|
|
Stranica: 1/33.
|
[ 821 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Aztec
|
Naslov: Prestanak pusenja... Postano: 08 lis 2010, 08:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Evo tema di ce nam se javljati novi nepusaci, i izrazavat si potporu... Evo ja ne pusim 11 dana, i grozno mi je...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 08 lis 2010, 15:20 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 17:52 Postovi: 1855 Lokacija: forum HB
|
Aztec je napisao/la: Evo tema di ce nam se javljati novi nepusaci, i izrazavat si potporu... Evo ja ne pusim 11 dana, i grozno mi je... 11 dana.. Koliko sati,minuta?Dok brojis dane.. pisi propalo.. Unazad 5 meseci po 4-5 cigara dnevno. Kupi si grickalica..i debljaj se.. ...zvaci zvake i pusi sto vece balone..
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 09 lis 2010, 13:00 |
|
|
Aztec je napisao/la: Evo tema di ce nam se javljati novi nepusaci, i izrazavat si potporu... Evo ja ne pusim 11 dana, i grozno mi je... Od korizme
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 09 lis 2010, 16:29 |
|
|
Urbana je napisao/la: Aztec je napisao/la: Evo tema di ce nam se javljati novi nepusaci, i izrazavat si potporu... Evo ja ne pusim 11 dana, i grozno mi je... 11 dana.. Koliko sati,minuta?Dok brojis dane.. pisi propalo.. Unazad 5 meseci po 4-5 cigara dnevno. Kupi si grickalica..i debljaj se.. :zubati ...zvaci zvake i pusi sto vece balone.. Sto je najgore ja sam i na dijeti... Nema, dovodim se u red...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 09 lis 2010, 16:35 |
|
|
caporegime je napisao/la: nakon 21 godine pušenja, nekoliko bezuspješnih prestanaka od kojih su neki znali trajati i po nekoliko mjeseci šta reći...... žalim vas sve, i odo zapalit jednu. još uvijek ko iz pičke istrčim 8 km, 15 godina mlađi od mene skapavaju na sparingu dok ja opušteno čekam zvono za iduću rundu, nemam bore ni podočnjake a imam ravan trbuh s pločicama, zubi bijeli i na broju (sad me turbana mrzi),...... Ma... prestat pusit ima 100 pozitvnih strana... od onog najbitnijeg i najuocljivijeg na zdravlje, preko novca, smrada, krecenja... Sad nista nije zapuseno pa non stop zracit, ujutro kad perem zube nema nekih cudnih boja ... kasljucanja... I kad gledam pusace vidim koliko je to zapravo glupo... ... Ali ja bih sad tako volio zapalit jednu... Ali necu. Sad mi je vec lakse, tu je jos ta navika, al oni prvi dani su bili... uff jebote...
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 09 lis 2010, 16:45 |
|
|
Kad god pomisliš na cigaretu popij čašu vode i to ne hladne već mlake.
|
|
Vrh |
|
|
shadows
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 09 lis 2010, 18:59 |
|
|
U nadi da ću se i ja jednoga dana pridružiti pametnima, dugovječnim, lijepim, mirišljavim i boooogatima
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 09 lis 2010, 19:54 |
|
|
Aztec je napisao/la: Urbana je napisao/la: 11 dana.. Koliko sati,minuta?Dok brojis dane.. pisi propalo.. Unazad 5 meseci po 4-5 cigara dnevno. Kupi si grickalica..i debljaj se.. :zubati ...zvaci zvake i pusi sto vece balone.. Sto je najgore ja sam i na dijeti... Nema, dovodim se u red... ... samo jaka volja! Dovodis se u red..uz to povecavas kucni budzet..
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 09 lis 2010, 23:45 |
|
|
shadows je napisao/la: U nadi da ću se i ja jednoga dana pridružiti pametnima, dugovječnim, lijepim, mirišljavim i boooogatima Cekamo te... Btw, dobar ti avatar...
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 10 lis 2010, 00:05 |
|
|
Ne trollajte mi temu...
