|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 31 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Postavite sliku svoga dvojnika Postano: 05 ruj 2024, 18:29 |
|
|
Brane je napisao/la: Karabaja stavio nekog random lika i otvorio temu na koju poznatu osobu ličite Jel to neki glumac? Vjerovatno iz sapunica koje ja negledam pa ispadam staromodan. Drugi su rekli ne ja. Stariji ljudi na poslu su rekli da sam isti lik iz serija Krvavo Cvijece. Nakon guglanja to je ovaj lik, Baris Baktas. Nisu puno pogrijesili, razlika je sto nosim.naocare i imam svjetlije oci. Sta cu, nisam ja kriv 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Salivator
|
Naslov: Re: Postavite sliku svoga dvojnika Postano: 17 stu 2025, 17:22 |
|
|
_________________ Step by step, heart to heart Left, right, theft We all fall down...like toy soldiers
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Postavite sliku svoga dvojnika Postano: 17 stu 2025, 18:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63556 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Kad sam bio mlađi uspoređivali me s Borisom Novkovičem, sad kad sam stariji s Andrijom Miloševićem, pomalo sličimo, nego više to ljude odvuče na tu stranu zbog sličnog tipa šege.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Salivator
|
Naslov: Re: Postavite sliku svoga dvojnika Postano: 17 stu 2025, 18:43 |
|
|
dudu je napisao/la: Kad sam bio mlađi uspoređivali me s Borisom Novkovičem, sad kad sam stariji s Andrijom Miloševićem, pomalo sličimo, nego više to ljude odvuče na tu stranu zbog sličnog tipa šege. Ni ti, poput Borisa, ne znaš pjevati? :)
_________________ Step by step, heart to heart Left, right, theft We all fall down...like toy soldiers
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Postavite sliku svoga dvojnika Postano: 17 stu 2025, 18:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63556 Lokacija: DAZP HQ
|
Salivator je napisao/la: dudu je napisao/la: Kad sam bio mlađi uspoređivali me s Borisom Novkovičem, sad kad sam stariji s Andrijom Miloševićem, pomalo sličimo, nego više to ljude odvuče na tu stranu zbog sličnog tipa šege. Ni ti, poput Borisa, ne znaš pjevati? :) Isto kao i on nogometaš i pjevač u pokušaju. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Postavite sliku svoga dvojnika Postano: 17 stu 2025, 20:03 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8180 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Meni vele da sličim na mladog Jarnija. Bolji sam nogometaš od tebe. 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|