|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 54 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: "Što biste radije?" Postano: 23 ruj 2015, 19:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77579 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Tema koja moze biti i zabavna ali i otkriti što forumaši vole i preferiraju trenutno u životu. Ja cu temu otvoriti stvarima koje uzimaju najvise vremena tijekom dana, znaci posao, spavanje, seks, vrijeme za slobodne aktivnosti, hrana itd. Kroz ova pitanja mozemo vidjeti koliko su vam relativno vazne gore nabrojane stvari. Kasnije mozete bilo kakve ozbiljne ili saljive "ponude" davati.
Evo da ja pocnem pa mozete nastaviti.
Sto biste radije?
1. 100 000 EUR ili da mozete čitati misli jednoj odabranoj osobi? (pritom recimo da su blokirane informacije od kojih mozete zaraditi ili okoristiti se, znaci samo "neprofitabilne" informacije)
2. Duplo veću plaću uz seks zabranjen svaki drugi tjedan, ili ništa
3. Bili rođeni kao suprotni spol ili živjeli 10 godina kraće
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ZGabriel
|
Naslov: Re: "Što biste radije?" Postano: 23 ruj 2015, 19:54 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17413 Lokacija: יום טוב
|
1. pare 2. pare 3. ne bih bila muško ni za sve pare pod 1 i 2. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: "Što biste radije?" Postano: 23 ruj 2015, 20:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77579 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Da ne bi došlo do miješanja pitanja nastavite svako pitanje numerirati sa 4., 5. itd. a ne opet 1 2 3.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: "Što biste radije?" Postano: 23 ruj 2015, 20:04 |
|
|
1. Ovo je tesko pitanje jer ne znam da li uopce zelim citati ikome misli.
2. Nista
3. Jebiga, ne bih mijenjao spol cak i da je kazna da zivim 10 godina krace
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: "Što biste radije?" Postano: 23 ruj 2015, 20:06 |
|
|
4. Rodili se kao suprotni spol ili dobili HIV? ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) 5. Rodili se kao Azijat ili zivjeli 5 godina krace? (lol) 6. Da vam je Martin Raguž otac ili da dobijete 1 godinu zatvora?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
snowflake
|
Naslov: Re: "Što biste radije?" Postano: 23 ruj 2015, 20:18 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Tema koja moze biti i zabavna ali i otkriti što forumaši vole i preferiraju u životu (ukusi želje itd se razlikuju). Ja cu temu otvoriti stvarima koje uzimaju najvise vremena tijekom dana, znaci posao, spavanje, seks, vrijeme za slobodne aktivnosti, hrana itd. Kroz ova pitanja mozemo vidjeti koliko su vam relativno vazne gore nabrojane stvari. Kasnije mozete bilo kakve ozbiljne ili saljive "ponude" davati.
Sto biste radije?
1. 100 000 EUR ili da mozete čitati misli jednoj odabranoj osobi? (pritom recimo da su blokirane informacije od kojih mozete zaraditi ili okoristiti se, znaci samo "neprofitabilne" informacije)
3. Bili rođeni kao suprotni spol ili živjeli 10 godina kraće 1. Ne želim imati sposobnost čitanja misli. To bi bio pakao. 2. Ovisi o tome koliko ga volim. Ako je mi se zaista sviđa, onda ne. 3. Nikad ne bih mijenjala spol.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: "Što biste radije?" Postano: 23 ruj 2015, 20:23 |
|
|
snowflake je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Tema koja moze biti i zabavna ali i otkriti što forumaši vole i preferiraju u životu (ukusi želje itd se razlikuju). Ja cu temu otvoriti stvarima koje uzimaju najvise vremena tijekom dana, znaci posao, spavanje, seks, vrijeme za slobodne aktivnosti, hrana itd. Kroz ova pitanja mozemo vidjeti koliko su vam relativno vazne gore nabrojane stvari. Kasnije mozete bilo kakve ozbiljne ili saljive "ponude" davati.
Sto biste radije?
3. Bili rođeni kao suprotni spol ili živjeli 10 godina kraće 1. Ne želim imati sposobnost čitanja misli. To bi bio pakao. 2. Ovisi o tome koliko ga volim. Ako je mi se zaista sviđa, onda ne. 3. Nikad ne bih mijenjala spol. Za 1., pa dobro mogucnost citanja misli samo jednoj osobi (ne svima okolo) ne bi bio pakao, samo bi postao "jedno" s tom osobom ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) , ali opet ne nuzno ni nesto sto bi covjek zelio. Za 3., ja bih bio zena kada bih znao da bih kao muskarac zivio recimo 20-30 godina krace. Ali bih zahtijevao da imam istu ocjenu X/10.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
snowflake
|
Naslov: Re: "Što biste radije?" Postano: 23 ruj 2015, 20:27 |
|
|
Kada biste radije živjeli.
