|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 60 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Postotak svadbi u BiH sa već "napumpanom" mladom? Postano: 09 svi 2013, 09:22 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20924 Lokacija: među zvijezdama
|
MRSHO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Pa ono, voli da se slika oznojen pred ogledalima u teretani :) Dobar ili loš znak ?
Loš znak je da tako loše poznaješ Ministra, staru šovinjaru Ovako od prilike izgledaju njegovi komentari kad razmatramo žene Sve je moguće dragi Mrsho pa i to da ja blagonaklono tumačim njegove ispade. Uglavnom, na ovoj temi svi polaze od pogrešnih pretpostavki.Valjda zbog diskutabilnog naslova i sugestija samog autora. Da uzmemo za polaznu osnovu mušku ulogu u ovoj priči.Muškarci od 30 do 35 godine trebali bi u osnovi biti spremni za manje kompromise u vezama.Obzirom da su društvene norme trenutno učinile prihvatljivim veze gdje se smatra normalnim da uspješna i samosvijesna zena ima ljubavnu vezu i sa desetak godina mladjim muškarcem ova teza zvuči sasvim prihvatljivo i rekla bih normalno. Dakle, patrijahalno muško -zenski odnos gdje je muškarac nuzno stariji od partnerice stvar je prošlosti. Nazalost, muškarcima preko 34 ili 35 pa do početka četrdesetih godina koji zive u iluzijama kako još uvijek prestavljaju pozeljan izbor nekoj šesnoj dvdesetčetverogodišnjakinji ili dvadesetpetogofišnjakinji slijedi hladan tu.Obzirom na kašnjenje trebali bi se zadovoljiti nekom friško razvedenom raspuštenicom ili udovicom svojih godina kako i priliči. Jaz generacija izmedju sredovječnog muškarca i mlade zene moze biti porazavajući za muški ego, te ostaviti poslijedice u svakom budućem odnosu .Takve veze su u principu osudjene na propast, obzirom da sredoviječni muškarac teško moze pratiti mladu partnericu ...odnosno mladju desetak ili petnestak godina. Sadrzaj šerpe, lonca i tepsije zenama postaje adut u kasnim tridesetim a sigurno tako i trudnoća namjerna ili slučajna Ne vidim razloga prije koristiti takve adute u igri.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Postotak svadbi u BiH sa već "napumpanom" mladom? Postano: 09 svi 2013, 10:00 |
|
|
Gdje ti živiš.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Postotak svadbi u BiH sa već "napumpanom" mladom? Postano: 09 svi 2013, 13:15 |
|
|
doc je napisao/la: Gdje ti živiš. Što je bilo Doc ?Nije valjda da sam ti pogodila svojim upisom ego odnosno starosnu strukturu ?Nije bilo namjerno :) Uglavnom ja zivim u EU.Ako zeliš mozemo moju tvrdnju i teoretski dokazati i oboriti takodje teoriju o vjenčanju u blagoslovenom stanju kao nekoj praksi..Mladić sa 22 ili 23 godine, obrazovan, kulturan i pametan za PET ili Šest godina tek će biti u najvećem naponu intelektualne i fizičke snage.Dok jedan tridesepetogodišnjak prirodno iz godine u godinu prema četrdesetim stagnira i fizički i psihički.Počesto je " potrošen i emotivno "te ako je dugogodišnji samac takodje je i rob navika.Što je dugoročno prihvatljivija i bolja opcija za neku djevojku na prelazu u drugu polovinu dvadesetih ?:D Ako se već zena odluči za opciju B, uvijek postoji rizik da će i u najboljim godinama biti prisiljena odgajati SAMA djecu.( zbog raznoraznih fizičkih ili zdravstvenih komponenata muza u poodmaklim godinama i sl ) To su činjenice.Zato je opet povoljnija opcija A Kako god procijenio,zaključak se sam nameće.Mladji muškarci čak i materijalno slabije situirani su dobitna kombinacija za vezu i brak.Nisu robovi navika, predrasuda i emotivno su puno otvoreniji i iskreniji.Trudnoću bi sigurno smatrali bozijim blagoslovom a ne podvalom na putu do bračne zajednice
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Postotak svadbi u BiH sa već "napumpanom" mladom? Postano: 09 svi 2013, 13:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59993 Lokacija: DAZP HQ
|
dobro rezoniraš Sarajka, tako je i meni otprilike objašnjeno kad sam bio upecan s 24 godine u mrežu, kao iskren sam, pomalo idealističan, prihvaćam ljude kakvi jesu, nemam skrivenih motiva, naravno pored najvažnijeg, lep ko greh.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Postotak svadbi u BiH sa već "napumpanom" mladom? Postano: 09 svi 2013, 13:38 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Sadrzaj šerpe, lonca i tepsije zenama postaje adut u kasnim tridesetim a sigurno tako i trudnoća namjerna ili slučajna Ne vidim razloga prije koristiti takve adute u igri. Sadržaj šerpe postaje adut kad vam se sise otegnu a guzu i butove obložite celulitom....