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 11 lis 2010, 08:47 |
|
|
caporegime je napisao/la: nakon 21 godine pušenja, nekoliko bezuspješnih prestanaka od kojih su neki znali trajati i po nekoliko mjeseci šta reći...... žalim vas sve, i odo zapalit jednu. još uvijek ko iz pičke istrčim 8 km, 15 godina mlađi od mene skapavaju na sparingu dok ja opušteno čekam zvono za iduću rundu, nemam bore ni podočnjake a imam ravan trbuh s pločicama, zubi bijeli i na broju (sad me turbana mrzi),...... Moram priznat da si u pravu! Lani prestala pocetkom godine i ponovo pocela negdje u kolovozu, ove godine prestala u korizmi i nisam pocela ponovo. Moram priznat da sam bila cilija i zdravija dok sam dimila. Sad kad ljudi kazu to je skupo, ako prestanes, ustedis nesto. Ja to ne primjetim. Kad bi covjek svaki dan stavio te novce u kasicu prasicu onda mozda, al ovak od tog po tom pitanju nema vajde.
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 11 lis 2010, 13:57 |
|
|
mara je napisao/la: caporegime je napisao/la: nakon 21 godine pušenja, nekoliko bezuspješnih prestanaka od kojih su neki znali trajati i po nekoliko mjeseci šta reći...... žalim vas sve, i odo zapalit jednu. još uvijek ko iz pičke istrčim 8 km, 15 godina mlađi od mene skapavaju na sparingu dok ja opušteno čekam zvono za iduću rundu, nemam bore ni podočnjake a imam ravan trbuh s pločicama, zubi bijeli i na broju (sad me turbana mrzi),...... Moram priznat da si u pravu! Lani prestala pocetkom godine i ponovo pocela negdje u kolovozu, ove godine prestala u korizmi i nisam pocela ponovo. Moram priznat da sam bila cilija i zdravija dok sam dimila. Sad kad ljudi kazu to je skupo, ako prestanes, ustedis nesto. Ja to ne primjetim. Kad bi covjek svaki dan stavio te novce u kasicu prasicu onda mozda, al ovak od tog po tom pitanju nema vajde. Ja sam ovu temu zamislio di cemo si izrazavati potoru u prestanku od pusenja, a ne obratno...
|
|
Vrh |
|
|
bonfif
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 11 lis 2010, 14:11 |
|
|
Svima vam dajem podršku i evo zapaliti ću jednu za sve vas što se mučite , nadam se da ću i ja brzo prestati.
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 11 lis 2010, 15:17 |
|
|
Evo i ja 14 sati i 15 min...Nisam planirala..desilo se.. I imam haribo medvedica...
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 11 lis 2010, 15:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23900 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Dvije godine i osam mjeseci 6 dana ne pušim Ne brojim, nego sam se sad izračunao.
Uvijek ćeš Aztec imatim poriv da zapališ, samo ćeš mus e vreemno sve lakše odupirate. Sada nakon tri godine vrlo lako zaboraviš cigaru. Faktički istog trena.
Sada ti je 12 dana i još ti je sve to teško. Za desetak dana će ti biti lakše, a za dva mjeseca ćeš izbaciti totalno tu naviku.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 11 lis 2010, 20:51 |
|
|
Aztec je napisao/la: mara je napisao/la: Moram priznat da si u pravu! Lani prestala pocetkom godine i ponovo pocela negdje u kolovozu, ove godine prestala u korizmi i nisam pocela ponovo. Moram priznat da sam bila cilija i zdravija dok sam dimila. Sad kad ljudi kazu to je skupo, ako prestanes, ustedis nesto. Ja to ne primjetim. Kad bi covjek svaki dan stavio te novce u kasicu prasicu onda mozda, al ovak od tog po tom pitanju nema vajde. Ja sam ovu temu zamislio di cemo si izrazavati potoru u prestanku od pusenja, a ne obratno... OK, ja vjerujem u tebe! Ako se bas zelis sokirati posjeti bolnicu ili neko strucno predavanje.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 13 lis 2010, 10:27 |
|
|
lider30 je napisao/la: Dvije godine i osam mjeseci 6 dana ne pušim Ne brojim, nego sam se sad izračunao.
