|
|
Stranica: 5/7.
|
[ 165 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Sayuri
|
Naslov: Re: Sta imate za veceru... Postano: 25 lip 2012, 23:14 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Šalim se ja. Nekako imam osjećaj da treba svako pronaći nešto što voli...mislim na fizičku aktivnost. Tome se posvetiti. Ne daj bože da ja moram vježbati..ubila bih se. Ali volim, stvarno volim da šetam satima i da se penjem svukuda i tako održavam kondiciju.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Sta imate za veceru... Postano: 25 lip 2012, 23:19 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25819 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Sayuri je napisao/la: Ne daj bože da ja moram vježbati..ubila bih se. Ali volim, stvarno volim da šetam satima i da se penjem svukuda i tako održavam kondiciju. Pa eto, svaki dan 2x na otiđi na vrh Veleža i što će ti bolja tjelovježba?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Sta imate za veceru... Postano: 25 lip 2012, 23:22 |
|
|
Odem ja do Podveležja, pa namažem kriiišku domaćeg masla, napijem se varenine itd. Vratim sve potrošene kalorije.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Sta imate za veceru... Postano: 25 lip 2012, 23:33 |
|
|
Sayuri, imam li ja tebe na facebooku, možda?
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Sta imate za veceru... Postano: 25 lip 2012, 23:36 |
|
|
Imam samo jedan profil gdje nešto reklamišem. Svoj nemam. Već sam ti rekla da si mi nekako poznat hmmmmmmm.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Sta imate za veceru... Postano: 22 srp 2012, 20:54 |
|
|
Zelje na maslinovon ulju, izrizano speka unutra, kuhane krunpire i dva frigana jaja....e, i jedno pivo, to se po bavarski broji medju namirnice.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
hinterland
|
Naslov: Re: Sta imate za veceru... Postano: 22 srp 2012, 21:14 |
|
|
Ja sam imao mahune s faširanim mesom.
_________________ Sve će prekriti snijegovi, ružmarin i šaš...
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Sta imate za veceru... Postano: 02 pro 2012, 19:14 |
|
|
Jučer rižu na mlijeku s medom, cimetom, rumom i klinčićima. Danas zobene s mlijekom i medom. Sutra pravim grah, pa će ostati i za večeru.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Sta imate za veceru... Postano: 02 pro 2012, 19:17 |
|
|
Grah za večeru?? Pretpostavljam da si sam u krevetu
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Sta imate za veceru... Postano: 02 pro 2012, 19:31 |
|
|
Ne trolati , napiši radije što večeraš.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Sta imate za veceru... Postano: 02 pro 2012, 19:54 |
|
|
Raženi kruh sa mliječnim/sirnim namazom, barem mislim da bum to, stignem se predomisliti
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Sta imate za veceru... Postano: 03 pro 2012, 00:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Neku domacu papriku u ulju, bijelom luku i persinu i pol kile ribljih stapica... mmm sto su bili dobri, nisam ih godinama jeo.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Sta imate za veceru... Postano: 03 pro 2012, 00:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24067 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
volvoks je napisao/la: Raženi kruh sa mliječnim/sirnim namazom, barem mislim da bum to, stignem se predomisliti Kupujem Mestermacherove ražene kruhove (narezane u kriške i upakirane). Gori.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Sta imate za veceru... Postano: 03 pro 2012, 11:55 |
|
|
Grah sa slaninom... iz konzerve...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Sta imate za veceru... Postano: 03 pro 2012, 12:06 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 11:00 Postovi: 1708 Lokacija: ...................
