SarajkaDjevojka je napisao/la:
Koliko vremena posvecujete ovim aktivnostima ?Desi li vam se ponekad da u nedostatku slobodnog vremena, uskratite sebi kupanje u kadi i zadovoljite se tusiranjem ?

Ljeti kao i tokom toplijih dana uopste se nikako ne kupam, ali zato tusiram se skoro svaki dan, nekad cak i dvaput dnevno, a kosu perem isto svaki dan, dok tokom zime i hladnijih dana uopste rijetko kad se tusiram, ali zato kupam se jednom sedmicno i to izribam se dobro jedno 2-3 sata. Tokom samog kupanja, kao i pranja kose kupke i razne opustajuce mirisne soli ne koristim, ali zato koristim sapun (najcesce srpske proizvodnje, Merima Krusevac), gel za tusiranje (najcesce italijanske proizvodnje) i sampon za kosu (najcesce BiH proizvodnje).
Da li koristite ulja i kreme za njegu lica i tijela ? Koje su vam omiljene vrste ?Navedite primjedbe i sugestije.
Ne koristim niti jednu od krema za lice i njegu tijela, osim losiona poslije brijanja kada se postenski isjecem.

Sto je sa parfemima ? Mijenjate li cesto mirise ili se godinama standardno drzite
istih ?Prednosti i nedostatci ?
Koristim dezodoranse, ali parfeme ponekad, jako rijetko kad. U sustini ne mijenjam miris, desi se ponekad da promijenim, ali uvijek se vracam starom mirisu.

Ja imam istancano culo njuha, koje registrira svaku pa i najmanju promijenu mirisa u prostorijama.Osjetljiva sam na teske i slatkaste mirise, ponekad mi cak izazovu i glavobolju, ako predugo boravim u zatvorenom prostoru, gdje su prisutni.
Vidim, opasna si ti neka doga, coma.

Kupanje u kadi mi je omiljena vrsta aktivnosti.Zbog uzivanja u toploj vodi spremna sam na raznorazne zrtve ( raniji neplanirani povratak sa izlaska, ustajanje sat vremena prije posla i sl )Odabir vrste soli za mene prestavlja mali ritual

Javljam se dobrovoljno da ti budem maser.

Sto ja umijem nekog da izmasiram, to ne moze niko kao ja.

Ja so volim samo na ljeba.