|
|
Stranica: 4/4.
|
[ 86 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
teranova
|
Naslov: Re: Sam na odmor - Solo travellers Postano: 06 srp 2021, 13:39 |
|
|
Nego, ljudi (a žene naročito) ne vole da budu sami zato što se boje da će ih okolina smatrati usamljenima. To je takva glupost da nemam reči. Niko nikoga ne gleda.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Sam na odmor - Solo travellers Postano: 06 srp 2021, 17:46 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Sad sa telefonima i Internet na njima nije nigdje problem sjediti sam. Prije 20 godina je to izgledalo jako čudno, pogotovo ako bi se ponavljalo.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Sam na odmor - Solo travellers Postano: 07 srp 2021, 08:42 |
|
|
teranova je napisao/la: Nego, ljudi (a žene naročito) ne vole da budu sami zato što se boje da će ih okolina smatrati usamljenima. To je takva glupost da nemam reči. Niko nikoga ne gleda. To da niko nikog ne gleda na ulici, što se mene tiče to vreme još nije došlo.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Sam na odmor - Solo travellers Postano: 07 srp 2021, 14:37 |
|
|
buenos aires je napisao/la: teranova je napisao/la: Nego, ljudi (a žene naročito) ne vole da budu sami zato što se boje da će ih okolina smatrati usamljenima. To je takva glupost da nemam reči. Niko nikoga ne gleda. To da niko nikog ne gleda na ulici, što se mene tiče to vreme još nije došlo. Ovde nije reč o merkanju komada nego o zabludi da su sve oči uprte baš u vas i da ljudi nemaju druga posla nego da analiziraju razlog vašeg sedenja u kafani/na plaži/na koncertu/putovanju bez pratnje.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Sam na odmor - Solo travellers Postano: 07 srp 2021, 15:10 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17406 Lokacija: יום טוב
|
teranova je napisao/la: buenos aires je napisao/la: To da niko nikog ne gleda na ulici, što se mene tiče to vreme još nije došlo.
Ovde nije reč o merkanju komada nego o zabludi da su sve oči uprte baš u vas i da ljudi nemaju druga posla nego da analiziraju razlog vašeg sedenja u kafani/na plaži/na koncertu/putovanju bez pratnje. otprilike ovo: Citat: When you’re 20, you care what everyone thinks, when you’re 40 you stop caring what everyone thinks, when you’re 60, you realize no one was ever thinking about you in the first place.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Sam na odmor - Solo travellers Postano: 07 srp 2021, 15:18 |
|
|
A ne znam, ja nisam marila šta drugi misle ni sa 20.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Sam na odmor - Solo travellers Postano: 07 srp 2021, 19:16 |
|
|
teranova je napisao/la: buenos aires je napisao/la: To da niko nikog ne gleda na ulici, što se mene tiče to vreme još nije došlo.
Ovde nije reč o merkanju komada nego o zabludi da su sve oči uprte baš u vas i da ljudi nemaju druga posla nego da analiziraju razlog vašeg sedenja u kafani/na plaži/na koncertu/putovanju bez pratnje. Ja derogativni termin 'komad' nikad ne bih ni upotrebio, ali dobro. Ne bih zalazio na tanak led tuđih predubeđenja. I mišljenje bez uvida je legitiman izbor.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Sam na odmor - Solo travellers Postano: 07 srp 2021, 19:36 |
|
|
buenos aires je napisao/la:
Ja derogativni termin 'komad' nikad ne bih ni upotrebio, ali dobro. Ne bih zalazio na tanak led tuđih predubeđenja.
I mišljenje bez uvida je legitiman izbor.
Nebitno. Tvrdim da ljudi imaju iluziju o sopstvenoj vidljivosti i uopšte - bitnosti. Inače, postoje mesta na kojima je lako biti sam ali i ona druga, opasnija. Nikome ne savetujem takav rizik.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Sam na odmor - Solo travellers Postano: 07 srp 2021, 19:43 |
|
|
teranova je napisao/la: buenos aires je napisao/la:
Ja derogativni termin 'komad' nikad ne bih ni upotrebio, ali dobro. Ne bih zalazio na tanak led tuđih predubeđenja.
I mišljenje bez uvida je legitiman izbor.
Nebitno. Tvrdim da ljudi imaju iluziju o sopstvenoj vidljivosti i uopšte - bitnosti. Inače, postoje mesta na kojima je lako biti sam ali i ona druga, opasnija. Nikome ne savetujem takav rizik. To za bitnost ti je spot on.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Sam na odmor - Solo travellers Postano: 08 srp 2021, 13:34 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17406 Lokacija: יום טוב
|
teranova je napisao/la: A ne znam, ja nisam marila šta drugi misle ni sa 20. većina mari, kasno pale.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Sam na odmor - Solo travellers Postano: 08 srp 2021, 18:03 |
|
|
Merkam neke lokacije vredne obilaska ovog leta, bez raznih bullshit antivrus testova i važećeg pasoša. http://viminacium.org.rs/arheoloski-park/I ovde samo priča o grupnim posetama, koji je status individualnih posetilaca? Da li će nam se neko uopšte obratiti ili da se šlepamo sa aktuelnom grupom, kao trinaesto prase? Dođi, pa ćeš saznati.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: ChatGPT-User i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|