Uuuaaaa Zvezdini fićfirići...samo širite propagandu po forumima!
Ako planirate BG, javite mi kad, da vidim jel mogu da se iskombinujem :)
@PCM, tebi dobar provod, napisaćeš nam utiske ovde sledeće sedmice?...pokušaj da budeš "srboljuban" ko i na forumu , da testiramo koliko smo liberalna sredina :P
Napisat ću ... Što se srboljupstva tiče, obećavam da neću provocirati Krajišnike, sa finom beogradskom rajom nemam problema (reko bi FTV ) Ja sam ipak kulturno čeljade, tenzije su samo za utakmice hrv-srb klubova i koji put forum
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
Dudu, jel ti to imaš neke zamerke na ženicine sugrađanke.. , ta tvoja je neka ultra-tolerantna, ili ti švrljaš samo u mašti (fejs-švrljač )
Bobobovac i PCM
Junuze, tebi su i onako srpski narodnjaci i ostatak "kulturno-zabavne" ponude prirasli srcu, tako da ćemo tebe pokupiti posle 3, kad se dovoljno popije da se izdrži kulturocid :P
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
Real gone je napisao/la:
=))
Dudu, jel ti to imaš neke zamerke na ženicine sugrađanke.. , ta tvoja je neka ultra-tolerantna, ili ti švrljaš samo u mašti (fejs-švrljač )
Bobobovac i PCM
Junuze, tebi su i onako srpski narodnjaci i ostatak "kulturno-zabavne" ponude prirasli srcu, tako da ćemo tebe pokupiti posle 3, kad se dovoljno popije da se izdrži kulturocid :P
Zadnje vrijeme sam se naložio na srpske filmove, pregledao sam ih 20-ak poslijeratnih koje nisam prije, sad bih se već osjećao u poznatom okruženju tamo.
No, od svega me tamo najviše privlači ovako nešto (fuck urbano, to imam i tu):
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
Bobobovac i PCM
Zadnje vrijeme sam se naložio na srpske filmove, pregledao sam ih 20-ak poslijeratnih koje nisam prije, sad bih se već osjećao u poznatom okruženju tamo.
Hahhaha, pa Brenu bez tone botoxa ćemo teško da ti nadjemo..mada je modernija verzija toga valjda onaj njen Grand Production
Znači splavovi (bar ovi neki gde caruje domaća cajka, na većini ostalih je nema više..)..
Ako vodiš i ženu , pa ti trebaju malo mirniji i kulturniji muzički izričaji i varijante, imamo sjajan restoran baš za nju - "Stara Hercegovina", a iz nje može i u Zemun ili u Skadarliju na tamburaše i harmonikaše
Pridružen/a: 24 vel 2012, 12:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
Real gone je napisao/la:
Junuz Djipalo je napisao/la:
Hahhaha, pa Brenu bez tone botoxa ćemo teško da ti nadjemo..mada je modernija verzija toga valjda onaj njen Grand Production
Znači splavovi (bar ovi neki gde caruje domaća cajka, na većini ostalih je nema više..)..
Ako vodiš i ženu , pa ti trebaju malo mirniji i kulturniji muzički izričaji i varijante, imamo sjajan restoran baš za nju - "Stara Hercegovina", a iz nje može i u Zemun ili u Skadarliju na tamburaše i harmonikaše
Vi se gospođice činite dobro upućenom u cajkašku scenu Begeša.
Možete i meni dati neke savjete, zapustio sam zadnjih godina taj dio kulturne ponude Perecije i regiona.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
Jesi za klubove, za splavove, za rokere ili za jazzere?
Samo ne jazzeri.
Ostalo ovisi o ćeifu u danom trenutku.
Ja strancima uvek reklamiram Beograd tako što kažem da ne postoji vrsta muzike koju u njemu ne mogu LIVE da čuju Tako da ćemo pronaći sigurno i za tebe nešto. Ako ništa drugo, Džoni će ti rado na uvce pevati zvezdaški hit o Franji, bar dok ga ne lupim lopatom po glavi
Vi se gospođice činite dobro upućenom u cajkašku scenu Begeša.
Možete i meni dati neke savjete, zapustio sam zadnjih godina taj dio kulturne ponude Perecije i regiona.
Real gone je napisao/la:
SDB je napisao/la:
Samo ne jazzeri.
Ostalo ovisi o ćeifu u danom trenutku.
Ja strancima uvek reklamiram Beograd tako što kažem da ne postoji vrsta muzike koju u njemu ne mogu LIVE da čuju Tako da ćemo pronaći sigurno i za tebe nešto. Ako ništa drugo, Džoni će ti rado na uvce pevati zvezdaški hit o Franji, bar dok ga ne lupim lopatom po glavi
Čuo sam to već o Be-gayu, više puta.
Dobro društvo je najvažnije, uz litru i litru, naravno.
Pa šta ću vam ja kad vi Perecijaneri sve izvrćete..Pašića niko nije zvao Stari, samo Baja (prim. prip. danas ti je "baja" u bg-slengu - frajer, dobar tip) Stari je skrnavljenje, vuče na Tileta, dakle - neprihvatljivo. Sem toga, apelujem da ne čitate više Inkvijeve stare pokušaje provokacije :P
Real gone je napisao/la:
Pa šta ću vam ja kad vi Perecijaneri sve izvrćete..Pašića niko nije zvao Stari, samo Baja (prim. prip. danas ti je "baja" u bg-slengu - frajer, dobar tip) Stari je skrnavljenje, vuče na Tileta, dakle - neprihvatljivo. Sem toga, apelujem da ne čitate više Inkvijeve stare pokušaje provokacije :P
Pod "stari" nisam mislio da je to dio nadimka, nego sam dodao da razgraničim od nekih kasnijih Baja koje smo imali u Kifli. I ovo u zagradi nije samo bg-sleng.
Mene uvijek fascinira što Srbi nemaju niti jednu dobru riječ za Tileta.
Šta će nam dobre reči, kad finansiramo i u životu održavamo Kuću cveća, Plavi voz, njegovu bivšu ženu, njegovog istoimenog unuka...malo li je?
Da je tako kako ti kažeš, bilo bi mnogo logičnije, nego..bar pola nacije smatra ga baš simpa figurom (a ta polovina otprilike nema pojma koja su im trenutno državna obeležja na snazi...i za to ti mogu dati link emisije sa anketama koje to potvrđuju).
Real gone je napisao/la:
SDB je napisao/la:
Šta će nam dobre reči, kad finansiramo i u životu održavamo Kuću cveća, Plavi voz, njegovu bivšu ženu, njegovog istoimenog unuka...malo li je?
Da je tako kako ti kažeš, bilo bi mnogo logičnije, nego..bar pola nacije smatra ga baš simpa figurom (a ta polovina otprilike nema pojma koja su im trenutno državna obeležja na snazi...i za to ti mogu dati link emisije sa anketama koje to potvrđuju).
Vidim da ste pravo vrelo informacija koje treba iskoristiti.
Što Vi mislite o Najvećem Sinu Naših Naroda i Narodnosti?
Ma kakva Brena, čak ni muzika nije toliko bitna, dovoljan je i onaj sladunjavi pop ala Ž. Joksimović, splavi su bitne i zanimljive...
P.S. Hrvat koji nikad nije bio u Zemunu je poput muslimana koji ne ode u Meku...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.