|
|
Stranica: 5/6.
|
[ 147 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Glazbenik
|
Naslov: Re: Što vam sve ide na živce? Postano: 05 svi 2013, 08:55 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 5932 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
dudu je napisao/la: ide mi na živce Ivo Josipović i njegovo stisnuto oko, ne mogu ga gledat duže od 10 sekundi, počnem psovat jer izgleda kao Ferkonja. hoće li se on ikad oporavit od tog *********?! Neće se oporaviti. Ima trajnu kombinaciju ptoze i *********.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Što vam sve ide na živce? Postano: 05 svi 2013, 09:39 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8416 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
hoće li mu se stanje pogoršavati?
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
volvoks
|
Naslov: Re: Što vam sve ide na živce? Postano: 07 svi 2013, 22:28 |
|
|
Coca-cola sa ovim napisenim sranjima, miraš pazit' da u žurbi ne uzmeš neku na kojoj piše ja sam Ivana ili ja sam zaljubljena ![laugh :laugh](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/laugh.gif)
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
bura
|
Naslov: Re: Što vam sve ide na živce? Postano: 08 svi 2013, 19:18 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2507 Lokacija: United States Of Balkan
|
Prljavstina i peksinjavost.. Fakat mi nije jasno kako netko moze zivjet u kokosinjcu...Jbt, zar je problem okrecit, pobrisat, usisat, pomesti...Fuuujjj
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Što vam sve ide na živce? Postano: 09 svi 2013, 08:23 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8416 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
ide mi na živce kad sunce sija između dva suncobrana u autu, tično iznad retrovizora.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Što vam sve ide na živce? Postano: 10 svi 2013, 10:00 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25864 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Idu mi na živce neljubazni "šalteraši".
Neki dan ja odem u lokalnu Unicredit banku da izvadim neku novu karticu za koju su mi poslali ponudu. Uđem ja i gledam gdje je ona žena što radi, nje nigdje. Pitam zaštitara, ode on kod nje tamo negdje gdje ona pije kavu i vrati se i reče da će vrlo skoro doći. Čekam ja 5 minuta, 10 minuta 15 minuta, nema nje... gdje je u pm?! Pozva je neka njena kolegica jer joj je trebao savjet oko ispunjavanja formula i tada ona dođe. Gledam je ja, pune joj žvale, žvače i samo što joj komadi pite po podu ne ispadaju i mislim se - prokleti Balkan. Hajd konačno, dođem ja pred nju. - Dobar dan, ja sam došao radi kartice, ove... XY - Ne možete to vi imati! - Ma kako ne mogu, stigla mi obavijest, pismena ponuda?? - Ma to oni svima šalju! Sjedite za ime Boga, što stojite!!? - Evo sjedam... Ali gledao sam na internetu, zadovoljavam uvjete za tu vrstu XY kartice? - Hah, a za tu posebnu vrstu? Pa zašto niste to naglasili??! - A, pa ovaj, mislio sam da... - Morate naglasiti! ne mogu ja sada znati što je nekima u glavi gospodine!! Donesite mi sljedeće dokumente, kopiju osobne, uvjerenje o prebivalištu... - Dobro, odoh ja!
Vraćam se sa papirima, opet nema nje. Čekaj opet. Jede kolače tamo iza nekog paravana sa nekim konama. Čekaj, čekaj... Konačno dođe.
- Evo, hehe, evo oni papiri što ste mi tražili hehe... -Aha, da vidimo! Da u redu je, sada ćemo da napravimo zahtjev. - Dobro, hehe.. - Sjedite zaboga, sjedite!!! Sjedite, zašto stojite??! - Sjedam, sjedam, samo me nemojte... - Znate vi ste meni rekli da tražite karticu ali niste specificirali točno koju vrstu te kartice želite! Ma dobro, ja sam kriv...
Tipka ona nešto, oteglo se to jedno 5-10 minuta.
