|
|
Stranica: 3/4.
|
[ 93 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 30 srp 2012, 19:39 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Kako da ne, evo drka čovjek po kompu u po ljeta negdje u austrijskoj zabiti, i nosa papuče i čeka kao cuko kad će mu se bacit kakva kost. A jedan Junuz mu ljeto provodi u osunčanoj, vedroj Hercegovini, na pripišaj do mora, gdje se možeš bućnut kad baš je žega. E taj kamen, ta makija, ti požari i njihov miris, kanaderi koji nadlijeću. Doista je diskriminacija prisutna na našim prostorima, neki mogu, neki - ne... Baš si čudan. Nije mi do patnje na preko 40 C, samo ti "uživaj". Meni na telefon kukaju kako jedva preživljavaju, ne ja njima.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 30 srp 2012, 19:44 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
BBC je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Kako da ne, evo drka čovjek po kompu u po ljeta negdje u austrijskoj zabiti, i nosa papuče i čeka kao cuko kad će mu se bacit kakva kost. A jedan Junuz mu ljeto provodi u osunčanoj, vedroj Hercegovini, na pripišaj do mora, gdje se možeš bućnut kad baš je žega. E taj kamen, ta makija, ti požari i njihov miris, kanaderi koji nadlijeću. Doista je diskriminacija prisutna na našim prostorima, neki mogu, neki - ne... Baš si čudan. Nije mi do patnje na preko 40 C, samo ti "uživaj". Meni na telefon kukaju kako jedva preživljavaju, ne ja njima. Šuti, bio si s Ilirkom nasamo, i prič'o... Ma ja, eto ti ne bi u Eraniju, da te žeMa pusti... Ali, neka, kupit će ti laptop. Dobit ćeš ga. Šta sve kuhaš ovih dana, i je li problem zastore oprat, vidim žeMa mi se sa timnajviše muči?
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 30 srp 2012, 19:46 |
|
|
Dosadan si. Ostali Zeničani znaju podjebavati. Samo ti i ovaj što je u Njemačkoj rođen na forumu za kitu.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 30 srp 2012, 19:49 |
|
|
BBC je napisao/la: Dosadan si. Ostali Zeničani znaju podjebavati. Samo ti i ovaj što je u Njemačkoj rođen na forumu za kitu. Ich bin in Deutchland geboren, auch. Stalno se praviš kao da nešto znaš o Ze, kako znaš? Jesi li živio u njoj, imao nekoga, studirao?
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 30 srp 2012, 19:49 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Šuti, bio si s Ilirkom nasamo, i prič'o... ja sam imala zadovoljstvo s njegovom gospođom nekoliko puta popit kavu. on ipak nije papak ko neki koji od žene ne smiju ni pozvat na kavu ni kad prolaze kraj mene na 50 metara. rekla sam ti, na krivog si se namjerio.
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 30 srp 2012, 19:51 |
|
|
Znam. Jer sam sa sa Zeničanima puno družio, napijao, kršio zakone, klimao glavom na njihove šuplje i laži dižući im ego da misle kako znaju slagati priče.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 30 srp 2012, 19:55 |
|
|
Ilirk@ je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Šuti, bio si s Ilirkom nasamo, i prič'o... ja sam imala zadovoljstvo s njegovom gospođom nekoliko puta popit kavu. on ipak nije papak ko neki koji od žene ne smiju ni pozvat na kavu ni kad prolaze kraj mene na 50 metara. rekla sam ti, na krivog si se namjerio. Pa i to mu mora ispitat? A jadan sam ti! Kuku-lele. Pa smije li taj išta na svoju ruku? Pitam se je li mu radi revizijiu ovih 17k postova, jer ako radi, crkne garant. Em su šuplji, ponavljaju se i napadaju uvijek isto. Dosadno...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 30 srp 2012, 20:05 |
|
|
A što si ti ljut. Krivo ti što ne vodiš na anketi.
Ako misliš podjebavati uči od Emt.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 30 srp 2012, 20:19 |
|
|
Ma osjećam neku empatiju prema tebi, pa nikako da odem "do kraja", uvijek potegnem ručnu. Znaju oni koji su se sukobljavali sa mnom što je Juka kad popizdi. Meni jednostavno nisi iritantan.
