|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 65 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
krstjanin
|
Naslov: Re: Princ William i Princ Harry su obrezani Postano: 09 sij 2023, 14:03 |
|
|
Amiđa je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Ako netko u 21 stoljecu izjavi da se obrezao radi higijene i nije nista drugo nego neoprani kozojeb. Zidovi se nisu obrezivali radi higijene i zdravlja vec izricito radi saveza s Bogom koji im je on sam naredio.
Ti kao musliman vec uopce nemas pojma zasto si se obrezao pa lupas o higijeni. Cak ni islamski "naucnici" nemaju objasnjenje zasto se muslimani obrezuju vec eto preporuka je jer je tako radio Muhi, a Muhi je radio jer su tako radili njegovi sunarodnjaci kozojebi koji isto nisu znali zasto rade.
Bog ne bi naredio nešto što je štetno za čovjeka. Kao sto sam rekao zidovima je to samo i iskljucivo savez s Bogom. Nikakvu drugu funkciju nema. Jer da je zdravstveno losa nebi je ni stvorio kao ni bilo sta drugo na covjeku. Kozojebska tumacenja me kao sto sam rekao ni ne zanimaju jer su glupa Da rezimiram U 21. stoljecu obrezivanje moze biti samo predmet kozmeticke stvari. Tj. ako je nekome ljepsi obrezan nek se obreze. Ili stvarne zdravstvene u slucaju stvarnih problema. To medjutim nije razlog da se sakate djeca bar dok se ne razvije industrija odnosno nacin povratka prepucija laksom metodom od one koju mnogi trenutno koriste jer su obrezani nasilno kao djeca i nisu ih pitali za misljenje.
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Princ William i Princ Harry su obrezani Postano: 09 sij 2023, 14:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60246 Lokacija: DAZP HQ
|
Amiđa je napisao/la: dudu je napisao/la: Obrezivanje smanjuje kite u prosjeku za gotovo 1 cm, više obrezanih, manja konkurencija. Dudu šta je 1 cm kada se rodiš sa 23 cm telećom nogom za prangiju... ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) 1 cm tamo-vamo... 1 cm je čudo, pričamo o 5-10% veličine, roknuo bih se. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Karabaja
|
Naslov: Re: Princ William i Princ Harry su obrezani Postano: 09 sij 2023, 15:16 |
|
|
dudu je napisao/la: Obrezivanje smanjuje kite u prosjeku za gotovo 1 cm, više obrezanih, manja konkurencija. To se kompenzira debljinom, oblikom pečurke i estetikom. Veća je konkurencija, pitaj Slovence:D
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
saskia
|
Naslov: Re: Princ William i Princ Harry su obrezani Postano: 09 sij 2023, 18:12 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2412 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Što ti je Alah ugradio tu kožicu ako je nezdrava i štetna, odnosno viška
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
saskia
|
Naslov: Re: Princ William i Princ Harry su obrezani Postano: 09 sij 2023, 18:15 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2412 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
-
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Princ William i Princ Harry su obrezani Postano: 09 sij 2023, 18:23 |
|
|
Sunce vam poljubim, ja i koliko ste paglu, za medalju. Ne znam je li ostala koja Dodikova od danas da vam se ,,udijeli,, Obrezan je bio i Isus, osmi dan po rođenju. U stvari malo kasnije, jer je rodjen u septembru, ali dok su premuntali Josipa da ozeni Maru, to je već bilo oko tri mjeseca.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Karabaja
|
Naslov: Re: Princ William i Princ Harry su obrezani Postano: 09 sij 2023, 18:34 |
|
|
saskia je napisao/la: Što ti je Alah ugradio tu kožicu ako je nezdrava i štetna, odnosno viška Nisam rekao da je nezdrava, vec samo da je ljepše i urednije. I tebi je dao dlake ispod pazuha pa ih briješ (nadam se)
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
weasel
|
Naslov: Re: Princ William i Princ Harry su obrezani Postano: 09 sij 2023, 18:45 |
|
|
Ne znam što je gore, tema ili komentari ![ucelo :ucelo](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a050.gif)
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
krstjanin
|
Naslov: Re: Princ William i Princ Harry su obrezani Postano: 10 sij 2023, 08:38 |
|
|