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Postotak svadbi u BiH sa već "napumpanom" mladom? Postano: 09 svi 2013, 13:41 |
|
|
jadna mu majka ko zaglavi s narančinom kožom, mene nikakva šerpa ne bi zadržala.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Postotak svadbi u BiH sa već "napumpanom" mladom? Postano: 09 svi 2013, 13:49 |
|
|
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Postotak svadbi u BiH sa već "napumpanom" mladom? Postano: 09 svi 2013, 13:55 |
|
|
MRSHO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Sadrzaj šerpe, lonca i tepsije zenama postaje adut u kasnim tridesetim a sigurno tako i trudnoća namjerna ili slučajna Ne vidim razloga prije koristiti takve adute u igri. Sadržaj šerpe postaje adut kad vam se sise otegnu a guzu i butove obložite celulitom.... Duboko očajanje zaista jedino je pojašnjenje " hvatanja " muškarca kulinarskim čarolijama ili namjernom odnosno " slučajnom " trudnoćom Pored već tvojih navedenih razloga i biološki sat moze biti jedan od zenskih prioriteta koji bi zenu mogao postaći na neki od očajnih poduhvata ( šerpa, tepsija, lonac - naduvani stomak ) U principu nama s dobrim mirazom, ne treba ništa.Tako da ja opušteno pristupom problematici @dudu Evo :) Bio sam naivan, zaljubljen i mlad imao sam djevojku, pamtim je i sad bio sam naivan, zaljubljen i mlad imao sam djevojku, volim je i sad
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Postotak svadbi u BiH sa već "napumpanom" mladom? Postano: 09 svi 2013, 14:07 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: doc je napisao/la: Gdje ti živiš. Što je bilo Doc ?Nije valjda da sam ti pogodila svojim upisom ego odnosno starosnu strukturu ?Nije bilo namjerno :) Ma nego da si pogodila. Ti pogađaš i tamo gdje ne gađaš.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Postotak svadbi u BiH sa već "napumpanom" mladom? Postano: 09 svi 2013, 14:16 |
|
|
doc je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Što je bilo Doc ?Nije valjda da sam ti pogodila svojim upisom ego odnosno starosnu strukturu ?Nije bilo namjerno :)
Ma nego da si pogodila. Ti pogađaš i tamo gdje ne gađaš. Imaš još vremena.Zaprosi je ako nisi, napravi neku ekstra romantičnu gestu.Već sutra moze biti kasno pa da te zamijeni sa nekim mladjim primjerkom muškog roda. Ne trebaš rizikovati. A ni BBC takodje :) Junuz pogotovo !
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Postotak svadbi u BiH sa već "napumpanom" mladom? Postano: 09 svi 2013, 14:20 |
|
|
Ja sam mlađi, draga, ja sam mlađi. Da me zamjeni sa još mlađim već bi je čudno gledali.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Postotak svadbi u BiH sa već "napumpanom" mladom? Postano: 09 svi 2013, 14:31 |
|
|
doc je napisao/la: =)) Ja sam mlađi, draga, ja sam mlađi. Da me zamjeni sa još mlađim već bi je čudno gledali. Uglavnom prenešena ti je zivotna mudrost tvoje bolje polovine, kao i dudu- u, nemate razloga za zaljenje.Izgledate ovako okativno mentalno kao četrdesetpetogodišnjaci.A fizički macani u najboljim godinama. Di će te bolju kombinaciju ?:D Sad sumnjam da i Zadar nije našao neku pokroviteljicu takvog tipa on izgleda psihički kao 35- godišnjak ?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Postotak svadbi u BiH sa već "napumpanom" mladom? Postano: 09 svi 2013, 14:40 |
|
|
Vidiš kako smo napredni. A još malo pa ćemo i mi živjeti u EU. Zašto smo nas dvojca starci, a Zadar je u najboljim godinama molim te lijepo?! Oho!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Postotak svadbi u BiH sa već "napumpanom" mladom? Postano: 09 svi 2013, 14:43 |
|
|
U mentalnom smislu Doc, a fizički ste macani i po ! Zadar je najmladji od vas zato sam ga okarakterizirala kao tridesetpetogodišnjaka a vas kao četrdesetpetogodišnjake u mentalnom pogledu. Moj Mrsho je u skladu sa svojim godinama.Vidi se da nije korišten kao mladji model Ostao je uskraćen za " zivotnu mudrost ".Kad bubne zemlja se trese Kao maloprije poredjenje sa grudima.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Postotak svadbi u BiH sa već "napumpanom" mladom? Postano: 09 svi 2013, 14:51 |
|
|
Pa u mentalnom i mislim. Zadar je imao 35 u sedmom razredu osnovne draga moja. Neka te ne zavara njegov opušteniji nastup na forumu. To mi je ispušni ventil i opuštenije od toga nema. U RL je to red, rad i disciplina. Dobro na dalmatinski način. Što se MRSHE tiče dao bi ja svu pamet svijeta da imam tu karizmu. Uostalom ne znam kako nas dječački zaigrane smatraš mentalnim starcima.
