|
|
Stranica: 6/7.
|
[ 173 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Sayuri
|
Naslov: Re: Pas je najbolji čovjekov prijatelj Postano: 03 sij 2015, 18:07 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Kako nikad nisi cuo zvuk iz nje, zar nikad nije zavijala po noci
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Pas je najbolji čovjekov prijatelj Postano: 03 sij 2015, 18:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
E to ne znam. Jer ja nisam u istoj kuci kad dodjem. A s obzirom da je to u sred sume bude svakakvih zavijanja, pa ko ce znati od koga je sta. Ali svi ti psi su mi simpaticni (i vucica naravno) i svako sa svojom osobnosti. Bas sam ih se sjetio zbog ove teme. Nisam ih vec neko vrijeme vidio, moram otici na proljece.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pas je najbolji čovjekov prijatelj Postano: 13 sij 2015, 14:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Znao sam da nisam pogriješio jer nisam kupio ćuku s obzirom da me nema kući. Ovo je ipak mučenje jadnog stvorenja ako te nema kući 12 i više sati dnevno.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Pas je najbolji čovjekov prijatelj Postano: 13 sij 2015, 14:50 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Znao sam da nisam pogriješio jer nisam kupio ćuku s obzirom da me nema kući. Ovo je ipak mučenje jadnog stvorenja ako te nema kući 12 i više sati dnevno
Box u vrtu?Ograda oko kuće?
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pas je najbolji čovjekov prijatelj Postano: 13 sij 2015, 14:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ne mogu, imam lošu konfiguraciju u dvorištu (nije dozvoljena trava a i popriličan je pad), a često padnu i poveće grane odozgo kad malo zapuše jer su drveća svugdje.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Pas je najbolji čovjekov prijatelj Postano: 13 sij 2015, 15:47 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ministry of Sound je napisao/la: Znao sam da nisam pogriješio jer nisam kupio ćuku s obzirom da me nema kući. Ovo je ipak mučenje jadnog stvorenja ako te nema kući 12 i više sati dnevno.
Nije to mučenje, slično se ponašaju i u divljini kad izgube svoj čopor iz vida. Inače po njegovom ponašanju bih baš rekao da ga je prije rijetko ostavljao samog. Nakon kratko vremena legnu i spavaju.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Pas je najbolji čovjekov prijatelj Postano: 04 sij 2016, 11:42 |
|
|
Citat: Pogledajte reakciju zlostavljanog malenog psa kojeg po prvi put miluju!
Gotovo svakodnevno možemo vidjeti, ali i čuti za nove slučajeve zlostavljanja životinja, kako u Bosni i Hercegovini, tako i u svijetu.
Ipak jedan snimak koji je postao viralan krajem prošle godine, tačnije 31. decembra najbolje pokazuje kako izgleda potpuno prestrašen pas nakon što je zlostavljan kao štene.
Naime, mješanka po imenu Priscilla je zlostavljana, a na video snimku se može vidjeti kako je reagovala kada je jedna žena pokušala pomilovati psa. U prvi mah počela je cviliti i zavijati od straha jer je mislila kako će je žena udariti.
Nakon nekoliko trenutaka Priscilla se opustila i prihvatila novu vlasnicu, a u istom snimku se može i vidjeti kako se igra i uživa i pažnji svoje vlasnice.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pas je najbolji čovjekov prijatelj Postano: 12 sij 2016, 15:54 |
|
|
Držanje ovakvog psa u stanu, bez društva je ništa drugo nego mučenje, zamisli ovako 10-12 sati dnevno čekati gospodara, koji mu predstavlja sve u životu.
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Pas je najbolji čovjekov prijatelj Postano: 12 sij 2016, 15:58 |
|
|
ne znam brate bezze mi je ta fora s pascadima
hajd macu inekako..one su simpa i ne smrde ali kerovi bazde ba ukoliko nisu tamo neke izpederisane pudlice i slicno
_________________ Recte facti fecisse merces est.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Pas je najbolji čovjekov prijatelj Postano: 12 sij 2016, 20:24 |
|
|
granica je napisao/la: ne znam brate bezze mi je ta fora s pascadima
hajd macu inekako..one su simpa i ne smrde ali kerovi bazde ba ukoliko nisu tamo neke izpederisane pudlice i slicno Prljava životinja to, piše u Kuranu Ma ne smrde toliko, baš kada im se približiš da ih pomaziš osjetiš malo, ali i to ovisi od pasmine.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Pas je najbolji čovjekov prijatelj Postano: 12 sij 2016, 20:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24102 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Nijemci sve više zabranjuju pse u stanovima držati. Samo mačke. Za psa moraš imati kuću s dvorištem.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Pas je najbolji čovjekov prijatelj Postano: 12 sij 2016, 20:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24102 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Može li mi itko od ovih znalaca reći o labradoru, pošto imam preporuku za kupiti?