Karabaja je napisao/la: saskia je napisao/la: Što ti je Alah ugradio tu kožicu ako je nezdrava i štetna, odnosno viška Nisam rekao da je nezdrava, vec samo da je ljepše i urednije. I tebi je dao dlake ispod pazuha pa ih briješ (nadam se) Brada je veci rasadnik bakterija od pazuha pa je ne brijes Tebi je ljepse i urednije jer ti je tako rekao Muhi. Da je Muhi kojim slucajem rekao da se mora brijati i brada pretpostavljam da bi ti tek onda to bilo lijepo i uredno. Ovo nije ni lijepo ni uredno
Privitak/ci: |
![brada_800x400-660x330.jpg (54.79 KiB) Pogledano 1387 put/a. brada_800x400-660x330.jpg](./download/file.php?id=13478&t=1&sid=9506686b1db8a08c8b297959edc12404)
brada_800x400-660x330.jpg [ 54.79 KiB | Pogledano 1387 put/a. ]
|
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Princ William i Princ Harry su obrezani Postano: 10 sij 2023, 08:54 |
|
|
Puštaju bradu iz higijenskih razloga.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1099 of 2558 - 42.96%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Haram
|
Naslov: Re: Princ William i Princ Harry su obrezani Postano: 10 sij 2023, 10:17 |
|
|
dudu je napisao/la: Obrezivanje smanjuje kite u prosjeku za gotovo 1 cm, više obrezanih, manja konkurencija. Tja, nije beg nikad cicija bio. Kad imas viska onda taj umisljeni cm koji ionako ne igra nikakvu ulogu pri penetriranju osobe zenskog spola postaje nebitan. Smetnja takoreci. Estetski nula bodova. Poslusajte amidjin savijet, drugovi iz neobrezanog tima, necete zazaliti.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Haram
|
Naslov: Re: Princ William i Princ Harry su obrezani Postano: 10 sij 2023, 10:20 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Puštaju bradu iz higijenskih razloga. Ja nosim onu hefta-dvije-bradu. Picoke to obozavaju a i covjek izgleda automatski malo zrelije, ozbiljnije. Odem kod Arapa, bas jucer bio, on uradi konture, tacno picne da izgleda mocno a da se cini kao ko fol oko toga nije bilo truda nikakvog. Jos me namaze nekakvim cudom pa mirisem ko ruza.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Haram
|
Naslov: Re: Princ William i Princ Harry su obrezani Postano: 10 sij 2023, 10:22 |
|
|
Karabaja je napisao/la: saskia je napisao/la: Što ti je Alah ugradio tu kožicu ako je nezdrava i štetna, odnosno viška Nisam rekao da je nezdrava, vec samo da je ljepše i urednije. I tebi je dao dlake ispod pazuha pa ih briješ (nadam se) PRvo sam pomislio da se brijes ispod pazuha pa podjoh da ti reknem. SAskia nije zensko, nego je samo bio mnogo mastovit pri odabiru imena. I mene je vec iziritirao s time.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
krstjanin
|
Naslov: Re: Princ William i Princ Harry su obrezani Postano: 10 sij 2023, 10:35 |
|
|
Haram je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Puštaju bradu iz higijenskih razloga. Ja nosim onu hefta-dvije-bradu. Picoke to obozavaju a i covjek izgleda automatski malo zrelije, ozbiljnije. Odem kod Arapa, bas jucer bio, on uradi konture, tacno picne da izgleda mocno a da se cini kao ko fol oko toga nije bilo truda nikakvog. Jos me namaze nekakvim cudom pa mirisem ko ruza. Ocito nisi shvatio bit svega. Neki ovdje svoje religijske prakse pokusavaju predstaviti kao jedino lijepo i higijenicno, a sve drugo je eto nehigijenicno i ruzno. A evo kao sto sam na bradi dokazao niti je lijepo niti higijenicno. Ako mi se nosi brada nosit cu je, ako ne nosi obrijat cu je jer JA tako zelim, a ne jer su mi neki kozojebci u 5. stoljecu naredili da tako moram raditi u 25. stoljecu. Ako mi se nose dlake ispod pazuha nosit cu ih jer ja tako zelim i jer mi se tako svidja. Sve to vrijedi i sa obrezivanjem. Voda na kraju krajeva sve pere osim grijeha A evo vec se u 21. stoljecu veliki dio civilizacije tusira 2 puta dnevno
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Haram
|
Naslov: Re: Princ William i Princ Harry su obrezani Postano: 10 sij 2023, 10:54 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Haram je napisao/la: Ja nosim onu hefta-dvije-bradu. Picoke to obozavaju a i covjek izgleda automatski malo zrelije, ozbiljnije. Odem kod Arapa, bas jucer bio, on uradi konture, tacno picne da izgleda mocno a da se cini kao ko fol oko toga nije bilo truda nikakvog. Jos me namaze nekakvim cudom pa mirisem ko ruza.
