|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 13 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
lider30
|
Naslov: Proljeće na moje rame slijeće Postano: 05 tra 2012, 20:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24341 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Meni osobno najljepše godišnje doba. Pogotovo volim svibanj mjesec. Nije još prevruće, a ugodno toplo, dan dug, lješkariti u baštama kafića na suncu i srkati kavu s malom kolom jedno pola sata.  Plus, što je sve življe, uvečer je puno ljudi u gradu, šeta se na sve strane. Još jedno obilježje proljeća:  Ukratko, najbolje razdoblje u godini.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Proljeće na moje rame slijeće Postano: 05 tra 2012, 20:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60700 Lokacija: DAZP HQ
|
lider30 je napisao/la: lješkariti u baštama kafića na suncu i srkati kavu s malom kolom jedno pola sata.
kola, kava, sportske i mjerkanje s terase, to mi je glavna proljetna zanimacija. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Proljeće na moje rame slijeće Postano: 05 tra 2012, 22:39 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 7529 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
lider30 je napisao/la: Meni osobno najljepše godišnje doba. Pogotovo volim svibanj mjesec. Nije još prevruće, a ugodno toplo, dan dug, lješkariti u baštama kafića na suncu i srkati kavu s malom kolom jedno pola sata.  Plus, što je sve življe, uvečer je puno ljudi u gradu, šeta se na sve strane. Još jedno obilježje proljeća:  Ukratko, najbolje razdoblje u godini. Ti brato,kao da si iz Mostara........ 
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
Sayuri
|
Naslov: Re: Proljeće na moje rame slijeće Postano: 05 tra 2012, 22:57 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Gdje su pitanja? Šta trebamo pisati na ovoj temi  Ja više volim kasnu jesen.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
 |
Dragica88
|
Naslov: Re: Proljeće na moje rame slijeće Postano: 06 tra 2012, 11:53 |
|
|
Daa, proljeće, cvijeće, ptičice, ljubav je u zraku. ;)
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Proljeće na moje rame slijeće Postano: 06 tra 2012, 13:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24341 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Sayuri je napisao/la: Gdje su pitanja? Šta trebamo pisati na ovoj temi Ja više volim kasnu jesen. Najgore godišnje doba, najgore razdoblje godine. Kraj desetog i jedanaesti mjesec. Sumorno. Kratak dan, sunca ne vidiš danima. Priroda u mrtvilu. Žuto i sivo oko tebe. Koji depresivav c, moraš biti pa voliti to doba godine. 
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
Sayuri
|
Naslov: Re: Proljeće na moje rame slijeće Postano: 07 tra 2012, 15:47 |
|
|
Ma daj....... zar ima ljepšeg mirisa od mirisa zemlje poslije kiše? Pa duge šetnje s voljenom osobom po parku, a okolo žuto, narančasto, smeđe i crveno lišće, pa poneki listić se zaplete u tvoju kosu. U daljini se čuje graktanje ptica, u jatima odlaze na jug. Sve je nekako tiše, lijepo. Peku se kesteni, kukuruz... Ma divota.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Proljeće na moje rame slijeće Postano: 07 tra 2012, 16:17 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 26237 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Sayuri je napisao/la: Ma daj....... zar ima ljepšeg mirisa od mirisa zemlje poslije kiše? Pa duge šetnje s voljenom osobom po parku, a okolo žuto, narančasto, smeđe i crveno lišće, pa poneki listić se zaplete u tvoju kosu. U daljini se čuje graktanje ptica, u jatima odlaze na jug. Sve je nekako tiše, lijepo. Peku se kesteni, kukuruz... Ma divota. Daa... najljepše stvari u životu su besplatne. :)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Real gone
|
Naslov: Re: Proljeće na moje rame slijeće Postano: 08 tra 2012, 01:20 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Proljeće na moje rame slijeće Postano: 08 tra 2012, 16:04 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Bobovac je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Ma daj....... zar ima ljepšeg mirisa od mirisa zemlje poslije kiše? Pa duge šetnje s voljenom osobom po parku, a okolo žuto, narančasto, smeđe i crveno lišće, pa poneki listić se zaplete u tvoju kosu. U daljini se čuje graktanje ptica, u jatima odlaze na jug. Sve je nekako tiše, lijepo. Peku se kesteni, kukuruz... Ma divota. Daa... najljepše stvari u životu su besplatne. :) Je, samo je ponekad skupo doći do njih. Avionske karte koštaju. Zato je dobro biti Bill Gates.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Real gone
|
Naslov: Re: Proljeće na moje rame slijeće Postano: 08 tra 2012, 17:06 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Sayuri
|
Naslov: Re: Proljeće na moje rame slijeće Postano: 08 tra 2012, 20:18 |
|
|
Ali što jest jest od svih ptica laste se najviše seksaju.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Proljeće na moje rame slijeće Postano: 08 tra 2012, 20:50 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 26237 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Sayuri je napisao/la: Ali što jest jest od svih ptica laste se najviše seksaju. Otkud znaš?? A ja sam mislio Ševe! 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 13 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|