Mora da je Sefika Mungosu smotala jednu mumacku..pitu
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
ma brate kad je hanuma zguzva,nema bolje.....jos ako iznenadi baklavom poslje
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
Pridružen/a: 24 svi 2010, 19:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
Mungos je napisao/la:
Zeljan'ca je bolja slagana od motane. Španjak je dure. Nego, krompiruša - rendan ili sjecan krUmpir, to je 'nako vel'ka dilema.
Najbolja je furdunjacha alias drobni rekbu ,to je delikates,al to znaju samo "oni" koji znaju sta valja, mjesani burek nije losa alternativa ono pola kumpir,pola some...
PS nije krompirusa,nego "kumpirusha"
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 16:26 Postovi: 17992 Lokacija: Drina je na granici!
Mahire, jesi li to ti?
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
Pridružen/a: 30 stu 2010, 10:05 Postovi: 1654 Lokacija: Herceg-Bosna
Jedina mogućnost da Hercegovina zavoli Bosnu nakon posljednjih poteza Lagumdžije je upravo preko zeljan'ce,bureka i ćevapa Ajmo Bosanci,šaljite,mi ćemo jest
_________________ Sveti Ante platit ću ti misu, samo reci koji naši nisu !
Zeljan'ca je bolja slagana od motane. Španjak je dure. Nego, krompiruša - rendan ili sjecan krUmpir, to je 'nako vel'ka dilema.
Najbolja je furdunjacha alias drobni rekbu ,to je delikates,al to znaju samo "oni" koji znaju sta valja, mjesani burek nije losa alternativa ono pola kumpir,pola some...
Najbolji je kvrgo burek.To je verzija sa rezanim mesom,ne mljevenim.I to ga napravi baba bez pola zuba,uzme meso u usta i onda k'o mitraljez u jufku-plju,plju,plju,plju da rasporedi meso po ps-u
Pridružen/a: 24 svi 2010, 19:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
Mar-kan je napisao/la:
zlatni_ljiljan je napisao/la:
Najbolji je kvrgo burek.To je verzija sa rezanim mesom,ne mljevenim.I to ga napravi baba bez pola zuba,uzme meso u usta i onda k'o mitraljez u jufku-plju,plju,plju,plju da rasporedi meso po ps-u
Ma ja brate sicani rekbu pricha 66 stranih jezika 67-i zamuckuje, jebo kavijar kad vidim tepsiju drobnog ili normalnu varijantu,jos kad hrsne a dobro poliven ...
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.