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Pas je najbolji čovjekov prijatelj Postano: 12 sij 2016, 20:45 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Nikakve razlike u odnosu kao kad ostaviš dijete u sobi samo, da uči za školu. Dosadno mu i tužno, ali tko ga hebe to se mora odraditi. Ne može pas dobiti sve što poželi. U biti da im se pusti na volju najradije bi živjeli sa skitnicama, jer su ovi vječito vanka i lampaju okolo.
Isto je i sa djecom, ako se sjećate kad ste bili mali. Uvijek ste imali osjećaj da se sva druga djeca u ulici igraju, a vi iz ovog ili onog razloga morate biti doma. Takav je život, ni psi ne mogu dobiti sve što žele. To se kompenzira veseljem kad se vlasnici vrate. A isto se raduju izbivao ti 5 minuta, ili 5 sati, bez blefiranja.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Pas je najbolji čovjekov prijatelj Postano: 26 sij 2016, 23:11 |
|
|
lider30 je napisao/la: Može li mi itko od ovih znalaca reći o labradoru, pošto imam preporuku za kupiti? A za koju svrhu ti treba pas?
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Pas je najbolji čovjekov prijatelj Postano: 26 sij 2016, 23:39 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: A za koju svrhu ti treba pas? Hoću da imam 2 prijatelja. Samo trebamo temperamente uskladiti.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Pas je najbolji čovjekov prijatelj Postano: 27 sij 2016, 11:38 |
|
|
Wind je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: A za koju svrhu ti treba pas? Hoću da imam 2 prijatelja. Samo trebamo temperamente uskladiti. To i jeste problem.U većini slučajeva ljudi odaberu psa koji im ne odgovara.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Pas je najbolji čovjekov prijatelj Postano: 27 sij 2016, 11:46 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17413 Lokacija: יום טוב
|
Mar-kan je napisao/la: Wind je napisao/la: Hoću da imam 2 prijatelja. Samo trebamo temperamente uskladiti. To i jeste problem.U većini slučajeva ljudi odaberu psa koji im ne odgovara. koji bi meni odgovarao?
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Pas je najbolji čovjekov prijatelj Postano: 27 sij 2016, 11:48 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: To i jeste problem.U većini slučajeva ljudi odaberu psa koji im ne odgovara.
koji bi meni odgovarao?
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Pas je najbolji čovjekov prijatelj Postano: 27 sij 2016, 11:53 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: koji bi meni odgovarao? misliš da se ne bih bojala drogiranog psa? zanemarit ću naziv slike - za tvoje dobro.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Pas je najbolji čovjekov prijatelj Postano: 27 sij 2016, 12:09 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: misliš da se ne bih bojala drogiranog psa? zanemarit ću naziv slike - za tvoje dobro. Tko ima uvjete,njemački ovčar.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Pas je najbolji čovjekov prijatelj Postano: 27 sij 2016, 12:13 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Tko ima uvjete,njemački ovčar.
uvijek.
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Pas je najbolji čovjekov prijatelj Postano: 27 sij 2016, 14:07 |
|
|
lider30 je napisao/la: Može li mi itko od ovih znalaca reći o labradoru, pošto imam preporuku za kupiti? Labradori su prekokrasni... ali ovisi za što ti treba pas. Ako trebaš čuvara, onda su beskorisni.. Labradori su igralice i mazilice, izrazito dobroćudna pasmina, idealni za obitelji s malom djecom, vole brćkanje u vodi... Naš je doduše u tome iznimka, jer je kao mali pao u zaleđeni bazen, pa ga sad izbjegava u širokom luku.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pas je najbolji čovjekov prijatelj Postano: 27 sij 2016, 14:30 |
|
|
Australian Cattle Dog, može plavi ili crveni. Inteligentni, lijepi, samo su puni energije, pa ne bi preporučio za stan.
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Pas je najbolji čovjekov prijatelj Postano: 27 sij 2016, 15:26 |
|
|
_________________ ...Little mirrror on the wall Who's the worst of them all? ...
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Pas je najbolji čovjekov prijatelj Postano: 27 sij 2016, 15:30 |
|
|
jel to chow chow? presmiješan je.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|