|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 33 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Male kućne čarolije Postano: 23 kol 2013, 10:36 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
Wind je napisao/la: Briljiram! onda ste se rasporedili kako Bog zapovijeda.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Male kućne čarolije Postano: 23 kol 2013, 10:39 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Wind je napisao/la: Briljiram! onda ste se rasporedili kako Bog zapovijeda. Jel imaš još pitanja Zgabrijel? Ja nemam, čitam između redova!
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Male kućne čarolije Postano: 23 kol 2013, 10:43 |
|
|
Wind je napisao/la: Jel imaš još pitanja Zgabrijel? Ja nemam, čitam između redova! nemam, sve si rekla. nikakve koristi od ovog foruma. nikakav novi trik ne saznah.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Male kućne čarolije Postano: 23 kol 2013, 10:48 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Svi smo mi book worms nigdje majstora
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Male kućne čarolije Postano: 23 kol 2013, 10:52 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Wind je napisao/la: Jel imaš još pitanja Zgabrijel? Ja nemam, čitam između redova! nemam, sve si rekla. nikakve koristi od ovog foruma. nikakav novi trik ne saznah. Konkretno?Nemoj pitati samo oko ženskijeh dužnosti
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Male kućne čarolije Postano: 23 kol 2013, 10:57 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Konkretno?Nemoj pitati samo oko ženskijeh dužnosti rekla sam ti da se ne javljaš. kad mi zatreba mini-elektrana, onda ću tebe zvat. očekivala sam da će forumaši biti malo potrčniji, a ono svi samo za kompom sjede.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Male kućne čarolije Postano: 23 kol 2013, 11:15 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Konkretno?Nemoj pitati samo oko ženskijeh dužnosti rekla sam ti da se ne javljaš. kad mi zatreba mini-elektrana, onda ću tebe zvat. očekivala sam da će forumaši biti malo potrčniji, a ono svi samo za kompom sjede. Ako vas zeza mašina za suđe,konkretno neće da grije vodu,prva pomisao jeste a u pm,otišao grijač ili programator!E,tako sam i ja pomislio,prvi put mi majstor mijenjao programator,pa drugi put ja mijenjao...međutim ima jedan hepek u vidu elektroventila,samo ga mazneš omanjim čekićom i voila-proradi!Valjda zakuje od kamenca i prljave vode,imamo česte redukcije vode. Ako netko bude imao takav problem,nek se javi,slika slijedi...
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Male kućne čarolije Postano: 23 kol 2013, 14:50 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: rekla sam ti da se ne javljaš. kad mi zatreba mini-elektrana, onda ću tebe zvat. očekivala sam da će forumaši biti malo potrčniji, a ono svi samo za kompom sjede. Ako vas zeza mašina za suđe,konkretno neće da grije vodu,prva pomisao jeste jeste a u pm,otišao grijač ili programator!E,tako sam i ja pomislio,prvi put mi majstor mijenjao programator,pa drugi put ja mijenjao...međutim ima jedan hepek u vidu elektroventila,samo ga mazneš omanjim čekićom i voila-proradi!Valjda zakuje od kamenca i prljave vode,imamo česte redukcije vode. Ako netko bude imao takav problem,nek se javi,slika slijedi... Ima nas koji ne psujemo tako to
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|