|
|
Stranica: 6/6.
|
[ 142 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Modni kutak (za žene, a ponekad i za muškarce) Postano: 26 ruj 2016, 21:22 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
pa šta fali? traperice, majica, jakna.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Modni kutak (za žene, a ponekad i za muškarce) Postano: 27 ruj 2016, 00:51 |
|
|
Ne fali ništa, zna to Žozo. Da nisi birala u moje ime (a dobro si odabrala), onda bi bilo ok. Ali da pustimo Žozu, prošla je ponoć a treba spavati i zato za kraj večerašnjeg druženja ostavljam nekoliko vrlo jednostavnih, meni odličnih kombinacija. Prelep džemper, tašna, boje. Jedna od retko dobrih kombinacija farmerki uz visoku potpeticu ali i ostalo. Sklad postignut u potpunosti.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Modni kutak (za žene, a ponekad i za muškarce) Postano: 27 ruj 2016, 11:56 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8402 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
evo nešto. samo bez torbe.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Modni kutak (za žene, a ponekad i za muškarce) Postano: 27 ruj 2016, 12:48 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Ne fali ništa, zna to Žozo. Da nisi birala u moje ime (a dobro si odabrala), onda bi bilo ok. nastavila sam se na tvoj prijedlog iz Kavanice. malo karikirano. i jedno i drugo je odijelo, a razlika drastična. ovo što si stavila je super. naročito srednja fotka. ako ikada prestanem nositi crno, tako ću se odijevati.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Modni kutak (za žene, a ponekad i za muškarce) Postano: 27 ruj 2016, 21:46 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: prugasta odijela. nađoh u Zari dobar sako. nažalost, još nije stigao u dućane, pa ću naručiti online. ako ne bude pasao, mogu ga vratiti. i košulju-haljinu. imam bijelu, sad ću imati i crnu. u njihove hlače ni ne pokušavam ući. španjolski brojevi...
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Modni kutak (za žene, a ponekad i za muškarce) Postano: 29 ruj 2016, 12:04 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: za stvarne žene - kostim. suknja do koljena i vozi. Haljina bez zamerke ali i ona.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Modni kutak (za žene, a ponekad i za muškarce) Postano: 03 lis 2016, 11:42 |
|
|
ova zadnja je prezgodna. 80s all over again. iako su meni sad ove čarape presmiješne. nisam mog'o da odolem, iako nisu kožne. kad sam vidjela ove sitne šljokice na remenčićima, srce mi je poskočilo. imam dva para kožnih čizama otprije, preživjet ću.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Modni kutak (za žene, a ponekad i za muškarce) Postano: 05 lis 2016, 15:22 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Jedna od retko dobrih kombinacija farmerki uz visoku potpeticu ali i ostalo. Sklad postignut u potpunosti.
|
|
Vrh |
|
|
škerac
|
Naslov: Re: Modni kutak (za žene, a ponekad i za muškarce) Postano: 05 lis 2016, 15:36 |
|
|
Ponekad valja nešto i pretrpjeti, npr hod od auta do restorana. Ovako razmišlja prosječna, bez pokrića samouvjerena djevojka. Iako su cipelice mljac.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Modni kutak (za žene, a ponekad i za muškarce) Postano: 06 lis 2016, 09:43 |
|
|
škerac je napisao/la: Ponekad valja nešto i pretrpjeti, npr hod od auta do restorana. Ovako razmišlja prosječna, bez pokrića samouvjerena djevojka. Iako su cipelice mljac. krivo. da je samouvjerena, ne bi se patila u štiklama ako ne želi obuti štikle. pod uvjetom da su štikle neudobne. ove mi izgledaju ok. i slažem se, baš su mljac.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Modni kutak (za žene, a ponekad i za muškarce) Postano: 06 lis 2016, 11:25 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Modni kutak (za žene, a ponekad i za muškarce) Postano: 06 lis 2016, 11:39 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: krivo. da je samouvjerena, ne bi se patila u štiklama ako ne želi obuti štikle. pod uvjetom da su štikle neudobne. ove mi izgledaju ok. i slažem se, baš su mljac. Složila bih se s tobom u vezi samouverenosti. Po mom ukusu model je očajan, od boje do naizgled udobnosti. Tačnije, sama fotografija jasno pokazuje da su sandale neudobne, noga klizi, prsti zgrčeni da ne ispadnu kao i peta koja klizi iz "ležišta", prednji kaiš neravan. Takve ne bih kupila čak ni na petoj rasprodaji. U ovim sandalama može samo da se stoji i slika. Model u sličnom stilu ali zadovoljava kriterijume udobne obuće.
|
|
Vrh |
|
|
škerac
|
Naslov: Re: Modni kutak (za žene, a ponekad i za muškarce) Postano: 06 lis 2016, 20:51 |
|
|
Da li da se upletem u razgovor ili ne?!
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Modni kutak (za žene, a ponekad i za muškarce) Postano: 06 lis 2016, 21:39 |
|
|
Da ispraznim folder. Prelepa jednostavna haljina. Za moj ukus jedina falinka su nabrani uglavljeni rukavi ali ne umanju opšti utisak. Bez zamerke, jednostavno divno:
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Modni kutak (za žene, a ponekad i za muškarce) Postano: 07 lis 2016, 10:17 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Skoro sam ubeđena da se velikom broju muškaraca više dopada od npr. ove plavušice (možda se ponavljam ali ne mari) i meni se više dopada, gdje neće muškarcima. edit: ona punija, ne ova vješalica.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Modni kutak (za žene, a ponekad i za muškarce) Postano: 07 lis 2016, 22:43 |
|
|
Lakše je "vešalici" dodati koji kg nego debeljuci skinuti. Meni je "vešalica" bolja.
|
|
Vrh |
|
|
škerac
|
Naslov: Re: Modni kutak (za žene, a ponekad i za muškarce) Postano: 06 svi 2017, 21:13 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|