7. U budućnosti (recimo u 22. stoljeću). Ili pak u prošlosti (a da možete birati razdoblje) ili u sadašnjosti?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
snowflake
|
Naslov: Re: "Što biste radije?" Postano: 23 ruj 2015, 20:32 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: snowflake je napisao/la:
1. Ne želim imati sposobnost čitanja misli. To bi bio pakao. 2. Ovisi o tome koliko ga volim. Ako je mi se zaista sviđa, onda ne. 3. Nikad ne bih mijenjala spol.
Za 1., pa dobro mogucnost citanja misli samo jednoj osobi (ne svima okolo) ne bi bio pakao, samo bi postao "jedno" s tom osobom ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) , ali opet ne nuzno ni nesto sto bi covjek zelio. Za 3., ja bih bio zena kada bih znao da bih kao muskarac zivio recimo 20-30 godina krace. Ali bih zahtijevao da imam istu ocjenu X/10. Oh. Kako bih željela da ti se to dogodi. Prvo bi ti takva osoba postala dosadna, a nakon tjedan dana bi ju zamrzio.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: "Što biste radije?" Postano: 23 ruj 2015, 22:01 |
|
|
snowflake je napisao/la: Kada biste radije živjeli.
7. U budućnosti (recimo u 22. stoljeću). Ili pak u prošlosti (a da možete birati razdoblje) ili u sadašnjosti? 7. U budućnosti.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: "Što biste radije?" Postano: 23 ruj 2015, 22:03 |
|
|
snowflake je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Za 1., pa dobro mogucnost citanja misli samo jednoj osobi (ne svima okolo) ne bi bio pakao, samo bi postao "jedno" s tom osobom ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) , ali opet ne nuzno ni nesto sto bi covjek zelio. Za 3., ja bih bio zena kada bih znao da bih kao muskarac zivio recimo 20-30 godina krace. Ali bih zahtijevao da imam istu ocjenu X/10. Oh. Kako bih željela da ti se to dogodi. Prvo bi ti takva osoba postala dosadna, a nakon tjedan dana bi ju zamrzio. Vjerojatno. Ali eto čitanje misli bi masno platio na jedan dan.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Amidza
|
Naslov: Re: "Što biste radije?" Postano: 23 ruj 2015, 22:48 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 16:40 Postovi: 3294 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
Robbie MO je napisao/la: Tema koja moze biti i zabavna ali i otkriti što forumaši vole i preferiraju u životu (ukusi želje itd se razlikuju). Ja cu temu otvoriti stvarima koje uzimaju najvise vremena tijekom dana, znaci posao, spavanje, seks, vrijeme za slobodne aktivnosti, hrana itd. Kroz ova pitanja mozemo vidjeti koliko su vam relativno vazne gore nabrojane stvari. Kasnije mozete bilo kakve ozbiljne ili saljive "ponude" davati.
Sto biste radije?
3. Bili rođeni kao suprotni spol ili živjeli 10 godina kraće 1. 100.000 Eura. 2. Nista 3. 10 godina krace.
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ZGabriel
|
Naslov: Re: "Što biste radije?" Postano: 23 ruj 2015, 23:03 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17413 Lokacija: יום טוב
|
snowflake je napisao/la: Kada biste radije živjeli.
7. U budućnosti (recimo u 22. stoljeću). Ili pak u prošlosti (a da možete birati razdoblje) ili u sadašnjosti? 7. u Isusovo vrijeme, u Galileji.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: "Što biste radije?" Postano: 25 ruj 2015, 01:38 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21140 Lokacija: među zvijezdama
|
Strastvenu ljubav ograničenog trajanja ili jednolican brak dok vas smrt ne rastavi?
Glavni zgoditak na lotu koji ćete potrošiti uludo za par godina ili srednje unosan posao?
Troje zdrave djece koje se ni u učenju ni u sportu neće isticati ili samo jedno dijete prosječne inteligencije?
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
protein
|
Naslov: Re: "Što biste radije?" Postano: 25 ruj 2015, 02:19 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: 1. 100 000 EUR ili da mozete čitati misli jednoj odabranoj osobi? (pritom recimo da su blokirane informacije od kojih mozete zaraditi ili okoristiti se, znaci samo "neprofitabilne" informacije)
3. Bili rođeni kao suprotni spol ili živjeli 10 godina kraće snowflake je napisao/la: Kada biste radije živjeli.
7. U budućnosti (recimo u 22. stoljeću). Ili pak u prošlosti (a da možete birati razdoblje) ili u sadašnjosti? SarajkaDjevojka je napisao/la: Glavni zgoditak na lotu koji ćete potrošiti uludo za par godina ili srednje unosan posao?
