|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 35 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Aztec
|
Naslov: Re: Povrat poreza (VAT) iz EU Postano: 22 lip 2014, 22:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Ma nekako sumnjam da ce javiti.  A i, opet bi se isplatilo (ovisno o cijeni) jer mislim da mozes unijeti negdje do 250 KM vrijednosti kad nosis sa sobom bez da se carini, do 50 KM kad ti dolazi postom.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Povrat poreza (VAT) iz EU Postano: 22 lip 2014, 22:44 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17438 Lokacija: יום טוב
|
Aztec je napisao/la: Ma nekako sumnjam da ce javiti.  A i, opet bi se isplatilo (ovisno o cijeni) jer mislim da mozes unijeti negdje do 250 KM vrijednosti kad nosis sa sobom bez da se carini, do 50 KM kad ti dolazi postom. to nikad ne znaš. ja sam prije par godina kupila nekakve platnene tenisice za desetak funti i zvali me na Carinu da donesem račun.  mislim, možeš probati, nije da ništa ne košta. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Povrat poreza (VAT) iz EU Postano: 22 lip 2014, 22:51 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Aztec je napisao/la: Ma nekako sumnjam da ce javiti.  A i, opet bi se isplatilo (ovisno o cijeni) jer mislim da mozes unijeti negdje do 250 KM vrijednosti kad nosis sa sobom bez da se carini, do 50 KM kad ti dolazi postom. to nikad ne znaš. ja sam prije par godina kupila nekakve platnene tenisice za desetak funti i zvali me na Carinu da donesem račun.  mislim, možeš probati, nije da ništa ne košta.  Na koju su te carinu zvali? Jer se ta vrijednost uopce ne carini.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Povrat poreza (VAT) iz EU Postano: 22 lip 2014, 22:54 |
|
|
Aztec je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: to nikad ne znaš. ja sam prije par godina kupila nekakve platnene tenisice za desetak funti i zvali me na Carinu da donesem račun.  mislim, možeš probati, nije da ništa ne košta.  Na koju su te carinu zvali? Jer se ta vrijednost uopce ne carini. pa ovu u ZG. ne samo da se ne carini, bilo je dovoljno da pogledaju račun u paketu. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Povrat poreza (VAT) iz EU Postano: 22 lip 2014, 22:54 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Aztec je napisao/la: Na koju su te carinu zvali? Jer se ta vrijednost uopce ne carini.
pa ovu u ZG. ne samo da se ne carini, bilo je dovoljno da pogledaju račun u paketu.  a je li to postom doslo ili si unijela sa sobom?
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Povrat poreza (VAT) iz EU Postano: 22 lip 2014, 22:56 |
|
|
Aztec je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: pa ovu u ZG. ne samo da se ne carini, bilo je dovoljno da pogledaju račun u paketu.  a je li to postom doslo ili si unijela sa sobom? poštom. rekoh da sam naručila. edit: pardonček, vidim da sam napisala "kupila". ali funte su, možeš zaključiti da je naručeno iz UK.
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Povrat poreza (VAT) iz EU Postano: 22 lip 2014, 22:58 |
|
|
Nije da je bitno za ovaj slucaj... Al ako cemo posteno nisi rekla.  EDIT: Da, da...  Al ne mogu niako zakljuciti, tim vise jer nije stvar u narucivanju kuci, vec ovako posredno.
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Povrat poreza (VAT) iz EU Postano: 22 lip 2014, 23:01 |
|
|
ne trolaj vlastitu temu. 
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Povrat poreza (VAT) iz EU Postano: 22 lip 2014, 23:02 |
|
|
Ja to nikad ne cinim. Al mislim da ti trollas. 
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Povrat poreza (VAT) iz EU Postano: 22 lip 2014, 23:05 |
|
|
Aztec je napisao/la: Al ne mogu niako zakljuciti, tim vise jer nije stvar u narucivanju kuci, vec ovako posredno. ja sam sebi naručila tene na zagrebačku adresu, bez posrednika, ako o tome govoriš. moj ti je savjet da se ne zezaš s tim. ako je nešto skuplje u pitanju, a ulove te u izbjegavanju carine, još će ti i kaznu odrapiti. skuplja pita već tepsija.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 126 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|