- Izvinite - ja upitah što mogu skrušenije - a koliko će to trajati to ispunjavanje zahtjeva? -Gospodine, ja ovdje radim što brže mogu!! Šta ja mogu što ovdje dolaze neki što bi htjeli da im se ama baš sve obavi za minut!!! -Zašto se ljutite, ja sam samo pitao onako... - Nama je softver danas nešto u kvaru danas pa vrlo sporo otvara ovaj program gdje je zahtjev koji treba isprintati i koji vi morate potpisati!! -A ovaj, a je li to stalno u kvaru, ili samo danas, ili kako? - Gospodine, vi vidite da se ja trudim i da sam potpuno posvećena rješavanju tog problema!!! Ja vas molim za razumjevanje! - A dobro, hehe. Da. Khm...
Nakon kojeg minuta ona će meni -Moraćete doći neki drugi da ovo potpišete, jer ne možemo ovo danas riješiri, spor softver! -Ma u redu je, samo nek je živa ostala na ramenu glava.
Dođem nakon par dana. Čudo, ona na radnom mjestu! - Dobar dan, hehe, znate ja sam dolazio prije par dana vezano za onu karticu ako me se sjećate, znate ono kada je... - Ne znam gospodine, kako se ja mogu sjećati svakoga tko dođe ovdje, pa nisam ni ja...!! - Pa dobro, ja ovaj, zato vam i objašnjavam o čemu se radi. Znate ono prekjučer, kartica XY, spor softver, pa da dodjem drugi dan... bla bla - Aaaaaaa, sad se sjećam, da da. Sjedite zaboga, šta stojite!!? Sjedite!! - Već sam sjeo. - Potpišite! - Potpisujem brzinom munje. - Eto to bi bilo to, do viđenja gospodine! - Kako, ovaj... a što sada? Koja je dalja procedura?? - Ufff - (ženska kipi, koluta očima) - stići će vam sve informacije poštom, do viđenja! - Do viđenja i hvala vam.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Što vam sve ide na živce? Postano: 10 svi 2013, 11:00 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ide mi na živce kad ovi zapadnjaci krenu nabrajati u kojim gradovima Jadrana (širom bivše Juge) su noćili i odmarali. Posjetili više mjesta nego ja. Odmah temu gospodski prešaltam na nešto drugo.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Lebowski
|
Naslov: Re: Što vam sve ide na živce? Postano: 10 svi 2013, 11:46 |
|
|
Bobovac, što maltretiraš ljude pitanjima gdjegod stigneš? ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Što vam sve ide na živce? Postano: 10 svi 2013, 16:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Bobovac je napisao/la: Idu mi na živce neljubazni "šalteraši".
Neki dan ja odem u lokalnu Unicredit banku da izvadim neku novu karticu za koju su mi poslali ponudu. Uđem ja i gledam gdje je ona žena što radi, nje nigdje. Pitam zaštitara, ode on kod nje tamo negdje gdje ona pije kavu i vrati se i reče da će vrlo skoro doći. Čekam ja 5 minuta, 10 minuta 15 minuta, nema nje... gdje je u pm?! Pozva je neka njena kolegica jer joj je trebao savjet oko ispunjavanja formula i tada ona dođe. Gledam je ja, pune joj žvale, žvače i samo što joj komadi pite po podu ne ispadaju i mislim se - prokleti Balkan. Hajd konačno, dođem ja pred nju. - Dobar dan, ja sam došao radi kartice, ove... XY - Ne možete to vi imati! - Ma kako ne mogu, stigla mi obavijest, pismena ponuda?? - Ma to oni svima šalju! Sjedite za ime Boga, što stojite!!? - Evo sjedam... Ali gledao sam na internetu, zadovoljavam uvjete za tu vrstu XY kartice? - Hah, a za tu posebnu vrstu? Pa zašto niste to naglasili??! - A, pa ovaj, mislio sam da... - Morate naglasiti! ne mogu ja sada znati što je nekima u glavi gospodine!! Donesite mi sljedeće dokumente, kopiju osobne, uvjerenje o prebivalištu... - Dobro, odoh ja!
Vraćam se sa papirima, opet nema nje. Čekaj opet. Jede kolače tamo iza nekog paravana sa nekim konama. Čekaj, čekaj... Konačno dođe.
