenac bio, i ostao. G KLASA JE NAJNAGRAĐIVNJI OFFROAD AUTOMOBIL SVIH VREMENA.: http://www.autosport.hr/auto-vijesti/no ... oj-g-klasihttp://www.carlander.ba/automobili/merc ... -magazina/Slusaj papu nesreco, i on ga je znaci napustio. Nadjoh ovo: Citat: A converted 230 G Geländewagen was built for John Paul II's visit to Germany in 1980.[1] One of the current models is based on a M-Class sports-utility vehicle built in the United States. The ML430-based popemobile was presented to John Paul II in June 2002. A zamisli papu u Japancu, ne ide, nece papa priznati Inace, po legendama o klasicnim terencima, Lada Niva prednjaci
|
|
Vrh |
|
 |
škerac
|
Naslov: Re: Koje auto je predmet vaših želja? Postano: 22 tra 2012, 06:46 |
|
|
Glava je napisao/la: Dobro, a terenci? Ja znam, iz licnog iskustva, da je Mitsubishi Triton mrak. Kakav Nemac tu moze da parira?
Nikakav gospodine Glava! U politici ste jaki, a kao poznavaoc auta niko nemore da vam parira! 
|
|
Vrh |
|
 |
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Koje auto je predmet vaših želja? Postano: 22 tra 2012, 09:56 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 19:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Glava je napisao/la: s one strane dinare je napisao/la: koliko god da mi je drag subaru, NIKAD japanac, niti englez, niti francuz, niti talijan, niti amerikanac neće biti kao njemac točka E jebga. Dobro, a terenci? Ja znam, iz licnog iskustva, da je Mitsubishi Triton mrak. Kakav Nemac tu moze da parira? Bravo to je to,ili recimo jedan mocni Nissan Navara, kaki X5 kaki bakrachi Japsi su carevi,iako ja vozim "svabu"( bembaru serije 5) al ne zato jer je bolji neg sto sam ga dobio u nekoj kompenzaciji...
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|