|
Ja sam sinoć za večeru smlatio 4 sarme i komad špeka, nije baš zdravo ali je ukusno
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Sta imate za veceru... Postano: 07 pro 2012, 23:22 |
|
|
Ovako... Jedno 350 g. pilecih fileta tanko narezao, ubacio u zdjelu, i tu dosta curry-a, vegete, crvene paprike, biber, senf i malo soli i mas. ulja. To malo odstoji, da meso upije. Onda na tefal tavi jos malo maslinovog ulja i to fino na laganoj vatrici poprziti i pred kraj u to ulje ubaciti kukuruz iz limenke i malo zapeci. Citav somun prerezati i onda ubaciti meso i kukuruz. Dodati glavicu crvenog luka nasjeckanog, 1 paradajiz na snite, isto papriku, pola feferona (ljutog, naravno) nasjeckati, i par listova zelene salate, malo persina. Posoliti jos malo i zabiberiti, te na kraju nakecati senfom i kecapom. I to je to. A dobro je i s topljenim sirom. Samo na tefalu lagano debelu snitu edamera malo da se raskeca i onda i to ubacite s mesom...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Sta imate za veceru... Postano: 07 pro 2012, 23:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24067 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Aztec je napisao/la: Ovako... Jedno 350 g. pilecih fileta tanko narezao, ubacio u zdjelu, i tu dosta curry-a, vegete, crvene paprike, biber, senf i malo soli i mas. ulja. To malo odstoji, da meso upije. Onda na tefal tavi jos malo maslinovog ulja i to fino na laganoj vatrici poprziti i pred kraj u to ulje ubaciti kukuruz iz limenke i malo zapeci. Citav somun prerezati i onda ubaciti meso i kukuruz. Dodati glavicu crvenog luka nasjeckanog, 1 paradajiz na snite, isto papriku, pola feferona (ljutog, naravno) nasjeckati, i par listova zelene salate, malo persina. Posoliti jos malo i zabiberiti, te na kraju nakecati senfom i kecapom. I to je to. I tako onda izbacuješ vatru poslije, k'o zmaj.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Sta imate za veceru... Postano: 07 pro 2012, 23:33 |
|
|
lider30 je napisao/la: Aztec je napisao/la: Ovako... Jedno 350 g. pilecih fileta tanko narezao, ubacio u zdjelu, i tu dosta curry-a, vegete, crvene paprike, biber, senf i malo soli i mas. ulja. To malo odstoji, da meso upije. Onda na tefal tavi jos malo maslinovog ulja i to fino na laganoj vatrici poprziti i pred kraj u to ulje ubaciti kukuruz iz limenke i malo zapeci. Citav somun prerezati i onda ubaciti meso i kukuruz. Dodati glavicu crvenog luka nasjeckanog, 1 paradajiz na snite, isto papriku, pola feferona (ljutog, naravno) nasjeckati, i par listova zelene salate, malo persina. Posoliti jos malo i zabiberiti, te na kraju nakecati senfom i kecapom. I to je to. I tako onda izbacuješ vatru poslije, k'o zmaj. Ma kakvi. Mogu ja pojesti teglu feferona, bibera luka i sl. Volim ljuto. Volim kad se znojim dok jedem i da mi suze idu. Zeludac ne pravi nikakve probleme. Al zato ujutro na prijestolju mi nekad dodje da zaplacem. I onda sebi govorim, necu vise ljuto, necu vise ljuto... Al ovo je meni bogovski sendvic. Puno bolje (i zdravije) nego razni naresci i sl...
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Sta imate za veceru... Postano: 07 pro 2012, 23:35 |
|
|
Kod mene kupljene purice. Filetirana purica sa vrhnjem za kuhanje - odvaljuje.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Sta imate za veceru... Postano: 08 pro 2012, 03:35 |
|
|
Evo kako to izgleda, otprilike, napola pojeden. Bilo mi je nezgodno drzati jednom rukom jer je sendvic ogroman pa je slika malo mutna...
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Sta imate za veceru... Postano: 08 pro 2012, 11:18 |
|
|
Nešto slično, samo skromnije i ja počesto pravim uvečer. Ovo ja zovem - "Sendvič za laku noć", jer kad se on večera zaspi se ko bebica.
Nego sram vas bilo! Petak a vi po mesu! ;)
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Sta imate za veceru... Postano: 08 pro 2012, 12:44 |
|
|
Vruć hljeb(koji se da rezati) od 350g prepoloviti uzduž i nanijeti sloj pavlake, feta sira, mladog sira, ubaciti još koju vrstu sira po želji. Na to nabacati mesa kakvog imate u kući, pleće filete i par komadića sudzuke i suhog mesa(ne žilavo). Premazati sve to sa jednom paštetom. Izrezati na kriške a onda samo ubacivati komade u usta. Bitno je da ne cure sa strana sastojci i da se može rezati.
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Sta imate za veceru... Postano: 08 pro 2012, 15:32 |
|
|
Što će tu smeće zvano pašteta, ako već imaš puno kvalitetnijih mesnih i mliječnih proizvoda?
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Sta imate za veceru... Postano: 08 pro 2012, 17:56 |
|
|
Nemam pojma, volim paštete ako su ukusne i lijepo izgledaju. Npr. Argta ili ova od Bajre iz Travnika.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Sta imate za veceru... Postano: 08 pro 2012, 19:01 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Vruć hljeb(koji se da rezati) od 350g prepoloviti uzduž i nanijeti sloj pavlake, feta sira, mladog sira, ubaciti još koju vrstu sira po želji. Na to nabacati mesa kakvog imate u kući, pleće filete i par komadića sudzuke i suhog mesa(ne žilavo). Premazati sve to sa jednom paštetom. Izrezati na kriške a onda samo ubacivati komade u usta. Bitno je da ne cure sa strana sastojci i da se može rezati. Ti i ja imamo sličan ukus kada je u pitanju nabudžavanje hljeba svim i svačim.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|