- Evo, hehe, evo oni papiri što ste mi tražili hehe... -Aha, da vidimo! Da u redu je, sada ćemo da napravimo zahtjev. - Dobro, hehe.. - Sjedite zaboga, sjedite!!! Sjedite, zašto stojite??! - Sjedam, sjedam, samo me nemojte... - Znate vi ste meni rekli da tražite karticu ali niste specificirali točno koju vrstu te kartice želite! Ma dobro, ja sam kriv...
- Izvinite - ja upitah što mogu skrušenije - a koliko će to trajati to ispunjavanje zahtjeva? -Gospodine, ja ovdje radim što brže mogu!! Šta ja mogu što ovdje dolaze neki što bi htjeli da im se ama baš sve obavi za minut!!! -Zašto se ljutite, ja sam samo pitao onako... - Nama je softver danas nešto u kvaru danas pa vrlo sporo otvara ovaj program gdje je zahtjev koji treba isprintati i koji vi morate potpisati!! -A ovaj, a je li to stalno u kvaru, ili samo danas, ili kako? - Gospodine, vi vidite da se ja trudim i da sam potpuno posvećena rješavanju tog problema!!! Ja vas molim za razumjevanje! - A dobro, hehe. Da. Khm...
Nakon kojeg minuta ona će meni -Moraćete doći neki drugi da ovo potpišete, jer ne možemo ovo danas riješiri, spor softver! -Ma u redu je, samo nek je živa ostala na ramenu glava.
Dođem nakon par dana. Čudo, ona na radnom mjestu! - Dobar dan, hehe, znate ja sam dolazio prije par dana vezano za onu karticu ako me se sjećate, znate ono kada je... - Ne znam gospodine, kako se ja mogu sjećati svakoga tko dođe ovdje, pa nisam ni ja...!! - Pa dobro, ja ovaj, zato vam i objašnjavam o čemu se radi. Znate ono prekjučer, kartica XY, spor softver, pa da dodjem drugi dan... bla bla - Aaaaaaa, sad se sjećam, da da. Sjedite zaboga, šta stojite!!? Sjedite!! - Već sam sjeo. - Potpišite! - Potpisujem brzinom munje. - Eto to bi bilo to, do viđenja gospodine! - Kako, ovaj... a što sada? Koja je dalja procedura?? - Ufff - (ženska kipi, koluta očima) - stići će vam sve informacije poštom, do viđenja! - Do viđenja i hvala vam. Ja ću se tu dobro zabavljati, vidim da mi ne gine krivična prijava ili gore. Toliko mladih nezaposlenih a kuja se pravi ko da ti čini uslugu što te je uopće primila.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Wind
|
Naslov: Re: Što vam sve ide na živce? Postano: 10 svi 2013, 21:42 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ja ću se tu dobro zabavljati, vidim da mi ne gine krivična prijava ili gore. Toliko mladih nezaposlenih a kuja se pravi ko da ti čini uslugu što te je uopće primila.
![smajl006 :smajl006](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/smajl006.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Wind
|
Naslov: Re: Što vam sve ide na živce? Postano: 10 svi 2013, 21:43 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Što vam sve ide na živce? Postano: 10 svi 2013, 22:30 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25864 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
@Wind nisi valjda to ti bila pa si zato ogorčena??! Mislio sam da si mlađa, a zapravo imaš preko 50 godina!!?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Wind
|
Naslov: Re: Što vam sve ide na živce? Postano: 10 svi 2013, 22:55 |
|
|
Bobovac je napisao/la: @Wind nisi valjda to ti bila pa si zato ogorčena??! Mislio sam da si mlađa, a zapravo imaš preko 50 godina!!? ![slika](http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/k060.gif) Bobovac, prešao si onu žutu crtu- crtu diskrecije. Hvala. 'đenja. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Wind
|
Naslov: Re: Što vam sve ide na živce? Postano: 10 svi 2013, 23:03 |
|
|
Živcira me na krivo postavljena slika na zidu u bilo kojem prostoru, kući, kafiću itd... i ljudi kojima to "ne bode oči".