Troje zdrave djece koje se ni u učenju ni u sportu neće isticati ili samo jedno dijete prosječne inteligencije? Prvu opciju za sva navedena pitanja. A evo i nekoliko od mene: 8. Roditelji a) narkomani ili b) zadrti muslimani ili nacisti 9. Nemaš a) ruku b) nogu 10. Godinu dana bez a) računala b) mobitela (pametnjaka) 11. Besplatno a) putovanje na odabranu destinaciju bilo gdje u svijetu b) provod u vrijednosti tog putovanja u mjestu u kojem živiš
_________________ The only true national autonomy is the freedom of the individual against the state and society.
Mises
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Tulkas
|
Naslov: Re: "Što biste radije?" Postano: 25 ruj 2015, 19:39 |
|
|
12.Biti milijunas 100 godina ili zivjeti sedam dana u bijedi??? 13. Imati moc letenja ili nevidljivosti 14. Hrvatska/srbija /bih (seniori) svjetski prvak u nogometu ili bingo od 50.000 eura
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
chat nick
|
Naslov: Re: "Što biste radije?" Postano: 08 stu 2015, 15:00 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Tema koja moze biti i zabavna ali i otkriti što forumaši vole i preferiraju trenutno u životu. Ja cu temu otvoriti stvarima koje uzimaju najvise vremena tijekom dana, znaci posao, spavanje, seks, vrijeme za slobodne aktivnosti, hrana itd. Kroz ova pitanja mozemo vidjeti koliko su vam relativno vazne gore nabrojane stvari. Kasnije mozete bilo kakve ozbiljne ili saljive "ponude" davati.
Sto biste radije?
3. Bili rođeni kao suprotni spol ili živjeli 10 godina kraće Da uzmem ženu i decu i odselim se negde daleko recimo...ili neko pusto ostrvo u Tihom okeanu ili neki slabije naseljen deo Australije ali pored mora. Dosta slabije naseljen,deo. Napravio bih sam sebi,nama,kuću.Od blata ili od trupaca,zavisno od okoline.Jedno 15000€ bih potrošio na raznu tehniku,uređaje,panele za el.energiju..napravio bih vetrenjaču.Voleo bih da tu zasadim i neko tropsko voće ili bar masline.Kupio bih Tojotin kamionet.Može i polovan da imam čime da se zanimam..ponekad.Voleo bih da imam ležaljku između dve palme.Ledeni Ivi od breskve. I još mnogo toga.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: "Što biste radije?" Postano: 08 stu 2015, 18:50 |
|
|
1. Ni jedno ni drugo pošto jednoga dana ću zahvaljujući svojim naporima imati i više od tih 100000 evra kao rezultat višegodišnjih i višedecenijskih napora tako da jednoga dana ću se smijati koliko para mi je nekad bio cilj. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Ovo drugo me ne interesuje jer je nemoguće, ali je moguće haknuti Facebook profil kad mi za to bude potreba. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) 2. Već sam naveo pod 1 zato nema potrebe da pišem pod 2 kada je u pitanju novac, a kada je u pitanju seks, opet ko pod 1, dakle ko ima novac ima i seks kad god hoće. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) 3. Moja kurentna seksualnost mi više odgovara pošto do sada imam više od 20 i po decenije iskustva u praktikovanju seksualnih vještina specifičnih za moj pol. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) A što se tiče drugog pola, ako za to bude bilo opravdane potrebe, uspomoć prvog već opisanog (svojih para) ću moći promjeniti pol ako mi zatreba. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: "Što biste radije?" Postano: 08 stu 2015, 19:13 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39887 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
1. pare 2. pare 3. muško pa makar i na kraće vrijeme, nemam neki transvestitskih nagona ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
chat nick
|
Naslov: Re: "Što biste radije?" Postano: 08 stu 2015, 21:33 |
|
|
daramo je napisao/la: 1. pare 2. pare 3. muško pa makar i na kraće vrijeme, nemam neki transvestitskih nagona ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Koliko hoćeš para?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: "Što biste radije?" Postano: 08 stu 2015, 21:54 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39887 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
chat nick je napisao/la: Koliko hoćeš para? Para nikad dosta, tebe vjerovatno pokreće ljubav. Svijet se vrti oko novca, naručito u ovoj našoj BiH, sve se vrti oko para, to ti je ovdje najvažniji osobni ali i nacionalni interes.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
chat nick
|
Naslov: Re: "Što biste radije?" Postano: 08 stu 2015, 22:55 |
|
|
daramo je napisao/la: chat nick je napisao/la: Koliko hoćeš para? Para nikad dosta, tebe vjerovatno pokreće ljubav. Svijet se vrti oko novca, naručito u ovoj našoj BiH, sve se vrti oko para, to ti je ovdje najvažniji osobni ali i nacionalni interes. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
granica
|
Naslov: Re: "Što biste radije?" Postano: 08 stu 2015, 23:14 |
|
|
ozbiljno pitanje..kad bi vas neko natjerao a vi se morali da odlucite, sta bi ste radje:
- pojeli covjecje *** - pojeli kravlje *** - balegu - pojeli konjsko ***
???
ja kad bi moro odlucio bi se za ono konjsko..najmanje gadno izgleda
ps: radi se naravno o istoj kolicini govana
_________________ Recte facti fecisse merces est.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
chat nick
|
Naslov: Re: "Što biste radije?" Postano: 08 stu 2015, 23:41 |
|
|
Vama sve nešto oko govana,pranja guzice i tako te analne stvari.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
korrisnik
|
Naslov: Re: "Što biste radije?" Postano: 09 stu 2015, 18:38 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15077 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Da vas streljaju ili kitu u usta.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|