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Postotak svadbi u BiH sa već "napumpanom" mladom? Postano: 09 svi 2013, 14:59 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8173 Lokacija: Republic of Srpska
|
Sve rekao o ženama!
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Postotak svadbi u BiH sa već "napumpanom" mladom? Postano: 09 svi 2013, 15:00 |
|
|
Ma kakvi mentalni starci, daleko bilo Doc ! Više bi vas definirala kao momke psihičke zrelosti nekoliko koraka ispred svojih generacija.Što je pozitivno.A Zadar je fenomen Što se tiče Mrshine karizme za nju su Zlovenke zasluzne...Prekaljen je postao upravo rad njih, ups mislim karizmatičan !
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Postotak svadbi u BiH sa već "napumpanom" mladom? Postano: 09 svi 2013, 15:33 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: U principu nama s dobrim mirazom, ne treba ništa.Tako da ja opušteno pristupom problematici Kakvu vrijednost ima miraz okružen srpskim položajima na okolnim brdima Jedino ako misliš faćat ministra i pod miraz smatraž mirnu oazu Herceg-Bosanskog mora...
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Postotak svadbi u BiH sa već "napumpanom" mladom? Postano: 09 svi 2013, 15:39 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8173 Lokacija: Republic of Srpska
|
Sarajki da nije malih,izgledi bi bili veći.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Postotak svadbi u BiH sa već "napumpanom" mladom? Postano: 09 svi 2013, 15:43 |
|
|
doc je napisao/la: Što se MRSHE tiče dao bi ja svu pamet svijeta da imam tu karizmu.
Uostalom ne znam kako nas dječački zaigrane smatraš mentalnim starcima. Ja bi svoju karizmu dao da su svi Zegejevci kao ti
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Postotak svadbi u BiH sa već "napumpanom" mladom? Postano: 09 svi 2013, 16:00 |
|
|
MRSHO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: U principu nama s dobrim mirazom, ne treba ništa.Tako da ja opušteno pristupom problematici Kakvu vrijednost ima miraz okružen srpskim položajima na okolnim brdima Jedino ako misliš faćat ministra i pod miraz smatraž mirnu oazu Herceg-Bosanskog mora... A kaj bum Srbeki delali ? Na pragu EU moraju se civilizirano ponašati Nije miraz samo u Šeheru, i ovdje su taji dragom prošle godine pune muka !!! Što se tiče hercegbosanskog mora, mene Dubrovnik nekako više privlači od Neuma.A ministra svakako mislim faćat da mi ledja maze, namiješta suncobran i lezaljku i donosi osvjezenje.Šta ću, uvijek ga zamišljam u nekim fizičkim radnjama.Isto kao VI muški što volite gledati dobre zenske kako vam peru vjetrobranska stakla, aute i sl. Griješna sam
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Postotak svadbi u BiH sa već "napumpanom" mladom? Postano: 09 svi 2013, 16:08 |
|
|
imam dojam da bi emt obrisala pod s Ministrom da može.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Postotak svadbi u BiH sa već "napumpanom" mladom? Postano: 09 svi 2013, 16:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
To je naša interna zajebancija, kako bi se paranoicima pričinilo da sam krenuo Aztecovim stazama revolucije, i kako bi ljudi u mojim stavovima tražili neke "izdajničke" prosarajevske nakane i favoriziranje. Mislim da je već upalilo sa nekim Srbima (terom).
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Postotak svadbi u BiH sa već "napumpanom" mladom? Postano: 09 svi 2013, 16:16 |
|
|
Ne bi, pustila bi njega da sam briše pod bukvalno.Samo bi gledala
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Postotak svadbi u BiH sa već "napumpanom" mladom? Postano: 09 svi 2013, 16:20 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: To je naša interna zajebancija, kako bi se paranoicima pričinilo da sam krenuo Aztecovim stazama revolucije, i kako bi ljudi u mojim stavovima tražili neke "izdajničke" prosarajevske nakane i favoriziranje. Mislim da je već upalilo sa nekim Srbima (terom). Kakva zezancija ? Ti si u gorem stadiju " izdajništva " od Azteca, lijepo priznaj da se ne bi šesne hercegbosanke uzalud nadale. Kuhan si ko onaj zabac iz priče !
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 16 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|