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Što vam sve ide na živce? Postano: 10 svi 2013, 23:06 |
|
|
To ti onda izvadis Wasserwaagu pa miris, a. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Wind
|
Naslov: Re: Što vam sve ide na živce? Postano: 10 svi 2013, 23:19 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: To ti onda izvadis Wasserwaagu pa miris, a. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) To su muški poslovi. Ali čim vidim nakrivo sliku u nekoj kući neki šluz ti je tu puntar, hundertprocent. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Metemma
|
Naslov: Re: Što vam sve ide na živce? Postano: 12 svi 2013, 03:46 |
|
|
Riječ "hvali", a nije upotrijebljena kao "praise" ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Aztec
|
Naslov: Re: Što vam sve ide na živce? Postano: 12 svi 2013, 10:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Ministry of Sound je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Idu mi na živce neljubazni "šalteraši".
Dođem nakon par dana. Čudo, ona na radnom mjestu! - Dobar dan, hehe, znate ja sam dolazio prije par dana vezano za onu karticu ako me se sjećate, znate ono kada je... - Ne znam gospodine, kako se ja mogu sjećati svakoga tko dođe ovdje, pa nisam ni ja...!! - Pa dobro, ja ovaj, zato vam i objašnjavam o čemu se radi. Znate ono prekjučer, kartica XY, spor softver, pa da dodjem drugi dan... bla bla - Aaaaaaa, sad se sjećam, da da. Sjedite zaboga, šta stojite!!? Sjedite!! - Već sam sjeo. - Potpišite! - Potpisujem brzinom munje. - Eto to bi bilo to, do viđenja gospodine! - Kako, ovaj... a što sada? Koja je dalja procedura?? - Ufff - (ženska kipi, koluta očima) - stići će vam sve informacije poštom, do viđenja! - Do viđenja i hvala vam. Ja ću se tu dobro zabavljati, vidim da mi ne gine krivična prijava ili gore. Toliko mladih nezaposlenih a kuja se pravi ko da ti čini uslugu što te je uopće primila. Ja sam bas nedavno umalo zaradio prijavu a poslao sam para mailova i pisama direktorima gdje sam naveo upravo ovo sto ti pises... Za divno cudo dobio sam i odgovor.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Wind
|
Naslov: Re: Što vam sve ide na živce? Postano: 23 tra 2014, 15:43 |
|
|
Mrvice kruha u sudoperi i ostali ostaci hrane koji me dočekaju. U virtuali, ovaj Ministar. Danas nešto posebno, razbaco se po forumu ko da mu je ćaćevina. ![yawn :yawn](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/yawn.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Što vam sve ide na živce? Postano: 23 tra 2014, 15:48 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21140 Lokacija: među zvijezdama
|
Pogle mi potpisa Wind ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Wind
|
Naslov: Re: Što vam sve ide na živce? Postano: 23 tra 2014, 16:04 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Pogle mi potpisa Wind ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Eno briše postove na politici. Uredan čovo nema što! Pogledala potpis! ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
korrisnik
|
Naslov: Re: Što vam sve ide na živce? Postano: 23 tra 2014, 16:05 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15077 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Kad jedan te isti post hiljadu put vrzim na forum. NEka greška bude i prekopira se.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Što vam sve ide na živce? Postano: 23 tra 2014, 16:07 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21140 Lokacija: među zvijezdama
|
Wind je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Pogle mi potpisa Wind ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Eno briše postove na politici. Uredan čovo nema što! Pogledala potpis! ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Kupićemo mi sebi Forum !! Ne brini!
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
korrisnik
|
Naslov: Re: Što vam sve ide na živce? Postano: 23 tra 2014, 16:08 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15077 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
![smijeh :smijeh](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/smijeh.gif) Forum Saraj Bosna Aha i ide mi na živce što admin nije pomako sat na forumu i piše 15:09 a sad 16:09
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Što vam sve ide na živce? Postano: 23 tra 2014, 16:10 |
|
|
korrisnik je napisao/la: :smijeh Forum Saraj Bosna Aha i ide mi na živce što admin nije pomako sat na forumu i piše 15:09 a sad 16:09 Tiramisu.ba:-)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|