Ocito nisi shvatio bit svega. Neki ovdje svoje religijske prakse pokusavaju predstaviti kao jedino lijepo i higijenicno, a sve drugo je eto nehigijenicno i ruzno. A evo kao sto sam na bradi dokazao niti je lijepo niti higijenicno. Ako mi se nosi brada nosit cu je, ako ne nosi obrijat cu je jer JA tako zelim, a ne jer su mi neki kozojebci u 5. stoljecu naredili da tako moram raditi u 25. stoljecu. Ako mi se nose dlake ispod pazuha nosit cu ih jer ja tako zelim i jer mi se tako svidja. Sve to vrijedi i sa obrezivanjem. Voda na kraju krajeva sve pere osim grijeha A evo vec se u 21. stoljecu veliki dio civilizacije tusira 2 puta dnevno Druze krstjanine, ja i ti smo uvijek imali fine rasprave, civilizovane. Ali ovde mislim da isuvise ozbiljno shvatas temu kakvu samo lud covjek moze zaozbiljno zamisliti i postaviti. Barem je meni to ocigledno. Koga boli *** za tim da li mu je *** obrezan ili nije. 21. je vijek, ljudi, ok "ljudi", si ugradjuju vagine i penise tamo dje priroda nije zamislila a mi vodimo raspravu sta je gore: s kozicom ili bez.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Princ William i Princ Harry su obrezani Postano: 10 sij 2023, 11:00 |
|
|
Haram je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Puštaju bradu iz higijenskih razloga. Ja nosim onu hefta-dvije-bradu. Picoke to obozavaju a i covjek izgleda automatski malo zrelije, ozbiljnije. Odem kod Arapa, bas jucer bio, on uradi konture, tacno picne da izgleda mocno a da se cini kao ko fol oko toga nije bilo truda nikakvog. Jos me namaze nekakvim cudom pa mirisem ko ruza. Nisam ni sumnjao. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
1099 of 2558 - 42.96%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Princ William i Princ Harry su obrezani Postano: 10 sij 2023, 11:03 |
|
|
Isus nije prao zube, znači ni mi ne smijemo.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
krstjanin
|
Naslov: Re: Princ William i Princ Harry su obrezani Postano: 10 sij 2023, 11:16 |
|
|
Haram je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Ocito nisi shvatio bit svega. Neki ovdje svoje religijske prakse pokusavaju predstaviti kao jedino lijepo i higijenicno, a sve drugo je eto nehigijenicno i ruzno. A evo kao sto sam na bradi dokazao niti je lijepo niti higijenicno.