Uvijek ćeš Aztec imatim poriv da zapališ, samo ćeš mus e vreemno sve lakše odupirate. Sada nakon tri godine vrlo lako zaboraviš cigaru. Faktički istog trena.
Sada ti je 12 dana i još ti je sve to teško. Za desetak dana će ti biti lakše, a za dva mjeseca ćeš izbaciti totalno tu naviku. E to zelim da cujem... Vec mi je sad lakse bez cigare, najteze mi je kad sam vani na kavi... ali nadam se da ce i to proci...
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 13 lis 2010, 10:28 |
|
|
mara je napisao/la: Aztec je napisao/la: Ja sam ovu temu zamislio di cemo si izrazavati potoru u prestanku od pusenja, a ne obratno... OK, ja vjerujem u tebe! Ako se bas zelis sokirati posjeti bolnicu ili neko strucno predavanje.
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 13 lis 2010, 12:08 |
|
|
Jeli vec lakse..? Pocla sam ti i ja brojati dane..
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 13 lis 2010, 12:31 |
|
|
Aztec je napisao/la: lider30 je napisao/la: Dvije godine i osam mjeseci 6 dana ne pušim Ne brojim, nego sam se sad izračunao.
Sada ti je 12 dana i još ti je sve to teško. Za desetak dana će ti biti lakše, a za dva mjeseca ćeš izbaciti totalno tu naviku. E to zelim da cujem... Vec mi je sad lakse bez cigare, najteze mi je kad sam vani na kavi... ali nadam se da ce i to proci... godinama ćeš ih sanjat. svaki dan po sto puta ćeš se sjetiti kako je ugodno zapalit uz kavu i poslije ručka.... molit ćeš boga da netko u tvojoj blizini zapali pa da sukneš po koji srk..... al nesmiješ popustiti! vrag je zavodljiv.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 13 lis 2010, 16:58 |
|
|
caporegime je napisao/la: Aztec je napisao/la: E to zelim da cujem... Vec mi je sad lakse bez cigare, najteze mi je kad sam vani na kavi... ali nadam se da ce i to proci... godinama ćeš ih sanjat. svaki dan po sto puta ćeš se sjetiti kako je ugodno zapalit uz kavu i poslije ručka.... molit ćeš boga da netko u tvojoj blizini zapali pa da sukneš po koji srk..... al nesmiješ popustiti! vrag je zavodljiv. Haha...
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 13 lis 2010, 16:59 |
|
|
Urbana je napisao/la: Jeli vec lakse..? Pocla sam ti i ja brojati dane.. Je... najgora je ta jebena navika... al def. je sve lakse... Vidim da tema djeluje...
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 19 lis 2010, 14:42 |
|
|
Aztec je napisao/la: Urbana je napisao/la: Jeli vec lakse..? Pocla sam ti i ja brojati dane.. Je... najgora je ta jebena navika... al def. je sve lakse... Vidim da tema djeluje... Kako napredujes? Jel jedes krempite i ostale delicije u nenormalnim kolicinama?
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 19 lis 2010, 19:07 |
|
|
mara je napisao/la: Aztec je napisao/la: Je... najgora je ta jebena navika... al def. je sve lakse... Vidim da tema djeluje... Kako napredujes? Jel jedes krempite i ostale delicije u nenormalnim kolicinama? Ok za sad, neku sam noc jedno sat vremena mastao i mislio kako bi bilo fino sjest na prozor i zapalit... Al, bas na prozor... Al sve je lakse... no umjesto krempita sopam se vocem, puretinom, svjezim sirom, ementalerom (nemasnim)... zelenim cajem... Mislim da sam jedan od rijetkih sto je smrsao za vrijeme odvikavanja od cigara... Situacija je bila malo nenormalna, sto je - je...
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 27 lis 2010, 00:15 |
|
|
Cigaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mislim kad bih sad povukao dim da bi izgorila odmah sva do cika, ma i cik bi sprzio...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|