Imaš jednu prednost doduše, upoznao si Ilirku, i manu, žena ti za to zna pa si na 0.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 30 srp 2012, 21:04 |
|
|
Citat: Došla žena u posjetu mužu zatvoreniku, pa ga pita: – Kako se osjecaš, dragi? – Kao kod kuce – rece zatvorenik. – Baš se radujem, a kako to kao kod kuce? – Pa ovako: jelo je neukusno, roba neispeglana,nema seksa, a ne smijem nikuda izlaziti!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 30 srp 2012, 21:43 |
|
|
Zbunjen si. Sad ti se vratili Srbi pa si još više zbunjen. Sad će ih Emt još više privući.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 30 srp 2012, 21:52 |
|
|
BBC je napisao/la: Zbunjen si. Sad ti se vratili Srbi pa si još više zbunjen. Sad će ih Emt još više privući. Nisu nikad ni otišli... Mene samo zanima kakva je tvoja veza s njima, Vlajki je k. za te.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 30 srp 2012, 21:55 |
|
|
Junuze, BBC je nas agent za podjebavanje Bosnjaka na ovom forumu.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 30 srp 2012, 21:58 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: BBC je napisao/la: Zbunjen si. Sad ti se vratili Srbi pa si još više zbunjen. Sad će ih Emt još više privući. Nisu nikad ni otišli... Mene samo zanima kakva je tvoja veza s njima, Vlajki je k. za te. Suživot i zajednička država. I borba protiv Bošnjaka fašista.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 30 srp 2012, 22:01 |
|
|
Da ti nisi Srbnjak kao ja Hercnjak?!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 30 srp 2012, 22:02 |
|
|
Tko minimalizira bošnjački fašizam i sam je vjerojatno fašist.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 30 srp 2012, 23:28 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21063 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
Moja sugestija se odnosi na prisutnu gospodu forumase (BBC-a i Junuz-a) .
Dakle, momci " harmonizirajte " ili relaksirajte medjusobne odnose, ako ni zbog cega drugog, a onda zbog nas kojima ste kul, te smo u nedoumici i ne mozemo da se svrstamo ni na ciju stranu.
Ti BBC, nisi zaboga srpski odvjetnik, prelazi pomalo u dosadu to tvoje provociranje Bosnjaka sa Srbima, a nitko te ionako ozbiljno vise ne shvata.Zato relax.Može ?
Kupicu ti Sahar tortu ;D
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 30 srp 2012, 23:47 |
|
|
Ma ne daj mu ribu, kao ova njegova, nego štap za pecanje. Daruj mu set za izradu torti.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 30 srp 2012, 23:52 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21063 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
Evo kalup za kuglof, to je modernije.A može i duze stojati od torte.BBC, hodi da vjezbas !:)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 31 srp 2012, 00:49 |
|
|
A kad je žena pokorna mužu kako nema neki pogrdan naziv?Moj stari nije bio papučar pa neću ni ja, genetski je to.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 31 srp 2012, 08:21 |
|
|
Najjače mi je kad je prijatelj priča kako mu mater mora ćaći natoč vodu u kadu za kupanje, pa onda prstom provjeravat kad je dobra temperatura, pa ga zvat. Eh, bila dobra vremena, prošla...
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 31 srp 2012, 09:26 |
|
|
Moram vam odati tajnu dragi muški forumasi.U principu svi ste papucari, na ovaj ili onaj nacin.Razlika je u tome jedino, sto su neke zene dovoljno pametne da vas zavaraju.Te se pojedinci osjecate kao " glava kuce ", no zena je uvijek vrat.
Ne moramo jelte biti stručnjaci za anatomiju, da bi znali sto to pokreće i usmjerava glavu u zeljenim pravcima.Dakle....:)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 31 srp 2012, 09:40 |
|
|
Pitanje je samo, gdje je ta glava...
|
|
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 31 srp 2012, 09:54 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pitanje je samo, gdje je ta glava... e u tom se i stvoritelj dvoumio, zato danas imate dvi. jednom mislite, drugom osjećate..
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 31 srp 2012, 09:56 |
|
|
U tvojim godinama bi trebala biti na ramenima.Inace bi svaka druga opcija bila porazavajuca, za tebe kao zrelog, odgovornog i pametnog muskarca. Ili sam se ja prevarila u procjeni ?Sto je naravno vrlo lako moguce Demantiraj se zato odmah ! Zarad citateljstva i obozavateljki.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|