Ako mi se nosi brada nosit cu je, ako ne nosi obrijat cu je jer JA tako zelim, a ne jer su mi neki kozojebci u 5. stoljecu naredili da tako moram raditi u 25. stoljecu. Ako mi se nose dlake ispod pazuha nosit cu ih jer ja tako zelim i jer mi se tako svidja. Sve to vrijedi i sa obrezivanjem. Voda na kraju krajeva sve pere osim grijeha A evo vec se u 21. stoljecu veliki dio civilizacije tusira 2 puta dnevno
Druze krstjanine, ja i ti smo uvijek imali fine rasprave, civilizovane. Ali ovde mislim da isuvise ozbiljno shvatas temu kakvu samo lud covjek moze zaozbiljno zamisliti i postaviti. Barem je meni to ocigledno. Koga boli *** za tim da li mu je *** obrezan ili nije. 21. je vijek, ljudi, ok "ljudi", si ugradjuju vagine i penise tamo dje priroda nije zamislila a mi vodimo raspravu sta je gore: s kozicom ili bez. Pa neki ocito pate od toga. Inace nitko normalan ni nebi pokrenuo temu od zivotne vrijendosti je li ovaj njonjo obrezan ili nije
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
krstjanin
|
Naslov: Re: Princ William i Princ Harry su obrezani Postano: 10 sij 2023, 11:18 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Isus nije prao zube, znači ni mi ne smijemo. Da si musliman to bi vec bilo upitno ako ne postoji ni jedan hadis koji bi bar nagovjestio da je prao ili svjedocanstvo nekog od ahbaba da je vidio da je jednom oprao
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Haram
|
Naslov: Re: Princ William i Princ Harry su obrezani Postano: 10 sij 2023, 11:27 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Haram je napisao/la: Druze krstjanine, ja i ti smo uvijek imali fine rasprave, civilizovane. Ali ovde mislim da isuvise ozbiljno shvatas temu kakvu samo lud covjek moze zaozbiljno zamisliti i postaviti. Barem je meni to ocigledno. Koga boli *** za tim da li mu je *** obrezan ili nije. 21. je vijek, ljudi, ok "ljudi", si ugradjuju vagine i penise tamo dje priroda nije zamislila a mi vodimo raspravu sta je gore: s kozicom ili bez.
Pa neki ocito pate od toga. Inace nitko normalan ni nebi pokrenuo temu od zivotne vrijendosti je li ovaj njonjo obrezan ili nije Da je prva podjebavacka tema pa inekako..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Princ William i Princ Harry su obrezani Postano: 10 sij 2023, 11:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60246 Lokacija: DAZP HQ
|
Haram je napisao/la: dudu je napisao/la: Obrezivanje smanjuje kite u prosjeku za gotovo 1 cm, više obrezanih, manja konkurencija. Tja, nije beg nikad cicija bio. Kad imas viska onda taj umisljeni cm koji ionako ne igra nikakvu ulogu pri penetriranju osobe zenskog spola postaje nebitan. Smetnja takoreci. Estetski nula bodova. Poslusajte amidjin savijet, drugovi iz neobrezanog tima, necete zazaliti. To jedino ima smisla ako netko ima problema s uskom kožicom, ali tome služe sistematski pregledi u sedmom, osmom razredu kad pred doktoricom navlačiš kožicu. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Princ William i Princ Harry su obrezani Postano: 10 sij 2023, 11:48 |
|
|
dudu je napisao/la: Haram je napisao/la:
Tja, nije beg nikad cicija bio. Kad imas viska onda taj umisljeni cm koji ionako ne igra nikakvu ulogu pri penetriranju osobe zenskog spola postaje nebitan. Smetnja takoreci. Estetski nula bodova.
Poslusajte amidjin savijet, drugovi iz neobrezanog tima, necete zazaliti.
To jedino ima smisla ako netko ima problema s uskom kožicom, ali tome služe sistematski pregledi u sedmom, osmom razredu kad pred doktoricom navlačiš kožicu. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Zar ste vi sami to radili? Nama je doktorica navlačila, ipak treba biti stručna osoba. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
1099 of 2558 - 42.96%
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
krstjanin
|
Naslov: Re: Princ William i Princ Harry su obrezani Postano: 10 sij 2023, 11:49 |
|
|
i ja se sjecam svoje prve doktorice ![tt1 :tt1](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/tt1.gif) druga je bila starija, a na regrutaciji doktor ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Haram
|
Naslov: Re: Princ William i Princ Harry su obrezani Postano: 10 sij 2023, 12:07 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Haram
|
Naslov: Re: Princ William i Princ Harry su obrezani Postano: 10 sij 2023, 12:08 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: dudu je napisao/la: To jedino ima smisla ako netko ima problema s uskom kožicom, ali tome služe sistematski pregledi u sedmom, osmom razredu kad pred doktoricom navlačiš kožicu. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Zar ste vi sami to radili? Nama je doktorica navlačila, ipak treba biti stručna osoba. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) heh meni sad zato navlaci doktorica od 35 i kusur, plava ko zito a bijela ko snijeg. Doduse nema sta navlaciti pa uglavnom trlja.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|